annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

cinayetlerin cogu batida isleniyor bunuda bilin:) bu işin doğusu batısı yok. ztn sana nafaka baglanacak . öncelıkle sen şu kadının kocasına olanı bıtenı anlat anlatkı o ztn kadınıda kapıya koyar...

Gelinin teyzesi olması bi yana bu adi adamın amcakizi yani karısını kuzeniyle aldatıyor şerefsiz

Konu sahibi arkadaşım çok dürüst çok iyi bir insan.kalbi altın gibi.az önce telefonla görüştüm. Bu durumu nasıl atlatacaginin yollarını arıyor.çok güçlü ve mantıklı bir kadın.
Lütfen yargılamayın onu niye çocuk yaptın vs diye..olan olmuş manevi olarak bizden destek bekliyor..yanında olduğumuzu hissettirin ne olur..

Canim avukat degilim ama 10 yil avukat yaninda caliştim.hangi ildeysen oranin barosuna git.ücretsiz avukat talebinde bulun.eşiniz kusurlu taraf oldugundan çocuklari size verecektir hakim.7 yaşin uzerindeki çocuklara soruyor hakim annede mi babadami kalmak istersin diye.birde 4 cocuk icin nafaka alirsin.ihaneti ispatlarsan kendinede nafaka ve tazminat alirsin.

Nedemek ortalık karışır bende bunu anlamıyorum karışsın zaten hatta taş üstünde taş kalmasın reziller ayyuka çıksın ve hesap versin.yani sen dört çocukla mağdur olucaksın millet zevkini yaşıcak yok böyle bir dünya.öyle analşmalı boşanma da değil sürüne sürüne boşansın tazminat nafaka hepsini al kadın da kocan da sonra nasıl insan içine çıkacaksa çıksın bakalım...ayy çok sinirlendim

Mesajinizi aldim cok sagolun

Allah yardımcın olsun canım benim. Merak etme. Senin canını böyle yakanların yanına bırakmaz rabbim. Evlatlarını hemen şimdi alabilirsin. Tedbir kararı mı deniyordu ona bilmiyorum yıllar önce kuzenimin kocası 1 yaşında emen çocuğu alıp gittiğinde hemen o gün o kararı çıkarttırdı aldı yavrusunu. Allah mazlumun yanındadır. Hiç yalnız ve güçsüz değilsin. Allah yeter. Hakkını ara! Duamdasın

Kobu sahibi senin icin cok üzüldpm gercekten Allah islah etsin böyle şeref yoksunlari pislikler sen eşinden ve ailenddn korkma dogrusunu yap ve boşan Allah yolunu açık etsin eminin çok zordur bosanmak ev tutmak para iş çocuklar ama oğlun cok kücük degil 13 ve 10 yaşindaki cocuklar bakabilir bebege Allah seni iyi insanlarla karşılaştirsin o kadinin ve esinin de allah cezasini versin pislikler

Merhaba bende ayni şeyleri yaşadım benim de iki çocugm var şiddet nedeniyle çocuklarımla babamın evine siginmistim. Annemle dayim çoçuklari elimden alıp babasına vermişti. Bende halama sıgındım ve bir ay sonra çocuklarımı bahceden kaynanamin yanından aldim. Çocumun biri 6 biride2 yaşındaydı sosyal hizmetlere gittm. Bana maaş bağladi ev kiraladim evimde hiç bişeyim yoktu şimdi her şeyi aldım maaşımla esimden de başandm çocuklarmın velayeti de bende. yani herşeye sifirdan başladm ama şimdi huzurum var simdi de iş arıyorum biliyorumki şimdi herşey daha güzel olcak hem açıktan okuyup hemde çalışacam sizin yaşadıklarınızı benzerini bende yaşadm bende aldatldim ama ispatlayamdım sizi şimdi çok iyi anlıyorum yaşayan bilir diye bi söz varya o misal şimdi çocuklarının hasretinden uyuyamazdirsin her an acaba açlarmi agliyorlarmi hasta olurlarmi diye düşünmediğin anın bile yoktur. Allah kimseyi çocuklarından ayirmasin. O acılari yasatmasin. Allah yardimcin olsun. Benim gibi biraz yürekli ol crsaretli ol. Şunu demeden geçmicem karşı tarafn büyuk cocuklarinin kandırilip senden sogutmalarina fırsat verme en azından okullarına gitip yanlarında olup onlara sevildini sevgini göster. Allaha ibadet et ve dua et inşallah çocuklarına kavuşursun. O kadinı da sen ortaya surmesende Allah bi gün cezasını verir ilahi adalet diye bişey var gun olur devran döner sen çocuklarnla inşallah mutlu bişekilde bi hayat kurarsn. ne diyeyimki Allah yardimcı olsun.Allah yolunu açık etsin inşallah herşey istediğin gibi olur

bence boşanmayın.
4 çocukla gidecek bir yeriniz yok
bana kalırsa eşinizle sadece ev arkadaşı olun, odalarınız falan ayrı olsun
o da o kadına gidip gelsin ama sizin geçiminizi de sağlasın.
zaten hep oyle oldu ev arkasi gibiydik ama onun bana yaptiklari herseyi gozume sokar gibi ben yemek utu ve ihtiyaclarini istemesi artik dayanamiyorum ev hapsindeyim disari cikmama bile izin vermiyordu artik yeter 5 yil cektim artik sagligimdan olacam bosanmak en iyisi benim icin

Allah senden razı olsun CrazyMother
İşkembeden ata ata yazmadığın için, anlamadan dinlemeden yargılamadığın için ve en çokta yardım ettiğin için

Kadının kocası şehir dışında çalışıyor adam gidince kadın dostunu eve alıyor.

Rica ederim gülmeyin ve konu sahibi o tarz diye nitelendirdiğiniz kadınlardan olsa şu an annesinin evinde olmazdı.

Kusura bakma ama kardeşin çok adiymiş
Savcılıkta çalışıp seni bu hayata mahkum bırakıyor
Hanım köylü olmuş belli, bi kendini düşünüyor

İlk defa bu kadar etkilendim bir konudan
İşyerinde olmasam ağlardım sanırım, gözlerim doldu ama çaktırmamak adına tutuyorum kendimi
Destek için herkese çok çok teşekkür ederim
Konu sahibinin samimiyeti çok belli aslında, yeter ki görmeyi bilelim
Ankara olaylarından sonra insanlığın ölmek üzere olduğunu düşünürken yeniden umutlandırdınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…