helal olsun aynen devam et simdiden elimi öp d iyen bi koca ayrıl gitsinHepinize iyi akşamlar uzun olursa kusuruma bakmayın lütfen.
Üniversiteye yeni başladım bir de ilişkim oldu. Sevgilimle bugün bir avmde gezerken arkamızdan bir ses duyduk "x oğlum ne arıyorsun sen burada" diye. Sevgilimin annesiymiş çok utandım açıkçası yani sarılır gibiydik neye uğradığımı şaşırdım ilk defa gördüm kadını. Tokalaştım sadece. Biraz da soğuk biriydi zaten ama önyargılı da davranmak istemem tabi içimden geldiği gibi tokalaştım neden hemen samimi olayım ki? Kadını görseniz sanki küçücük çocuğu bir şeyleri başarmış gibi hınzır hınzır gülüyor,sinirlerim bozuldu. Biz devam ettik o da kendi işine gitti. Daha sonra erkek arkadaşım bana "annemin elini neden öpmedin?kadın bekledi orada" dedi. Ben de lafımı çekemem bir anda boş bulundum "ne alaka yahu annen kim ki elini öpüyorum" gibi bir şey söyledim. Çok bozuldu bu lafıma. Tamam kabul kötü konuştum belki ama annesinin de elini neden öpeceğim ki daha ilk defa gördüm. Fikirlerinize ihtiyacım var,özür dilemeli miyim?
Söylediğin hoş olmamış
Ama elimi öptü bana yaşlı dedi triplerine de girerdi belki yani
Teyze değil abla deyin diyen anneler dolu ülkemde
Yaşlı bulmadım vs manasında dedim diye kıvır bakalım
ya şimdi düşününce belki öpebilirdim,bilmiyorum. hiç bi şekilde şey yapamadım yani çok değişik geldi kadın bana ne bileyim o duyguyu anlatamıyorum sanki oğlu dünyanın en büyük işini başarmış gibi gururlu gururlu gülüyor,gözünü devire devire bakıyor falan kesinlikle ısınamadım. aslında biraz kendime yakın hissetsem öperdim de ama bunu erkek arkadaşıma da söyleyemem işte..
Sen de de ki o benim elimi öpsün benim ellerim daha bakımlı
Şaka yaçok yersiz bi laf olurdu bu ne alaka
Hepinize iyi akşamlar uzun olursa kusuruma bakmayın lütfen.
Üniversiteye yeni başladım bir de ilişkim oldu. Sevgilimle bugün bir avmde gezerken arkamızdan bir ses duyduk "x oğlum ne arıyorsun sen burada" diye. Sevgilimin annesiymiş çok utandım açıkçası yani sarılır gibiydik neye uğradığımı şaşırdım ilk defa gördüm kadını. Tokalaştım sadece. Biraz da soğuk biriydi zaten ama önyargılı da davranmak istemem tabi içimden geldiği gibi tokalaştım neden hemen samimi olayım ki? Kadını görseniz sanki küçücük çocuğu bir şeyleri başarmış gibi hınzır hınzır gülüyor,sinirlerim bozuldu. Biz devam ettik o da kendi işine gitti. Daha sonra erkek arkadaşım bana "annemin elini neden öpmedin?kadın bekledi orada" dedi. Ben de lafımı çekemem bir anda boş bulundum "ne alaka yahu annen kim ki elini öpüyorum" gibi bir şey söyledim. Çok bozuldu bu lafıma. Tamam kabul kötü konuştum belki ama annesinin de elini neden öpeceğim ki daha ilk defa gördüm. Fikirlerinize ihtiyacım var,özür dilemeli miyim?
Hepinize iyi akşamlar uzun olursa kusuruma bakmayın lütfen.
Boş bulunmamışsın doğruyu söylemissin aslında ancak annen kim ki demen saçma olmuş. Yani el öpülesi bir şey değil yaşanan durum.
boş bulunmaktan kastım yine kendimi savunacaktım tabiki ilk sefer gördüğüm için öpmediğimi söyleyecektim annen kim ki dedim çok üzülmüş sevgilim buna..
O da bir şey mi ben kayınvalidemle tanışmaya evine gittiğimde unuttum elini öpmeyi.
Ama kimse bana sormadı. Ben eve dönerken yolda aklıma geldi de öyle söylemiştim eşime 'heyecandan unuttum' diye. eşim farketmemiş 'önemli değil boşver' demişti.
Evet ağır olmuş söylediğin laf. Erkek arkadaşın da sormayabilirdi. Çok da önemli değil. Demek ki anneci tiplerden.
büyüğün olarak öpsen ne olurdu sanki.yüzünmü aşınacaktı.nihayetinde sevdiğin kişinin annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?