Annemi ben mi aramalıyım ?

Muhendoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
5.149
6.990
198
Annemle hep böyle bir ilişkimiz oldu zaten. Arayıp konuşmayı sevmiyor desem değil annesini kardeşlerini her gün arar. Ama bana gelince istiyor ki hep ben arayayım hatta bazı dönem heyheyler geliyorlar buna günlerce açmıyor bile. Bir keresinde üniversite okurken 10 gün aramadı ve açmadı. Yine geldiler buna belli. Cuma aradım açmadı ve donmedi Cumartesi aralıklarla 4 kere aradım açmadı ve donmedi pazar oğlumu durum yaptım kalp atmış ama aramadı. Ben de aramadım artık bıktım ya. Başına bisey gelse zaten haberi gelirdi. Uzaktan ne yapabilirim ki ayrıca. Yanında kocası annesi kardeşleri var. Hasta falan da olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bunca zaman 5 gündür benim de başıma bisey gelmiş olabilir bundan evladını merak etmez mi ya. O arayana kadar aramayacagim. Kötü kalpli miyim

haklısın , hiç de kötü değilsin.

Yoo değilsiniz yeterince fırsat vermiş adım atmışsınız ama tüm çabalarınız duvara toslamış.Aramayı bırakın sessizliğe bürünün, bakın bakalım ne zaman merak edip arayacak .....

Anneni günde 4 kere arama sebebin ne idi?bir durum mu var yoksa sesini duymak mi istedin sadece?Ben beni ustuste arayan insanların telefonlarını özellikle açmıyorum üstümde baskı hissettiğim için.Cocuklarim büyüdü onlarlada telefon iletişimim böyle.Gorunce ya da müsait olunca döner diyorum.
Diğerleri ile konuşma vakti buluyor ve bana bu şekilde yaklasiyorsa kasıtlı aramam.
Kesinlikle kötü degilsin.Kötü olan bir insan bu durumu dert etmezdi.

Kötü falan değilsin gayet normal insan davranışı bu. Ben ve annem de farklı şehirlerde yaşıyoruz. Hadi aradığımda cevap veremedi, görünce illa ki dönmesi lazım. Bu zamanda aramanı görmedim yalanını da kimse yemez, zira biberon gibi telefonla yatıp kalkıyor herkes.

Siz kaç kardeşsiniz ?
Yani bu günlerce aramama telefonu açmama durumu sadece size mi özel ?
Anne evlat ilişkisi de olsa her ilişki bir noktada karşılıklı olmak zorundadır.
Ayrıca evet o da evladını merak edip arayıp sormalı zaten.
Babanıza ulaşabiliyor musunız peki aradığınız zaman?

İnan empati bile yapamadım arkadaşım. Çok üzüldüm sadece.
Bazı anneler çocuklarına tuhaf bi şekilde nazlanıyor, kaprisler yapıyor, kendi kendilerine küsüp barışıyorlar, öyle biri mi acaba ? Sen daha iyi tanırsın. Ben olsam ben de bir daha aramazdım. Hiç yüz yüze içini döktün mü ? Sana karşı ebeveyn gibi değil de çocuk gibi davranmasının sebepleri vardır mutlaka ama inan bu sebeplerin senle hiç alakası yoktur.

Tek çocuğum benden başka çocuğu yok. Ayrıca babam da yok evli

Reactions: Gao
Duymamıştır diye aradım o kadar ama görmemiş olma ihtimali de yok

Mantıklı derdim heyheyleri gelince acmiyorsa bendede onun heyhey zamanını bilecek bir araç yoksa .Heyheyi geldi açmadı o heyhey ne zaman biter bilemeyeceğim için.Anneme heyheylerin gidince ara beni der geçerdim.Birde niye o heyhey zamanı hep bana geliyorda kardeşlerine gelmiyor Babada heyhey geldi bırakın heyheyiyle

Olayı birde karşı taraftan dinlemek isterdim açıkçası haklısınız veya haksızsınız diyemem o yüzden

biraz kotu kalplisinız. Annenızden bu kadar uzakaşma nedenınız nedır?
Çocukluğumda ondan nefret etmek için belki sebeplerim oldu haklı bir şekilde. Uzun uzun anlatmak istemiyorum şimdi. Kısacası üvey baba dayagi bile yedim. Onun da benden nefret etmek için sebepleri oldu ben de asi bir gençtim onun istemediği bir evlilik yaptım. Uzaklara geldim. Ama son 5.06 yıldır bunları aşmıştık ben atandım uzakta bile olsan ona hep maddi manevi destek vermeye çalıştım ilk kez o da öyle doğumma geldi ameliyat oldum geldi. Gerçi geldiğinde hep yine kavga ettik ama. Kişiliklerimiz uyuşmuyor diyelim. Koskoca insanım çocukluk travmalarıma sığınacak değilim. Annemdir dedim araması ya da aramaması ile alakası yok ama onun için kredi bile çektim. Kısacası hayırsız bir evlat olduğumu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…