Önce Allah a sonra devlete güvenin simdi devlet kadınlara her türlu imkani sunuyor yeterki hiç üzulme önüne yani gelecene bak ne yapabilim belim den ne gelirdiye düşun simdi üzulme yas tutma zamani degil zalimlere karsı inadiya ayakta durma zamanı mücadele et ve ayaklarının üzerinde durmaya çalış inşallah çocuklarinla mutlu olursun.Cok sagolun bende kararliyim allah buyuk bana bir kapi acar insallah inanin ac kalmayiz yeterki cocuklarimi bana versinler yeter ne is olsa yaparim kimseye muhtac etmem onlar benim evlatlarim
Hangi şehirdesin, ne tür bi iş arıyorsunMerhaba bende ayni şeyleri yaşadım benim de iki çocugm var şiddet nedeniyle çocuklarımla babamın evine siginmistim. Annemle dayim çoçuklari elimden alıp babasına vermişti. Bende halama sıgındım ve bir ay sonra çocuklarımı bahceden kaynanamin yanından aldim. Çocumun biri 6 biride2 yaşındaydı sosyal hizmetlere gittm. Bana maaş bağladi ev kiraladim evimde hiç bişeyim yoktu şimdi her şeyi aldım maaşımla esimden de başandm çocuklarmın velayeti de bende. yani herşeye sifirdan başladm ama şimdi huzurum var simdi de iş arıyorum biliyorumki şimdi herşey daha güzel olcak hem açıktan okuyup hemde çalışacam sizin yaşadıklarınızı benzerini bende yaşadm bende aldatldim ama ispatlayamdım sizi şimdi çok iyi anlıyorum yaşayan bilir diye bi söz varya o misal şimdi çocuklarının hasretinden uyuyamazdirsin her an acaba açlarmi agliyorlarmi hasta olurlarmi diye düşünmediğin anın bile yoktur. Allah kimseyi çocuklarından ayirmasin. O acılari yasatmasin. Allah yardimcin olsun. Benim gibi biraz yürekli ol crsaretli ol. Şunu demeden geçmicem karşı tarafn büyuk cocuklarinin kandırilip senden sogutmalarina fırsat verme en azından okullarına gitip yanlarında olup onlara sevildini sevgini göster. Allaha ibadet et ve dua et inşallah çocuklarına kavuşursun. O kadinı da sen ortaya surmesende Allah bi gün cezasını verir ilahi adalet diye bişey var gun olur devran döner sen çocuklarnla inşallah mutlu bişekilde bi hayat kurarsn. ne diyeyimki Allah yardimcı olsun.Allah yolunu açık etsin inşallah herşey istediğin gibi olur
Yapılacak hiçbirşey yok diyorsunuz yani oylemi??
Oh o zaman ne yapsın konu sahibi..intihar etsin mi??
Önceki konumu okuyanlar bilir 5 yildir aldatiliyorum kadinin kocasi calismaya gitti bizimki her gece orda en son bu sabah saat 6 da kadinin evinden geldi dusa girdi yikandi bende sordum nerden geliyorsun nerden geldigimi bilmiyormusun dedi bende cocuklari aldim o saatte ciktim 15 dakka sonra annemi arayip hakeretler etti cocuklari aldi simdi bosanma davasi acacagiz benim hic gelirim yok cocuklarimi bana verirlermi 4 cocugum var kucugu 8 aylik onu bile benden kopardilar ben ne yapayim ne olur cocuklarim icin bana dua edin bana versinler ben cok cektim dayanamadim artik yaptiklarina resmen bana iskence ediyordu dilerim allahtan bana bunu yapan kadin daha beter olur
Diğer çocuklar büyükmüş ablaKusura bakmayın ama 5 yıldır aldatılıp 4 tane çocuk yapma fikrini hangi mantıkla yaparsınız...
Siz bir kadınsınız nasıl böyle bir peşpeşe çocuk verirsiniz koca olacak o adama..
Sakın değişir evine döner mantığı değildir umarım..
