Annem tek kalamaz mı?

Ama ne kadar cekecegız hıc bılgım yokkı. Baya yüksekmıs. Anneme şöyle söyledım ben. Paranı biriktir emeklılıgı peşin yatırırsın dedım.Annem kirayı verıyor. Kardeşim gıdaya yardım ediyor. Annem 55 yasında ama calısıyor haftada 2 3gun.kırada baya ucuz. Krediyi nasıl cekecegız kı ssk yok annemın. Bende suan calısamıyorum. Ama cok mantıklı
baban yasiyor mu ?

Şimdiden neden dertlendin

Yani kısmet deyin geçin kardeşin neden şimdiden evi kapatma modunda

Önce bir evlensin kardeşin de sonra annen verir kararı

ikiniz şimdiden kadın hakkında neden karar veriyorsunuz

O kendi kararını verir siz onun ebeveyni değilsiniz

Bir de cidden bu yıllar sonranın planını yapmak insanı yorar yeter anlık yaşa biraz da
Ne zaman teyze kızıyla konussam.Hadı ne zaman ıstemeye geliyorlar. Nıkah yapsın gecsın kendını kurtarsın dıyor. Teyzemde buraya gelcek dıyor. Yanı bu konu hep gundemde. Erkek kardesım anneme kızıyor tek napcan sen dıyor

Bu evi kapatmanın ona faydası ne
Kafası rahat olacak. Annemı oraya gönderecek. Teyzeler ıyı bakar diyor. Maddı durumu ıyı teyzelerin ama çeneden yanlarında duramazsın. Bu evı Babam bılıyor. Arada ıcıp gelıp taciz ediyor. Babam oraya gidemez dıyor

Ne zaman teyze kızıyla konussam.Hadı ne zaman ıstemeye geliyorlar. Nıkah yapsın gecsın kendını kurtarsın dıyor. Teyzemde buraya gelcek dıyor. Yanı bu konu hep gundemde. Erkek kardesım anneme kızıyor tek napcan sen dıyor

Konuşmayın

Çözüm bu garip bir çevreniz var çözüm muhatap olmamak

Evet bir nikah yeter de olay nikah değil evlilik yani buna hazır mı kardeşin

Kafası rahat olacak. Annemı oraya gönderecek. Teyzeler ıyı bakar diyor. Maddı durumu ıyı teyzelerin ama çeneden yanlarında duramazsın. Bu evı Babam bılıyor. Arada ıcıp gelıp taciz ediyor. Babam oraya gidemez dıyor

Gider ne olacak amaç gitmekse yahut gelecekse kardeşin varken de gelir ne olacak ki kız kardeşinden mi korkacak

İyi de bununla annenin yine ilgisi yok

Sağlığı uygunsa iş bakın kadının özgüveni gelsin
Nıkah yapsın annen buraya gelsın tek yapamaz orda dıyorlar. Onlara göre bir kadın tek yasayamaz, erkeksız kadın hıctır kafasındalar. Calısıyor aslında. Yanı kardeşim olmasada kendıne bakar. Ama evı degıstırmek gerek. Babam rahatsız ediyor

Anneniz baba evinde huzur bulamamış, evlenmiş kocası huzur vermemiş, boşanmış çocukları huzur vermiyor. Artık hepiniz kadının yakasından düşseniz mi artık! Hiç biriniz yaşantınızdan ödün vermek istemiyorsunuz, kardeşin 3 sene sonra yapacağı düğünün derdinde, abinizin umrunda değil, siz bende kocamda aynı evde uzun süre istemeyiz diyorsunuz o zaman hicbiriniz karışmayın kadına. Kadın kaç yaşına gelmiş, dede evlendirme derdinde, oğlanın umrunda değil, kızı, yeğeni kadını istemediği bir yere taşınmaya zorluyor. Allah kolaylık versin annenize. İnşallah hicbiriniz onun yaşına gelince böyle ortada kalıp birilerine muhtaç olmazsınız

