annemin elini neden öpmedin??

Biz türk aileleriz ve gordugumuz bir yasam tarzi var..
illaki evlenirken evlenince birinin eli opulmez bu bir hürmet saygi gosterisidir kucugun..
Sevgilinizde boyle seyler oluyordur oda siz yapmayinca aklina takilmistir size sormustur ve verdiginiz cevap gercekten cok itici kusura bakmayin o kim ki demek sevgilinizin annesi bile olmasa cok kaba bir tabir olmuş. .
Bence ozur dilenmeli ama opmek zorunlugu tabiki yok ama boyle islerin Raconuda boyle

Allah allah tek cocukmu
Nasıl anneci oluyorlar hayret benim oğlum hanım köylü olcak belli
Tek mutlu olsun başka bişey istemiyorum

Tek çocuk da değil ama bir yere gideriz mesela ben tatlı yiyorum "annem de bunu çok sever" diyor. Yahu ne yapabilirim yani ben başka bir şey anlatırken pat diye annesinin de tatlıyı çok sevdiğini söylüyor. En sonunda söyledim "hayatım o zaman anneni de getir bi dahakine içinde kalmasın dilinden düşmüyor" dedim. O zaman da daha gerek olmadığını söylemişti. Şimdi elini niye öpmedin diyor. En iyisini yapıyorsunuz çocuğunuzun mutluluğunu istemekle.2 ayda tükendim annesi yüzünden kadını da yeni gördüm yani.

annen kim oluyorki lafi olmamis tabide.. daha cooook gencsin universite 1 missin daha kac sevgilin olurda daha kac sevgili annesiyle tanisirsin bosver takma simdiden bunlari, bir anlamda opmemen mantikli ne alaka yani sozlun degil nisanlin degil kocan degil... kaldiki el opme adetinde sahsen nefret eden biriyimdim ben.. ama keske oyle konusmasaydin cocuga

Daha tanışmadan ne el öpmesi ayak üstü gördüğün bi kadının
Bende öpmem, sıfatı ne ki de derim
Normal geldin bana

Çok terbiyesizce cevap olmuş ,,, annen kimki elini öpücem ,,,, ben olsaydım sen bitmiştin benim için şahsen böyle konuşan kıza artık ne annemin nede benim hayatımıza sokmazdım ! Lakin bazı insanları anlamak zor herşeyi sindirebiliyorlar sizin x ...gibi .

Çok ayıp olmuş çocuğa öyle söylemen
Bana sevgilim annen kim ki dese çok büyük sorun cikartirdim

Daha tanışmadan ne el öpmesi ayak üstü gördüğün bi kadının
Bende öpmem, sıfatı ne ki de derim
Normal geldin bana

düşüncem çok doğal yani yine olsa yine öpmem çünkü ne bileyim gerek duymam. "annen kim ki" dediğime alınmış,kusura bakma bi daha olmaz dediysem de kabul etmedi.ama yine öpmem yani evine gitmedim bir şey olmadı ne münasebet

Sevgilimi tanımadığınız gibi onun veya benim hakkımda da böyle konuşmazsanız sevinirim. Ben daha sonra söylediğimin yanlışlığını fark ettim. Ne de olsa annesidir alınabilir. Ama ortada bir şey yokken ben de kimsenin elini öpmem. Düşünceniz için sonsuz teşekkürler.

Ben daha soğuk bi tipim
Kayınvalidemi bizim eve tanışmaya geldiklerinde gördüm ilk, pişman değilim

Yolda senin anneni görseniz elini mi öpecekmiş, o da biraz yağcılık gibi bence

Kimse kimsenin annesinin elini opmek zorunda degil ama kimse kimsenin annesine senin annem kimde diyemez.

Benim erkek arkadasim senin annen kim ki diyecek şamari yemisti suratina. Senin ki iyi dayanmis.

kaldi ki mustakbel kv bunu duyarsa sana da kök sokturur, ailene. Sonucta sen ve senin ailen kim ki ! Di mi ama?

Ben daha soğuk bi tipim
Kayınvalidemi bizim eve tanışmaya geldiklerinde gördüm ilk, pişman değilim

Yolda senin anneni görseniz elini mi öpecekmiş, o da biraz yağcılık gibi bence

Zaten öpmesin ne gerek var ki. Kimseye söylemem annemin elini neden öpmedin diye,sevgilimin bana verdiği değeri de annemin elini öpüp öpmemesiyle ölçmem. Atlatılır bi sorun ama işte..

Bunları okuyunca halime şükrediyorum. 7 yıllık ilişkimde sevgilimin annesinin elini öpmedim çünkü hep sarılır beni görür görmez çok samimi davranırız. Sözümde öptüm anne ve babasının elini ilk defa. Ne var bunda?

Kimse kimsenin annesinin elini opmek zorunda degil ama kimse kimsenin annesine senin annem kimde diyemez.

Benim erkek arkadasim senin annen kim ki diyecek şamari yemisti suratina. Senin ki iyi dayanmis.
Demek istemiş ki daha annenle tanışmıyoruz bile, ne diye öpeyim

Ben el öpme olayına baştan karşıyım, kim olursa olsun.. Benim annem babam bile bize 1 kere elini öptürmüş değildir daha, demek sülaleden karşıysak

el öpmemek de haklısın ama senin annen kim ki çok çirkin olmuş.. yarın bir gün anneler gününde senin annene alacağınız ortak hediye de falan bir misilleme yaparsa şaşırma.. ama illa yapar, yani ben olsam yaparım

Kimse benim aileme ya da bana öyle kolay kolay kök söktüremez siz merak etmeyin. Bu kafayı yaşamam umarım hayatımın geri kalanında. Söylediğimde hatalı olduğumu kabul ettim fakat düşüncemde değilim. Ben 2 aylık sevgilimin avmde ilk kez gördüğüm annesinin elini öpmem. Kaldı ki utanmıştım orada sarılıyorduk çünkü. Ama düşüncelerimde hala sabitim,yine olsa elini öpmem ama sevgilime düşüncelerimi daha normal anlatırım. İyi geceler.

kim ki demekle aslında henüz kayınvaldem değil demek istemişsin ama uslubun yanlış olmuş. özür dilersin, oda hata yapabilir sonuçta tek hata da insan silinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…