- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
Hem de nasıl anneci,her lafında annesinden bahseder ama ilk defa gördüm o da böyle oldu. 1 hafta trip atar artık..
samimi gelseydi öperdim.
Allah allah tek cocukmu
Nasıl anneci oluyorlar hayret benim oğlum hanım köylü olcak belli
Tek mutlu olsun başka bişey istemiyorum
Hepinize iyi akşamlar uzun olursa kusuruma bakmayın lütfen.
Üniversiteye yeni başladım bir de ilişkim oldu. Sevgilimle bugün bir avmde gezerken arkamızdan bir ses duyduk "x oğlum ne arıyorsun sen burada" diye. Sevgilimin annesiymiş çok utandım açıkçası yani sarılır gibiydik neye uğradığımı şaşırdım ilk defa gördüm kadını. Tokalaştım sadece. Biraz da soğuk biriydi zaten ama önyargılı da davranmak istemem tabi içimden geldiği gibi tokalaştım neden hemen samimi olayım ki? Kadını görseniz sanki küçücük çocuğu bir şeyleri başarmış gibi hınzır hınzır gülüyor,sinirlerim bozuldu. Biz devam ettik o da kendi işine gitti. Daha sonra erkek arkadaşım bana "annemin elini neden öpmedin?kadın bekledi orada" dedi. Ben de lafımı çekemem bir anda boş bulundum "ne alaka yahu annen kim ki elini öpüyorum" gibi bir şey söyledim. Çok bozuldu bu lafıma. Tamam kabul kötü konuştum belki ama annesinin de elini neden öpeceğim ki daha ilk defa gördüm. Fikirlerinize ihtiyacım var,özür dilemeli miyim?
Kadını pek samimi bulmadin gicigina gitti galiba ben öyle anladım
Hepinize iyi akşamlar uzun olursa kusuruma bakmayın lütfen.
Üniversiteye yeni başladım bir de ilişkim oldu. Sevgilimle bugün bir avmde gezerken arkamızdan bir ses duyduk "x oğlum ne arıyorsun sen burada" diye. Sevgilimin annesiymiş çok utandım açıkçası yani sarılır gibiydik neye uğradığımı şaşırdım ilk defa gördüm kadını. Tokalaştım sadece. Biraz da soğuk biriydi zaten ama önyargılı da davranmak istemem tabi içimden geldiği gibi tokalaştım neden hemen samimi olayım ki? Kadını görseniz sanki küçücük çocuğu bir şeyleri başarmış gibi hınzır hınzır gülüyor,sinirlerim bozuldu. Biz devam ettik o da kendi işine gitti. Daha sonra erkek arkadaşım bana "annemin elini neden öpmedin?kadın bekledi orada" dedi. Ben de lafımı çekemem bir anda boş bulundum "ne alaka yahu annen kim ki elini öpüyorum" gibi bir şey söyledim. Çok bozuldu bu lafıma. Tamam kabul kötü konuştum belki ama annesinin de elini neden öpeceğim ki daha ilk defa gördüm. Fikirlerinize ihtiyacım var,özür dilemeli miyim?
Daha tanışmadan ne el öpmesi ayak üstü gördüğün bi kadının
Bende öpmem, sıfatı ne ki de derim
Normal geldin bana
Çok terbiyesizce cevap olmuş ,,, annen kimki elini öpücem ,,,, ben olsaydım sen bitmiştin benim için şahsen böyle konuşan kıza artık ne annemin nede benim hayatımıza sokmazdım ! Lakin bazı insanları anlamak zor herşeyi sindirebiliyorlar sizin x ...gibi .
Ben daha soğuk bi tipimdüşüncem çok doğal yani yine olsa yine öpmem çünkü ne bileyim gerek duymam. "annen kim ki" dediğime alınmış,kusura bakma bi daha olmaz dediysem de kabul etmedi.ama yine öpmem yani evine gitmedim bir şey olmadı ne münasebet
Ben daha soğuk bi tipim
Kayınvalidemi bizim eve tanışmaya geldiklerinde gördüm ilk, pişman değilim
Yolda senin anneni görseniz elini mi öpecekmiş, o da biraz yağcılık gibi bence
Demek istemiş ki daha annenle tanışmıyoruz bile, ne diye öpeyimKimse kimsenin annesinin elini opmek zorunda degil ama kimse kimsenin annesine senin annem kimde diyemez.
Benim erkek arkadasim senin annen kim ki diyecek şamari yemisti suratina. Senin ki iyi dayanmis.
Demek istemiş ki daha annenle tanışmıyoruz bile, ne diye öpeyim
Kimse kimsenin annesinin elini opmek zorunda degil ama kimse kimsenin annesine senin annem kimde diyemez.
Benim erkek arkadasim senin annen kim ki diyecek şamari yemisti suratina. Senin ki iyi dayanmis.
kaldi ki mustakbel kv bunu duyarsa sana da kök sokturur, ailene. Sonucta sen ve senin ailen kim ki ! Di mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?