- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Onun düşüncesi doğumdan sonra kızının yanında olmazsa elaleme karşı ayıp olur idi. Geldi mi geldi. Evde destek olup olmadığını kimse sormayacağı için gerisine karışmadı. Oturdu oturdu gitti. Bir gece bile yanımda kalmadı.Düzenin neyini bilmeyecek yahu, mutfak düzeni 3 aşağı 5 yukarı bellidir bulamadığını sorarsın, yapmak istememenin adı ay ben senin düzenini nerden bileyim olmuş
Hasta olan kızı ise zaten mecbur olduğu için değil vicdanen annelik içgüdüsü ile bakması bekleniyor, konu bu zaten, ama evet kimse zorunlu değil yarın kendisi de yaşlanacak
Amin, sağolunAllah sizi birbirinize bağışlasın
allahım sizi okuyunca benim annem melek geldi o nasıl bir anneEvet, maalesef öyle. Bana çok yakın oturmasına rağmen senede 2-3 kere ancak gelir. Biz de ona teklifsiz gidemeyiz. İki haftada bir telefonla zorla görüşürüz o da 5 dakikayı geçmez. Torunuyla da daha bu yaşına kadar 2 saat ilgilenmişliği yoktur annemin. Kendi ekseninde yaşayan birisi. Büyük abim hariç diğer evlatları ya da başkaları umurunda değildir pek.
O yüzden konu sahibinin içini acıtan yalnızlık hissini çok derinden hissedebiliyorum. Allah yardımcısı olsun
Uzuldum size ...cuma gunu dualarimiz kabul olur ins sikintilariniz gecer...
Benim de dogum bitti eve gelince ikisi de yanimdaydi.sonuc kavga gurultu...once annem gitti..kv kaldi.artik bana batiyordu herseyi...tesekkurler dedim gonderdim...sonra annem geldi...onu da esim gonderdi...kendi durumumu hic anlatmayayim...bazen bakan sayisi fazla olunca da iyi olmuyor...zehir etmislerdi lohusaligimi....
Ne güzel, kıymetini bilin annenizin... Anne olmak var, annecilik oynamak var. Konu sahibi arkadaşla bize ikincisi denk gelmiş ne yazık ki.allahım sizi okuyunca benim annem melek geldi o nasıl bir anne
allah allah
annem dogum yaptım benim evdeydi gttm
girince gecelikle duygulandı şimdi hatırladm bende duygulandım baksarıldı gecmiş olsun yavrum dedi anne olmak zor dedi.hemen hastane cantalarımıza kadar yıkadı
yemek hazırdı hosaf yapmıs
süt olsun diye bir tepsi ev baklavası yapmıs koymus vay anam vay
allahım valla bir tuhaflar haaAnnen sevgisizmi büyüdü çok garip gerçekten senede 2-3 nedir .Başka şehirde olsan bu kadar dokunmaz insana.
inanın öyleNe güzel, kıymetini bilin annenizin... Anne olmak var, annecilik oynamak var. Konu sahibi arkadaşla bize ikincisi denk gelmiş ne yazık ki.
yeterki anneme biz geliyoz diyeyim fırlar mutfaga ne var ne yok dört dörtlük yemek yapar
asla ac cıkartmaz evden
Allah yardımcin olsun . Bazı anneler doğurup atıyor bir kenara . Bir kedi kadar olamıyor . Üzülme ..moralini yüksek tut ..esin yeter sana .Merhaba, yine içimi dökmelik bir konuyla karşınızdayım.
Sorun yine yeni yeniden annem. 34 haftalık hamileyim. Dün akşam sancım tuttu hastaneye gittik, o sıra annemin yanındaydım o yüzden annem de geldi hastaneye. Nst çekildi sancım var açılmam yok, yüksek oranda da enfeksiyon çıktı. Erken dogum yapabilirsin dedi doktor. Bu geceyi hastanede geçirdim. Annemde yanımdaydı ama ne yanımda olmak. Sabaha kadar deliksiz uyudu. Her işimi kendim gördüm, tuvalet, serum taşıma, nst vs. Bunlar sorun değil. Annemin ilgisizliğine alışkınım zaten.
Sabah uyandı, şakayla karışık anne git istersen sabaha kadar uyudun zaten dedim. Olmazsa ben gideyim dedi. Kızkardeşim gelir dedim, o gelemez okulu var dedi.
Dedim yarın tatil ne okulu? Olsun gelemez diyor hala ısrarla, hatta eşinde gitsin yazık burada masraf oluyor demez mi.. Üstelik kendisi maddi olarak çok iyi durumda bir insan. Eşim de zaten masraf falan aklına gelmez böyle bir durumda. Sonucta erken doğum riskim var ve oturduğumuz yere arabayla 45 dk uzakta bir hastanedeyim..
Bu kadın ne yapmaya çalışıyor artık kaldıramıyorum cidden ya. Dayanamadım söyledim bunları yüzüne, kalkmış benim Allah'ım var diyor, bir tek senin Allah'ın yok dedim ben de bizim de var...
Ya ben artık ne desem ne yapsam bilmiyorum..
Malesef bende öyle değilallahım valla bir tuhaflar haa
benim annemi birgün gecince arama niye aramadın der
kendide sürekli arar sorar aynı sehirdeyz birde
Onun düşüncesi doğumdan sonra kızının yanında olmazsa elaleme karşı ayıp olur idi. Geldi mi geldi. Evde destek olup olmadığını kimse sormayacağı için gerisine karışmadı. Oturdu oturdu gitti. Bir gece bile yanımda kalmadı.
Evdeki ilk gece eşim de ben de yorgunluktan bayılmışız, çocuk da uyanmamış, gece kalkıp hiç emzirememişim yavrumu. Hala içim acır bu duruma. Yazık 1 günlük yavrum bütün gece aç kaldı diye. Sonra tüm gücümü toplayıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama. Zor muydu zordu ama üstesinden geldim. Allah annemiz bile olsa kimseye muhtaç etmesin hiçbirimizi.
Bir abimle aramız iyidir, yengem kardeşim gibidir. Yeğenlerimi kendi çocuğumdan ayırmam. Biz ve onlar kendi yağımızda kavruluyoruz işteinanın öyle
sizde evlatlarınızla hasır nesir olup aile bagınızı artırın malesef peki kardesinz yokmu onla sıkı fıkı olun
Varlığının yararı olmadı, bir de yeni doğum yapmış bana hizmet ettirdi, yemek yaptırdı. Oturup afiyetle de yedi. Bir bardağı da yerinden kaldırmadı. Zaten akşam olmadan da gitti. Keşke gelmeseydi, yatar dinlenirdim en azından.aman boşver en azından elalem ne der diye doğumdan sonra yanında durmuş durmayanı da var...
allah kardesinize ve size yengenize sağlık agız tadı versinBir abimle aramız iyidir, yengem kardeşim gibidir. Yeğenlerimi kendi çocuğumdan ayırmam. Biz ve onlar kendi yağımızda kavruluyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?