Benim de evime pedgog gelmişti hem benimle hem çocuklarla ayrı odalarda konuşmuştu zaten mahkemede çocukların velayetini bildiğim kadaryla pedgog raporuna göre veriyo onun için demiştim karşı tarafn büyük çocuklarını kandırip senden sogutmalarina izin verme diye cocuklarina bol bol sevgi göster zaten her şeyi anlicak yaşta ikisi sadece onları birakmadını ve onlar için mücadele ettini hissettir cocuklarina....Çocukların yaşları 13-10-6 ve 8 aylık, 6 yaşında ki ve 8 aylık çocuklar hiç şüphesiz anneye verilir. Diğer çocuklara ise pedagog raporu ile karar verilir. Şuan üstünde çalıştığım bir dava var örneğin. Kız 13 yaşında velayeti baba da. Pedagog görüşmesinde çocuk "babamla kalmak istiyorum" demiş.(annesine de yalvarıyor beni al babamdan diye). Fakat pedagogun raporu "çocuğun baskı altında bu cümleleri söylediği aslının böyle olmadığı" yönünde. Kısacası baskı altında olsalarda pedgoglar bunu biliyor. Fazla çekişmeden bu dava kısa sürede biter. Her çocuk için nafaka, kendisine nafaka ve tazminatta alır. Zaten adam boşanmaya razı.
Evet..çare aramak ile eleştirmeyi birbirine karıştırıyorlar. .Aynen katılıyorum zahmet edip okumuyorlar hopp dalıp yorum yapıyorlar yazık kadına zaden canı burnunda
Benim bebeğim süpriz oldu .Belki onun bebeğide senin bebeğin gibi "sürpriz" olmuştur. Böyle acımasızca eleştirmeden önce bir frene basın. İnsanların neyi ne şekilde yaşadığını bilemezsiniz. Burada bir paragrafa sığmıycak şeyler yaşamış konusahibi belliki.
Benim bebeğim evet supriz oldu . ve ben ciddiii ciddi korundum hamile kaldim. Ama ben boyle konu sahibi gibi 5 yildir aldatilip sevişen gormedim kocasi sabah 6 da eve gelip nedern geliyorsun deyip kocasi da nerden geldigimi biliyorsun diyor . duruma bakar misiniz. Hadi ayni evde kaldin. Niye bile isteye bebek yapiyorsun. Isteyerek yaptik diyor bakar misiniz. Ikimiz de ustedik dorduncuyu diyor. Istemeye hakki var miydi sizce. Kinamiyorum. Benim basima gelmez de demiyorum. Sadece anlayamıyorum.Belki onun bebeğide senin bebeğin gibi "sürpriz" olmuştur. Böyle acımasızca eleştirmeden önce bir frene basın. İnsanların neyi ne şekilde yaşadığını bilemezsiniz. Burada bir paragrafa sığmıycak şeyler yaşamış konusahibi belliki.
Ne olur yeter beni cocuklarimla yargilamayin isteyerek veya istemeyerek 4 tane cocuk getirdim dunyaya ben istemezmiydim onlari mutlu bir yuvada babalariyla buyutmek ama olmadi suan onlar icin nasil gizli aglayip uzuldugumu annem gormesin beni guclu sansinki cocuklarimi alabileym onun yaninda aglamiyorum yine dayanamiyorsansa katlansaydin diyecek diye biliyormusunuz dundendir hic uyumadim hic birsey yiyemedim cocuklarim nasil diye elinizi vijdaniniza koyun yadirgamayin dua edin benim ve cocuklarim icin
Ne olur yeter beni cocuklarimla yargilamayin isteyerek veya istemeyerek 4 tane cocuk getirdim dunyaya ben istemezmiydim onlari mutlu bir yuvada babalariyla buyutmek ama olmadi suan onlar icin nasil gizli aglayip uzuldugumu annem gormesin beni guclu sansinki cocuklarimi alabileym onun yaninda aglamiyorum yine dayanamiyorsansa katlansaydin diyecek diye biliyormusunuz dundendir hic uyumadim hic birsey yiyemedim cocuklarim nasil diye elinizi vijdaniniza koyun yadirgamayin dua edin benim ve cocuklarim icin
Kavga edecekleri dışarı alalım lütfen, burası yeri değil. ayy 4 çocuk, ayy bilmem ne diye sürekli eleştireceğinize ne yapılabiliri tartışsanız daha iyi olurdu bence.
