annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Yeter artik kadinin üztüne bu kadar gitmeyin eleştir meyin ya artik oluruna bırakın o kadın dayuvam dağılmasın çocuklarm anneden babadan ayri düşmesin diyezamanında son bi şans vermiş karşı tarafa o insan diyemedim kişi de o şansi kullanamamıs yok neden seviş miş yok 4 düncü cocuk yapmış demeyin herkesin yaşaďni bilemezdiniz bende ikinci çocuğu eski eşim isemişti. Kur'an'a el basti daha sana karşı en ufak hatam olmicak diye bende inandım ama cocuk karnimdayken yine başladi kötülüklerine sabrettim yuvam yıkılmasın diye ama onlar bunun değerini bilmedi lütfen bilip bilmeden okadini yargilamayın ve eleştirmeyin. Sadece diyorumki o acilari yasayan bilir. Lutfen o kadın zaten çocuklarından ayrilarak en büyük acıyı yasamiş bide siz üztüne gitmeyin. Lütfen maddi destek olamasak da manevi olarak destek olalım elimizden gelemi yapalım ama eleştirmeden olurmu Lütfen....

kadın dünya aleme rezil etmke için elinden geleni yapmış ama hepsi birbiriyle akraba pislik kadınında anası babası arkasında olunca millet kötü olmamak için susmuş kimsenin işine gelmemiş yani aldatılmayı ortaya çıkarmak .bir kaşık suda namus bekçisi kesilenler işlerine gelmediği için çok güzel hazmetmişler bu durumu.konu sahibi sandığınız gibi sessiz kalmamış evi basa bilmek için de çok uğraşmış ama bi başına nereye kadar.

Himm ben hepsini okumadim yorumların.
Pis midesizler ya..

Allah senin yaninda olur insallah konu sahibi. Delillerini topla ve mahkemeye ver. Hakkinda hayirlisi olsun..

Ya aklim almiyor ya. Adam nasil evli bi kadinin evine gidip yatip kalkip geliyor? Bu kadinin kocasi demekki p.....k kendisi karisini veriyor millete!.
Allah cezalarini versin.
Ama sen kalkip dava acsan, evlatlarini da alip baska bir sehre gitsen senin adini oruspuya cikartir bu namussuz Allahin cezasi pislikler. Iste boyle de lanetler.
Kesin o kadini savunanlar da kadinla yatiyordur. Kadinin evi genelev demekki. Gidip sikayet etsene.
Cok sinirlendim cidden. Allah onlari bildigi gibi yapsin.

Nekadar terbiyesiz insanlar var cidden anlamjyorum. Ya kadinin 4 cocugu var daha ne diye niye yaptin niye ettin diyosunuz? Kimse basina gelmeden ben bunu yapardim sunu yapardim demesin, basa gelmeyen bilmez. Allahim dusman basina bile vermesin.
Kadinin düsmani kadindir derler ya, bu söz gercekten cok dogru. Yazik milletimize.
Konu sahibine yardimci olanlardanda allah razi olsun, hele sizden avukat hanim. Sükür daha sizin gibi insanlarda varmis demekki.
Konu sahibi sen güclü ol, cocuklarini düsün onlari geri aldigin günü hayal et ve daha güclü ol bunu basarmak Icin. Allahim yardimcin olsun dualarim sizinle. Umarim en kisa zamanda kavusursunuz yavrulariniza, iyikide dogmuslar iyiki varlar.

Konuyu okuya okuya gelirken bu yorumu gördüm.

Bende aldatılma olayına hiç girme dicektim.

Çünkü bu tarz rezil durumlar ifşa edildiğinde tüm sülale genelinde
iş namus davasına dönüştürülüp kötü sonuçlar doğmasına neden olabiliyor.
Namussuzların namussuzluklarını örtbas etmek yine namuslulara düşüyor. (Toplumun kanayan yarası)

Konu sahibi,
Öncelikle sakin olmaya çalış. Fevri hareket etme.
Eltinle konuşmussun. 8 aylık olan bebeği getirmelerini rica et.
Şuan ilk sırada bu olmalı.

Diğer çocuklarını da sen de bu annelik oldugu sürece alırsın sen.
Çok az sabır ve zaman.

CrazyMother sana bende verdiğin destekten dolayı teşekkür etmek istedim. Uzattığın el çok anlamlı.

Kadın ile kocan aynı evdeyken (emin olduğun zaman) Ahlak polisine haber ver zabıt tutulsun hem çocukların valeyeti sana verilir hem çabucak boşanıp nafakanı alırsn.

Kocanı polise ihbar etseydin keşke o kadının evine gittiğinde. Şu evde fuhuş yapılıyor diye. Polis evi basınca da kimse aaa olur mu öyle şey sen iftira atıyorsun diyemezdi. Bu kadar ayan beyan olan ve küçük bir ilçede yaşanan bir olayı kimsenin bilmeme ihtimali yok. Kocan olacak o uçkur düşkünü şerefsiz haysiyetsiz adamdan korktukları için kimse bişey demiyor ve sana arka çıkmıyorlar.
Sülalenizde herkes biliyor kimin ne mal olduğunu da bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda hepsi. Allah hepsinin cezasını verir sen rahat ol ve içini ferah tut. İnşallah çocuklarını alıp o rezil heriften de biran önce kurtulursun. Dua edicem senin için..

