Ben el öpme olayına baştan karşıyım, kim olursa olsun.. Benim annem babam bile bize 1 kere elini öptürmüş değildir daha, demek sülaleden karşıysak
el öpmemek de haklısın ama senin annen kim ki çok çirkin olmuş.. yarın bir gün anneler gününde senin annene alacağınız ortak hediye de falan bir misilleme yaparsa şaşırma.. ama illa yapar, yani ben olsam yaparım
Kimse benim aileme ya da bana öyle kolay kolay kök söktüremez siz merak etmeyin. Bu kafayı yaşamam umarım hayatımın geri kalanında. Söylediğimde hatalı olduğumu kabul ettim fakat düşüncemde değilim. Ben 2 aylık sevgilimin avmde ilk kez gördüğüm annesinin elini öpmem. Kaldı ki utanmıştım orada sarılıyorduk çünkü. Ama düşüncelerimde hala sabitim,yine olsa elini öpmem ama sevgilime düşüncelerimi daha normal anlatırım. İyi geceler.
kim ki demekle aslında henüz kayınvaldem değil demek istemişsin ama uslubun yanlış olmuş. özür dilersin, oda hata yapabilir sonuçta tek hata da insan silinmez
gorunce sok oldum utandım ne yapacagımı bılemedım daha makul cevapHepinize iyi akşamlar uzun olursa kusuruma bakmayın lütfen.
Üniversiteye yeni başladım bir de ilişkim oldu. Sevgilimle bugün bir avmde gezerken arkamızdan bir ses duyduk "x oğlum ne arıyorsun sen burada" diye. Sevgilimin annesiymiş çok utandım açıkçası yani sarılır gibiydik neye uğradığımı şaşırdım ilk defa gördüm kadını. Tokalaştım sadece. Biraz da soğuk biriydi zaten ama önyargılı da davranmak istemem tabi içimden geldiği gibi tokalaştım neden hemen samimi olayım ki? Kadını görseniz sanki küçücük çocuğu bir şeyleri başarmış gibi hınzır hınzır gülüyor,sinirlerim bozuldu. Biz devam ettik o da kendi işine gitti. Daha sonra erkek arkadaşım bana "annemin elini neden öpmedin?kadın bekledi orada" dedi. Ben de lafımı çekemem bir anda boş bulundum "ne alaka yahu annen kim ki elini öpüyorum" gibi bir şey söyledim. Çok bozuldu bu lafıma. Tamam kabul kötü konuştum belki ama annesinin de elini neden öpeceğim ki daha ilk defa gördüm. Fikirlerinize ihtiyacım var,özür dilemeli miyim?
gorunce sok oldum utandım ne yapacagımı bılemedım daha makul cevap
ne demek annen kım kı .. pekı sen kımsın kı kadını opmeyı laık goremedın kendınde
canım el opmek saygıdır annesını saymamıssın lutfen su adetlerımızı geleneklerımızı unutmayalımm
Sevgilimi tanımadığınız gibi onun veya benim hakkımda da böyle konuşmazsanız sevinirim. Ben daha sonra söylediğimin yanlışlığını fark ettim. Ne de olsa annesidir alınabilir. Ama ortada bir şey yokken ben de kimsenin elini öpmem. Düşünceniz için sonsuz teşekkürler.
Sorun senin konuşma tarzında yoksa öp veya öpme senin seçimin kimseyi alakadar etmez sen bizden yorum istemiş yazmışsın bizde kendi doğrularımızı yorumladık sence kötümü yaptık şimdik ?
Annen kim ki degil ben kimim ki demen gerekirdi
o zaman gelmıs gecmıs .. sevgılınde sorun yapmamıs takılmaSöylemek istediğimi anlamadınız. Annesini saymadım değil. Geleneklerimizin farkındayım ama yapım bu,samimiyet sevmiyorum ne yapabilirim herkesin de elini öpmem. Annesinin elini öpmedim,tam anlamıyla tanışmadan kadına ısınmadan da öpmeyeceğim. Söylediğim şey yanlıştı kabul ettim ben sevgilimle de konuştum ama o da anladı benim onun annesini saymadığım için söylemediğimi. Saygısızlık yapmak için öpmemezlik etmedim yani. Ha farklı kelimeler seçsem daha iyiydi ama söyledim işte.
Sevdiğin erkeğin annesinin elini öpmek niye bu kadar zor geldi, anlayamadım.
Yapı meselesi,sevgilimle ne alakası olabilir? Samimi olmadığım kişinin elini öpmem.
Bir anne ve de sevgilinin annesi olması yeterli değil mi ki
Erkek arkadaşının sana bu soruyu sorması senin ona verdiğin cevaptan daha vahim inan bana..Hepinize iyi akşamlar uzun olursa kusuruma bakmayın lütfen.
Üniversiteye yeni başladım bir de ilişkim oldu. Sevgilimle bugün bir avmde gezerken arkamızdan bir ses duyduk "x oğlum ne arıyorsun sen burada" diye. Sevgilimin annesiymiş çok utandım açıkçası yani sarılır gibiydik neye uğradığımı şaşırdım ilk defa gördüm kadını. Tokalaştım sadece. Biraz da soğuk biriydi zaten ama önyargılı da davranmak istemem tabi içimden geldiği gibi tokalaştım neden hemen samimi olayım ki? Kadını görseniz sanki küçücük çocuğu bir şeyleri başarmış gibi hınzır hınzır gülüyor,sinirlerim bozuldu. Biz devam ettik o da kendi işine gitti. Daha sonra erkek arkadaşım bana "annemin elini neden öpmedin?kadın bekledi orada" dedi. Ben de lafımı çekemem bir anda boş bulundum "ne alaka yahu annen kim ki elini öpüyorum" gibi bir şey söyledim. Çok bozuldu bu lafıma. Tamam kabul kötü konuştum belki ama annesinin de elini neden öpeceğim ki daha ilk defa gördüm. Fikirlerinize ihtiyacım var,özür dilemeli miyim?
Onun sana bu soruyu bile soramamasi lazımdı..annesini hiç tanımıyorsun ayak üstü karsilasmissin ve ortada nisan nikah birşey yok..düşüncem çok doğal yani yine olsa yine öpmem çünkü ne bileyim gerek duymam. "annen kim ki" dediğime alınmış,kusura bakma bi daha olmaz dediysem de kabul etmedi.ama yine öpmem yani evine gitmedim bir şey olmadı ne münasebet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?