Şşttiii, sakin ol. Kadın olarak seni anlamayan yada anlamaya dahi çalışmadan ,bulunduğun koşulları bilmeden ahkam kesenlere cevap verme, moralini de bozma. Herşey güzel olacak emin ol, ne kadar güçlü bir kadın olduğunu bilmiyorlar. O 4 evladın ileride seninle gurur duyacak. Üzme kendini lütfen. Dava tarihin belli olsun, gelmeye çalışıcam mahkemeye. Sen yanında sana destek olanlara bak, gerisini boşver.
Bende eminim ki bigun çok güzel bi işiniz eviniz olacak cocuklariniz güzel okullarda okuyup güzel imkanlarda yaşayacak ve yine eminim ko sizinle gurur duyacaklar TSK edecekler onlara o pis adamla hayat yasatmadiginiz için keşke diyorum annem de dik durabilseydi herkes yapamıyor ama siz ucundan yakaladiniz hayati lütfen bi kaç yıl sonra herşey istediğiniz noktaya gelince de yazın buraya kadınlara feyz olsun neler yapabileceklerini görsünler dua edicem sizin için Allah yar ve YARDIMCINIZ olsunNe olur yeter beni cocuklarimla yargilamayin isteyerek veya istemeyerek 4 tane cocuk getirdim dunyaya ben istemezmiydim onlari mutlu bir yuvada babalariyla buyutmek ama olmadi suan onlar icin nasil gizli aglayip uzuldugumu annem gormesin beni guclu sansinki cocuklarimi alabileym onun yaninda aglamiyorum yine dayanamiyorsansa katlansaydin diyecek diye biliyormusunuz dundendir hic uyumadim hic birsey yiyemedim cocuklarim nasil diye elinizi vijdaniniza koyun yadirgamayin dua edin benim ve cocuklarim icin
Canim sen takma burada yazılan densiz yorumları. .seni anlayan anladı zaten.sen çok güçlü bir kadınsin.herşey iyi olacak evlatlarını alacaksın. Bunu düşün sadece..bizler yanındayız. Dediğim gibi ne zaman istersen ara beni.Ne olur yeter beni cocuklarimla yargilamayin isteyerek veya istemeyerek 4 tane cocuk getirdim dunyaya ben istemezmiydim onlari mutlu bir yuvada babalariyla buyutmek ama olmadi suan onlar icin nasil gizli aglayip uzuldugumu annem gormesin beni guclu sansinki cocuklarimi alabileym onun yaninda aglamiyorum yine dayanamiyorsansa katlansaydin diyecek diye biliyormusunuz dundendir hic uyumadim hic birsey yiyemedim cocuklarim nasil diye elinizi vijdaniniza koyun yadirgamayin dua edin benim ve cocuklarim icin
17 yaşında istemeden evlendirilmiş evetarada girdim çıktım hep 4 çocuk 4 çocuk kadın çocuklarını dünyaya getirdiği için pişman değil ki.sadece çare arıyor ayrıca dikkat ettiyseniz nasıl bakarım demiyor sadece çocuklarını alıp canını kurtarma peşinde.
sizler kendi hayatlarınızda yapmayın efendim 1 çocuk bile böyle adamlardan.
bu kadının kaç yaşında olduğunu kaç yaşında evlendirildiğini kaç yaşında anne olduğunu ve çevresi cehalet yangınıyla çevriliyken oturup araştırdığını biliyor musunuz ?
lütfen 4 çocuk demeyin artık kırmayın zaten yüreği yangın yeri .
not:sen çok mu biliyorsun diyenler çıkacaktır biliyorum konu sahibini
17 yaşında istemeden evlendirilmiş evet
Bizim gibi 3-5 yıl adamı tanıyayım uyarsa evlenirim gibi bi imkanı bile olmamış
Bazen bende sanırım herkesi kendi şartlarımda sanıp değerlendiriyorum ( bu konuda daha iyi anladım ki ömrümüzde görmediğimiz şartlara sahip bazıları maalesef ) ama detaylar öyle değil maalesef
Hele de bu konu doğu şartlarında bi konu, oraya göre 4 çocuk az ona bakarsak ?
Olan olmuş 4 tane can + bir anne var ortada, artık geleceğe bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?