annemin elini neden öpmedin??

Ben annesini aşağılamak için söylemedim ki. Yani neden öpeyim? Yaşlı değil,tanışıklığımız yok. Sevgilime bunu izah ettim zaten ben seni anladım yapın böyle kötü düşünmezsin falan dedi ama tripleri devam ediyor tabi ki. O da benim annem için daha 2 aydır beraberiz ne el öpmesi dese yadırgamam,ya da gördüğü an eline yapışsa yine yadırgamam. Yapı meselesi.

Kimse sana kadinin elini neden opmedin demedi. Yerinde bir hareket. Elestirdigimiz sey sizin soylemis oldugunuz laf. Bundan sonraki hayatinda kök sök veya sökme banane ama o laf ortada kalmaz annesi tarafindan onu anlatmaya calisiyorum. Yorum begenmeyince herkes bir tripte ya. Iyi geceler.

kim ki demekle aslında henüz kayınvaldem değil demek istemişsin ama uslubun yanlış olmuş. özür dilersin, oda hata yapabilir sonuçta tek hata da insan silinmez

Olay tamamen bundan ibaret,teşekkür ederim iyi geceler

Arkadaşın saçmalamış sende argo cevap vermişsiniz canım

iyide bizim toplumumuzda sadece kv eli opulmezki
buyuklerin eli opulur
olayi niye ciddi bisey yok neden opeyime getirdiniz anlamdim
canin istemedi opmedin olduda birtti masallah :)

gorunce sok oldum utandım ne yapacagımı bılemedım daha makul cevap

ne demek annen kım kı .. pekı sen kımsın kı kadını opmeyı laık goremedın kendınde

canım el opmek saygıdır annesını saymamıssın lutfen su adetlerımızı geleneklerımızı unutmayalımm

Söylemek istediğimi anlamadınız. Annesini saymadım değil. Geleneklerimizin farkındayım ama yapım bu,samimiyet sevmiyorum ne yapabilirim herkesin de elini öpmem. Annesinin elini öpmedim,tam anlamıyla tanışmadan kadına ısınmadan da öpmeyeceğim. Söylediğim şey yanlıştı kabul ettim ben sevgilimle de konuştum ama o da anladı benim onun annesini saymadığım için söylemediğimi. Saygısızlık yapmak için öpmemezlik etmedim yani. Ha farklı kelimeler seçsem daha iyiydi ama söyledim işte.

Sorun senin konuşma tarzında yazmıştın ya " annen kimki onun elini öpüceğim, " di yoksa öp veya öpme senin seçimin kimseyi alakadar etmez sen bizden yorum istemiş yazmışsın bizde kendi doğrularımızı yorumladık sence kötümü yaptık şimdik ?

Son düzenleme:
İyi yapmışsın öpmen gereksiz olurdu zaten oğluna çok meraklı gibi. Ama bazıları el opturmeyi seviyorlar işte.
Yalnız annen kim ki demen hoş olmamış aciklamani yap yani annenin akraba olarak bi sıfatı yok su an o yüzden öpmedim de.

Sorun senin konuşma tarzında yoksa öp veya öpme senin seçimin kimseyi alakadar etmez sen bizden yorum istemiş yazmışsın bizde kendi doğrularımızı yorumladık sence kötümü yaptık şimdik ?

Hayır estağfurullah ben zaten görüş almak için yazdım.Teşekkür ederim.

o zaman gelmıs gecmıs .. sevgılınde sorun yapmamıs takılma

Sevdiğin erkeğin annesinin elini öpmek niye bu kadar zor geldi, anlayamadım.

Bir anne ve de sevgilinin annesi olması yeterli değil mi ki

Tanışma adı altında bir yerde buluşsak,evine gitsem tabiki elini öperim.Ama tanıştırılmadım bile. Karşıdan bakan herkesin sevgili olduğumuzu anlayacağı bir durumda sevgilim bizi tanıştırma gereği bile duymadı. O annesiyle konuştu,ben de tokalaştım. Neden ilk defa gördüğüm birinin eline eğileceğim ki? Kadın öğle arası yemek yemek için gelmiş karşılaşmışız gereksiz buldum ve öpmedim. Konu da neden öpmediğim değil söylediğim lafın erkek arkadaşımca yanlış anlaşılmasıydı,,hallettim.

Erkek arkadaşının sana bu soruyu sorması senin ona verdiğin cevaptan daha vahim inan bana..
Belli ki evlenirseniz annesine karşı takındigin her tavrı takip edip hesap soracak..
Bunu göze alabiliyorsan evlen yoksa hayal kırıklığı yaşarsın

Onun sana bu soruyu bile soramamasi lazımdı..annesini hiç tanımıyorsun ayak üstü karsilasmissin ve ortada nisan nikah birşey yok..
Mecbur değilsin el öpmeye hatta içinden gelmiyorsa kimsenin elini öpme..

El öpme kültürümüzde büyüge saygidir, yani aslinda kim oldugu önemli degil, tanisiliyorsa o an büyügün eli öpülür bana göre... Ama tabii sizin durumunuzda ilk anda bi sok olmus, beklenmedik bi karsilasma hemde sevgilinin annesiyle, saskinliktan öpmemeniz normal, karsi tarafta bunu takmamali ilk saskinliga, cekingenlige vermeli... Erkek arkadasinizin sorusu normal bence ama sizin verdiginiz cevap hos olmamis... Sonucta birlikteyseniz demekki sizin icin önem tasiyan biri eee anneside onun icin önemli biri, kalkip annende kim oluyor demek bence agir olmus... Birden nasil davranicagimi bilemedim o an düsünemedim ani oldu deseydeniz, daha bi iyi, ilimli ve olayin özeti olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…