annemin elini neden öpmedin??

Dusuncen son derece mantikli kabul.Ama sende cok bosbogazmissin Lap diye söylenir mi kiz

Ben olsam soğukta dursa öperdim hemen nasılsınız falan derdim yapı olarak sıcak biriyim
Hele sonrasında söylediğiniz laf hiç olmamış .

annen kim ki elini opuyorum deseydi erkek arkadasım o anda birseyler biterdi acıkcası nerden aklına geldi oyle bir cumle sasırdım birden deseydin ya

Annen kimki demen çok ağır olmuş boş bulundum şok oldum deseydin keşke,..Erkek ark. annemin elini niye öpmedin sorusu da fazla cüretkar geldi bana ama ağzının payını iyi almış Yalnız sana abla tavsiyesi oğlumdan ve eşimden biliyorum oğlan analariyla iyi anlaş yoksa yandin

Cevabiniz cok ayip annen kimki ne demek yahu ogluyla gorusuyorsun ama bence ozur dile ama opmek zorundada degildin.

Niye kötü konuşasın,ne bu el öpme saçmalığı tanımazsın etmezsin.Hemen gelin kaynana moduna sokmuş kendini ıyyy.Özür dilersen çok pis kaldırırsın totosunu.Haklı olduğunu sanar,sanmasın haksız çünkü.

Bence iyi yapmissiniz. Sonuçta beklenilen bir tanisma değildi.
Ben kayinvalideminbelini isteme olana kadar opmedim o da öpturmedi.
Bazi aileler sayginin sadece el öpmekle gelisebilecegini zannediyorlar

Off ben el opme isinden hiç haz etmem ... bi buyukle karsilassam tereddutte kaliyorum opsem belki hosuna gitmeyecek ben o kadar yasli degilim diyecek opmesem ben soguk saygısiz olacam :) Bende senin durumunda kalsam sadece tokalasirdim... ama bana sevgilim yada arkadasim annen kim oluyo ki dese o an onu son gorusum olur... kusura bakmayin ama ettiğiniz lafin izahi affı yok bence ... ama siz yinede ettiginiz laf icin ozur dileyin belki sevgilinizin gonlü olur bilinmez

Üslup ağır olmuş
İlk defa gördüm canım şok oldum neyapacağımı şaşırdım diyebilirdiniz .
O kim ki biraz ağır (sevgilinizin annesi belki ilerde kv.'niz)olacak .

El öpmeyle saygı olmaz ben bunu kimseye anlatamıyorum ayrıca bayan cok mu yaşlı da elini opeceksin ben de kV elini bayramdan bayrama öperim o da adet yerini bulsun diye onun harici yanaktan normal merhabalaşıriz eli öpülen insan ulu insan değildir peygamber Efendimiz bile el öptürmezmis geri çekermiş nedir bu milletteki el öptürme merakı yahu

Söylemek istediğim annesine saygısızlık değil de hani ilk defa görüyorum manasındaydı. Sevgilime durumu anlattım,onu son görüşüm de olmadı. Teşekkürler yorum için.

sytown, post: 45029858, member: 702390"]yani ilk defa gördüm,tanımıyorum ki anlamında demek istedim düşüncem oydu da öyle çıktı ağzımdan. Telefonlarımı açarsa açıklama yaparım ama çok kırılmış.[/QUOTE]

Neye kırılıyor ki ne bu el öptürme merakı

Tamam öpmek zorunda değilsin ama annen kim ki öpeyim nedir ya.. O kadın sevgilini doğurmuş beslemiş, büyütmüş. Farkında mısın acaba? Bu lafınla emin ol eksi puan yazıldı hanene erkek arkadaşının takılır aklına. Ayıp etmişsin.

Konunda yazmışsın annesi hinzir hinzir bakti diye. Bence sen ona sinir oldun akabinde de sevgilin sorunca cevap verdin. Zaten aradaki sorunu cozmussunuz. Kimse hatasız değil olur öyle seyler. Ama bir daha ki sefere biraz daha sakin cevap verirseniz daha iyi olur tabii.

Ben sevgilinin yerinde olsam annen kim ki dediğinde gelecekteki kaynanan akıllı ol derdim

yani ilk defa gördüm,tanımıyorum ki anlamında demek istedim düşüncem oydu da öyle çıktı ağzımdan. Telefonlarımı açarsa açıklama yaparım ama çok kırılmış.

Yok sen kadına hınzir gülümseme yüzünden gıcık olmuşsun ondan öyle çıkmış ağzından. Bu arada bu şekilde bir karşılaşmada bile annemin elini neden öpmedin diyen bir adamdamdan uzak dur canım. Kumaşını belli etmiş.

bu aşamada elini öpmek size anlamsız gelebilir bunu anlarımda,"sevgilim"diyecek derecede yakınlaştığınız birinin annesi için o kim oluyor ki demenizi anlayamadım...malum annelerimiz bizim en kıymetlimizdir ya hani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…