Yeter artik kadinin üztüne bu kadar gitmeyin eleştir meyin ya artik oluruna bırakın o kadın dayuvam dağılmasın çocuklarm anneden babadan ayri düşmesin diyezamanında son bi şans vermiş karşı tarafa o insan diyemedim kişi de o şansi kullanamamıs yok neden seviş miş yok 4 düncü cocuk yapmış demeyin herkesin yaşaďni bilemezdiniz bende ikinci çocuğu eski eşim isemişti. Kur'an'a el basti daha sana karşı en ufak hatam olmicak diye bende inandım ama cocuk karnimdayken yine başladi kötülüklerine sabrettim yuvam yıkılmasın diye ama onlar bunun değerini bilmedi lütfen bilip bilmeden okadini yargilamayın ve eleştirmeyin. Sadece diyorumki o acilari yasayan bilir. Lutfen o kadın zaten çocuklarından ayrilarak en büyük acıyı yasamiş bide siz üztüne gitmeyin. Lütfen maddi destek olamasak da manevi olarak destek olalım elimizden gelemi yapalım ama eleştirmeden olurmu Lütfen....Benim bebeğim süpriz oldu .
Benim bebeğim evet supriz oldu . ve ben ciddiii ciddi korundum hamile kaldim. Ama ben boyle konu sahibi gibi 5 yildir aldatilip sevişen gormedim kocasi sabah 6 da eve gelip nedern geliyorsun deyip kocasi da nerden geldigimi biliyorsun diyor . duruma bakar misiniz. Hadi ayni evde kaldin. Niye bile isteye bebek yapiyorsun. Isteyerek yaptik diyor bakar misiniz. Ikimiz de ustedik dorduncuyu diyor. Istemeye hakki var miydi sizce. Kinamiyorum. Benim basima gelmez de demiyorum. Sadece anlayamıyorum.
5 yil nasil sustun ya? Kadinla kocani dunya aleme rezil etmen gerekiyordu. Kocanin pipisini kes o kadini da kocasina sikayet et. O onun isini halleder herhalde. ( cok psikopatim )
Bir sulalede ahlaksizlik yapan birileri var ve kimse ortaya cikartmiyor. Saka gibi!!!
kadın dünya aleme rezil etmke için elinden geleni yapmış ama hepsi birbiriyle akraba pislik kadınında anası babası arkasında olunca millet kötü olmamak için susmuş kimsenin işine gelmemiş yani aldatılmayı ortaya çıkarmak .bir kaşık suda namus bekçisi kesilenler işlerine gelmediği için çok güzel hazmetmişler bu durumu.konu sahibi sandığınız gibi sessiz kalmamış evi basa bilmek için de çok uğraşmış ama bi başına nereye kadar.
Arkadaşlar herkes bir sakin olsun :) Ben konu sahibi ile az önce telefonda görüştüm. ve gerçekten şaşırdım. Doğuyu orada ki kültürü ve yaşam şartlarını az çok biliyorum. Bakın orada hukuk bile bazen etkisiz kalıyor. Bunu bir hukukçu olarak söylemek çok acı ama gerçek bu. Gencecik bir avukat arkadaşımız icraya gittiği evin sokağında daha eve varamadan vurulmuştu. İnsanlar orada hukuk yollarına bile başvurmaya korkuyor.
Evet şaşırdım, çünkü ben karşımda korkmuş, ezilmiş bir kadın beklerken gayet güçlü, kendisini nelerin beklediğini az çok tahmin eden, tek korkusu çocukları olan bir kadın gördüm.
Bazen işler öyle hikaye yazar gibi kolay olmuyor, "çocuğumu kim alacakmış yakarım bu şehri" sözleri sadece yazılarda kalıyor. Bu işi büyütmek, ateşi körüklemek şuan sadece konu sahibine ve çocuklara zarar verir. Konu sahibi zaten her durumda tazminat+her çocuk için ayrı nafaka+kendisine nafaka alacak. İhaneti davaya konu etmek, karşı tarafı kızdırıp kötü olaylara sebebiyet vermekten başka işe yaramaz. Ben kendisine işin hukuki işleyişini de anlattım. Kararını az çok verdi diye tahmin ediyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Seni yadırgayanlara aldırış etme. Oturdukları yerde konuşmak çok kolay onlar için. Güçlü olmaya çalış bundan sonra çocukların için. Hayat bir mücadele zaten. Allah yardımcın olsunNe olur yeter beni cocuklarimla yargilamayin isteyerek veya istemeyerek 4 tane cocuk getirdim dunyaya ben istemezmiydim onlari mutlu bir yuvada babalariyla buyutmek ama olmadi suan onlar icin nasil gizli aglayip uzuldugumu annem gormesin beni guclu sansinki cocuklarimi alabileym onun yaninda aglamiyorum yine dayanamiyorsansa katlansaydin diyecek diye biliyormusunuz dundendir hic uyumadim hic birsey yiyemedim cocuklarim nasil diye elinizi vijdaniniza koyun yadirgamayin dua edin benim ve cocuklarim icin
Canim benim merak etme allah onlara çok büyük bir ceza verecek zaten yuva yıkanın yuvası olmazmış. Helede senin gibi bir kadina ve o 4 masum yavruya verecekleri hesap hiç te kolay olmayacak.Ahiret inancı olan bir insansın. Bu dünyada bitmiyor hiçbirşey. .Allah herşeyin karşılığını tam olarak verir zaten.içini ferah tut.Ben ne yapmadimki bi evlerini basmadigim kaldi ama yok kimse inanmadi yalan dediler aslinda anne babasi kizkardesleri herkes biliyor ama sakliyorlar cunku islerine geliyor cikarlari var bana vermediklerini o kadina verdi maddi anlamda cocuklarin ve evin ihtiyaclarini karsilardi ama bana gelince burgun olsun demedi senin bir ihtiyacin varmi ama kadin arasin sofradan kalkar giderdi allah bin belasini versin iksininde
Anlayamazsın çünkü sadece bir paragrafa sığmıyor yaşanılanlar. Biraz daha geniş bakarsak olaylara acaba hangi koşullardaydı da tepkisiz kaldı yaşanılanlara. Hangi kadın ister böyle bişey yaşamayı. Kadın olmak zor heleki belli kalıpları olan bir kültürün içinde kadın olmak daha da zor.Benim bebeğim süpriz oldu .
