Annemin bakirelik takintisi..

Pardon sizene kadin bana namussuz demis ne diyim!

ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin demişler sen diyardan gitmeyi seçiyorsun ben de onu seçerim ama sevgili konu sahibi ikisini de yapmıyor.

buradaki hiçbir öneri de ona yardımcı olmayacak. önceden de biliyoruz onu, bence "forumda bu zamana kadar açılan bütün polemik içerikli konuları nasıl birleştirip seviştiğimi belli ederim" diye açılmış konu. boşuna yakma kendini

Ateist oldugun belli derken sen muslumansinda ne oluyor dogru erkek olsam serefli olurdum! Sen bana namussuz diyemezsin! Sananeyse ne namussuz diyosun defol konumdan
Erkekleri ne karistiriyosun ben onları mi savundum fakir beyinli . Sen vermeye devam et çok gitmez yakalar anan seni :)

Erkekleri ne karistiriyosun ben onları mi savundum fakir beyinli . Sen vermeye devam et çok gitmez yakalar anan seni :)
Yakalasin! Ben kendi parami kazanan ogretmenim! Senin gibi kultursuz degilim! Vermek ne demek ya cahil defol

Şuraya konu açsam ''hoşlandığım adam 30 yaşında ve kimseyle birlikte olmamış daha önce'' adam için burada ''nasıl yani,çok tecrübesiz'' yorumlarından geçilmez,söz konusu kadın olunca ''evlilik öncesi blablabla'' doluyor nedense.Ama ikisine de aynı yaklaşıyorlar,yersen.

Valla keske omur boyu banlasalar beni , cidden bazen ne isim var diyorum burda

Annenizin yaptığı, görüşü hoş görebileceğim bir şey değil de...

Sizin de yok öyle oldum, böyle oldum diye suçu annenize atmanız saçma.

Sanki aslında yapmazmışsınız ama annenizin inadına yapmışsınız gibi.

Evet ebeveynlerimiz bizi birçok konuda etkiler ama bir eylemi yapıp suçu ebeveyne atmak akıl kârı değil.

Çocukken annesinden şiddet görmüş dünya kadar insan var. Hepsi çocuğuna şiddet uygulamalı o halde.

Yakalasin! Ben kendi parami kazanan ogretmenim! Senin gibi kultursuz degilim! Vermek ne demek ya cahil defol
Sen ne öğretebilirsinki.. yazık bari burda basitleştirme bakireligi. Ben Almanca ogretmeniyim canim kültürszm evet :))

Sen ne öğretebilirsinki.. yazık bari burda basitleştirme bakireligi. Ben Almanca ogretmeniyim canim kültürszm evet :))
Ahahah keske her almanca bilen ogretmen olsa hayaller chzjdjx

Annen ogrensin dedi bende anneme muhtac degilim demek istedim rahatziz olduysaniz gidin.....

Ay ne komik az bende güleyim hahahah . Daha fazla kalamicam burda irite oldum sen annene nasıl soyleyecegini düşün yazık sana :))) garibim çok derdin var çok ..
Ogrenmek zorunda degil sizene yani sizene? Yattiysam sizdne? Size zararimi var!

Aynen öyle kadınlar ataerkil düşüncenin ötesine geçemiyor çünkü “ideal kadın” tanımı onlar için bu.
Hayata başka pencereden bakma yetisine sahip değiller. O böyle mutluysa bana ne diyebilmek lazım.
Kendini eğitmek bu yüzden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…