Annemi ben mi aramalıyım ?

Gitsin siz mi onun cocugusunuz o mu sizin

Psikolojik olarak bir rahatsizligi olmasa boyle yapmaz bence. normal bir anne 10 gün neden arayip sormasin cocugunu ortada bi sebep yoksa..bence ya tedavi ettirin yada arazmazsa aramasin diyip kafanizi yormayin hic..

İlk sayfada uzunca biseyler anlattım. Onun istemediği bir evlilik yaptım uzaklara geldim ama üniversitede de böyleydi.
Onun eşi de size şiddet uygulamış okudum.Bunun üzerine sizin asilik yapmanız,annenizin istemediği bir evlilik yapmanız vs gayet doğal .Eşi hakkında ne düşünüyor ,ona kin duymuyor mu anneniz? Siz artık atanmışsınız, yavrunuz var Allah bağışlasın,arayıp duruyorsunuz da annenizi,neyin kinini güdüyor bu kadar da telefonlara geri dönmüyor? O önce kendi eşine baksın neler yapmış size.Evlenmeseydi Siz kesinlikle asi olmazdınız, istemediği bi evlilik vs de yapmazdınız, birbirinize çok düşkün olurdunuz çünkü baba,eş figürü olmayınca hayatta.Böyle örnekleri çok gözlemledim çevremde,anne baba ,çocuk topluma karışmadan evlenirse böyle oluyor.O önce kendini sorgulasın.Aramayın hanımefendi habire,merak etsin sizi anne olsun da.

Bu 3.evliligi ikincisinden hem bana hem kendisine siddet uyguluyor diye ayrilmisti. Şimdi siddet aldatma hakaret yok ama soğuk hep araları
Son evliliğini ben üniversitede yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…