Konuşmayın

Çözüm bu garip bir çevreniz var çözüm muhatap olmamak

Evet bir nikah yeter de olay nikah değil evlilik yani buna hazır mı kardeşin
Tabıkı degıl. 22 yasında. Bi de ben şunu anlamıyorum. Benım hala kızı 40 yasında hayatında hıc evlenmedi. Bır Allahın kulu onla bırsey demiyor. Ama bıze dıyor. Dayı kızı kardeşimden 7 yas buyuk ve bekar. Ona bırsey demiyorlar. Kardeşime dıyorlar. Bunu anlamıyorum. Ne zaman gelecek cocuk deyıp duruyolar

Anneniz baba evinde huzur bulamamış, evlenmiş kocası huzur vermemiş, boşanmış çocukları huzur vermiyor. Artık hepiniz kadının yakasından düşseniz mi artık! Hiç biriniz yaşantınızdan ödün vermek istemiyorsunuz, kardeşin 3 sene sonra yapacağı düğünün derdinde, abinizin umrunda değil, siz bende kocamda aynı evde uzun süre istemeyiz diyorsunuz o zaman hicbiriniz karışmayın kadına. Kadın kaç yaşına gelmiş, dede evlendirme derdinde, oğlanın umrunda değil, kızı, yeğeni kadını istemediği bir yere taşınmaya zorluyor. Allah kolaylık versin annenize. İnşallah hicbiriniz onun yaşına gelince böyle ortada kalıp birilerine muhtaç olmazsınız
Ben annem ıstemedıgı ıcın gitmesini istemiyorum. Maddı olarak destek olurum. Maddiyat olsada kafaya koymus lar yok ordakı mirasa sahip cıksın, tek nasıl kalcak, Babam rahat bırakmaz dıye her koldan saldırdılar. Bı ben gitmesin dıyorum.

Bunu kim demiş ya. Hangi devirdeyiz zorla kredi çektirilsin saçmalamayın.

Anneniz çalışıyor mu şu an nasıl sağlıyor geçimini?
Calısıyor. Haftada 3 gun falan. Ama aldıgı para yetıyor. Annem dınc sukur. Iste memur demıs. Bana da teyze kızı dedı

Annenle baban resmen boşandı mi?

Aldatma gibi sebepleri vardı, nafaka talep etmedi mi boşanma sürecinde?

Annen hakkında herkes karar veriyor. Kardeşine ne oluyor ki evlenince kadının yaşadığı evi kapatıp ailesinin yanına göndermeyi planlıyor, onun diğer akrabalardan bir farkı yok şu durumda.

Daha 3 yıl var şimdiden bunun hesabını yapmaya da gerek yok. Emeklilik için ne gerekiyor tam olarak öğrenebilirsin birinci ağızdan. Kardeşler olarak annenize destek olacaksiniz biraz madem gitmek istemiyor, anneniz de maddi anlamda elinden geleni yapacak çalışıp biriktirme konusunda.

Tabıkı degıl. 22 yasında. Bi de ben şunu anlamıyorum. Benım hala kızı 40 yasında hayatında hıc evlenmedi. Bır Allahın kulu onla bırsey demiyor. Ama bıze dıyor. Dayı kızı kardeşimden 7 yas buyuk ve bekar. Ona bırsey demiyorlar. Kardeşime dıyorlar. Bunu anlamıyorum. Ne zaman gelecek cocuk deyıp duruyolar

Demek ki o izin veriyor

Size ne deyin oldu bitti

İnsanlar kime gücü yeterse ona söylenir az görüşün az anlatın

Kuzenimin sevgilisi var mı bilmiyorum hele de başka şehirdeler neden biliyorlar

Bunu kim demiş ya. Hangi devirdeyiz zorla kredi çektirilsin saçmalamayın.

Anneniz çalışıyor mu şu an nasıl sağlıyor geçimini?

Zorla değil de Doğum borçlanması yani eksik günleri satın alacak

Üç çocuk 6 yıl onu ödeyecek eğer parası yoksa kredi çekecek işte

Back
X