annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Çocuk durumu nasıl oluyor ?
Bebek zaten anneye verilir de
Büyüklere soruluyor sanırım, eşi çocuklara baskıyla kendini seçmelerini söyletirse ?

bana göre yapılacak bişey yok, benim tavsiyem yok sizin varsa siz verin dedim.okuduğunuzu kafanıza göre yorumlamayın mümkünse.

CrazyMother yazını okuyana kadar gerçek değil galiba konu demiştim. sizin gibi düşünceli kadınların olduğunu görmek duygulandırdı beni.

Biz kadınlar birbirimize destek olacağız önce, sonra erkeklerin bizi anlamasını bekleyeceğiz. Hayatta en sevmediğim kadın tipi "çaresizliği seçmiş kadın tipi"...Sürekli kendini acındıran, çalışmamak için bahane arayan, nafaka ve tazminata bel bağlayan kadın tipi. Fakat konu sahibi böyle değil, o yaşadığı coğrafyanın çaresiz bıraktığı kadınlardan. Ama herşeye rağmen evlatlarına sahip çıkmaya, gerekirse temizlik yapıp çocuklarına bakmaya cesaret edecek kadar güçlü. Elimden ne gelirse yanındayım.

Ben zaten yukarıdaki gibi fikrimi de verdim. Ama çocuk konusunda halen aynı fikirdeyim. Çocuk yapmak için yapılmaz. Güzel bir hayat garantisi yoksa çocuk yapmak gereksiz.
Şimdi bana ve tepkilerime karışmak yerine haddini bil, benim fikirlerime saygı duy!

Çocuk durumu nasıl oluyor ?
Bebek zaten anneye verilir de
Büyüklere soruluyor sanırım, eşi çocuklara baskıyla kendini seçmelerini söyletirse ?

Çocukların yaşları 13-10-6 ve 8 aylık, 6 yaşında ki ve 8 aylık çocuklar hiç şüphesiz anneye verilir. Diğer çocuklara ise pedagog raporu ile karar verilir. Şuan üstünde çalıştığım bir dava var örneğin. Kız 13 yaşında velayeti baba da. Pedagog görüşmesinde çocuk "babamla kalmak istiyorum" demiş.(annesine de yalvarıyor beni al babamdan diye). Fakat pedagogun raporu "çocuğun baskı altında bu cümleleri söylediği aslının böyle olmadığı" yönünde. Kısacası baskı altında olsalarda pedgoglar bunu biliyor. Fazla çekişmeden bu dava kısa sürede biter. Her çocuk için nafaka, kendisine nafaka ve tazminatta alır. Zaten adam boşanmaya razı.

Ben aldatmayı eklemeyeceği için tazminat olmaz sanıyordum
Pedagog yöntemi de iyiymiş
Aslında birçok insan bilmiyor bunları, çok teşekkürler herşey için

Ben aldatmayı eklemeyeceği için tazminat olmaz sanıyordum
Pedagog yöntemi de iyiymiş
Aslında birçok insan bilmiyor bunları, çok teşekkürler herşey için

Hakimler genelde ilk evliliğini yapmış ve boşanan kadınlara ortada kusur olsun olmasın tazminat hakkı veriyor. Rica ederim

konu sahibinin anlattığına göre adamın beş parası veya malı mülkü yok.nafaka gelire göre belirlenmiyor mu?

Ay icim almıyor böyle konuları.ya cnn o iğrenç adamdan 4 çocuk yapmayı biliyosun hemde aldatıldığını bilerek.üstelik 8 aylık bebegin var üç çocuğun üstüne ya yok bence sen bosanmaz birtane daha yaparsın adam eve bağlansın diye.ksra bakma ama mantığın almıyor nasıl mideniz var ya.ben kocamla kavga etsem hayatta birlikte olamam siz bunları nasıl kalsiriyisunuz.
O çocuklara yazık sadece o çocuklara açıyorum yazık çok yazık....

Neden çocuk yaptın, neden şöyle yaptın neden bunu yaptınla dolu yorumların çoğu..
Konusahibinin hesap vermeye değil güzel örneklere, motivasyona ihtiyacı var..
Demek ki bir kadın, bir anne isterse başarabilir..
Tekrar huzuru yakalayabilir..
Çocuklarını mutlu yaşatabilir..
Hem de hiç imkanı yokken bile..
Tebrik ederim sizi..
İnşallah bundan sonra evlatlarınızın mutluluklarıyla yaşarsınız hep..
En güzel yerlerde görürsünüz evlatlarınızı..
Rabbim her daim yardımcınız olsun..

Yaa arkadaş bayılıyorsunuz değilmi hemen karşınızdakini ezmeye kadının durumu zaten kötü birde sizin gibiler yokmu insanı delirtirsiniz konuyu baştan sona iyice okuyun da öyle yorum yapın burda klavye artisliği yapmak çok kolay değilmi

Kadının kocası şehir dışında çalışıyor adam gidince kadın dostunu eve alıyor.

Rica ederim gülmeyin ve konu sahibi o tarz diye nitelendirdiğiniz kadınlardan olsa şu an annesinin evinde olmazdı.
Ben ornek verdiğim kizin söylediğine guldum zaten. Bubtatz kadınlar kısmında dusunceliyim emojiden anlarsınız . Allah yardımcısı olsun zor bi durum durumuna gulmedim zaten aksine yardımcı olmak için fikirlerimi soyledim

konu sahibinin anlattığına göre adamın beş parası veya malı mülkü yok.nafaka gelire göre belirlenmiyor mu?

Şöyle ki, bir erkek düşünün ve evli olduğunu düşünün. Çalışmıyor olsa da o evin geçimini sağlamak ve çocuklarına bakmakla yükümlüdür. Boşandıktan sonra da çocuklarına karşı yükümlülüğü bitmez. Çalışmıyor olması gelirinin olmaması nafaka durumunu etkilemez. Asgari ücretten geliri olduğu kabul edilerek bunun üzerinden nafaka bağlanır. Evin reisi erkektir,ibaresi kanundan çıkartıldığı için, boşanma sonrası eşe karşı yükümlülük kalmadığından eşe bağlanmayabilir. Ama bu da yine hakimin insiyatifindedir. Nafakayı öderse öder yok ödemezse hapis cezası var.

Mune bence konu artık kapatılsın ki konuyu baştan sona okumayan bir çok kişi konu sahibini üzecek yorumlar yapmasın daha..
Yinede siz bilirsiniz tabiki..benim fikrim bu yönde. .
Teşekkürler.

Aynen katılıyorum zahmet edip okumuyorlar hopp dalıp yorum yapıyorlar yazık kadına zaden canı burnunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…