- 10 Ekim 2018
- 1.068
- 1.545
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Annenizin karşısinda net bir durus sergilemeniz lazım. Başka bir üye dogru yazdığı gibi: şimdi panike kapılıp sakin kalmasaniz anneniz daha da üstünüze gelecektir. Babanizi bu konuda muhatap alin. Ama anneniz diger adam aklında olduğu sürece sizin işinizi zorlastiracak
o zaman anneni kıtrmadan uygun dılle anlat.aksi halı hem senı hem anneni üzüyor anlaşılan Allah yardımcın olsun.Hayır ben babanla severek evlendim hala da seviyorum der. Ama aklınca benim iyi bir evlilik yapmamı istiyor.
Hic aldirmayacak kararinizdan eminseniz kulaklarinizi tikayacaksiniz...Su devirde nasil bir insana kefil olunur anlam veremiyorum...Bu konuda haklısınız. Ben şimdi nasıl yüzüne bakıcam diyor. Halbuki ben anneme en başından beri olmaz bu iş anne dememe rağmen o çocuğa umut vermiş.
Benzeri bir durumu yaşıyorum bende...hayat bizim hayatımız hatasınıda bizim yaşayıp görmemiz lazım neden bu kadar müdahele ediyorlar ?annelik hakkını kullanıp,reddetmeyle,sütünü haram etmekle tehdit etmek nedir ya?iyilik yaptıklarını düşünüyorlar ama iki seven insanın arasına öyle büyük sebepler olmadan girmek günah.bariz kul hakkına giriyor kendisi.size bulduğu kişiyle aynı evde bir ömür geçirecek olan sizsiniz iyi düşünün.sizin için dua edicem hiç olmazsa siz kavuşun.
annene daha önce söyleseydin ilişkini onaylarmıydı yani görüşmene buluşmana izin verirmiydi ,
cevabın evetse keşke daha önce söyleseydin diyecem
ama yok asla izin vermezdi diyorsan boşver gitsin takma kafana
bu arada konuyu okurken annesi kesin başka birini söylemiştir onu kabul etmemiş buna pislik yapıyor diye düşündüm
öylede çıktı ,
geçmiş olsun annenden daha çok çekersin
demekki annen olması gerektiği gibi davranmıyorDaha önce söylemiş olsaydım kesinlikle buluşmama izin vermezdi. Hatta birkaç gündür dediği şey şu bir yere giderken abin ya da kardeşinde gelicek bundan sonra yediğin haltlar yetti.
Benim değil de erkek arkadaşımın annesi sıkıntı.telefonunu karıştırıp tartıştığımız mesajları okumuş.sorun o.elimden gelen tek şey dua etmek...senin için de edicem.inşallah kavuşursunuz.Evet bana da benzeri şeyleri söyledi annem. İnşallah mutlu olamazsın hakkım varsa haram olsun daha neler neler. Sanki konuşan kendi annem değilmiş gibi.
Sana hakkını sütünü helal etmesin,Allah’ta sevenlerin arasına,hakkına girdiği için onu affetmeyecek.kendi öz kızını mutsuzluğa mahkum etmenin günahını düşünsün.babanı kendi tarafına çekmeyi dene.bi de sana yardımcı olabilecek bi aile büyüğün var mı hala,teyze,amca tarzı onlarıda al yanına.
Çok iyi anlıyorum bu durumu.Allah’tan ümit kesilmez annenizin üstüne gitmemeye zıtlaşmamaya çalışın inada bindi mi tam biner.sevgilinizle tanıştırsanızda,beğense bile kafasında başka bi aday olduğundan olumsuz sonuç verebilir.ama siz vazgeçmeyin yinede bende hep dua edicem size kavuşun diye.ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum çünküMaalesef öyle bir akrabam yok olsa aksine her şeyi daha kötü yaparlar. O yüzden kimseye bir şey söyleyemiyorum. Tek yanımda olması gereken annem aslında.
aynı eve girmeden kimseyi tanıyamazsınız
bu yüzden buradakilerin gazına gelmeyin
annenizi ikna etmeye çalışın ama o ikna olacak diye beklemeyin karşı tarafta kız evi naz evi alttan alsınlar
babanıza annenize aynı eve girmeden kimseyi tanıyamazsınız bu iyi şöyle böyle mükemmel dersiniz ama aynı eve girince ben kan kusarım, ve her o bana laf ettiğinde şiddet veya hakaret ettiğinde ben sizin için benim hayatımı mahvettiniz diye söylenirim size sürekli söylensem beni siz bu hale getirdiniz desem ömür boyu vicdan azabı çekmeyecek misiniz?
olan bana olur şuankini de aynı eve girmeden garanti olmaz olamaz ama en azından kendim ettim buldum derim
Sizi dövdü derken ? Kaç yaşındasınız ?Şuan yaşadıklarınızın aynısını hatta daha şiddetlisini yaşıyorum... annem erkek arkadaşımı faceden bulup hakaret etmiş, beni defalarca dövdü vs... şuan ki durumumuz nedir nasıl aştınız bu olayı ya da aşabildiniz mi ???
Naif birine benziyorsunuz.Üzüldüm durumunuza anneniz haksız.Ben olsam kiminle yatağa gireceğime sen mi karar vereceksin derdim.İnsan kızına elinden gelen yardımı yapar ama benim annem hayatımı zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor cidden. Ben sevdim ya sırf benim hatırım için bir tanışayım der insan. Ama dediği şey yok yok biz sana çok yüz verdik istediğin gibi gittin gezdin ettin şimdi de kafama göre evlenicem diyorsun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?