birgün bi öğrencim kötüydü aldım boş bi sınıfa gittim gel biraz konuşalım diye. 8. sınıfta olup annesini tanımayanlardan. istersen annenle iletişim kurmana yardım edeyim konuşurum babamla dedim.Offf içim parçalandı nasıl bir vicdan bu ya Allah iki yakasını bir araya getirmesin çok zor bir meslek sizin ki nice olaylara şahit oluyorsunuz böyle Allah yardımcınız olsun
Ne kadar mantıksız yorumlar yapıyorsunuz ya konu sahibini üzmek istemiyorum ama adam belki öz baba bile değil sence bu ihtimal aklına gelmemiş midir? Boşansa çocuklar annede kalsa, anne eninde sonunda sevgilisiyle yaşayacak bi kadın üstelik. Başlarına her şey gelebilirdi küçücük çocukların. Bu riski almak istemediği için adam bencil mi oldu yani ?Ben hak veremedim burda aldatılan kadınlar boşanmak istemediginde ne midesizligini bırakıyoruz ne yüzsüzlüğünu burda baba da öyle benim için hele ki bir erkek buna nasıl boyun eğer nasıl içine sindirir madem sindirebiliyor bu kadar zamandır anne hasta olunca neden sindiremiyor yeter diyor.Asla anneyi savunmuyorum benim annem yapsa asla bir daha görüşmem silerim.
Babanıza üzüldüm, inşallah bir an önce kurtulur annenizden. Sizinde Allah yolunuzu açık etsin, yuvanızda çok mutlu olun inşallah.Anlatır babam, kahveye gittiğinde boynuzlu gibi şeyler söylemişler adama inceden inceden gitmedi bir daha, namazlı niyazlı adam cumaya gitmeye bile binbir korkuyla gidiyor ya bir şey derseler diye yüzü hep yerde
Farklı bir bakiş açısı getireceğim. Bu kadar kişiyle aldattığına göre demek ki anneniz illaki beğenilen ve istenen biri.üstelik çevrenizdeki kişiler babanizı karşılarına almaya cesaret etmişler.belli ki babanız da bu çekime karşı koyamamiş ve her seferinde affetmiş.eee babanız zaten bu kadını seviyor.insan zihniyetiyle, düşünceleriyle, hayata bakış açısıyla bir bütün olarak seviyor.eee madem bu şekilde yaşayan bir kadını seviyorsun şikayet etmek, değiştirmeye çalişmak neden ? Hiç bu tarz şeylerde gözü olmayan çok saf, bir kere evlense dünyalar onun olacak kadınlar da var ? Ee neden gidip onları sevmiyor o zaman ? Çünkü kadın hayat enerjisi dolu, beğeniliyor, isteniyor, kendini seviyor.burada bir suçlu varsa o da babanız.yaa bu şekilde bu ilişkiyi kabul edersin ya da çekip gidersin.bu kadar basit.kadinin vadettiği ilişki bu yani ? Asil bu bana ikiyüzlülük gibi geliyor.Merhabalar, kısa tutmaya çalışacağım ama uzun olursa affedin. Annem bizim bebekliğimizden itibaren babamı pek çok kişiyle aldattı, aldattığı kişiler babamın yakın çevresi ya da komşularımız olduğu için üç kez taşınmak zorunda kaldık ve çok uzağa da gidemedik. Yüzümüz hep yere baktı senelerce annem yüzünden, çoğu yerden dışlandık, ortamlara giremedik çekingenlikten. Babamın da kimsesi olmadığı için iyi kötü annedir diyip boşamadı annemi, iki kardeşiz birer yaş aramız vsr küçüğüz devlet yurduna veriliriz diye korkmuş babam, ayrıca annemin de gidecek yeri yok anneannem pek hayırlı biri değildir. Annem geçen sene psikiyatrik bir hal geçirdi, kimseyi tanımadığı, saldırganlaştığı bir dönemdi. Hocaydı doktordu toparladı biraz. Sorun şu ki, ben annemden nefret ediyorum sürekli bizi elaleme rezil edişleri geliyor aklıma, evimizin taşlandığı bile olmuştu zamanında unutamıyorum. Sözüm istemem olacaktı o süreçte dahi başka bir adamla babamı aldatma derdindeydi. Her şeyi anlatıp iyice uzatmayayım konuyu. Boşansınlar istiyorum, üç ay sonra düğünüm olacak. Babam annemi memleketine gönderip yaşadığımız yerdeki evi satıp artık kafasını dinlemek istediğini söylüyor. Ama annemin psikolojik hali depresyonda gibi sürekli yatıyor ve kalkmıyor, doktor tüm meselenin kendisinde olduğunu söylüyor, ne yaşanırsa yaşansın anneme merhamet ediyorum, soru da değil benimki ama vicdanım rahat etmiyor, bir yandan da yitip giden 23 seneme bakıyorum, karmakarışığım, sanırım içimi dökmek istedim, okuyan olursa teşekkür ederim şimdiden
