Annemin borçları..

İnanın kaç kere konuştum. Hep dediği nasıl olsa ileride sana kalıcak. Tamam da ben yaşlandıktan sonra napayım gençken lazım,gençken borç düşünmek istemem kendi mantığıma göre

İnanın kaç kere konuştum. Hep dediği nasıl olsa ileride sana kalıcak. Tamam da ben yaşlandıktan sonra napayım gençken lazım,gençken borç düşünmek istemem kendi mantığıma göre

Borç konusunda haklısınız, borç falan derdiniz olmasın en azından. O zaman haber vermeden birden satın o da ne olduğunu anlayamasın

Bence yanlış birşey yapmışsınız, keşke sadece var olan krediyi ödeyip artan parayı biriktirseydiniz. Bu durumda annenizle aranız açılabilir anneniz arabayı benimseyecek kullanacak satmak istemeyecektir tabii ki her ne kadar baştan anlaşmış olsanız da..siz satmak isteyeceksiniz nisanliniz da bu durumu bilecek hiç hoş şeyler olmayacak gibime geliyor.

Annenizle tekrar üstüne bastırarak konuşun o arabanın aslında çeyiz parası olduğunu söyleyin. Eğer yapabilirseniz maasinizdan her ay az da olsa artırıp gizliden biriktirmeye çalışın kenara atın dursun. Nisanlinizi bu tarz konulara müdahil etmeyin bir de. Ne olursa olsun ailenizle aranızdaki olay.. ilerde size karşı kullanabilir ne olacağı belli olmaz.

Onunla paylaşmak zorundayım,kendimi kötü hissediyorum. Sanki annem bana kötülük yapıyomuş,beni evlendirmemek için çabalıyomuş gibi geliyo.. o yüzden derdimi sıkıntımı ona anlatıyorum o da fikrini söylüyo. Belki dediğiniz gibi kötü olabilir ama şu durumda bu konuları konuşabileceğim kimse yok.. maaşımdan da arttıramam. Elime borçları çıkınca her ay 400 kalıyo o da bana anca yeter malesef..

Şu an onunla paylasiyorsunuz iyi geliyor evet bende geçtim o aşamalardan ama inanın ki herşey o kadar değişebiliyor ki her zaman tedbirli olmakta fayda var.. arabayı ne yaparsınız bilemem fakat asla ama asla anne babanizi esinize kotulemeyin hatali olsalar bile.. evlenince ne demek istediğimi anlarsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…