Eskiden de dönem dönem böyle oldu. On gün sonra ben dayanamayıp yine arayacağım ya da o arayacak bir de üzerine fırça yiyecegim ne hayırsız bir evlatsın arayıp sormuyorsun diyecekTelefonunu eline aldığında mutlaka aradığını görecek.Bence ısrarla aramaman daha iyi olur.
Bırak bakalım kendine odaklan.Kendisi seni ne zaman merak edecek sesini duymak isteyecek.Anne cocugunu merak eder bahane uydurur onu aramak için.Sen ebeveyn olmuşsun anne çocuk olmus.Toksik bir hal almış.Bundan en zararlı sen cikarsin.
Belli yine kocasıyla tartışmıştır. Ama ben de kocamla tartışınca annemi arayıp dedikodu yapasım geliyor. O bir sorun yaşayınca beni arayıp bana ihtiyaç duymuyor. Herkesten nefret ediyorum moduna giriyorVar böyle depresyonik insanlar birşeye takip hayata küsüp hıncını sınırını atamayip konusmayanlar anne olmak kadın yada insan olmanın önüne geçemez .Sorunları ile baş etmeyi öğrenmeyip kendi hayat bikkinligi olan insanın nazida anne baba yada evlat bir yaşa kadar çekilir .
Zamanında o kadar çok döktüm ki on gün sonra iletişime girip neden beni aramadın dediğinde sadece çok yoğundum arayamadım demeyi düşünüyorum.İnan empati bile yapamadım arkadaşım. Çok üzüldüm sadece.
Bazı anneler çocuklarına tuhaf bi şekilde nazlanıyor, kaprisler yapıyor, kendi kendilerine küsüp barışıyorlar, öyle biri mi acaba ? Sen daha iyi tanırsın. Ben olsam ben de bir daha aramazdım. Hiç yüz yüze içini döktün mü ? Sana karşı ebeveyn gibi değil de çocuk gibi davranmasının sebepleri vardır mutlaka ama inan bu sebeplerin senle hiç alakası yoktur.
Kaç yaşındasınızBelli yine kocasıyla tartışmıştır. Ama ben de kocamla tartışınca annemi arayıp dedikodu yapasım geliyor. O bir sorun yaşayınca beni arayıp bana ihtiyaç duymuyor. Herkesten nefret ediyorum moduna giriyor
İşiniz iş .Ne kadar üstüne düşerseniz o kadar naz yapar kendi hayat memnuniyetsizliği olabilir fakat siz onun hayat seçimlerinin şimdiki yalnızlığının sebebi değilsiniz vicdan sizi de yorar en basitinden sinir olur ve kendi sağlığınızı bozarsiniz .Huyu böyle ise yaoacak hicbirsey yok .Siz ariyorken açmıyor size dönmüyirsa neyin fırçasını atıyor.Emrine amade hayat surmemenizinmi?Eskiden de dönem dönem böyle oldu. On gün sonra ben dayanamayıp yine arayacağım ya da o arayacak bir de üzerine fırça yiyecegim ne hayırsız bir evlatsın arayıp sormuyorsun diyecek
33 yaşındayım neden? Annemle dedikodu yapmayı sevdiğim için mi yaşımı küçük buldunuz? Benim kardeşim de yok çünkü annemden başka kiminle dedikodu yapabilirim ki ailem hakkında.Kaç yaşındasınız
o çok mu hayırlı (kusura bakma) 10 gün senin sesini duymadan durabilmis.Lutfen içindeki suçluluk duygusundan kurtul.Sen birinin isteklerini yerine getirmiyorsun diye hayırsız olamazsın.Ben de anneyim.Evladimin sesini on gün sonra duyduğumda sadece şükrederim iyi olduğu için.Hayirsizlikla suçlamam.Eskiden de dönem dönem böyle oldu. On gün sonra ben dayanamayıp yine arayacağım ya da o arayacak bir de üzerine fırça yiyecegim ne hayırsız bir evlatsın arayıp sormuyorsun diyecek
Aynen öyle tabii ki bunun fırçasını atıyor bunun tribi. Ben zamanında onun emrine amade hayatta sürdüm. Ama hep daha fazlasını istiyor. Bir noktadan sonra yolumu ayırmam gerektiİşiniz iş .Ne kadar üstüne düşerseniz o kadar naz yapar kendi hayat memnuniyetsizliği olabilir fakat siz onun hayat seçimlerinin şimdiki yalnızlığının sebebi değilsiniz vicdan sizi de yorar en basitinden sinir olur ve kendi sağlığınızı bozarsiniz .Huyu böyle ise yaoacak hicbirsey yok .Siz ariyorken açmıyor size dönmüyirsa neyin fırçasını atıyor.Emrine amade hayat surmemenizinmi?
