- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi booksmoney
-
E tamam diyin sizde, ister gelsin düğününe ister gelmesin. Ebeveynliği aileler bazen çocuklarının bütün hayatını yönetmek gibi görüyor. Onu doğurmuş ve bakmış o zaman tasmalı bi köpek gibi davranabilir.
Annenizin sizin üzerinde emeği var elbette, ama sizinde hata yapma, kendi kararlarını verme, düşünebilme hakkınız var. Arkasında durun ilişkinizin. Annenizin tehditlerine de boyun eğmeyin.
Anneme, annesiyle görüştüğümü söylemedim. Bunu bilse daha çok karşı çıkardı sanırım ortalığı karıştırırdı.
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Annesinin haberi var daha ailemin bilmediğini biliyordu tanıştığımızda. Ben kendisine söyledim. En azından benim annemden de gelsin bi annesiyle ve onunla tanışalım demesini beklerdim. Çünkü beni öyle bir duruma düşürdü ki babam bile bu konuda sıcak bakmıyor olaya. Halbuki güzelce yanımda olup konuşsaydı her şey daha iyi olurdu.Ben de böyle düşünmüştüm, bu yüzden yazdım
Ailenizin arkasından iş çevirmiş oldunuz. Bu bir noktada patlarsa iyice dolanacak. Hatta buna babanız da hoş bakmayacak buyuk ihtimalle.
Onları tamamen ezip geçmiş, kendi kendine gidip tanışmış etmiş oldun.
Kayınvalide adayına bu konuyu açmayın deseniz rezil olacaksınız, kendi yetiştiren, buyuten, okutan ailesine karşı dürüst olmayan kız, bize neler yapar, diye...
3 aşağı 5 yukarı ailenizi tanırsınız, neye ne tepki vereceklerini biliyorsunuz.
Kendinizi bu duruma düşürmeseydiniz keşke.
He bana göre bir anormallik yok, sevdin, istediğinle evleneceksin elbette.
Ama bu yola girerken biraz daha aileni tanıyarak at adımlarını. bunu bile hesaplamamış, çocuk gibi görünüyorsun gözlerinde. Sonra da kararlarına karışmamalarını bekliyorsun.
Gönlünce olsun :)
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Annesinin haberi var daha ailemin bilmediğini biliyordu tanıştığımızda. Ben kendisine söyledim. En azından benim annemden de gelsin bi annesiyle ve onunla tanışalım demesini beklerdim. Çünkü beni öyle bir duruma düşürdü ki babam bile bu konuda sıcak bakmıyor olaya. Halbuki güzelce yanımda olup konuşsaydı her şey daha iyi olurdu.
Karşınızdaki melek de olsa, nihayetinde kayınvalide.
Şimdi annenizle ne kadar kötü olursanız olun, o da anneniz.
Bunu kayınvalidesinden hiç dert görmemiş, annesi geçimsiz biri olarak söylüyorum.
Abla tavsiyesi, Ailenizin yapısına göre davranın.
Onların gönlünü kıracak adım atmadan iki kere düşünün. Babanız öğrendiğinde
eee kızım sen kendi kendini vermişsin zaten, bize diyecek bir şey kalmamış, diyeceği bir adımı bir daha atmayın.
kayınvalide adayınıza güvenip, sır saklamasını ummayın.
Bu zamanlar geçecek, kız ailesi, yaşasın diyip üzerine atlamasını beklemeyin, hiç tanımadıkları
İnsanlar.
Araştırıp soruşturacaklar elbet.
Benimkide öyle bi heves bi heycan anlattım asla olmaz istemiyorum bilmem ne diyorum ki istememe sebebin ne açıklama yok takmıs ben seni vermem bende çektim resti vermezsen verme kaçarım dedim bide diyo baban ölür sebebi olursun ki babamın çok seveceği biri şu anneleri anlamıyorum bir tanı bir gör bir bak anlamaya çalış sonra birşey görürsen uyar tanımadan etmeden asla lar olmazlar ne ya
Benimde anlayamadığım bu. Bir tanış öyle kararını ver dedim hayır tanışmak istemiyorum diye diretiyor. 15 yaşında değilim ki ben neredeyse 23 yaşındayım ama kararlarımı verebileceğime inanmıyor. İstediği kişiyle olsaydım güle oynaya babama söylerdi. Neymiş o çocuğu tanıyormuş ne zamandır. Ee bende sevgilimi tanıyorum 2 senedir ne bu yani dediğiyle mi olucam annem tanıyor diye.
annen ne karışıyor sevdiğin adama.
Demek ki anneniz diger cocuktan yana. Diger adam kim oluyor? Akraba mi? Veya arkadaşının oglu?
işte karışamaz sevdiğin adama.acaba babanla ıstemeden mı evlendı senınde aynısını yaşamnı ıstıyor.Benim için başka birisini istediği için karışıyor.
işte karışamaz sevdiğin adama.acaba babanla ıstemeden mı evlendı senınde aynısını yaşamnı ıstıyor.
Anneniz 2 senedir hayatınızda biri olduğunu hiç mi anlamadı?
Yani aynı evin içinde mutlaka belli olurdu bu durum..
Anneniz önyargılıysa yapacağınız tek şey emrivaki. Gelsin tanışsın, babanız araştırsın..
annenizin tavrı öncelikle aşırı yanlış ve saçma.şimdi yapman gereken annenin karşısında böyle ay ben napıcam yhaa diye eğri büğrü değil dik durman.tavrını net koy.seçim senin sen bilirsin benim kararım bu diyceksin.
Akraba değil aynı iş yerinde çalışıyorlar ve adam müdür gibi bir şey orada. Ben tanıyorum biliyorum iyi birisi o evlenmekte istiyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?