Benim bebeğim evet supriz oldu . ve ben ciddiii ciddi korundum hamile kaldim. Ama ben boyle konu sahibi gibi 5 yildir aldatilip sevişen gormedim kocasi sabah 6 da eve gelip nedern geliyorsun deyip kocasi da nerden geldigimi biliyorsun diyor . duruma bakar misiniz. Hadi ayni evde kaldin. Niye bile isteye bebek yapiyorsun. Isteyerek yaptik diyor bakar misiniz. Ikimiz de ustedik dorduncuyu diyor. Istemeye hakki var miydi sizce. Kinamiyorum. Benim basima gelmez de demiyorum. Sadece anlayamıyorum.
AminBen ne yapmadimki bi evlerini basmadigim kaldi ama yok kimse inanmadi yalan dediler aslinda anne babasi kizkardesleri herkes biliyor ama sakliyorlar cunku islerine geliyor cikarlari var bana vermediklerini o kadina verdi maddi anlamda cocuklarin ve evin ihtiyaclarini karsilardi ama bana gelince burgun olsun demedi senin bir ihtiyacin varmi ama kadin arasin sofradan kalkar giderdi allah bin belasini versin iksininde
Allah sizden razı olsun. Ne güzel örneksiniz burda hepimize. Keşke hepimiz yargılamadan önce karşımızdakini anlamaya çalışıp nasıl yardım edebiliriz diyebilsek. Allah yardımcısı olsun konu sahibinin. Güçlü ve dik bir duruşla üstesinden gelebileceğine de inanıyorumBiz kadınlar birbirimize destek olacağız önce, sonra erkeklerin bizi anlamasını bekleyeceğiz. Hayatta en sevmediğim kadın tipi "çaresizliği seçmiş kadın tipi"...Sürekli kendini acındıran, çalışmamak için bahane arayan, nafaka ve tazminata bel bağlayan kadın tipi. Fakat konu sahibi böyle değil, o yaşadığı coğrafyanın çaresiz bıraktığı kadınlardan. Ama herşeye rağmen evlatlarına sahip çıkmaya, gerekirse temizlik yapıp çocuklarına bakmaya cesaret edecek kadar güçlü. Elimden ne gelirse yanındayım.
Yazıklar olsun o adama diyorum ama adam da demek gelmiyo içimden tamam seni sevmeye bilir ama çocuklarının rızkını nasıl o pis kadına yedirir kianlamiyorum. Resmen bu mahlukat dedim kişinin hiç mi aklı yok acaba bütün kudurukmu bu... yok artık bu kadarina pes diyor başka bişey demiyorum... denecek çok şey var ama benim ağzıma yakış miyo. Ya ağliya ağliya helak oldum be en çok da çocuklara acidim. Arada kalmislar hele o 8 aylık olanaen çok onun anne kokusuna sevgisine en önemli anne sütüne ihtiyacı var yazık be konu sahibine seslenim git al çocunudaha fazla bekleme şimdi çocukların perisandir be çocunun rızkini düşünmeyip kadına kıza yediren o mahlukat nasıl bakar rahat ettirir çocuklaıni Allah onun belasnı versi be... Allah sana da kolaylık versin taa ne dimki...Ben ne yapmadimki bi evlerini basmadigim kaldi ama yok kimse inanmadi yalan dediler aslinda anne babasi kizkardesleri herkes biliyor ama sakliyorlar cunku islerine geliyor cikarlari var bana vermediklerini o kadina verdi maddi anlamda cocuklarin ve evin ihtiyaclarini karsilardi ama bana gelince burgun olsun demedi senin bir ihtiyacin varmi ama kadin arasin sofradan kalkar giderdi allah bin belasini versin iksininde
Evet zor ama 4.yü bilerek yaptik demesi daha kötü. O bebeğin gunahina girdi iyi mi etti. Ya ne bileyim evet Allah yardimcisi olsun.Anlayamazsın çünkü sadece bir paragrafa sığmıyor yaşanılanlar. Biraz daha geniş bakarsak olaylara acaba hangi koşullardaydı da tepkisiz kaldı yaşanılanlara. Hangi kadın ister böyle bişey yaşamayı. Kadın olmak zor heleki belli kalıpları olan bir kültürün içinde kadın olmak daha da zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?