Ciddi olduğunuzu buna çok kırılıp bozuldugunuzu bunun normal anne kız arasında olmaması gerektiğini anlamiyorsa bu yapilmalı.Bu tavrı normal değil başkasına kızıp alakasız kişiye çatmak.Buna izin verilmez kim olursa olsun .Vicdan değil ki konu toksik tavırAynen vallahi bunu bana bir arkadaşım akrabam hatta kardeşim yapsa siler atarım. Şeytan diyor o arayınca açma sen de iki gün sonra dönüş yap
Zamanında o kadar çok konuştum ki bu konuları birbirimizden başka kimsemiz olmadığını vesaire vesaire. Ben artık açıklama bile yapmak istemiyorum. On gün sonra arayıp fırça atarsa yoğundum aramadım deyip kestirip atacağımCiddi olduğunuzu buna çok kırılıp bozuldugunuzu bunun normal anne kız arasında olmaması gerektiğini anlamiyorsa bu yapilmalı.Bu tavrı normal değil başkasına kızıp alakasız kişiye çatmak.Buna izin verilmez kim olursa olsun .Vicdan değil ki konu toksik tavır
Ne diyim .Yani insanlarda bazı toksik tavırlar karaktere dönüşüyor somurtukluk hatayı hep etrafta aramak hep kendini haklı görmek .Bazen insan durup düşünmeli yoksa sevdiklerin aradiginda orada olmayadabilir yada seninle artık ugrasmajda istemeyebilir hepimiz annede olsak evlat ile ilişkimize özen göstermek zorundayız kafamıza göre artık büyümüş hayat telaşı olan evlada her türlü garipliği her türlü ezayi yapamayız .Doğurduk büyüttük büyüttükte her kaprisimizi çekmeye hep anneyim ben haklıyım demeye değil .Özen anlayış iki taraflı olacak her ilişkideZamanında o kadar çok konuştum ki bu konuları birbirimizden başka kimsemiz olmadığını vesaire vesaire. Ben artık açıklama bile yapmak istemiyorum. On gün sonra arayıp fırça atarsa yoğundum aramadım deyip kestirip atacağım
Bu nasıl bir yorum yabiraz kotu kalplisinız. Annenızden bu kadar uzakaşma nedenınız nedır?
İnsanları tek bir davranış ya da anlatımıyla iyi kalpli - kötü kalpli diye değerlendiremezsin. Böyle bir hakkımız olsa seni de şu gönderinle değerlendirip "kötü kalpli" diye yaftalayabiliriz değil mi?Pohpohlamak mı gerekıyordu. O zaman beğenırdınız. Ikı taraf da haksız ıkı tarafın da kotu kalpli yanı var. Biri anne biri evlat. Geçinmeyi bilmiyorlar
Gecinmeyi bilmek için her yanlışa susmak idare etmek gerekmez konu sahibi annesinin tribi fırçası kocasından olan dedikodusu ile ilgilenip heyhey takibi yapsada gecinemiyor zaten denemiş .Anbecik biraz kızına karşı anne olsa hani anbeler olgun olur anneler dinler anneler nazik olur hani anneler genç kız gibi 24 saat Trio atmaz ya evladına .Ne manası kalıyor anne küçük çocuk gibi evlat anne gibi olunca ki konudaki anne yaşlı alzaymir değil.Şimdiden böyleyse.Annede kötü kalpli değil fakat dünya etrafında dönüyor kızım kaprisimi çeksin kocama birşey olmasın dediği için o Heyheyi kocaya kardeşlere gelmediği için biraz birazcık bencil dimiPohpohlamak mı gerekıyordu. O zaman beğenırdınız. Ikı taraf da haksız ıkı tarafın da kotu kalpli yanı var. Biri anne biri evlat. Geçinmeyi bilmiyorlar
Annemle günde 4-5 kez konuşuruz belki daha fazla.Öğlene kadar aramadıysam arar sen niye beni aramıyorsun der.Konuşmadan uyumaya gitmem o da bekler zaten.Sende bir sıkıntı yok.Annen biraz garip.Annemle hep böyle bir ilişkimiz oldu zaten. Arayıp konuşmayı sevmiyor desem değil annesini kardeşlerini her gün arar. Ama bana gelince istiyor ki hep ben arayayım hatta bazı dönem heyheyler geliyorlar buna günlerce açmıyor bile. Bir keresinde üniversite okurken 10 gün aramadı ve açmadı. Yine geldiler buna belli. Cuma aradım açmadı ve donmedi Cumartesi aralıklarla 4 kere aradım açmadı ve donmedi pazar oğlumu durum yaptım kalp atmış ama aramadı. Ben de aramadım artık bıktım ya. Başına bisey gelse zaten haberi gelirdi. Uzaktan ne yapabilirim ki ayrıca. Yanında kocası annesi kardeşleri var. Hasta falan da olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bunca zaman 5 gündür benim de başıma bisey gelmiş olabilir bundan evladını merak etmez mi ya. O arayana kadar aramayacagim. Kötü kalpli miyim
Bence açma.Zamanında o kadar çok konuştum ki bu konuları birbirimizden başka kimsemiz olmadığını vesaire vesaire. Ben artık açıklama bile yapmak istemiyorum. On gün sonra arayıp fırça atarsa yoğundum aramadım deyip kestirip atacağım
Tam olarak bunu hak ediyor aslında ama bu kadar uzun sürdürmem herhalde. Neden derseniz bunu yaparsam evden çıkar gider. Oturdukları ev benim üzerime. Üçte birini o karşıladı kalanını ben karşıladım ev aldık onlar oturuyor. Ve en ufak tartışmada bak giderim evden diyor. 20:30 gün olmaz ama aradığında açmayıp öbür gün arayabilirimBence açma.
