- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kardeşim normalde hemen apar topar evlenecektı. Akrabalarda hemen nıkah yapsın gecsın dıyor. Ama ertelemeye karar verdi.
İyi de bununla annenin yine ilgisi yok
Sağlığı uygunsa iş bakın kadının özgüveni gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşim normalde hemen apar topar evlenecektı. Akrabalarda hemen nıkah yapsın gecsın dıyor. Ama ertelemeye karar verdi.
baban yasiyor mu ?Ama ne kadar cekecegız hıc bılgım yokkı. Baya yüksekmıs. Anneme şöyle söyledım ben. Paranı biriktir emeklılıgı peşin yatırırsın dedım.Annem kirayı verıyor. Kardeşim gıdaya yardım ediyor. Annem 55 yasında ama calısıyor haftada 2 3gun.kırada baya ucuz. Krediyi nasıl cekecegız kı ssk yok annemın. Bende suan calısamıyorum. Ama cok mantıklı
Şu Konuyu tam anlamadım ama erkek kardeşiniz bu işimin neresinde peki? Mesela annenize neden yardım etmezSgk daki görevli demıs. 3cocugu saydıracak kalanı kredı cekecekmiş
Bu evı kapatacak. O yüzden. Yıllardır o evde teyzem dayım oturdu. Birazda annem otursun dıyor
Ne zaman teyze kızıyla konussam.Hadı ne zaman ıstemeye geliyorlar. Nıkah yapsın gecsın kendını kurtarsın dıyor. Teyzemde buraya gelcek dıyor. Yanı bu konu hep gundemde. Erkek kardesım anneme kızıyor tek napcan sen dıyorŞimdiden neden dertlendin
Yani kısmet deyin geçin kardeşin neden şimdiden evi kapatma modunda
Önce bir evlensin kardeşin de sonra annen verir kararı
ikiniz şimdiden kadın hakkında neden karar veriyorsunuz
O kendi kararını verir siz onun ebeveyni değilsiniz
Bir de cidden bu yıllar sonranın planını yapmak insanı yorar yeter anlık yaşa biraz da
Eşi istemez. Hem tek maas gecinıyolar. Gezmeyi falan seviyorlar. Cocukları olacak. Yanı onlara pek para kaldığını sanmıyorumŞu Konuyu tam anlamadım ama erkek kardeşiniz bu işimin neresinde peki? Mesela annenize neden yardım etmez
Kafası rahat olacak. Annemı oraya gönderecek. Teyzeler ıyı bakar diyor. Maddı durumu ıyı teyzelerin ama çeneden yanlarında duramazsın. Bu evı Babam bılıyor. Arada ıcıp gelıp taciz ediyor. Babam oraya gidemez dıyorBu evi kapatmanın ona faydası ne
Ne zaman teyze kızıyla konussam.Hadı ne zaman ıstemeye geliyorlar. Nıkah yapsın gecsın kendını kurtarsın dıyor. Teyzemde buraya gelcek dıyor. Yanı bu konu hep gundemde. Erkek kardesım anneme kızıyor tek napcan sen dıyor
Kafası rahat olacak. Annemı oraya gönderecek. Teyzeler ıyı bakar diyor. Maddı durumu ıyı teyzelerin ama çeneden yanlarında duramazsın. Bu evı Babam bılıyor. Arada ıcıp gelıp taciz ediyor. Babam oraya gidemez dıyor
Nıkah yapsın annen buraya gelsın tek yapamaz orda dıyorlar. Onlara göre bir kadın tek yasayamaz, erkeksız kadın hıctır kafasındalar. Calısıyor aslında. Yanı kardeşim olmasada kendıne bakar. Ama evı degıstırmek gerek. Babam rahatsız ediyorİyi de bununla annenin yine ilgisi yok
Sağlığı uygunsa iş bakın kadının özgüveni gelsin
Tabıkı degıl. 22 yasında. Bi de ben şunu anlamıyorum. Benım hala kızı 40 yasında hayatında hıc evlenmedi. Bır Allahın kulu onla bırsey demiyor. Ama bıze dıyor. Dayı kızı kardeşimden 7 yas buyuk ve bekar. Ona bırsey demiyorlar. Kardeşime dıyorlar. Bunu anlamıyorum. Ne zaman gelecek cocuk deyıp duruyolarKonuşmayın
Çözüm bu garip bir çevreniz var çözüm muhatap olmamak
Evet bir nikah yeter de olay nikah değil evlilik yani buna hazır mı kardeşin
Bunu kim demiş ya. Hangi devirdeyiz zorla kredi çektirilsin saçmalamayın.Demıslerkı 3 sene sız ödeyeceksiniz. Kalan ıcın kredı cekcek. Devlet maastan kesecek
Ben annem ıstemedıgı ıcın gitmesini istemiyorum. Maddı olarak destek olurum. Maddiyat olsada kafaya koymus lar yok ordakı mirasa sahip cıksın, tek nasıl kalcak, Babam rahat bırakmaz dıye her koldan saldırdılar. Bı ben gitmesin dıyorum.Anneniz baba evinde huzur bulamamış, evlenmiş kocası huzur vermemiş, boşanmış çocukları huzur vermiyor. Artık hepiniz kadının yakasından düşseniz mi artık! Hiç biriniz yaşantınızdan ödün vermek istemiyorsunuz, kardeşin 3 sene sonra yapacağı düğünün derdinde, abinizin umrunda değil, siz bende kocamda aynı evde uzun süre istemeyiz diyorsunuz o zaman hicbiriniz karışmayın kadına. Kadın kaç yaşına gelmiş, dede evlendirme derdinde, oğlanın umrunda değil, kızı, yeğeni kadını istemediği bir yere taşınmaya zorluyor. Allah kolaylık versin annenize. İnşallah hicbiriniz onun yaşına gelince böyle ortada kalıp birilerine muhtaç olmazsınız
Calısıyor. Haftada 3 gun falan. Ama aldıgı para yetıyor. Annem dınc sukur. Iste memur demıs. Bana da teyze kızı dedıBunu kim demiş ya. Hangi devirdeyiz zorla kredi çektirilsin saçmalamayın.
Anneniz çalışıyor mu şu an nasıl sağlıyor geçimini?
Haklısınız aslında bu evde de kalabilir. Vala esyaları sattırmamaya calısıcam. Olmadı evı baska yere tasıyacagızGider ne olacak amaç gitmekse yahut gelecekse kardeşin varken de gelir ne olacak ki kız kardeşinden mi korkacak
Evet yasıyor.baban yasiyor mu ?
Tabıkı degıl. 22 yasında. Bi de ben şunu anlamıyorum. Benım hala kızı 40 yasında hayatında hıc evlenmedi. Bır Allahın kulu onla bırsey demiyor. Ama bıze dıyor. Dayı kızı kardeşimden 7 yas buyuk ve bekar. Ona bırsey demiyorlar. Kardeşime dıyorlar. Bunu anlamıyorum. Ne zaman gelecek cocuk deyıp duruyolar
Bunu kim demiş ya. Hangi devirdeyiz zorla kredi çektirilsin saçmalamayın.
Anneniz çalışıyor mu şu an nasıl sağlıyor geçimini?