annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Benim de evime pedgog gelmişti hem benimle hem çocuklarla ayrı odalarda konuşmuştu zaten mahkemede çocukların velayetini bildiğim kadaryla pedgog raporuna göre veriyo onun için demiştim karşı tarafn büyük çocuklarını kandırip senden sogutmalarina izin verme diye cocuklarina bol bol sevgi göster zaten her şeyi anlicak yaşta ikisi sadece onları birakmadını ve onlar için mücadele ettini hissettir cocuklarina....

Ve sen bu adamdan çocuk yapmışsın üstüne üstlük de 5 yıldır buna susuyorsun.
Üzgünüm ama siz hiç bir şey yapamazsınız.
Nasıl bir mideniz var ki böyle bir insanı hazmedebiliyorsunuz ? Gidin devlete sığının bu kadar gurur kırıcı bir durumun içerisinde olmayın.
Yemin ederim büyük konuşuyorum benim eşim bunu yapacak ben onu da kadını da tüm cümle alame rezil edip o kocanın donuna kadar almazsam insan değilim.
G.t olmuş nirvana hayata bak be adamın oh...

Benim bebeğim süpriz oldu .
Benim bebeğim evet supriz oldu . ve ben ciddiii ciddi korundum hamile kaldim. Ama ben boyle konu sahibi gibi 5 yildir aldatilip sevişen gormedim kocasi sabah 6 da eve gelip nedern geliyorsun deyip kocasi da nerden geldigimi biliyorsun diyor . duruma bakar misiniz. Hadi ayni evde kaldin. Niye bile isteye bebek yapiyorsun. Isteyerek yaptik diyor bakar misiniz. Ikimiz de ustedik dorduncuyu diyor. Istemeye hakki var miydi sizce. Kinamiyorum. Benim basima gelmez de demiyorum. Sadece anlayamıyorum.

Ne olur yeter beni cocuklarimla yargilamayin isteyerek veya istemeyerek 4 tane cocuk getirdim dunyaya ben istemezmiydim onlari mutlu bir yuvada babalariyla buyutmek ama olmadi suan onlar icin nasil gizli aglayip uzuldugumu annem gormesin beni guclu sansinki cocuklarimi alabileym onun yaninda aglamiyorum yine dayanamiyorsansa katlansaydin diyecek diye biliyormusunuz dundendir hic uyumadim hic birsey yiyemedim cocuklarim nasil diye elinizi vijdaniniza koyun yadirgamayin dua edin benim ve cocuklarim icin

Siz lütfen takılmayın bir kaç densizin yorumlarına okumayın bile hatta kapattırın konunuzu yoksa bunlar durmaz allah yardımcın olsun senin ve evlatlarının ben inanıyorum her şey daha güzel olacak

Şşttiii, sakin ol. Kadın olarak seni anlamayan yada anlamaya dahi çalışmadan ,bulunduğun koşulları bilmeden ahkam kesenlere cevap verme, moralini de bozma. Herşey güzel olacak emin ol, ne kadar güçlü bir kadın olduğunu bilmiyorlar. O 4 evladın ileride seninle gurur duyacak. Üzme kendini lütfen. Dava tarihin belli olsun, gelmeye çalışıcam mahkemeye. Sen yanında sana destek olanlara bak, gerisini boşver.

Kavga edecekleri dışarı alalım lütfen, burası yeri değil. ayy 4 çocuk, ayy bilmem ne diye sürekli eleştireceğinize ne yapılabiliri tartışsanız daha iyi olurdu bence.

Keşke herkes sizin gibi somut çözümler üretse..
Ama hesap sormak daha kolay..
Yarın kendi başına ya da sevdiklerinin başına da gelebileceğinin hesabını yapmadan..
Hele çocuk yapmayı kocayı eve bağlamak olarak genellendiren zihniyetler var ya..
Dünyadaki bir akıllı onlar...