Açma telefonu. Böyle dersen trip yaptığını anlar. Umursamaz bile.
Nereye kadar sürerse sürsün. Ben de acmazfim. Ta ki o ikinci 20 gün dolana kadar.
Yani 10 gün sonra arayacak ve sennacmadin ya, bı 10 gun-20 gun-30 gün gecsinnbakalim.
O annrligini bilirse sen de evlatligini bilirsin.
Bı daha belki yapmaz belki. İyi bir ders lazım.
Bunu yeni okudum fazla iyisiniz .Hak edilenden fazla .Ûzüldüm size böyle davranmaya hiç hakkı yok Kesinlikle kötü kalpli değilsiniz üvey babadan çocuğuna dayak yediren anne için benim yorumum yok artık bitti .Allah akıl fikir versin .Selam verdiginize dua etsin der çıkarın.Çocukluğumda ondan nefret etmek için belki sebeplerim oldu haklı bir şekilde. Uzun uzun anlatmak istemiyorum şimdi. Kısacası üvey baba dayagi bile yedim. Onun da benden nefret etmek için sebepleri oldu ben de asi bir gençtim onun istemediği bir evlilik yaptım. Uzaklara geldim. Ama son 5.06 yıldır bunları aşmıştık ben atandım uzakta bile olsan ona hep maddi manevi destek vermeye çalıştım ilk kez o da öyle doğumma geldi ameliyat oldum geldi. Gerçi geldiğinde hep yine kavga ettik ama. Kişiliklerimiz uyuşmuyor diyelim. Koskoca insanım çocukluk travmalarıma sığınacak değilim. Annemdir dedim araması ya da aramaması ile alakası yok ama onun için kredi bile çektim. Kısacası hayırsız bir evlat olduğumu düşünmüyorum
Gitmez. Öyle kolay değil o işler.Tam olarak bunu hak ediyor aslında ama bu kadar uzun sürdürmem herhalde. Neden derseniz bunu yaparsam evden çıkar gider. Oturdukları ev benim üzerime. Üçte birini o karşıladı kalanını ben karşıladım ev aldık onlar oturuyor. Ve en ufak tartışmada bak giderim evden diyor. 20:30 gün olmaz ama aradığında açmayıp öbür gün arayabilirim
Pardon da nereye gidecek? Oturduğu ev değil mi başka imkanı varsa gitsin ne olacak ki. Sizi pasifize etmiş. Bulmuş sizin gibi evladı değer bilmiyor. Giderim diyenler gitmez merak etmeyin. Benim kardeşim de istediği olmayınca çeker giderim, şurada arkadaşım var çağırıyor burada arkadaşım var sizin için gitmiyorum diye korkutuyormuş. Bir gün durduk yere eşyalarını topladı gitti. 4 gün sonra annem mesaj attırdı anında geldi çağırmamıştık da, 2 gün bir arkadaşında 2 gün diğer arkadaşında kalmış, 4 gündür banyo yapamadım diye ağlıyor. Tıpış tıpış geri geldi.Tam olarak bunu hak ediyor aslında ama bu kadar uzun sürdürmem herhalde. Neden derseniz bunu yaparsam evden çıkar gider. Oturdukları ev benim üzerime. Üçte birini o karşıladı kalanını ben karşıladım ev aldık onlar oturuyor. Ve en ufak tartışmada bak giderim evden diyor. 20:30 gün olmaz ama aradığında açmayıp öbür gün arayabilirim
Kiraya çıkacak güya. Neyse konu o kadar buyumez de. Kardeşiniz için üzüldüm baya zor birine benziyor Allah ailenize sabır versinPardon da nereye gidecek? Oturduğu ev değil mi başka imkanı varsa gitsin ne olacak ki. Sizi pasifize etmiş. Bulmuş sizin gibi evladı değer bilmiyor. Giderim diyenler gitmez merak etmeyin. Benim kardeşim de istediği olmayınca çeker giderim, şurada arkadaşım var çağırıyor burada arkadaşım var sizin için gitmiyorum diye korkutuyormuş. Bir gün durduk yere eşyalarını topladı gitti. 4 gün sonra annem mesaj attırdı anında geldi çağırmamıştık da, 2 gün bir arkadaşında 2 gün diğer arkadaşında kalmış, 4 gündür banyo yapamadım diye ağlıyor. Tıpış tıpış geri geldi.
