Annemin bakirelik takintisi..

Valla bizim evde hiç böyle şeyler konuşulmaz annem böyle şeylerin imasini yapmaz. Diyelim ki konu açıldı ben zaten annemin cinsellik özgürce yasanmali böyle zara falan takılmayın demesini beklemiyorum. Öyle bi anlatmışsınız ki sanki herkesin annesi bunu normal buluyo ama sizin anneniz için anormal :)) valla şuan hamileyim meleğim erkek de olsa kız da olsa ozgursunuz demem ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın vs vs diye tipik bir anne gibi konuşurum

Benim annemin de en büyük.takintisidir ve ailece buna önem verilir ertesi gün hatta bakanlar bile olur

@tirsi28 ayrica fazla hırs iyi değil sakin ol :)) senin yattığın yatmadığınla vakit kaybedemem çıkıyorum arkamdan çok konus tamam mi öptüm namus abidesi ))))))

Burada konu acanin stres sinir ofke artik negatif ne kadar duygusu varsa nirvana yapiyordur millet disarida saydiramaz yemez ama burada konu actin herseyi soylerim kafasinda

Tabii ki de namus iki bacak arasında değildir ama öyle hafife alınacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Özeldir bana göre. Benim de kızım olacak ve ben ona: kızım bekaret önemsiz nasıl olsa istediğinle yatıp kalkabilirsin demem. Tabi senin annenin yaptığı çok çok saçma bir şey olmuş. Seni psikolojik olarak zaten yıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…