Çocuk durumu nasıl oluyor ?Herşey güzel olacak onun için, yeter ki o iyi olsun. Avukat arkadaşla görüştüm ,davasına 5 kuruş almadan bakacak. İş içinde yardımcı olacak. En kötü benim ofiste iş veririm dedi. Yeter ki dimdik ayakta olsun.
Ben hickimseye hesap sormuyorum. Ve iyilik meleği oldugumuda söylemedim. Sadece sonuç odaklı duüşünüyorum ve şu durumda en mantıklısı da o..çocukları için bundan sonra ne yapılabilir onu konuşuyoruz.sancılı bir süreç dahi olsa ona moral verip umut ermesini sağlamaya çalışıyoruz. Şuan için konu sahibinin ihtiyacı olan şey biraz pozitif düşünmek ve güçlü olabildiğini hissetmek.siz yazdınız az önce çare yok bilmem ne diye değil mi?
Şimdide herşeye çare var diyorsunuz. .demekki muhalefet olmam fikrinizi değiştirmeniz için oldukça etkili olmuş. .
CrazyMother yazını okuyana kadar gerçek değil galiba konu demiştim. sizin gibi düşünceli kadınların olduğunu görmek duygulandırdı beni.
pardon siz iyi misiniz? bahsettiğim tepkilerinizde ölçülü olmanız. birini yargılarken empati kurabilmeniz..
yoksa ne çıkarım var da kendimi üstlere çıkarıp sizi kötüleyim..
bence kendi yazdıklarınıza bi dönüp bakın..
insanları yargılamadan önce de bi düşünün..
Seni çocuklarından ayıramaz buna hakkı yok. Asıl o çocukların psikolojisini bozacak tarzda davranışlarda bulunduğu için sen alabilirsin çocukları. Hakkını ara. Asla korkmadığını belli et ama saygısızlık veya sinirlendirecek davranışlarda bulunma ki, senin için mahkemede yararı olsun ayrıca da, sinirlenip saçma saçma şeyler yapmasın
Çocuk durumu nasıl oluyor ?
Bebek zaten anneye verilir de
Büyüklere soruluyor sanırım, eşi çocuklara baskıyla kendini seçmelerini söyletirse ?
Ben aldatmayı eklemeyeceği için tazminat olmaz sanıyordumÇocukların yaşları 13-10-6 ve 8 aylık, 6 yaşında ki ve 8 aylık çocuklar hiç şüphesiz anneye verilir. Diğer çocuklara ise pedagog raporu ile karar verilir. Şuan üstünde çalıştığım bir dava var örneğin. Kız 13 yaşında velayeti baba da. Pedagog görüşmesinde çocuk "babamla kalmak istiyorum" demiş.(annesine de yalvarıyor beni al babamdan diye). Fakat pedagogun raporu "çocuğun baskı altında bu cümleleri söylediği aslının böyle olmadığı" yönünde. Kısacası baskı altında olsalarda pedgoglar bunu biliyor. Fazla çekişmeden bu dava kısa sürede biter. Her çocuk için nafaka, kendisine nafaka ve tazminatta alır. Zaten adam boşanmaya razı.
Ben aldatmayı eklemeyeceği için tazminat olmaz sanıyordum
Pedagog yöntemi de iyiymiş
Aslında birçok insan bilmiyor bunları, çok teşekkürler herşey için
Çocukların yaşları 13-10-6 ve 8 aylık, 6 yaşında ki ve 8 aylık çocuklar hiç şüphesiz anneye verilir. Diğer çocuklara ise pedagog raporu ile karar verilir. Şuan üstünde çalıştığım bir dava var örneğin. Kız 13 yaşında velayeti baba da. Pedagog görüşmesinde çocuk "babamla kalmak istiyorum" demiş.(annesine de yalvarıyor beni al babamdan diye). Fakat pedagogun raporu "çocuğun baskı altında bu cümleleri söylediği aslının böyle olmadığı" yönünde. Kısacası baskı altında olsalarda pedgoglar bunu biliyor. Fazla çekişmeden bu dava kısa sürede biter. Her çocuk için nafaka, kendisine nafaka ve tazminatta alır. Zaten adam boşanmaya razı.
