- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
S sassyassyy sende kovulmuşsun canımAnnen ogrensin dedi bende anneme muhtac degilim demek istedim rahatziz olduysaniz gidin.....
Valla bizim evde hiç böyle şeyler konuşulmaz annem böyle şeylerin imasini yapmaz. Diyelim ki konu açıldı ben zaten annemin cinsellik özgürce yasanmali böyle zara falan takılmayın demesini beklemiyorum. Öyle bi anlatmışsınız ki sanki herkesin annesi bunu normal buluyo ama sizin anneniz için anormal :)) valla şuan hamileyim meleğim erkek de olsa kız da olsa ozgursunuz demem ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın vs vs diye tipik bir anne gibi konuşurumAnnem bakirelige cok onem veriyor. Televizyonda falan gorunce yok emin ol bunlar yalan erkekler asla evlenmez bilmem ne.. Bende bakire degilim bigun sinirden yuzune soylicem. Dayanamiyorum artik bi arkadasim yani ablam sayilir yasi 35 yasinda evlenemedim kucukken bi hata yaptim diye anlatti bunuda annem duydu. Ben ablaya boyle dusunme hersey ondan ibaret degil dedim annemde beni haksiz buldu. Birde ilk gece kanamasi olmamis annemin esnekmis. Boyle olan bi insan nasil bunu soyler anlamadim... deliricem artik
Benim annemin de en büyük.takintisidir ve ailece buna önem verilir ertesi gün hatta bakanlar bile olurAnnem bakirelige cok onem veriyor. Televizyonda falan gorunce yok emin ol bunlar yalan erkekler asla evlenmez bilmem ne.. Bende bakire degilim bigun sinirden yuzune soylicem. Dayanamiyorum artik bi arkadasim yani ablam sayilir yasi 35 yasinda evlenemedim kucukken bi hata yaptim diye anlatti bunuda annem duydu. Ben ablaya boyle dusunme hersey ondan ibaret degil dedim annemde beni haksiz buldu. Birde ilk gece kanamasi olmamis annemin esnekmis. Boyle olan bi insan nasil bunu soyler anlamadim... deliricem artik
@tirsi28 ayrica fazla hırs iyi değil sakin ol :)) senin yattığın yatmadığınla vakit kaybedemem çıkıyorum arkamdan çok konus tamam mi öptüm namus abidesi))))))
AHahah Özel olarak anlatcam sana :))Ben size ne ettiler de bu kadar nefret doldunuz diye merak ettim açıkçası
yuhh neye bakıyorlarrrBenim annemin de en büyük.takintisidir ve ailece buna önem verilir ertesi gün hatta bakanlar bile olur
Ciddi olamazsın diyorumBenim annemin de en büyük.takintisidir ve ailece buna önem verilir ertesi gün hatta bakanlar bile olur
En sevdigim sozlerdendir ve yuzde 100 dogru"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche
Aferim mi diyelim smdi noldu inat yaptın da kına yak.........Hep veriyodu. 17 yasinda biriyle gorduler akrabalar adimi cikardilar beni kizlik testine goturmustu.. belki bu yuzden inatla biriyle yatmisimdir..
Tamam almanca ogretmeni dhsjdYAt kızım yat istediğinle istediğin yerde yat banane :) ezik ezik konular açma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?