annemin elini neden öpmedin??

Söylediğin hoş olmamış

Ama elimi öptü bana yaşlı dedi triplerine de girerdi belki yani

Teyze değil abla deyin diyen anneler dolu ülkemde

Yaşlı bulmadım vs manasında dedim diye kıvır bakalım

helal olsun aynen devam et simdiden elimi öp d iyen bi koca ayrıl gitsin

Kadının hoşuna gitmiş demekki oğlunun kız arkadaşının olması ters ters baksa dahamı iyiydi
Bu arada öpmemenizde bi beis yok ama ifadeniz yanlış ötesi yanlış ve ayıp

Söylediğin hoş olmamış

Ama elimi öptü bana yaşlı dedi triplerine de girerdi belki yani

Teyze değil abla deyin diyen anneler dolu ülkemde

Yaşlı bulmadım vs manasında dedim diye kıvır bakalım

yer mi acaba ya baya sert çıkıştım of dilimi tutamıyorum

Bence söylediğiniz ağır kaçmış.
O an unuttum gibi şeyler söyleseydiniz daha iyi olurdu.

Aslında o bakışlar daha çok Amanda aman oğlum büyümuste sevgilisi olmuş şeklinde muzurca bakmalar.
Benim 2.5 yaşında ki oğlum kızın birini opunce bana da bir muzurluk çöküyor

Demek ki bunu rahatsız edici şekilde yapmış. Yapmamaliydi.
Olan da olmuş sonuçta. Sen yinede annene saygısızlik olsun diye kim ki falan demek istemedim yanlış anladın diye özrunü dile bence.
Daha doğrusu ben olsam dilerdim diyeyim :)

El opmeyi zaten pek sevmem.
Birinin elini opmem soylenince sinirlenirim.
Sevdigimin annesinin elini operdim ama. Tanismadan sempatim var ona

Boş bulunmamışsın doğruyu söylemissin aslında ancak annen kim ki demen saçma olmuş. Yani el öpülesi bir şey değil yaşanan durum.

Yanii elini öpmen garip olurdu hele ki avm nin ortasında. Cok öpturesin varsa tanistirsaydin deseydin keşke de annen kim ki demeseydin anneler bas tacidır. Bence önce annen kim ki lafin için affettir kendini sonra öpmenin sacma olduğunu senin annen konumuna gelirse ilk defa öpecegini simdi sadece erkek arkadaşının annesi olduğunu ve öpme olayı istemeden sonra oluru anlat. Ne alaka yanii ayrilsaniz baskasiyla ciksan hepsinin annesinin elini mi öpecen. Anneanmeso olsa neyse yaşlı diye öpersin dr ne bilimm:)

Boş bulunmamışsın doğruyu söylemissin aslında ancak annen kim ki demen saçma olmuş. Yani el öpülesi bir şey değil yaşanan durum.

boş bulunmaktan kastım yine kendimi savunacaktım tabiki ilk sefer gördüğüm için öpmediğimi söyleyecektim annen kim ki dedim çok üzülmüş sevgilim buna..

boş bulunmaktan kastım yine kendimi savunacaktım tabiki ilk sefer gördüğüm için öpmediğimi söyleyecektim annen kim ki dedim çok üzülmüş sevgilim buna..

Buna bir şey denmez haklı . Ancak o da ketum olmasın , tanımıyor mu seni . Hayret bişi.

O da bir şey mi ben kayınvalidemle tanışmaya evine gittiğimde unuttum elini öpmeyi.
Ama kimse bana sormadı. Ben eve dönerken yolda aklıma geldi de öyle söylemiştim eşime 'heyecandan unuttum' diye. eşim farketmemiş 'önemli değil boşver' demişti.

Evet ağır olmuş söylediğin laf. Erkek arkadaşın da sormayabilirdi. Çok da önemli değil. Demek ki anneci tiplerden.

Hem de nasıl anneci,her lafında annesinden bahseder ama ilk defa gördüm o da böyle oldu. 1 hafta trip atar artık..

Ben kendi ailemin elini bile öpmem bana çok tiksinç geliyor hoşlanmıyorum bu yüzden öyle bir zorunluluğun falan yok yani ve ilk kez görüyormuşsun da kadını. Ama annen kim ki yerine bir samimiyetimiz yok ilk kez gördüm ya da hoşlanmadığını söyleyebilirdin veya heyecanlandım boşluğuma geldi falan diyebilirdin ama çok büyütülecek bir sorun değil bence. Bu yüzden sevgiline öyle söylemek istemediğini kendini daha sonra kötü hissettiğinden bahset. Seni anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…