Yoo değilsiniz yeterince fırsat vermiş adım atmışsınız ama tüm çabalarınız duvara toslamış.Aramayı bırakın sessizliğe bürünün, bakın bakalım ne zaman merak edip arayacak .....Annemle hep böyle bir ilişkimiz oldu zaten. Arayıp konuşmayı sevmiyor desem değil annesini kardeşlerini her gün arar. Ama bana gelince istiyor ki hep ben arayayım hatta bazı dönem heyheyler geliyorlar buna günlerce açmıyor bile. Bir keresinde üniversite okurken 10 gün aramadı ve açmadı. Yine geldiler buna belli. Cuma aradım açmadı ve donmedi Cumartesi aralıklarla 4 kere aradım açmadı ve donmedi pazar oğlumu durum yaptım kalp atmış ama aramadı. Ben de aramadım artık bıktım ya. Başına bisey gelse zaten haberi gelirdi. Uzaktan ne yapabilirim ki ayrıca. Yanında kocası annesi kardeşleri var. Hasta falan da olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bunca zaman 5 gündür benim de başıma bisey gelmiş olabilir bundan evladını merak etmez mi ya. O arayana kadar aramayacagim. Kötü kalpli miyim
Kadin anlatmış ya iştebiraz kotu kalplisinız. Annenızden bu kadar uzakaşma nedenınız nedır?
Kötü falan değilsin gayet normal insan davranışı bu. Ben ve annem de farklı şehirlerde yaşıyoruz. Hadi aradığımda cevap veremedi, görünce illa ki dönmesi lazım. Bu zamanda aramanı görmedim yalanını da kimse yemez, zira biberon gibi telefonla yatıp kalkıyor herkes.Annemle hep böyle bir ilişkimiz oldu zaten. Arayıp konuşmayı sevmiyor desem değil annesini kardeşlerini her gün arar. Ama bana gelince istiyor ki hep ben arayayım hatta bazı dönem heyheyler geliyorlar buna günlerce açmıyor bile. Bir keresinde üniversite okurken 10 gün aramadı ve açmadı. Yine geldiler buna belli. Cuma aradım açmadı ve donmedi Cumartesi aralıklarla 4 kere aradım açmadı ve donmedi pazar oğlumu durum yaptım kalp atmış ama aramadı. Ben de aramadım artık bıktım ya. Başına bisey gelse zaten haberi gelirdi. Uzaktan ne yapabilirim ki ayrıca. Yanında kocası annesi kardeşleri var. Hasta falan da olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bunca zaman 5 gündür benim de başıma bisey gelmiş olabilir bundan evladını merak etmez mi ya. O arayana kadar aramayacagim. Kötü kalpli miyim
Sence detay vermıs mı? Bırbırlerınden nefret etmelerı bu kadar yuzeysel mıdırKadin anlatmış ya işte
Pohpohlamak mı gerekıyordu. O zaman beğenırdınız. Ikı taraf da haksız ıkı tarafın da kotu kalpli yanı var. Biri anne biri evlat. Geçinmeyi bilmiyorlarbiraz kotu kalplisinız. Annenızden bu kadar uzakaşma nedenınız nedır?
Tek çocuğum benden başka çocuğu yok. Ayrıca babam da yok evliSiz kaç kardeşsiniz ?
Yani bu günlerce aramama telefonu açmama durumu sadece size mi özel ?
Anne evlat ilişkisi de olsa her ilişki bir noktada karşılıklı olmak zorundadır.
Ayrıca evet o da evladını merak edip arayıp sormalı zaten.
Babanıza ulaşabiliyor musunız peki aradığınız zaman?
Duymamıştır diye aradım o kadar ama görmemiş olma ihtimali de yokAnneni günde 4 kere arama sebebin ne idi?bir durum mu var yoksa sesini duymak mi istedin sadece?Ben beni ustuste arayan insanların telefonlarını özellikle açmıyorum üstümde baskı hissettiğim için.Cocuklarim büyüdü onlarlada telefon iletişimim böyle.Gorunce ya da müsait olunca döner diyorum.
Diğerleri ile konuşma vakti buluyor ve bana bu şekilde yaklasiyorsa kasıtlı aramam.
Kesinlikle kötü degilsin.Kötü olan bir insan bu durumu dert etmezdi.
Çocukluğumda ondan nefret etmek için belki sebeplerim oldu haklı bir şekilde. Uzun uzun anlatmak istemiyorum şimdi. Kısacası üvey baba dayagi bile yedim. Onun da benden nefret etmek için sebepleri oldu ben de asi bir gençtim onun istemediği bir evlilik yaptım. Uzaklara geldim. Ama son 5.06 yıldır bunları aşmıştık ben atandım uzakta bile olsan ona hep maddi manevi destek vermeye çalıştım ilk kez o da öyle doğumma geldi ameliyat oldum geldi. Gerçi geldiğinde hep yine kavga ettik ama. Kişiliklerimiz uyuşmuyor diyelim. Koskoca insanım çocukluk travmalarıma sığınacak değilim. Annemdir dedim araması ya da aramaması ile alakası yok ama onun için kredi bile çektim. Kısacası hayırsız bir evlat olduğumu düşünmüyorumbiraz kotu kalplisinız. Annenızden bu kadar uzakaşma nedenınız nedır?
Olayı birde karşı taraftan dinlemek isterdim açıkçası haklısınız veya haksızsınız diyemem o yüzden
Yukarıda yazdım ama siz etiketleyemedimOlayı birde karşı taraftan dinlemek isterdim açıkçası haklısınız veya haksızsınız diyemem o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?