Annemin aldatmaları ve babamın merhameti

Offf içim parçalandı nasıl bir vicdan bu ya Allah iki yakasını bir araya getirmesin çok zor bir meslek sizin ki nice olaylara şahit oluyorsunuz böyle Allah yardımcınız olsun
birgün bi öğrencim kötüydü aldım boş bi sınıfa gittim gel biraz konuşalım diye. 8. sınıfta olup annesini tanımayanlardan. istersen annenle iletişim kurmana yardım edeyim konuşurum babamla dedim.
görmek istemiyorum öğretmenim dedi. neden dedim. biliyor musunuz annem ayrılırken sadece bileziklerini istemiş beni değil dedi. ben bilezikleri kadar bile değerli değilmişim dedi. ama nasıl ağlıyor. doğru yanlış bilemem ama çocuğun bildiği bu ve bununla baş edemiyordu

Ne kadar mantıksız yorumlar yapıyorsunuz ya konu sahibini üzmek istemiyorum ama adam belki öz baba bile değil sence bu ihtimal aklına gelmemiş midir? Boşansa çocuklar annede kalsa, anne eninde sonunda sevgilisiyle yaşayacak bi kadın üstelik. Başlarına her şey gelebilirdi küçücük çocukların. Bu riski almak istemediği için adam bencil mi oldu yani ?

Anlatır babam, kahveye gittiğinde boynuzlu gibi şeyler söylemişler adama inceden inceden gitmedi bir daha, namazlı niyazlı adam cumaya gitmeye bile binbir korkuyla gidiyor ya bir şey derseler diye yüzü hep yerde
Babanıza üzüldüm, inşallah bir an önce kurtulur annenizden. Sizinde Allah yolunuzu açık etsin, yuvanızda çok mutlu olun inşallah.

Farklı bir bakiş açısı getireceğim. Bu kadar kişiyle aldattığına göre demek ki anneniz illaki beğenilen ve istenen biri.üstelik çevrenizdeki kişiler babanizı karşılarına almaya cesaret etmişler.belli ki babanız da bu çekime karşı koyamamiş ve her seferinde affetmiş.eee babanız zaten bu kadını seviyor.insan zihniyetiyle, düşünceleriyle, hayata bakış açısıyla bir bütün olarak seviyor.eee madem bu şekilde yaşayan bir kadını seviyorsun şikayet etmek, değiştirmeye çalişmak neden ? Hiç bu tarz şeylerde gözü olmayan çok saf, bir kere evlense dünyalar onun olacak kadınlar da var ? Ee neden gidip onları sevmiyor o zaman ? Çünkü kadın hayat enerjisi dolu, beğeniliyor, isteniyor, kendini seviyor.burada bir suçlu varsa o da babanız.yaa bu şekilde bu ilişkiyi kabul edersin ya da çekip gidersin.bu kadar basit.kadinin vadettiği ilişki bu yani ? Asil bu bana ikiyüzlülük gibi geliyor.

hasarlı bir annenin büyüttüğü çocuklar her zaman daha olgun ve kendini daha iyi yetiştirmis oluyor,bu gibi durumlarda yetişkin olan anne değil siz oluyorsunuz,annenizin psikolojik sorunları var ve evliliğindede belliki mutlu değilmiş ve belliki babanızı sevmiyormuş ama babanızda onu bırakmamış keske bıraksaymış,devlet sizi ellerinden alır diye neden korkmuşki illaki aldatılıyorum demesine gerek yoktuki velayeti kendisi alsaydı bıraksaydı kadin istediği gibi yaşasaydı,aslında yargılamak kolay olanı,zor olanı anlayabilmek,babanızın değil ama annenizin size ihtiyacı var sonuçta psikolojisi harap olmuş,sağlıklı kararlar veremeyen bir insanın yalnız kalmaması gerekiyor,babanız normal bir birey ihtiyaç duymadan hayatını sürdürür,her zaman söylerim kusursuzu herkes sever kusurlarıylada sevmek asıl önemli olan

benimde aklıma bunlar geldi yani aldatiliyorsan hemde defalarca ayrılırsın yani,neden zorladınki kadını,bıraksana belliki istemiyor,yani bende babada buldum sucu kadını bırakmamış ve kadınida çocuklarınıda mutsuz etmiş istemedende olsa

adam napsın çocuklarım ortada kalmasın diye haysiyetini şerefini ayaklar altına almış. kadın hala aynı. iyi yapmış eline sağlık
yani aslında ayrılıp çocuklarının velayetini alabilrdi,bütün bunları bile isteye yaşamış gibi

Boşasın onuru gururu ayaklar altında.
Böyle şey olur mu?
Annen başının çaresine baksın yapucak bir şey yok.
Piskolojik sorunlarım var diye aldatsın herkes o zaman.
Baban çok vicdanlı ama onuru ayaklar altında.

