- 7 Ocak 2016
- 10.358
- 49.973
- 598
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
Kardeşin teravihe gitseydi ,annen baksaydi. Annenle konustunmu anne bakarmisin dedinmi? Yoksa sadece kardesinlemi muhatap oldunKızlar selam
Geçen iftara davetliydik annem ve kardeşimden rica ettim bebeğime bakar mısınız diye (ilk defa). kardeşim teravihe kadar gelirsin di dedi gittiğimiz yer de uzak biraz yani yiyip kalkcaz ki ancak yetişelim. Çok zor dedim. Kardeşim de ama biz teravihe gidicez deyip kestirip attı. Çok üzüldüm. Sonra kızımla gittik ama kızım da sağ olsun 1 dakika durmadı.eve döndük. Çok içerledim bu durumu.namazı evde kılabilirlerdi sonuçta.kendimi başka bir şehire gelin gitmiş gibi yalnız hissetim aile konusunda. Sizce içerlemekte haklı mıyım?
Yanlış anlamışım, pardön.Şimdi iyiymiş. Eskiden sık sık hastalanırdı o yzden çıkaramadık demek istemiş
dedi çocuksuz bir kadın. empati kuramayacağımız konularda ahkam kesmesek mi acaba...yani bebek sahibi olurken bunu dusunmussunuzdur diye düşünüyorum
acaba herkese açık bir forumda kimsenin yaptığı yoruma ahkam kesmesek mi xjxjjddedi çocuksuz bir kadın. empati kuramayacağımız konularda ahkam kesmesek mi acaba...
valla densiz yorumlardan da bana gına geldi. yazdığınız şeyin kadına faydası ne acaba? hayat siyah ve beyazdan ibaret değil, tecrübe ettikçe öğrenirsiniz.acaba herkese açık bir forumda kimsenin yaptığı yoruma ahkam kesmesek mi xjxjjd
abi o halde hayatta deneyimlemedigimiz hiçbir şey hakkında yorum yapmayalım ?
bu nasıl bi patolojik düşünce yav .
o zaman sadece çocuklari olan kadinlarla paylasssinlar çocuklu anneler sorunlarını.
ben canım ne isterse onu yazacağım burada, bu ya da başka konuda.
sanki kufrettik kadına
bu anne hassasiyetinde de gına geldi ha artık
Durumunuz uygunsa ara sıra bebek bakımı için genç bayanlar.oluyor. bir web sayfası da var meşhur ve güvenilir. Önce siz varken de gelsin bu bayan. Saatlik de geliyorlar. Size bebeğe alışsın. Güvenilir biri olduğuna emin olduğunuzda böyle ara kaçışlar yaparsınız.ben öyle.yapmistim..cok iyi oluyor..öteki türlü yok o müsait değil, birisi sürat yapar. Daha büyüdüğünde başka şeyler çıkıyor..mesela kv bıraktığımda 2 yaşında olan oğluma fanta vermişti. Gazlı içecek bi de normal meyve suyu olsa bı nebze. neden verdin dedigimde bizi içerken gördü dedi.. iyi de yanında içmeyin yada kapalı bardakta için. Yolu var yani. Sonra 1 ay evde fanta krizi ile uğraştım. İstiyordu biz yok diyorduk falan bir ton dert. İmkanınız varsa birisi olsun yaninizda ara sıra ücretli bakım veren. En güzeli.
valla densiz yorumlardan da bana gına geldi. yazdığınız şeyin kadına faydası ne acaba? hayat siyah ve beyazdan ibaret değil, tecrübe ettikçe öğrenirsiniz.
Evet canım . Zaten bebeğime bakıcam diye işimi bıraktım. Ama insanız sonuçta kendi kendine1 saat bile ilaç gibi geliyor . Sadece bu cevabı duymak beni çok yalnız hissettirdi .Yani çağıran kişi çocuklu olduğunuzu biliyor sonuçta,sizi anlıyorum oturmadan pek bişey anlamadınız.Anne bu,kırk yılda bir rica etmişsiniz onlarda red etmişler
Ama uzatmayın derim
Sonra güzellik ile söyleyin kırgınlığinizi
Ben size hak verdim..ama sanırım annenize sormamışsınız kardeşinize sormuşsunuz o da kesip atmış. Bence artık böyle durumlarda annenize sorun onu arayın.Kızlar selam
Geçen iftara davetliydik annem ve kardeşimden rica ettim bebeğime bakar mısınız diye (ilk defa). kardeşim teravihe kadar gelirsin di dedi gittiğimiz yer de uzak biraz yani yiyip kalkcaz ki ancak yetişelim. Çok zor dedim. Kardeşim de ama biz teravihe gidicez deyip kestirip attı. Çok üzüldüm. Sonra kızımla gittik ama kızım da sağ olsun 1 dakika durmadı.eve döndük. Çok içerledim bu durumu.namazı evde kılabilirlerdi sonuçta.kendimi başka bir şehire gelin gitmiş gibi yalnız hissetim aile konusunda. Sizce içerlemekte haklı mıyım?
aynen hayatta sadece annelerin hayat deneyimi var başka kimsenin yokvalla densiz yorumlardan da bana gına geldi. yazdığınız şeyin kadına faydası ne acaba? hayat siyah ve beyazdan ibaret değil, tecrübe ettikçe öğrenirsiniz.
Hayat deneyimi olan birinin yazdıklarına hiç benzemiyor yazdıklarınız. Her neyse.aynen hayatta sadece annelerin hayat deneyimi var başka kimsenin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?