Annem ve çocuğu yaşındaki sevgilisi

Yoo mesela benim çevremde 50 yaşında bir erkek 27 yaşında bir kadınla olsa o da garipseniyor, genelde de böyle diye düşünüyorum.

Yoo mesela benim çevremde 50 yaşında bir erkek 27 yaşında bir kadınla olsa o da garipseniyor, genelde de böyle diye düşünüyorum.
Bence de garip ama herkes hayatı bizim algıladığımız gibi algılamıyor. Ayrıca erkek büyük ilişkilere gayet toleranslıyız garip de bulsak. Kadın tek başına iki çocuk büyütmüş doğru ya da yanlış hayatı da bu ölçüde yaşamayı seviyor demek ki. Kaldı ki çocuk yaştaki kızların koca koca adamlarla beraber olmasından daha makul olgun kadın genç erkek ilişkisi. Bizim ülkece bizi ilgilendirmeyen konulara banane demeyi öğrenmemiz lazım acilen. Garip de bulsak bize ne çünkü.

Annen çok mu zengin?

size karışmak hiç bi şekilde düşmediği gibi
annenizin de bu yaptığı ayıp önce kendisine

bence gerçek sevgi olamaz ortada. Çocuk cinsel deneyim yapıyor annem de duygusal boşluğa mı düştü anlamadım. Akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüm artık.

Maddi durumu iyi değil hatta borcu var

Yaş farkı olabilir tabi ki ama sizin yazdığınız da kime göre doğru? Bana göre değil. Kızı olabilir sonuçta değil mi?

Kayınvalidem gilin kulağına giderse yerin dibine girerim ben. Böyle bir şey nasıl kabul edilir? Gerçekten bizi düşünmeyen bir anne var. Gerçekten pes. Yavaş yavaş sakinleşiyorum ama ilk öğrendiğimde dükkana gidip ortalığı yıkasım geldi. Ama neye yarayacak ki? Bu kadarını beklemiyordum gerçekten.
bi anne ya da evlatları bişey yaparken ailesini de düşünmek zorunda değil mi? Bu nasıl bir genişlik. Düşünün bi de eşim onlarla habersiz oturup muhabbet etmiş. Kendimi salak gibi hissediyorum diyor. Ve herkesin bunu bilmesi bunu biZim en son öğrenmemize ne dersiniz?
gerçekten artık kayınvalidem gile daha da yoğun ilgi göstereceğim onlara daha çok yöneleceğim. Dünya tatlısı insanlar.

27 yasindaki genç annenizi bir süre sonra zaten bırakacak hatta o zaman anneniz simdiye kadar almadigi dersi alacak.
İnsallah en az zarar ile atlatir dilerim.
psikolojisi ve kendine güveni kaybolmadan bazi kadınlar bu tarz yaşantı ile hayata bağlanıyor.
anneniz ile ayni yaslarda 3 oğlu olup neredeyse ayni hatalara düşen arkadaşım vardi..
ne zamanki oglu yasindaki biri ile takilip, o kişiden darbe yedi biraz el etek cekti as mesk islerinden..

bence gerçek sevgi olamaz ortada. Çocuk cinsel deneyim yapıyor annem de duygusal boşluğa mı düştü anlamadım. Akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüm artık.

bencede çocuğun eli yüzü düzgün degilse birde anneni varlikli saniyorsa bi süre daha devam edecek.
erkekler liste tutmayi sever..boylede çirkin kirli kalpli olanlari var.
bu genc annenizin hayatindan çıktığında kadina çok yuklenmeyin biz demistik demeyin hepten kaybedersiniz..
birde her görüştüğü kişiyi sizinle paylaşır mi? bu kişiyi özel kılıp anlatma geregi duymasının nedeni sadece yaş sorunsalı mı?

Kardesinizle alakasi yok aslinda. Yapilan yanlis. Arada tam 23 yas fark var ama her koyun kendi bacagindan asilir. Karismayin, konusmayin. Konussaniz da bir sey degismez . Ahhh tamam haklisin , ayrilayim demez yani.
bizim toplumumuzda her koyun kendi bacağından asılmıyor maalesef.

Burda neden bazı kadınlar genç erkeklerle beraber olur,daha profesyonel bir dille anlatılmış.Okumanızı tavsiye ederim...Anneniz de olsa içinde ne yaşıyor bilemezsiniz.Disardan çok absürt gibi görünebilir.Ama yine de anlamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…