Hayır canım ne alaka ben öyle bişey mi dedim kafanızda niye böyle bi düşünce kurdunuz ki33 yaşındayım neden? Annemle dedikodu yapmayı sevdiğim için mi yaşımı küçük buldunuz? Benim kardeşim de yok çünkü annemden başka kiminle dedikodu yapabilirim ki ailem hakkında.
Aynen öyle ben evladimin sesini duymadan yapamam zaten . Annem nasıl yapabildi ben hep yıllardır çok merak ettim üniversitede de böyleydi.o çok mu hayırlı (kusura bakma) 10 gün senin sesini duymadan durabilmis.Lutfen içindeki suçluluk duygusundan kurtul.Sen birinin isteklerini yerine getirmiyorsun diye hayırsız olamazsın.Ben de anneyim.Evladimin sesini on gün sonra duyduğumda sadece şükrederim iyi olduğu için.Hayirsizlikla suçlamam.
Yo aksine uzun zamandır aramızda bir şey yaşanmadı. Bazen tartıştığımız oluyor tabi ama kırsam bilirdimAcaba sık sık kalbini mi kırıyorsunuz. Benim annem mesela bir sözümden kalbi kırılsa aramaz. Gönlünü almam lazım ki öyle konuşsun.
Kocasiyla tartışıp kızına fırça atan anneyi guzelleyemem onun ponçik kalbide umurumda değil.Hayati kocanın iki dudağı arasında ise fırçayı da ona atsın gönlünü ona koysun heyheyide ona gelsin .Bosverin siz .Sebebi komik annenizin .Yani kusura bakmayın da yorumum buBelli yine kocasıyla tartışmıştır. Ama ben de kocamla tartışınca annemi arayıp dedikodu yapasım geliyor. O bir sorun yaşayınca beni arayıp bana ihtiyaç duymuyor. Herkesten nefret ediyorum moduna giriyor
Annen seni senden iyi tanıyor bunlar zor konular ben de bazı şeyleri söylemek konusunda tereddutte kalıyorum.Hazir bunları sorgulamaya başlamışken boş ayna kitabını tavsiye ederim.zor bir kitap ama anlayıp kabullenince daha güzel bir yasantin oluyor.Anne kız iliskinde olması gerektiği gibi oluyor.Aynen öyle ben evladimin sesini duymadan yapamam zaten . Annem nasıl yapabildi ben hep yıllardır çok merak ettim üniversitede de böyleydi.
Nasıl gönlünü alıyorsunuz? Velevki aramızda tartışma oldu önce açması lazım ki gönlünü alayım öyle değil mi?Acaba sık sık kalbini mi kırıyorsunuz. Benim annem mesela bir sözümden kalbi kırılsa aramaz. Gönlünü almam lazım ki öyle konuşsun.
Aynen vallahi bunu bana bir arkadaşım akrabam hatta kardeşim yapsa siler atarım. Şeytan diyor o arayınca açma sen de iki gün sonra dönüş yapSizede bir sağlam heyhey gelsin valla gelsin bana gelir bazen ben kimsenin toksik tavrını çekemez hale geldim yani insanlar konuşur trip atmaz yahu ben hayatta böyle heyheyim geldi sürekli modunu anlamıyorum.Ben çekmek zorundamiyim .Bir olur iki olur sonra baba geldimi gitmiyor o insanla ilgili.Annenizle açık açık konuşun .Böyle yapmaya devam ederse yemin ederim en az 6 ay aramam ben yaparım ciddi olduğumu anlaması getek sağdan soldan sağlık haberini alırım.Fakat aramam illaki beni arayacak hale getiririm Çünkü yaptığı yanlış annem bile olsa çünkü haketmiyorum.Hak edecek birşey yapmıyorum hakeden eşine yapsın onu yada kim hakediyorsa ben dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?