- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
Gelininizin teyzesi miiiiii???? Hemen gelininize ve erkek kardesine soyle bu durumu. Ortalik karisirsa karissin ki karismasi lazim zaten. Herif geceyi orda geciriyor cenabetini evinde temizliyor!!!
SAKA MISIN SEN YAAAA????
Derhal butun sulaleyi birbirine kat!
Mesajinizi aldim cok sagolunKonu sahibi arkadaşım çok dürüst çok iyi bir insan.kalbi altın gibi.az önce telefonla görüştüm. Bu durumu nasıl atlatacaginin yollarını arıyor.çok güçlü ve mantıklı bir kadın.
Lütfen yargılamayın onu niye çocuk yaptın vs diye..olan olmuş manevi olarak bizden destek bekliyor..yanında olduğumuzu hissettirin ne olur..
Hep yanında olacağım kardeşim. .Mesajinizi aldim cok sagolun
zaten hep oyle oldu ev arkasi gibiydik ama onun bana yaptiklari herseyi gozume sokar gibi ben yemek utu ve ihtiyaclarini istemesi artik dayanamiyorum ev hapsindeyim disari cikmama bile izin vermiyordu artik yeter 5 yil cektim artik sagligimdan olacam bosanmak en iyisi benim icinbence boşanmayın.
4 çocukla gidecek bir yeriniz yok
bana kalırsa eşinizle sadece ev arkadaşı olun, odalarınız falan ayrı olsun
o da o kadına gidip gelsin ama sizin geçiminizi de sağlasın.
Merhaba bende ayni şeyleri yaşadım benim de iki çocugm var şiddet nedeniyle çocuklarımla babamın evine siginmistim. Annemle dayim çoçuklari elimden alıp babasına vermişti. Bende halama sıgındım ve bir ay sonra çocuklarımı bahceden kaynanamin yanından aldim. Çocumun biri 6 biride2 yaşındaydı sosyal hizmetlere gittm. Bana maaş bağladi ev kiraladim evimde hiç bişeyim yoktu şimdi her şeyi aldım maaşımla esimden de başandm çocuklarmın velayeti de bende. yani herşeye sifirdan başladm ama şimdi huzurum var simdi de iş arıyorum biliyorumki şimdi herşey daha güzel olcak hem açıktan okuyup hemde çalışacam sizin yaşadıklarınızı benzerini bende yaşadm bende aldatldim ama ispatlayamdım sizi şimdi çok iyi anlıyorum yaşayan bilir diye bi söz varya o misal şimdi çocuklarının hasretinden uyuyamazdirsin her an acaba açlarmi agliyorlarmi hasta olurlarmi diye düşünmediğin anın bile yoktur. Allah kimseyi çocuklarından ayirmasin. O acılari yasatmasin. Allah yardimcin olsun. Benim gibi biraz yürekli ol crsaretli ol. Şunu demeden geçmicem karşı tarafn büyuk cocuklarinin kandırilip senden sogutmalarina fırsat verme en azından okullarına gitip yanlarında olup onlara sevildini sevgini göster. Allaha ibadet et ve dua et inşallah çocuklarına kavuşursun. O kadinı da sen ortaya surmesende Allah bi gün cezasını verir ilahi adalet diye bişey var gun olur devran döner sen çocuklarnla inşallah mutlu bişekilde bi hayat kurarsn. ne diyeyimki Allah yardimcı olsun.Allah yolunu açık etsin inşallah herşey istediğin gibi olur
Allah senden razı olsunArkadaşlar herkes bir sakin olsun :) Ben konu sahibi ile az önce telefonda görüştüm. ve gerçekten şaşırdım. Doğuyu orada ki kültürü ve yaşam şartlarını az çok biliyorum. Bakın orada hukuk bile bazen etkisiz kalıyor. Bunu bir hukukçu olarak söylemek çok acı ama gerçek bu. Gencecik bir avukat arkadaşımız icraya gittiği evin sokağında daha eve varamadan vurulmuştu. İnsanlar orada hukuk yollarına bile başvurmaya korkuyor.
Evet şaşırdım, çünkü ben karşımda korkmuş, ezilmiş bir kadın beklerken gayet güçlü, kendisini nelerin beklediğini az çok tahmin eden, tek korkusu çocukları olan bir kadın gördüm.
Bazen işler öyle hikaye yazar gibi kolay olmuyor, "çocuğumu kim alacakmış yakarım bu şehri" sözleri sadece yazılarda kalıyor. Bu işi büyütmek, ateşi körüklemek şuan sadece konu sahibine ve çocuklara zarar verir. Konu sahibi zaten her durumda tazminat+her çocuk için ayrı nafaka+kendisine nafaka alacak. İhaneti davaya konu etmek, karşı tarafı kızdırıp kötü olaylara sebebiyet vermekten başka işe yaramaz. Ben kendisine işin hukuki işleyişini de anlattım. Kararını az çok verdi diye tahmin ediyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
üstelık kocası geceyı orda gecırıyor evdede gusulunu alıyor saka gıbı bırde pişkin pişkin nerden geldıgımı bılıyorsun dıyor. o kadın nasıl kocasından korkmuyor...!!! hepsınız sakasınız galıba
O kısmını walla bende anlamadım nerde yapmışlar o isi nasıl rahatlık bu bilemedim . Konu sahibi kafasında ne kuruyorsa artik korkuyor söylemeye galiba ama bilmiyor ki hem kendisinin hem çocuklarının onurunu kurtaracak hoş bi tanıdığım bu tarz bi konuda onur karin doyurmuyor bırak allasen demişti o aklıma geldiBende sasirmaz oldum bu düşüncedeki kadinlara çok fazlalar etrafta
Kusura bakma ama kardeşin çok adiymişKardesim biliyor herseyi beni ilgilendirmez diyor benim huzurumu bozmayim benim ailem var cocuklarim var karisida kardesimde 3 yildir benimle konusmuyor karisida iftira diyor benim kardesim savcilikta calisiyor simdi geldi hic sormadi anne ablam niye gelmis cocuklari nerde benim oldugum odaya bile gelmiyor benim bir annem var baska kimsem yok anneminde maddi hicbir geliri yok kardesimin yaninda kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?