Diğer çocuklar büyükmüş abla
Sonra af dilemiş 1 sene boyunca da o kadınla görüşmemiş
Eşi de bebek istemiş kendi de, sonuncuyu yapmışlar
Ama alışmış kudurmuştan beterdir, eski pisliğini tekrarlamış eşi
Bu kez doğu şartlarına rağmen ailem sahip çıkmasa bile dönmeyeceğim kadın sığınma evine de gitsem boşanacağım diyor konu sahibi
3 tanesi zaten aldatma yokken olmuşDiğer sayfaları okumadım gelişmeleri bilmiyorum.
Ne kadar afta dilese,şu şartlarda 4 tane çocuk cidden çok fazla.
Neyin garantisi varki,adam gene aynı haltları işlemiş..
Ben hickimseye hesap sormuyorum. Ve iyilik meleği oldugumuda söylemedim. Sadece sonuç odaklı düşünüyorum ve şu durumda en mantıklısı da o..çocukları için bundan sonra ne yapılabilir onu konuşuyoruz.sancılı bir süreç dahi olsa ona moral verip umut ermesini sağlamaya çalışıyoruz. Şuan için konu sahibinin ihtiyacı olan şey biraz pozitif düşünmek ve güçlü olabildiğini hissetmek.siz yazdınız az önce çare yok bilmem ne diye değil mi?ya bi sen iyilik meleğisin dimi millete hesap soruyosun
ben intihar etsin mi dedim ne kadar tuhafsın
ölüyosunuz ortalığı karıstırıp muhalefet olmaya
olmuşla ölmüş dışında her şeyin çaresi var hayatta
nolacak elbet olacak ama her şey hem kendi hem çocukları için çok sancılı ve zor olacak
yoksa elbet biter yani herşey
3 tanesi zaten aldatma yokken olmuş
Sana çok bana çok ama doğuya göre az bi sayı bu
Evet ilkinde de aile sahip çıkmayınca geri dönmüş ve maalesef son bebek olmuş ama aptal adam yine aynı pisliği yapmış
Şimdi yine ailesi destek değil ama deneyip görmüş biliyor ki düzelmeyecek kadın sığınma evini düşünüyor
Ben bilmiyodum 6 aylık olduğunu sadeceBen böyle çocuk meraklısı zihniyete ne diyeyim şimdi..
Kızlarına sahip çıkmayan o ailelerede buradan neysee yaaa ağzımı bozmayım şimdi..
Sığınma evine gidincede 6 ay filan kalınıyor değilmi öyle hatırlıyorum..
Sonrası ne olacak..
Ben bilmiyodum 6 aylık olduğunu sadece
Burdan avukat bi üye ile telefonda görüşmüşler, o yardım etmeye çalışıyor sağ olsun
İşte arıyor6 ay olduğunuda burada okumuştum oradan biliyorum..
İşte arıyor
Çalışırsa çok iyi olur
Bir de kendisine ve çocuklara nafaka bağlanırmış, tazminatta olacak sanırım
İnşallah çocuklarıyla beraber kurtulur oradan..
Ben bilmiyodum 6 aylık olduğunu sadece
Burdan avukat bi üye ile telefonda görüşmüşler, o yardım etmeye çalışıyor sağ olsun
pardon siz iyi misiniz? bahsettiğim tepkilerinizde ölçülü olmanız. birini yargılarken empati kurabilmeniz..
yoksa ne çıkarım var da kendimi üstlere çıkarıp sizi kötüleyim..
bence kendi yazdıklarınıza bi dönüp bakın..
insanları yargılamadan önce de bi düşünün..
Çare aramamış olsa bilmezdiNormal şartlarda 3 aydır sığınma evinde kalma süresi, şartlar göz önüne alınarak 3 ay daha uzatılır. Zaten konu sahibide biliyor tüm bunları. Araştırmış baya.
Ben karadenizliyim ve kimsenin aci cekip üzülmesini istemem benim hayat felsefemde ölümden başka her derdin çözümü oldunu düşünüyorum ve elimden geleni yapar gerisini Allah a bırakırım Çünku en iyisini Allah bilir ve yapar.Hangi şehirdesin, ne tür bi iş arıyorsun
Belki bi yerde personel açığı vardır, yaz istersen
Çare aramamış olsa bilmezdi
Bak ben bilmiyorum mesela
Boşuna yükleniliyor kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?