Seni yadırgayanlara aldırış etme. Oturdukları yerde konuşmak çok kolay onlar için. Güçlü olmaya çalış bundan sonra çocukların için. Hayat bir mücadele zaten. Allah yardımcın olsun

Ben ne yapmadimki bi evlerini basmadigim kaldi ama yok kimse inanmadi yalan dediler aslinda anne babasi kizkardesleri herkes biliyor ama sakliyorlar cunku islerine geliyor cikarlari var bana vermediklerini o kadina verdi maddi anlamda cocuklarin ve evin ihtiyaclarini karsilardi ama bana gelince burgun olsun demedi senin bir ihtiyacin varmi ama kadin arasin sofradan kalkar giderdi allah bin belasini versin iksininde

Canim benim merak etme allah onlara çok büyük bir ceza verecek zaten yuva yıkanın yuvası olmazmış. Helede senin gibi bir kadina ve o 4 masum yavruya verecekleri hesap hiç te kolay olmayacak.Ahiret inancı olan bir insansın. Bu dünyada bitmiyor hiçbirşey. .Allah herşeyin karşılığını tam olarak verir zaten.içini ferah tut.

Anlayamazsın çünkü sadece bir paragrafa sığmıyor yaşanılanlar. Biraz daha geniş bakarsak olaylara acaba hangi koşullardaydı da tepkisiz kaldı yaşanılanlara. Hangi kadın ister böyle bişey yaşamayı. Kadın olmak zor heleki belli kalıpları olan bir kültürün içinde kadın olmak daha da zor.

En azından en küçüğünü vermeseydiniz. Yavrum ya anne kokusu arar o daha. Bir de emziriyormussunuz. Evet sizde de hata var ama hatanın en büyüğü önce esinizde sonra da size sahip çıkmayan anne ve babanizda. Şimdi o anne babalar bir de anne baba hakkı diye konusmayi hakediyorlar mi gerçekten.

Amin

Allah sizden razı olsun. Ne güzel örneksiniz burda hepimize. Keşke hepimiz yargılamadan önce karşımızdakini anlamaya çalışıp nasıl yardım edebiliriz diyebilsek. Allah yardımcısı olsun konu sahibinin. Güçlü ve dik bir duruşla üstesinden gelebileceğine de inanıyorum

Yazıklar olsun o adama diyorum ama adam da demek gelmiyo içimden tamam seni sevmeye bilir ama çocuklarının rızkını nasıl o pis kadına yedirir kianlamiyorum. Resmen bu mahlukat dedim kişinin hiç mi aklı yok acaba bütün kudurukmu bu... yok artık bu kadarina pes diyor başka bişey demiyorum... denecek çok şey var ama benim ağzıma yakış miyo. Ya ağliya ağliya helak oldum be en çok da çocuklara acidim. Arada kalmislar hele o 8 aylık olanaen çok onun anne kokusuna sevgisine en önemli anne sütüne ihtiyacı var yazık be konu sahibine seslenim git al çocunudaha fazla bekleme şimdi çocukların perisandir be çocunun rızkini düşünmeyip kadına kıza yediren o mahlukat nasıl bakar rahat ettirir çocuklaıni Allah onun belasnı versi be... Allah sana da kolaylık versin taa ne dimki...

Ben büyük konuşmamayı, yadırgamamayı, dile getirmeyi bırak içinden bile bir insan için nasıl yaaa nasıl yapar
diye geçirmemek gerektiğini çok acı bir şekilde öğrenmiş biriyim.

Bu nedenle 5 yıldır bile bile neden 4. çocuk demeyeceğim.

Herkes yaşadığını kendi bilir sonuçta.
Allah yardımcınız olsun sadece, çocukları sizden koparamaz şeref yoksunu pislik merak etmeyin..

Evet zor ama 4.yü bilerek yaptik demesi daha kötü. O bebeğin gunahina girdi iyi mi etti. Ya ne bileyim evet Allah yardimcisi olsun.

Ya şu insanları yadırgamayın lütfen
Yorum yapmayınız yadırgıcaksınız
Böyle yaptığınız da insanları daha da fazla üzmekten başka bişey yapmıyorsunuz

Konu sahibine de gelirsek allah yardımcın olsun inşallah çocuklarına kavuşursunuz

Herşey sizin için çok güzel olsunnn

ben bazı kadınların çok bencil ve düşüncesiz olduğunu görüyorum.
geri dönüşü olmayan şeyler için laf sokmaya bayılıyorlar.
kadın istemiş yapmış, kime ne?
derdi çocuklarına nasıl bakacağı değil, o pislik heriften kazasız belasız nasıl kurtulacağı?
K kaibo01 sen üzülme canım. inşallah evlatlarına çok iyi bir anne olacaksın. ilahi adalet o pislikler ve buna göz yuman korkaklar için tecelli edecek, için rahat olsun. Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…