ANNEM VE KAYINVALİDEM!!! Artık çıldırıcam ben....

Benim kafam karisti kv cimrimi degilmi cimri olan biri sana yapilanlari yapmaz bi ayakkabiya 480 tl vermis daha ne yapsinlar
Ruhları cimri ya veriyolar herşeyin en ucuzuna kaçmak gibi bir şeyleri var genel olarak ha aldılar mı aldılar belkide anneme cimri göründüler bilniyorum ama kv kınama gelmiyicek mesela

Bu devirde cimri olmak asiri normal bisey bence. Ama nisanlilk gibi donemlerde karsilikli beklentiler cok yuksek oldugu icin hersey goze gorunuyor.ve nisanlinizla is bolumj yapin artik o kendi yapacagi seyleri ailesiylemi halleder kimle halleder o onj bilecegi is. Ve bu taki tuki olaylarini cok takmayin okuyoruz buradad 10 yillik evli ama icinde hala nisanlilik donemindeki seylerin sikintisj var. Olan size olur. Bos verin bunlar kimseyi zenginde etmez fakirde.

herşey para pul değil bunu annenız daha iyı anlaması gerekir çok takı demek çok mutlu olursunuz demek değildir. Rabbim yar ve yardımcınız olsun kuracağınız yuvanızda amin

Ben anneni anliyorum, o senin iyiligini dusunuyor, cunku bu devirde bir kiz ne kadar naz yaparsa ne kadar cok sey isterse, o kadar degerli oluyor, malesef gercek bu. He ben yapabildim mi hayir, ne esya parasi verdiler ne dogrudurust taki taktilar, ailesini gectim esimden de hicbi sey istemedim, alisveris yaparkrn bile acikinca disarda yemek pahali olur diur gerek yok evde yeriz derdim, bi yerde oturup iki kahve bile icmedik dogrudurust, hatta hic unutmuyorum bir gun esim ben aciktim dedi surdqn bi sey alcam sen de ister misin dedi, ben de yazik masraf olmasin diye istemedim,ama canim da cekmisti, bi sey begenir pahali diye aldirmazdim, hala da oyleyim. O zamanlar boyle seylerin onemli olmadigini dusunuyordum. Onemli olan sevgi saygi muhabbet derdim, ve ailem de isteyemez, istemediler. Aslina bakarsan hala ayni sekilde dusunuyorum, ama sunu goruyorum, boyle yapmayanlar sunu da isterim bunu da isterim diyenler el ustunde. Kuzenim var, evlenirken kiz her seyin en pahalisini aldigi gibi, evlendikten sonra da surekli kayinvalideden para istedi, tasinirken hep disarda yedik para lazim gibisinden, ki cocuk doktor. Ama gorsen o maco tipli kuzen gitti, yerine bi romantik bi sevgi dolu karisinin gozunun icine bakan biri geldi ki kizin umrunda degil. Yani annen etrafinda grdukleriyle, kendi evliliginden de yasadiklariyla boyle bilmis olabilir ve senin iyiligini istiyor. Anneni kirma, cok abarti olmadigi surece de dinle anneni derim ben. Esya icin kamyona para verebilirler bunda bi sey yok. Sey de 4.5a almissin annrn 7 diyor mesela 6ya alabilirdin, 4.5 veren onu da verin, yani arayi bulmaya calis derim ben.

Oha ben sadece 5 bilezige razı oldum boylelerini gordkce ucuza mı gttm dyorum ortak odeyiverin zorlştırmanın anlmı ne benm garibim annem yaptı herseyi gıkı cıkmadı hayret

Eşimin babası olmadığı için herşeyi kendisi yaptı
Hatta annem babam her seferinde bana kizdi, adama sakın yüklenme ne istersen biz alırız dediler

Ceyizimi bile bin kusur km uzaktan babam kendi getirdi, annem de yerleştirdi ve gittiler

Siz istemedikten sonra kimse karışamaz kararlariniza.
Mutlulugunuz ve huzurunuz için kimseyi isinize karıştırmayın
Altınla parayla pulla değer ölçülmez

sen mi evleniyorsun annen mi evleniyor fesatça eşyaları sırf karşı tarafa maddi kayıp verdirmek için kamyona bindirmekte nedir nasıl bir kalp ...
annene tavrını koy ben evleniyorum yerinde bir dur artık de..
kayınvalidene de gözünü seveyim bir şeyin ucundan tut artık de...
bir de söyle damatlığı eliyle diksin.

Allah razı olsun. Kv çok sessiz sedasız gibi ama istemediği bişeyi yaptıramazsın yani of ya yemin ederim vaz geçesim var
Canım cook iyi dusun taşın şimdi ne yaparsan yaparsın.. Yeni bir hayat kuruyorsun kimseyi dinleme sadece kalbinin sesini dinle.

Ruhları cimri ya veriyolar herşeyin en ucuzuna kaçmak gibi bir şeyleri var genel olarak ha aldılar mı aldılar belkide anneme cimri göründüler bilniyorum ama kv kınama gelmiyicek mesela

480 liralık ayakkabı ucuza kaçma mıdır ya da beş bin liralık set
Bana annenin parayla bir sorunu var gibi geldi
Kv kınaya gitmez, bizde de usul öyledir
Bu saatten sonra biraz ipleri al bence, biz evleniyoruz biz karar vereceğiz tavrını koy
Baştan bunu yapmazsan, ileride ki her olayda aileleriniz her şeye dahil olur, iki tarafta alışmasın buna, mutluluklar dilerim

burda tek problem anneniz..
eşyaları beyaz eşyacı göndersin..
yatak yorgan dediğiniz şeyleri giderken sizde götürebilirsiniz bagajda..
yada verin kargoya olsun bitsin..
kamyon tutup göndermenin ne alemi var..

yok bayramda birşey yapmamışlar vs.. kurbanlık mı kaldı artık ? hem madem bu kadar adet görenek meraklısı anneniz o zaman damatlığı neden almam diyor?

anneniz olaya kızımı evlendiriyorum mutlu olsun diye bakmıyor belli ki..
kızımı veriyorum ne koparırsam kardır diye bakıyor..

Ben evlenirken kimseyi karıştırmadım eşimde ailesini karıştırtmadı. Eşya, altın alımı, getirme götürme vs. herşeyi ikimiz organize edip hallettik. Maddi açıdan kim ne veriyorsa verdi ki benim ailem daha fazlasını yaptı eşiminkilere göre, üstünü de eşimle hallettik. Hiç başımız ağrımadı. Herkesi karıştırınca maalesef nişanlınızla aranız bozuluyor. Bu çok normal. Yapabiliyorsanız aileleri biraz dışarıda tutun.

Sağol teşekkür ederim farkındayım ve yapmaya başladım inşallah olur

Dışta tutsak bile bir laf söylüyorlar herşey birbirine giriyor

Sanırım dediğiniz gibi

Dışta tutsak bile bir laf söylüyorlar herşey birbirine giriyor
Söylesinler duymamazlıktan gelin. He he diyip geçin bildiğinizi yapın. Ben anneme çok çıkıştım o da karışıyordu şöyle alın böyle alın diye. Eşimde susturdu ailesini. O sizin fikriniz biz böyle yapıcaz diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…