Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.
ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.
herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.
konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.
kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.
ya da ne yapıyorsan yap ama beni ve eşimi bundan sonra görmiceksin mi diyeyim?
ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.
Siz olsanız ne yapardınız? O kadar sinirlendim şok oldum ki anlatamam.
nolur fikir verin.
teşekkür ederim
Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gün önce öğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım çünkü annemin çalıştığı yerde çoğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk çocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok ihtiyacı var dinlenmeye.
fırsat buldukça okuyup cevaplayacağım teşekkür ederim.
her fikire saygım var.
çok sorulmuş:
Hayır annem zengin değil arkadaşlar. Amaç belli sanırım.
zengin değilse korkmanıza gerek yok para bitince aşkta bitiyor. bizim iş yerinde vardı bu tarz bir ilişkisi olan bir bayan. sonra adam ona o kadar çok borç taktı ki emekli olmak zorunda kaldıMerhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.
ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.
herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.
konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.
kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.
ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.
nolur fikir verin.
teşekkür ederim
Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gün önce öğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım çünkü annemin çalıştığı yerde çoğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk çocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok ihtiyacı var dinlenmeye.
her fikire saygım var.
çok sorulmuş:
Sizin gibi zihniyetler yuzunden geliyor insanlarin basina bunlar. Farkindaysan genc kizlarinin yanina atiyor adami. Sonra o adam kalkip kizlara tecavuz vs edip oldurup gundeme.dusuyor. midesizlik diz boyuKime ne yahu çocuk değil ki anneniz. Erkek yapınca bi şey denmiyor ne hikmetse kadın yapınca çocuğu yaşında oluyor hemen. İkisinin de istekleri farklı ve karşılıklı mutlu ediyorlarsa birbirlerini sorun yok siz de kocaman kadınlar olmuşsunuz artık. Annenizin de ilk erkek arkadaşı değil evli olmasından iyidir 27 yaşında olması. Siz onaylamayabilirsiniz tabi ama karışma hakkınız oldugunu sanmam.
Büyük olan erkek olsa, arkadaşlar sübyancı derdi adama. Kadina karışma diyorlar. Buradaki bazı kadınlar da enteresan gerçekten.Girişi çok güzel yazmışsınız ama sonrası olamamış kusura bakmayın. Ben dizini kırıp oturmasını hiç bir zaman beklemedim. Yaşıtlarıyla tanışsaydı olmazmıydı yani. Bu artık sapıklığa giriyor benim için kimse kusura bakmasın!
Konu sahibi evli kardeşi de ayrı yaşıyormuş. Ayrıca 30 yaşının üstünde koskoca kadınlar. Ne tecavüzü öldürmesi. O izlediğiniz programlarda da görüyoruz kaynıyla yengesiyle neler yaşayıp başlarına neler geliyor evli barklı insanların. Şu bekar insanların yakasından düşün artık. Ki konu sahibi annesinin evli erkek arkadaşı için evliydi ama yaşı uygundu diyor dert küçük olması yani. Kimse kimseye ahlak dersi vermesin herkes kendi kapısının önünü süpürsün.Sizin gibi zihniyetler yuzunden geliyor insanlarin basina bunlar. Farkindaysan genc kizlarinin yanina atiyor adami. Sonra o adam kalkip kizlara tecavuz vs edip oldurup gundeme.dusuyor. midesizlik diz boyu
onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.
Benim yaşlarımda bir kızla sevgili olan babama rest çektiğim gibi anneme de çekerim ya o ya ben o diyorsa da ne ölüme ne ölüne babam anında ayrılmıştı rahmetliMerhaba kızlar,
nolur fikir verin.
teşekkür ederim
her fikire saygım var.
çok sorulmuş:
Bence çok fazla iyimsersiniz. Allah başa vermesin bu durumu, çocuğum da yok. Ama düşünüyorum bi, çocuğum var evlenecek ve evleneceği kişinin ailesi genç adamlarla ve hatta evli adamlarla beraber takılmış. Kim böyle bir şeyi ister. Aslında genç biriyle sevgili olmasında sorun yok ama cozutmadan. Konu sahibinin annesi cozutmuş bana göre.Annenizin boşandıktan sonra ilişkileri oldu diye onun hakkında böyle bir yorum yapışacağını aklınıza bile getirmeniz ne kadar çirkin!
Kendinden 20küsür yaş küçük biri ile birlikte olması hakkında yalnızca sübyancı yorumunu yapabilirim, ama bu da kimseyi ilgilendirmez sanırım; ikisi de yetişkin, ne yaparlarsa yapsınlar.
Yok anneymiş de, her zaman çocuklarını düşünmek zorundaymış da, yok daha neler! 30 yaşını geçmiş insanların nesini düşünecek daha? Göbek bağları kesilmemiş mi bu insanların hala. Laf söylemeye kalkacak olanların ağzını kapatamıyorsanız siz daha fazla hatalısınız derim ben.
Evet, olmaz mıBazı yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Aynı masaya oturup bi de ehhh nasıl gidiyor annemle mi diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?