Geçti gitti o dönemler, annem her dediğini yaptığı için çok yüz bulmuştu. En son kendisi henüz çalışmazken kız arkadaşı ile evlenme ve annemle yaşama düşüncesi vardı bir de kız düşman başına çok saygısız bir kızdı. Her gün gelip annemlerde kalıp suyunu bile ayağına istiyordu. Annemin emekli maaşı ile geçinip annemin evinde oturup gezip tozacaklardı. Biz dolaylı olarak uygun olmadığını ima ettik. Şimdi o kızdan ayrıldı çok pişman yaptıklarına. Aslında hatayı alttan alarak yapıyoruz. Dik durmak lazım.Kiraya çıkacak güya. Neyse konu o kadar buyumez de. Kardeşiniz için üzüldüm baya zor birine benziyor Allah ailenize sabır versin
Çocuk gibiler ya sizin durumunuz da çok sinir bozucuymuşGeçti gitti o dönemler, annem her dediğini yaptığı için çok yüz bulmuştu. En son kendisi henüz çalışmazken kız arkadaşı ile evlenme ve annemle yaşama düşüncesi vardı bir de kız düşman başına çok saygısız bir kızdı. Her gün gelip annemlerde kalıp suyunu bile ayağına istiyordu. Annemin emekli maaşı ile geçinip annemin evinde oturup gezip tozacaklardı. Biz dolaylı olarak uygun olmadığını ima ettik. Şimdi o kızdan ayrıldı çok pişman yaptıklarına. Aslında hatayı alttan alarak yapıyoruz. Dik durmak lazım.
Annenize sinir oldum sinir.Kadın evlenmeyi bilmiş ,yanı insan dolu, evladını merak etmiyor?? Bunun bir sebebi olmalı bize söylemediğiniz?? Eğer gerçekten bir sebebi yoksa anneniz anne olmayı hak etmeyen çok kötü bir insan.Tek çocuğum benden başka çocuğu yok. Ayrıca babam da yok evli
Arama yorma kendini. Valla bak dalga geçmiyorum. Muhtemelen kendi kendine bir süre sonra arar. Aramazsada kendi bilirAnnemle hep böyle bir ilişkimiz oldu zaten. Arayıp konuşmayı sevmiyor desem değil annesini kardeşlerini her gün arar. Ama bana gelince istiyor ki hep ben arayayım hatta bazı dönem heyheyler geliyorlar buna günlerce açmıyor bile. Bir keresinde üniversite okurken 10 gün aramadı ve açmadı. Yine geldiler buna belli. Cuma aradım açmadı ve donmedi Cumartesi aralıklarla 4 kere aradım açmadı ve donmedi pazar oğlumu durum yaptım kalp atmış ama aramadı. Ben de aramadım artık bıktım ya. Başına bisey gelse zaten haberi gelirdi. Uzaktan ne yapabilirim ki ayrıca. Yanında kocası annesi kardeşleri var. Hasta falan da olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bunca zaman 5 gündür benim de başıma bisey gelmiş olabilir bundan evladını merak etmez mi ya. O arayana kadar aramayacagim. Kötü kalpli miyim
İlk sayfada uzunca biseyler anlattım. Onun istemediği bir evlilik yaptım uzaklara geldim ama üniversitede de böyleydi.Annenize sinir oldum sinir.Kadın evlenmeyi bilmiş ,yanı insan dolu, evladını merak etmiyor?? Bunun bir sebebi olmalı bize söylemediğiniz?? Eğer gerçekten bir sebebi yoksa anneniz anne olmayı hak etmeyen çok kötü bir insan.
Basiniza bir is te gelmis olabilirdi bu bes on gundr israrla evladim yada annem ariyorsa iki elim kanda olsa acarim anneniz cok toksikAynen öyle ben evladimin sesini duymadan yapamam zaten . Annem nasıl yapabildi ben hep yıllardır çok merak ettim üniversitede de böyleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?