- 27 Mayıs 2014
- 163
- 53
- 48
- Konu Sahibi justsmile123
-
Evlenmeden önce edinilen mallar kişi üstünde kalır, eş adayi hak iddia edemez.
Araç kredisi olarak cekildiyse ,krediyi çekeni üstüne olur araba
İhtiyaç kredisi ise senin üstüne olabilir
O halde ödemeyin
Olay cok karmasik degil mi?
Bir de 2 sene sonra satacaksaniz niye araba icin o kadar borc altina giriyorsunuz?
Daha arabanin borclari bitmeden arabayi satacaksiniz ve satarken degeri dusecek.Onu da annem istediği için,mutlu olsun en azından 2 sene rahat etsin diye düşündüm de kabul ettim. Bide kendi evimi kendi paramla düzeyim aileme yük olmayayım diye düşündüğümden. O yüzden alındı.
Sadece fikir ,arabayı satıp çeyiz parasına harcamayin,54 bin TL az değil hazır para,ayrica borçsuz düğün yapılmaz illa ki borç yapılır ha oranı azdır çoktur belli olmaz ama borç illa ki olur
Daha arabanin borclari bitmeden arabayi satacaksiniz ve satarken degeri dusecek.
Beni ilgilendirmez ama yaptiginiz cok mantiksiz
Ben mi cok bencilim acaba?Annem de olsa kimse icin o kadar borc altina girmem.Hele bir de evleneceksiniz.Yeni bir hayata borcla baslayacaksiniz.
Kolay gelsin ne diyeyim
24 bine 54 bin geri oduyorsunuz? Umarim yanlis anlamisimdir..Bu arabayi kaca satmayi dusunuyorsunuz peki 4 senenin sonunda?54 toplam geri ödenecek olan borç. Yapılandırma olduğu için elimize 24 lira geçti. Alınan araba 22 lira. İleride 1100 bunu öde,ayrıca ev düzmenin kredisini öde,bide ev kredisi öde çok zor degil mi sizce de?
Bence araba almayın...
Paranı biriktir ve bankaya koy. Evlenince kullan.
24 bine 54 bin geri oduyorsunuz? Bu arabayi kaca satmayi dusunuyorsunuz peki 4 senenin sonunda?
54 toplam geri ödenecek olan borç. Yapılandırma olduğu için elimize 24 lira geçti. Alınan araba 22 lira. İleride 1100 bunu öde,ayrıca ev düzmenin kredisini öde,bide ev kredisi öde çok zor degil mi sizce de?
Yazik degil mi bosa odenen faiz farkina. Bence siz o arabayi alacaksiniz ve satamayacaksiniz. 4 sene sonrada burada konu acip annenizden dert yanacaksiniz :) artik sozu verilmis donusu olmaz40 bine 54 ödeniyo. Önceden çekilen krediyi yapılandırdık o borç kapandı ama ayni zamanda bu 40tan düştü. O sorun degil 4 yılda ödenir. Arabayı da en kötü alınan fiyata satarsın
Yazik degil mi bosa odenen faiz farkina. Bence siz o arabayi alacaksiniz ve satamayacaksiniz. 4 sene sonrada burada konu acip annenizden dert yanacaksiniz :) artik sozu verilmis donusu olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?