Sizi ayakta alkışlıyorum ve çok çok öpüyorum

Üzülme
En kolay şey eleştiri üretmektir
Ve sen çok güçlü bir kadınsın
4 çocuk ve doğu imkanları onlarda olsa kimbilir neler olurdu
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim

Bende eminim ki bigun çok güzel bi işiniz eviniz olacak cocuklariniz güzel okullarda okuyup güzel imkanlarda yaşayacak ve yine eminim ko sizinle gurur duyacaklar TSK edecekler onlara o pis adamla hayat yasatmadiginiz için keşke diyorum annem de dik durabilseydi herkes yapamıyor ama siz ucundan yakaladiniz hayati lütfen bi kaç yıl sonra herşey istediğiniz noktaya gelince de yazın buraya kadınlara feyz olsun neler yapabileceklerini görsünler dua edicem sizin için Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun

Bundan sonra evlatlarınızla birlikte öyle güzel hayatınız olsun kibugüne dek yaşadıklarınız aklınıza bile gelmesin inşallah..
Siz de dua edin..
Allaha sığının ki O'nun herşeye gücü yeter..
Eski eşiniz ve evliliğinizle ilgili sakın geriye bakmayın..
Bakmayın ki mutlu olursunuz..
İnanın geçiyor..
Bütün öfkeniz, kininiz, sevginiz hepsi geçiyor..
Allah yardımcınız olsun..

Canım allah o kocana akıl fikir versin dicem ama adamın kafa yapısı bu değişmez. 4 tane çocuk yapman seni ilgilendirir senin hayatın ailen bile buna kota koyamicakken burda ki sanal ortam artistlerini hiç kaale bile alma. Sen o adamdan artık kurtul geri dönme tüm gemileri yak haklı olan sensin allahta hakimde senin yanında olacaktır. İnşallah çocuklarınla çok mutlu yıllar yaşarsın

arada girdim çıktım hep 4 çocuk 4 çocuk kadın çocuklarını dünyaya getirdiği için pişman değil ki.sadece çare arıyor ayrıca dikkat ettiyseniz nasıl bakarım demiyor sadece çocuklarını alıp canını kurtarma peşinde.
sizler kendi hayatlarınızda yapmayın efendim 1 çocuk bile böyle adamlardan.
bu kadının kaç yaşında olduğunu kaç yaşında evlendirildiğini kaç yaşında anne olduğunu ve çevresi cehalet yangınıyla çevriliyken oturup araştırdığını biliyor musunuz ?
lütfen 4 çocuk demeyin artık kırmayın zaten yüreği yangın yeri .
not:sen çok mu biliyorsun diyenler çıkacaktır biliyorum konu sahibini

Canim sen takma burada yazılan densiz yorumları. .seni anlayan anladı zaten.sen çok güçlü bir kadınsin.herşey iyi olacak evlatlarını alacaksın. Bunu düşün sadece..bizler yanındayız. Dediğim gibi ne zaman istersen ara beni.
Allah güç ve sabır versin.

17 yaşında istemeden evlendirilmiş evet
Bizim gibi 3-5 yıl adamı tanıyayım uyarsa evlenirim gibi bi imkanı bile olmamış
Bazen bende sanırım herkesi kendi şartlarımda sanıp değerlendiriyorum ( bu konuda daha iyi anladım ki ömrümüzde görmediğimiz şartlara sahip bazıları maalesef ) ama detaylar öyle değil maalesef
Hele de bu konu doğu şartlarında bi konu, oraya göre 4 çocuk az ona bakarsak ?
Olan olmuş 4 tane can + bir anne var ortada, artık geleceğe bakmak lazım

5 yil nasil sustun ya? Kadinla kocani dunya aleme rezil etmen gerekiyordu. Kocanin pipisini kes o kadini da kocasina sikayet et. O onun isini halleder herhalde. ( cok psikopatim )
Bir sulalede ahlaksizlik yapan birileri var ve kimse ortaya cikartmiyor. Saka gibi!!!

çok haklısınız ayrıca okumuş cahillerden daha yürekli bir kadın bu kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…