Ben tavsiye değil de desteğimi sundum konu sahibine..bu konuda bilinçli avukat arkadaşlarda tavsiye verdiler.Sağolsun düşünen herkes..bana göre yapılacak bişey yok, benim tavsiyem yok sizin varsa siz verin dedim.okuduğunuzu kafanıza göre yorumlamayın mümkünse.
Pardon da, sana ne oluyor??
İstediğim gibi konuşur düşünürüm . Ben ona yazdım sen oradan atlıyorsun..
Benim düşüncem bu.
Merhaba bende ayni şeyleri yaşadım benim de iki çocugm var şiddet nedeniyle çocuklarımla babamın evine siginmistim. Annemle dayim çoçuklari elimden alıp babasına vermişti. Bende halama sıgındım ve bir ay sonra çocuklarımı bahceden kaynanamin yanından aldim. Çocumun biri 6 biride2 yaşındaydı sosyal hizmetlere gittm. Bana maaş bağladi ev kiraladim evimde hiç bişeyim yoktu şimdi her şeyi aldım maaşımla esimden de başandm çocuklarmın velayeti de bende. yani herşeye sifirdan başladm ama şimdi huzurum var simdi de iş arıyorum biliyorumki şimdi herşey daha güzel olcak hem açıktan okuyup hemde çalışacam sizin yaşadıklarınızı benzerini bende yaşadm bende aldatldim ama ispatlayamdım sizi şimdi çok iyi anlıyorum yaşayan bilir diye bi söz varya o misal şimdi çocuklarının hasretinden uyuyamazdirsin her an acaba açlarmi agliyorlarmi hasta olurlarmi diye düşünmediğin anın bile yoktur. Allah kimseyi çocuklarından ayirmasin. O acılari yasatmasin. Allah yardimcin olsun. Benim gibi biraz yürekli ol crsaretli ol. Şunu demeden geçmicem karşı tarafn büyuk cocuklarinin kandırilip senden sogutmalarina fırsat verme en azından okullarına gitip yanlarında olup onlara sevildini sevgini göster. Allaha ibadet et ve dua et inşallah çocuklarına kavuşursun. O kadinı da sen ortaya surmesende Allah bi gün cezasını verir ilahi adalet diye bişey var gun olur devran döner sen çocuklarnla inşallah mutlu bişekilde bi hayat kurarsn. ne diyeyimki Allah yardimcı olsun.Allah yolunu açık etsin inşallah herşey istediğin gibi olur
Ay icim almıyor böyle konuları.ya cnn o iğrenç adamdan 4 çocuk yapmayı biliyosun hemde aldatıldığını bilerek.üstelik 8 aylık bebegin var üç çocuğun üstüne ya yok bence sen bosanmaz birtane daha yaparsın adam eve bağlansın diye.ksra bakma ama mantığın almıyor nasıl mideniz var ya.ben kocamla kavga etsem hayatta birlikte olamam siz bunları nasıl kalsiriyisunuz.
O çocuklara yazık sadece o çocuklara açıyorum yazık çok yazık....
Gereksiz konuşursan alacağın cevap bu tatlım.. Hadi uzaverdiğin iki cevabında da terbiyeni çok güzel belli etmişsin.. hata bende ki insaniyetle yanlışını söylüyorum ama anlayacak kişi lazım..
Ben ornek verdiğim kizin söylediğine guldum zaten. Bubtatz kadınlar kısmında dusunceliyim emojiden anlarsınız . Allah yardımcısı olsun zor bi durum durumuna gulmedim zaten aksine yardımcı olmak için fikirlerimi soyledimKadının kocası şehir dışında çalışıyor adam gidince kadın dostunu eve alıyor.
Rica ederim gülmeyin ve konu sahibi o tarz diye nitelendirdiğiniz kadınlardan olsa şu an annesinin evinde olmazdı.
konu sahibinin anlattığına göre adamın beş parası veya malı mülkü yok.nafaka gelire göre belirlenmiyor mu?
Antimide!Gelinin teyzesi olması bi yana bu adi adamın amcakizi yani karısını kuzeniyle aldatıyor şerefsiz
Mune bence konu artık kapatılsın ki konuyu baştan sona okumayan bir çok kişi konu sahibini üzecek yorumlar yapmasın daha..
Yinede siz bilirsiniz tabiki..benim fikrim bu yönde. .
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?