hasarlı bir annenin büyüttüğü çocuklar her zaman daha olgun ve kendini daha iyi yetiştirmis oluyor,bu gibi durumlarda yetişkin olan anne değil siz oluyorsunuz,annenizin psikolojik sorunları var ve evliliğindede belliki mutlu değilmiş ve belliki babanızı sevmiyormuş ama babanızda onu bırakmamış keske bıraksaymış,devlet sizi ellerinden alır diye neden korkmuşki illaki aldatılıyorum demesine gerek yoktuki velayeti kendisi alsaydı bıraksaydı kadin istediği gibi yaşasaydı,aslında yargılamak kolay olanı,zor olanı anlayabilmek,babanızın değil ama annenizin size ihtiyacı var sonuçta psikolojisi harap olmuş,sağlıklı kararlar veremeyen bir insanın yalnız kalmaması gerekiyor,babanız normal bir birey ihtiyaç duymadan hayatını sürdürür,her zaman söylerim kusursuzu herkes sever kusurlarıylada sevmek asıl önemli olanMerhabalar, kısa tutmaya çalışacağım ama uzun olursa affedin. Annem bizim bebekliğimizden itibaren babamı pek çok kişiyle aldattı, aldattığı kişiler babamın yakın çevresi ya da komşularımız olduğu için üç kez taşınmak zorunda kaldık ve çok uzağa da gidemedik. Yüzümüz hep yere baktı senelerce annem yüzünden, çoğu yerden dışlandık, ortamlara giremedik çekingenlikten. Babamın da kimsesi olmadığı için iyi kötü annedir diyip boşamadı annemi, iki kardeşiz birer yaş aramız vsr küçüğüz devlet yurduna veriliriz diye korkmuş babam, ayrıca annemin de gidecek yeri yok anneannem pek hayırlı biri değildir. Annem geçen sene psikiyatrik bir hal geçirdi, kimseyi tanımadığı, saldırganlaştığı bir dönemdi. Hocaydı doktordu toparladı biraz. Sorun şu ki, ben annemden nefret ediyorum sürekli bizi elaleme rezil edişleri geliyor aklıma, evimizin taşlandığı bile olmuştu zamanında unutamıyorum. Sözüm istemem olacaktı o süreçte dahi başka bir adamla babamı aldatma derdindeydi. Her şeyi anlatıp iyice uzatmayayım konuyu. Boşansınlar istiyorum, üç ay sonra düğünüm olacak. Babam annemi memleketine gönderip yaşadığımız yerdeki evi satıp artık kafasını dinlemek istediğini söylüyor. Ama annemin psikolojik hali depresyonda gibi sürekli yatıyor ve kalkmıyor, doktor tüm meselenin kendisinde olduğunu söylüyor, ne yaşanırsa yaşansın anneme merhamet ediyorum, soru da değil benimki ama vicdanım rahat etmiyor, bir yandan da yitip giden 23 seneme bakıyorum, karmakarışığım, sanırım içimi dökmek istedim, okuyan olursa teşekkür ederim şimdiden
benimde aklıma bunlar geldi yani aldatiliyorsan hemde defalarca ayrılırsın yani,neden zorladınki kadını,bıraksana belliki istemiyor,yani bende babada buldum sucu kadını bırakmamış ve kadınida çocuklarınıda mutsuz etmiş istemedende olsaFarklı bir bakiş açısı getireceğim. Bu kadar kişiyle aldattığına göre demek ki anneniz illaki beğenilen ve istenen biri.üstelik çevrenizdeki kişiler babanizı karşılarına almaya cesaret etmişler.belli ki babanız da bu çekime karşı koyamamiş ve her seferinde affetmiş.eee babanız zaten bu kadını seviyor.insan zihniyetiyle, düşünceleriyle, hayata bakış açısıyla bir bütün olarak seviyor.eee madem bu şekilde yaşayan bir kadını seviyorsun şikayet etmek, değiştirmeye çalişmak neden ? Hiç bu tarz şeylerde gözü olmayan çok saf, bir kere evlense dünyalar onun olacak kadınlar da var ? Ee neden gidip onları sevmiyor o zaman ? Çünkü kadın hayat enerjisi dolu, beğeniliyor, isteniyor, kendini seviyor.burada bir suçlu varsa o da babanız.yaa bu şekilde bu ilişkiyi kabul edersin ya da çekip gidersin.bu kadar basit.kadinin vadettiği ilişki bu yani ? Asil bu bana ikiyüzlülük gibi geliyor.
