Annemin beni hastanede yalnız bırakma çabası

Bence bu insanlar yasliliklarinda başlarına ne geleceğini bilmiyor herhalde ben ne kV ne anneme Kıyamam yahu. Hatta kvye geçen anne sen hep bizde kal bak oğlunun evi değil kızının evi burası bile demişligim vardır.
Allan bu anne görünümü altında olanlara vicdan ve merhamet versin.

Onun düşüncesi doğumdan sonra kızının yanında olmazsa elaleme karşı ayıp olur idi. Geldi mi geldi. Evde destek olup olmadığını kimse sormayacağı için gerisine karışmadı. Oturdu oturdu gitti. Bir gece bile yanımda kalmadı.

Evdeki ilk gece eşim de ben de yorgunluktan bayılmışız, çocuk da uyanmamış, gece kalkıp hiç emzirememişim yavrumu. Hala içim acır bu duruma. Yazık 1 günlük yavrum bütün gece aç kaldı diye. Sonra tüm gücümü toplayıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama. Zor muydu zordu ama üstesinden geldim. Allah annemiz bile olsa kimseye muhtaç etmesin hiçbirimizi.

Allah yardımcın olsun annene merhamet versin canım.

Umarim kimseye ihtiyac duymadan toparlanirsin

Görüşmesen daha iyi. Sanıyorum eski konuda da bunu yazmıştım.

allahım sizi okuyunca benim annem melek geldi o nasıl bir anne
allah allah
annem dogum yaptım benim evdeydi gttm
girince gecelikle duygulandı şimdi hatırladm bende duygulandım bak sarıldı gecmiş olsun yavrum dedi anne olmak zor dedi.hemen hastane cantalarımıza kadar yıkadı
yemek hazırdı hosaf yapmıs
süt olsun diye bir tepsi ev baklavası yapmıs koymus vay anam vay

ay ne gü

ay ne güldüm ya herkesin bir çeşit derdi var işte
yardımı olmayanda aynı başa üşüşüp huzursuzluk çıkaranda
en iyisi lohusalıkta bir ay kadar yanında aklı başında bir insan olması
yoksa
hiç olmasın daha iyi bir şekilde büyütüyosun kendi çocuğunu eşinle vardiya usulü
ama herkes çatlaksa yandın demektir

Ne güzel, kıymetini bilin annenizin... Anne olmak var, annecilik oynamak var. Konu sahibi arkadaşla bize ikincisi denk gelmiş ne yazık ki.

yeterki anneme biz geliyoz diyeyim fırlar mutfaga ne var ne yok dört dörtlük yemek yapar
asla ac cıkartmaz evden

şu tip yorumlara çok karşıyım.

bunu lütfen yapmayın böyle yorumlar inanın konu sahiplerini daha çok yaralıyor.

kadın burada hayatta en yakını olması gereken kişiden,annesinden hak etmediği şeyler görüyor ve siz buraya gelip annenize methiyeler diziyorsunuz.hiç mi düşünmüyorsunuz bu karşımdaki kişiyi yaralar diye?

Allah yardımcin olsun . Bazı anneler doğurup atıyor bir kenara . Bir kedi kadar olamıyor . Üzülme ..moralini yüksek tut ..esin yeter sana .

allahım valla bir tuhaflar haa
benim annemi birgün gecince arama niye aramadın der
kendide sürekli arar sorar aynı sehirdeyz birde
Malesef bende öyle değil Geçen hafta abim ufak bir operasyon geçirmişti, oradaydık. Çıkarken ben de şubat tatilinde beklerim dedi annem. Bana 5 dakikalık mesafede oturuyor halbuki

aman boşver en azından elalem ne der diye doğumdan sonra yanında durmuş durmayanı da var...

inanın öyle
sizde evlatlarınızla hasır nesir olup aile bagınızı artırın malesef peki kardesinz yokmu onla sıkı fıkı olun
Bir abimle aramız iyidir, yengem kardeşim gibidir. Yeğenlerimi kendi çocuğumdan ayırmam. Biz ve onlar kendi yağımızda kavruluyoruz işte

aman boşver en azından elalem ne der diye doğumdan sonra yanında durmuş durmayanı da var...
Varlığının yararı olmadı, bir de yeni doğum yapmış bana hizmet ettirdi, yemek yaptırdı. Oturup afiyetle de yedi. Bir bardağı da yerinden kaldırmadı. Zaten akşam olmadan da gitti. Keşke gelmeseydi, yatar dinlenirdim en azından.

Burda özel ve devlet hastahanesi refakatçi kabul etmiyor. Ben anlamıyorum hemşireler yardımcı olmuyormu Türkiye'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…