Allah yar ve yardımcın olsun.. İnşallah nişanlın herşeyi biliyordur bilmiyorsa da sır saklayarak sakın evlenme evlendikten sonra bazı şeyleri öğrenirse yuvada huzur olmayabilir... Ne akıl vermek ne yargılamak bizlere düşer yaşamadan bilemez hiç kimse lakin mantıkla baktığım zaman şu saatten sonra yapılacak aslında tek birşey var... Özetten de anlaşılacağı gibi annen gerçekten iyi değil depresyon yada bunalımda değil kanımca bu durum.. Onun iyi bir doktora gözüküp yatılı tedavi olması gerekiyor... Saldırganlık kimseyi tanımama büyük birşey.. Senelerce tanı konmadan yaşadığı bir nörolojik rahatsızlığı olabilir... Bazı hastalıklar öyle bir hale getirir ki insanı yapmaması gereken şeyleri yapmaya itebilir... Annen sizi dövdü mü? Sattı mı? Öldürmeye mi kalktı? Veya her hangibi kötü birşey yaptı mı? Bir annenin aldatması bir babanın aldatmasından daha çok etkiler insanı bu konuda anlayabiliyorum baba Bi süre sonra affedilir de anne için evet daha mide bulandırıcı geliyor insana haklısın ve tabi yaşadıklarınız da var.. Ama peki merak ediyorum hiç annene soruldu mu neden öyle olduğu neden evinden sizden uza olduğu başka yerlere kişilere neden kaçtığı soruldu mu? Aklı başında olan sağlıklı olan insan kanımca böyle olmaz.. Baban ayrılsın hakkıdır ki zaten Allah katında evli değiller artık ama o sizin ne olursa olsun anneniz ve elini bırakmaya Allah katında sizi satmadığı eziyet etmediği sürece hakkınız yok aksine kötüyse iyi olması için çabalamanız gerekmekte... En başta dediğim gibi yaşamayan anlamaz bende anlayamam senin ve abinin duygularını hislerini... Ama yapacağınız tek birşey var tedavi ettirmek.. Eğer ondan sonra da aynı kalırsa zaten kimsenin elinden birşey gelmez bu sizin ve onun büyük sınavıdır... Allah hidayet versin denir

acı gerçek söyleyeceğim: babanızla kendiniz arasında dna testi yaptırmayı hiç düşündünüz mü?

anneniz büyük ihtimalle nemfomani ve histiriyonik kişilik sendromundan muzdarip olabilir.

müge anlıda derya diye bir kız vardı ona benzettim biraz.

babanızdan da cuckold'dan şüphelendim, babanızı da çok masum görmeyin bence. bir erkek aldatmayı böyle kolay koaly sineye çekmez çünkü.

yani aslında ayrılıp çocuklarının velayetini alabilrdi,bütün bunları bile isteye yaşamış gibi
bunu buna benzer bi yoruma yazmıştım. size de aynısını yazmak istediğim için alıntıladım

Neresi mantıksız ya kadının görüştüğü adamlar burdan köye yol olur anneye mi verecekti çocukları alacakti evlatlarını kadını da kapının önüne koyacaktı hiç mi yok etrafınızda annesiz çocuk büyüten adamlar bende çok örnek var da

Bu kadın müge anlıya çıkmıştı. aşağı yukarı konu sahibinin annesi gibi. kaç sevgilisi var belli değildi
birine kocasını öldürtmüştü.

A Archaism Çok alakasız bir soru soracağım, yanlış anlamayın ve kusuruma bakmayın lütfen. Annenizin psikolojik sorunlarından bahsetmişsiniz, bipolar bozukluk olabilir mi acaba?
Pek çok psikiyatri doktoruna götürdüm ama bize kesin bir şey söylemediler en son gittiğim doktor depresyonda olduğunu söyledi

Hastaneye yatırmayı düşündük ama doktorlar gerek olmadığını kendi çabasıyla kendisini toparlayabileceğini söylüyor, abime hasta olduğu için hamdolsun eziyeti olmadı ama benden sinirini çıkarırdı hep bunları gözüm bile görmüyor hiç aldatmaları yanında

Daha geçen sene beraberce konuştular babam boşanmak istediğini artık sırtındaki kamburu bırakmak istediğini söyledi annem ise gidecek yerim yok ben boşanamam dedi her sene böyle muhabbetler, babam diyor istemiyorsan git diye ayrıca evliler gibi hayatları da yok 15 seneden fazladır yan yana oturdukları bile olmadı

Tek bir yere mi götürdünüz bir doktor mu söyledi bunu.. Sinir başka, her anne zaman zaman yüklenir çocuklarına Allah beterini yaşatmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…