yani aslında ayrılıp çocuklarının velayetini alabilrdi,bütün bunları bile isteye yaşamış gibiadam napsın çocuklarım ortada kalmasın diye haysiyetini şerefini ayaklar altına almış. kadın hala aynı. iyi yapmış eline sağlık
bunu buna benzer bi yoruma yazmıştım. size de aynısını yazmak istediğim için alıntıladımyani aslında ayrılıp çocuklarının velayetini alabilrdi,bütün bunları bile isteye yaşamış gibi
anneleri başka adama kaçan bir öğrencim var. adam kadını 3-5 gün sonra geri getirdi. yaşayacaklarını yaşamışlar yani. baba kabul etmedi. 3 küçük çocuk sefiller. fakirler de zaten. baba fabrikada çalışıyordu. çocuklar başı boş kalıyor diye işten de çıktı. biz ara ara 3-5 yardım ediyoruz ama nereye kadar.
çocukların üstü başı rezalet. geçen bayram bi şeyler aldık o kadar zayıflar ki kıyafet olmuyordu.
biz bile adama barışmayı düşünmüyor musunuz dedik.
yani kendi koşullarınıza göre değerlendirmeyin her şeyi dünya o kadar toz pembe değil. konudaki babanın da kimsesi yokmuş çocuklarına bu sefaleti yaşatmak istememiş
Neresi mantıksız ya kadının görüştüğü adamlar burdan köye yol olur anneye mi verecekti çocukları alacakti evlatlarını kadını da kapının önüne koyacaktı hiç mi yok etrafınızda annesiz çocuk büyüten adamlar bende çok örnek var daNe kadar mantıksız yorumlar yapıyorsunuz ya konu sahibini üzmek istemiyorum ama adam belki öz baba bile değil sence bu ihtimal aklına gelmemiş midir? Boşansa çocuklar annede kalsa, anne eninde sonunda sevgilisiyle yaşayacak bi kadın üstelik. Başlarına her şey gelebilirdi küçücük çocukların. Bu riski almak istemediği için adam bencil mi oldu yani ?
Bu kadın müge anlıya çıkmıştı. aşağı yukarı konu sahibinin annesi gibi. kaç sevgilisi var belli değildiFarklı bir bakiş açısı getireceğim. Bu kadar kişiyle aldattığına göre demek ki anneniz illaki beğenilen ve istenen biri.üstelik çevrenizdeki kişiler babanizı karşılarına almaya cesaret etmişler.belli ki babanız da bu çekime karşı koyamamiş ve her seferinde affetmiş.eee babanız zaten bu kadını seviyor.insan zihniyetiyle, düşünceleriyle, hayata bakış açısıyla bir bütün olarak seviyor.eee madem bu şekilde yaşayan bir kadını seviyorsun şikayet etmek, değiştirmeye çalişmak neden ? Hiç bu tarz şeylerde gözü olmayan çok saf, bir kere evlense dünyalar onun olacak kadınlar da var ? Ee neden gidip onları sevmiyor o zaman ? Çünkü kadın hayat enerjisi dolu, beğeniliyor, isteniyor, kendini seviyor.burada bir suçlu varsa o da babanız.yaa bu şekilde bu ilişkiyi kabul edersin ya da çekip gidersin.bu kadar basit.kadinin vadettiği ilişki bu yani ? Asil bu bana ikiyüzlülük gibi geliyor.
