Pardon sizene kadin bana namussuz demis ne diyim!Bunu baskasina yazmissiniz ama benim annem de evlenmeden cinsellik yasamami istemezdi. Ben de istemiyorum her kizinin evlilik öncesi cislnsellik yasamasini istemeyen anne pisman olacak diye bir sey de yok. Sen yaşadıysan yaşadın burada bunu dogru bulan olacak dogru bulmayan olacak senin dusundekilere ayy canim cicim yapip diğerlerine saldiracaksan kisacasi her dusunceyi kabul etmeyeceksen konu acma olur biter.
Benim kellem gidecek o kesin
Bence konu sahibi annesinin ona yaptigi sey yuzunden sinirli , dusunuyorum da ben boyle birseye maruz kalsam kesin sevisirken fotografimi ceker atardim anama , yani kadin boyle birsey yapmamis olsa he de gec , duyma vs derim de , bekaret testi hemde 17 yasinda hemde sonra akrabalari arayip kızmıs demek korkunc , ben o annenin yuzine bakmazdim omrum boyunca bir daha
Ozel olarak bir sey demek istemiyor sadece saygisizGeniş mide derken?
Siz ne demek istiyorsunuz?
Erkekleri ne karistiriyosun ben onları mi savundum fakir beyinli . Sen vermeye devam et çok gitmez yakalar anan seni :)Ateist oldugun belli derken sen muslumansinda ne oluyor dogru erkek olsam serefli olurdum! Sen bana namussuz diyemezsin! Sananeyse ne namussuz diyosun defol konumdan
Yakalasin! Ben kendi parami kazanan ogretmenim! Senin gibi kultursuz degilim! Vermek ne demek ya cahil defolErkekleri ne karistiriyosun ben onları mi savundum fakir beyinli . Sen vermeye devam et çok gitmez yakalar anan seni :)
Ahlakınız sadece sevişen kadını kapsıyor ikiyüzlüler sizi. Kadın parayla hergün biriyle yatıyorum demiyor. Sevgilisi ile aynı hayatı paylaşıyor ve sevişmek doğal bir parçası. Lütfen başka birisini size benzemiyor diye ağır şeylerle itham etmeyin.
İtalya da bir parkta sadece bikini üstü ile güneşlenen kıza kimse bakmazken, bakire namuslu dolu ülkemde tacizden kurtulamaz. Of ne anlatsam duvara çarpıp bana dönecek.
Ozel olarak bir sey demek istemiyor sadece saygisiz
Valla keske omur boyu banlasalar beni , cidden bazen ne isim var diyorum burdaya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin demişler sen diyardan gitmeyi seçiyorsun ben de onu seçerim ama sevgili konu sahibi ikisini de yapmıyor.
buradaki hiçbir öneri de ona yardımcı olmayacak. önceden de biliyoruz onu, bence "forumda bu zamana kadar açılan bütün polemik içerikli konuları nasıl birleştirip seviştiğimi belli ederim" diye açılmış konu. boşuna yakma kendini
Sen ne öğretebilirsinki.. yazık bari burda basitleştirme bakireligi. Ben Almanca ogretmeniyim canim kültürszm evet :))Yakalasin! Ben kendi parami kazanan ogretmenim! Senin gibi kultursuz degilim! Vermek ne demek ya cahil defol
Ahahah keske her almanca bilen ogretmen olsaSen ne öğretebilirsinki.. yazık bari burda basitleştirme bakireligi. Ben Almanca ogretmeniyim canim kültürszm evet :))
Annen ogrensin dedi bende anneme muhtac degilim demek istedim rahatziz olduysaniz gidin.....bu konuda ne oluyor abi kahkaha attım öğretmenolduğumubellietmeliyimöğretmenolduğjmubellietmeliyimfjfçjsödjdldjslsjslsj
iki taraf da birbirinden beter neyi nasıl savunacağını bilmiyor çok tatsız tartışma pff.
Ay ne komik az bende güleyim hahahah . Daha fazla kalamicam burda irite oldum sen annene nasıl soyleyecegini düşün yazık sana :))) garibim çok derdin var çok ..Ahahah keske her almanca bilen ogretmen olsahayaller chzjdjx
Ogrenmek zorunda degil sizene yani sizene? Yattiysam sizdne? Size zararimi var!Ay ne komik az bende güleyim hahahah . Daha fazla kalamicam burda irite oldum sen annene nasıl soyleyecegini düşün yazık sana :))) garibim çok derdin var çok ..
Ogtetmen hanim ogretmen hanim konu acmissin biz de yorum yaptik ne var bunda?Pardon sizene kadin bana namussuz demis ne diyim!
YAt kızım yat istediğinle istediğin yerde yat banane :) ezik ezik konular açma yaOgrenmek zorunda degil sizene yani sizene? Yattiysam sizdne? Size zararimi var!
Aynen öyle kadınlar ataerkil düşüncenin ötesine geçemiyor çünkü “ideal kadın” tanımı onlar için bu.Şuraya konu açsam ''hoşlandığım adam 30 yaşında ve kimseyle birlikte olmamış daha önce'' adam için burada ''nasıl yani,çok tecrübesiz'' yorumlarından geçilmez,söz konusu kadın olunca ''evlilik öncesi blablabla'' doluyor nedense.Ama ikisine de aynı yaklaşıyorlar,yersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?