Haklısın haklısın. Daha 6 aylık yavrum. Yaşamını dahi tehdit edebilirdi. Annendeki bu rahatlık neden? Size bulaştırmis hala aynı kafadaysa orada burada başkasına da taşıyacak.Evet bende öyle düşündüm ilk ama teşhisi konulmayan bi hastalığa ilaç vermez ki hiçbir doktor şimdi bize verilen ilaçtan sürüyordu o da kardeşime ve kaç kere dedim ki acile götürmeyle olmaz bi dermotolığa götür gitmek iatemiyor kardeşin vs diyor diyorum evinş temizle diyorum oralı değil hep orada burada geziyor ben çekmek zorundına mıyım peki bunu yazık çocuğum hep ağlıyor katılıyor kaşıntıdan
Teşekkür ederim bende görüşmeyi düşünmüyorum açıkçası ben eşim neyse ama çocuklar söz konusu olunca orada bu yapılmaz ben öldüm kaç gündür her yerim yara küçücük bebek kaşıyamoyor da ağlıyor hep
Canm sen yinede annene sor belki gercekten bilmiodu uyuz oldugunuTeşekkür ediyorum ilaç kullandığı için bilmemesi mümkün değil teşhisi olmayan hastalığa ilaç verilmez çünkü
Aktardan saf kükürt sabunu alın bunun içi karışıkEvde bu sabundan var ama sizin dediğinizden galiba Önerileriniz için teşekkür ederim sirkede iyi gelir mi acaba ben koltukları yatakları falan hep sirkeyle sildim bugün
Eşim şu an çalışmıyor işsiz iş yerine bulaşma ihtimali Yok kayınvalidemlerle de bayramda görüştük söyledim sizde tedbirli olun ilaç falan alın evi temizleyin dedim tamam dedi ama annem bugün iş yerine gitmiş kardeşime sordum evi ve dükkanı temizleme gibi bi Gaye’si hiç Yok o yüzden onunla bir araya gelmeyeceğim yine nükseder koltukları süpürdük yatakları da sonra sildim ama yeter ki geçsin her gün siler süpürürüm çarşafların yıkanmamış olanlarını balkona bohça yaptım koydum çünkü makinem ufak çok çamaşır var uzun devir açmak zorundayım yıkadıkça alırım balkondan çocukları ilaçladım beni de eşim ilaçladı bende eşimi bakalım inşallah geçip gider bi video izledim en çok sütyen aralarına girermiş bi süre sütuen takmayacağım sabunu da bi şekilde alırım kwelleda bize losyon verdi bebeğe şampuan verdi az da losyon sür dedi bize boyundan aşağıya kadar bebeğin tüm vücuduna ellerine eldiven taktım ağzına sokar diye gece de mama vereceğim emziremeyeveğim bildiğlendieğiniz için çok teşekkür ederimAktardan saf kükürt sabunu alın bunun içi karışık
Aldığınız sabunu kesin bıçakla kullanacağınız kadar tek kullanımlık olsun yani vücudunuzu keseleyip köpürtün 2-3 dakika bekleyin haftada 2 yi geçmeyin yalnız
çBirde el sabunu olarakta kullanın
Koltukları süpürün ve temiz çarşaf geçirin silmekle ölmezler malesef
Bebeğiniz için endişelenmeyin 2 aylıktan sonra normal ilaçları onlarda sürebiliyo hassassa yapma ilaç verir dru ne verdi ? kwrllada mı
Siz istediğiniz kafar silin yıkayın kaynatın çevreniZdekilerde temizlenmedikçe çabanız boşa gider
Eşiniz kalabalık ortamda mı çalışıyo ?
Amiiin çok uzun mu sürdü tedavinizGecmis olsun oncelikle bizede ailecek bulasti birinden. Ve 1.5 yaslarindaydi o zman kuzum . Kabartilar cikmisti bizde zaten kasinti ailecek uyuzdan suphelenmemistik herkes alerji diye dusundu. Sonra dr goturduk kizimi uyuz teshisi oyle konuldu Kwellada Losyon kullandik kac sise bitti hatirlamiyoru yani bitek yuzumuze surmuyoduk ilaci. Ilac temizlik elimizin degdigi herseyi camasir suyu domestos. Kiyafetlee 90 derece yikandi utulendi her giyimden once
Ic camasirlari atletler ozellikle. Sonra gecti Allaha sukur o kadar zor bisey ki. Allah kimsenin basina vermesin bu mikrobu..
Bize de losyon verdi bebeğe ek olarak şampuan verdi bi de inşallah bizim de o kadar kolay geçer giderSirkeli suylada evinizi temizleyin faydası olabilir
Bende daha önce uyuz hastalığını yaşadım
Doktorun verdiği kremi tüm vücuda uygulayıp 1 gece o kremle yattım ertesi gün yıkandım 2.gün tamamen geçmişti
Tabii bu doktorun bana verdiği reçeteydi
Herkesin tedavisi farklıdır
Teşekkür ederim evet bizim de beyaz bi losyon inşallah geçer gider tez vakitte bu olayın pislikle alakası Yok tabi ama İnan’ın o kadar titiz biriyim ki ama biri duysa neler düşünür hakkımda imsanlar anlayışsızben hayal mayal hatırlıyorum.abimle bana bulasmisti.
annemin bize dus aldirip
beyaz bir losyonu tüm vücudumuza sürdüğünü hatırlıyorum.
çok geçmiş olsun.en kısa sürede anlatırsınız insallh.
anneniz fazlasıyla duyarsız biri galiba.
özellikle hastalık konusunda başkasına karşı çok duyarsız insanlar vardır.
kendisi hariç diğer insanların hastalığıyla ilgilenmez, umursamaz.
o tiplerden sanki.
ben olsam gelmeden önce hastalıkla ilgili uzun uzun konuşma yapardım sanırım.
doktor en ufak bir enfeksiyon olanı yaklastirma dedi felan diye defalarca söylerdim.gerekirse yaklastirmazdim.
tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?