Pek çok psikiyatri doktoruna götürdüm ama bize kesin bir şey söylemediler en son gittiğim doktor depresyonda olduğunu söyledi
Hastaneye yatırmayı düşündük ama doktorlar gerek olmadığını kendi çabasıyla kendisini toparlayabileceğini söylüyor, abime hasta olduğu için hamdolsun eziyeti olmadı ama benden sinirini çıkarırdı hep bunları gözüm bile görmüyor hiç aldatmaları yanındaAllah yar ve yardımcın olsun.. İnşallah nişanlın herşeyi biliyordur bilmiyorsa da sır saklayarak sakın evlenme evlendikten sonra bazı şeyleri öğrenirse yuvada huzur olmayabilir... Ne akıl vermek ne yargılamak bizlere düşer yaşamadan bilemez hiç kimse lakin mantıkla baktığım zaman şu saatten sonra yapılacak aslında tek birşey var... Özetten de anlaşılacağı gibi annen gerçekten iyi değil depresyon yada bunalımda değil kanımca bu durum.. Onun iyi bir doktora gözüküp yatılı tedavi olması gerekiyor... Saldırganlık kimseyi tanımama büyük birşey.. Senelerce tanı konmadan yaşadığı bir nörolojik rahatsızlığı olabilir... Bazı hastalıklar öyle bir hale getirir ki insanı yapmaması gereken şeyleri yapmaya itebilir... Annen sizi dövdü mü? Sattı mı? Öldürmeye mi kalktı? Veya her hangibi kötü birşey yaptı mı? Bir annenin aldatması bir babanın aldatmasından daha çok etkiler insanı bu konuda anlayabiliyorum baba Bi süre sonra affedilir de anne için evet daha mide bulandırıcı geliyor insana haklısın ve tabi yaşadıklarınız da var.. Ama peki merak ediyorum hiç annene soruldu mu neden öyle olduğu neden evinden sizden uza olduğu başka yerlere kişilere neden kaçtığı soruldu mu? Aklı başında olan sağlıklı olan insan kanımca böyle olmaz.. Baban ayrılsın hakkıdır ki zaten Allah katında evli değiller artık ama o sizin ne olursa olsun anneniz ve elini bırakmaya Allah katında sizi satmadığı eziyet etmediği sürece hakkınız yok aksine kötüyse iyi olması için çabalamanız gerekmekte... En başta dediğim gibi yaşamayan anlamaz bende anlayamam senin ve abinin duygularını hislerini... Ama yapacağınız tek birşey var tedavi ettirmek.. Eğer ondan sonra da aynı kalırsa zaten kimsenin elinden birşey gelmez bu sizin ve onun büyük sınavıdır... Allah hidayet versin denir
Daha geçen sene beraberce konuştular babam boşanmak istediğini artık sırtındaki kamburu bırakmak istediğini söyledi annem ise gidecek yerim yok ben boşanamam dedi her sene böyle muhabbetler, babam diyor istemiyorsan git diye ayrıca evliler gibi hayatları da yok 15 seneden fazladır yan yana oturdukları bile olmadıbenimde aklıma bunlar geldi yani aldatiliyorsan hemde defalarca ayrılırsın yani,neden zorladınki kadını,bıraksana belliki istemiyor,yani bende babada buldum sucu kadını bırakmamış ve kadınida çocuklarınıda mutsuz etmiş istemedende olsa
Tek bir yere mi götürdünüz bir doktor mu söyledi bunu.. Sinir başka, her anne zaman zaman yüklenir çocuklarına Allah beterini yaşatmasın inşallah...Hastaneye yatırmayı düşündük ama doktorlar gerek olmadığını kendi çabasıyla kendisini toparlayabileceğini söylüyor, abime hasta olduğu için hamdolsun eziyeti olmadı ama benden sinirini çıkarırdı hep bunları gözüm bile görmüyor hiç aldatmaları yanında
Tek bir yere mi götürdünüz bir doktor mu söyledi bunu.. Sinir başka, her anne zaman zaman yüklenir çocuklarına Allah beterini yaşatmasın inşallah...birkaç hastane ve doktor gezdik şimdi de üniversite hastanesine götürüyorum baya toparladı
Ahahahah aklıma gelmişti, bayılıyorum herkesi Barbie bebek gibi düşünüp konuşanlara.Bu kadın müge anlıya çıkmıştı. aşağı yukarı konu sahibinin annesi gibi. kaç sevgilisi var belli değildi
birine kocasını öldürtmüştü.Eki Görüntüle 3228494
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?