annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Anlayamadigim sey cocuklari hangi akla hizmet aliyor. Adam kendi yasadiigi ahlaksizliga onlarida mi ortak edecek? Yada geceleri o kadinin koynuna gidince ne kadar babalik yapabilecek erkeklerden daha cok kadin yakiyor hemcinsinin ikiside zevk pesinde allah islah etsin

çünkü evde hizmetçi lazım. onu yanında tutabilmek için çocukları koz olarak kullanıyor şerefsiz.

Evet zor ama 4.yü bilerek yaptik demesi daha kötü. O bebeğin gunahina girdi iyi mi etti. Ya ne bileyim evet Allah yardimcisi olsun.
Ya sabahtan beri ne diyoruz acaba en ufak bile eleştirmeyin eleştirenler lütfen rica ediyorum yazmasın sadece destek verelim dedik köstek degil demi.... eleştirenler dışarı destek olanlar baş tacı

Neler oldu konu sahibi..çocukları getirdilermi geri?bizi durumdan haberdar et lütfen. .

5 yıl aldatılma ve bu adamdan bu olaylar devam ederken 4 çocuk çok ilginç gerçekten

K kaibo01 durumuna gerçekten çok üzüldüm. Arkadaşlar ne yapacağını anlatmış zaten dik durman lazım bu süreçte

Malesef insanlar hayatları kendilerininkinden ibaret sanıyorlar. Siz de bu açıdan düşünüp okuyup geçin.

Bu ezilmişliğin, baskının doğusu batısı yok aslında. Benim kv bir batı memleketinden. Kp ile anlaşamadıkları zaman kv nin babası sırf boşanamasın diye 'boşanırsan çocukları bırak gel' demiş. İki küçük çocuğu bırakmasını söylemiş inanılır gibi değil. İte kaka yürütmüş kv. Ki senin eşim yaptığı kadar aşağılayıcı sebepler değilmiş. Eşim 28 yaşındayken boşandı.

O kadının adını da gizli tutma. O adamdan boşan ve her şeyi ayan beyan mahkemeye sun. Koruma iste.

Hala getirmediler eltimi aradim o biraz once gitmis bizim eve bebegim uyuyormus eltimin kizi bakiyormus karnini doyurmus buyukler bugun okula gitmemis gelip seni alalim dedi eve gel ben gelmem cocuklarimida alacagim dedim

Hala getirmediler eltimi aradim o biraz once gitmis bizim eve bebegim uyuyormus eltimin kizi bakiyormus karnini doyurmus buyukler bugun okula gitmemis gelip seni alalim dedi eve gel ben gelmem cocuklarimida alacagim dedim
Belki de getiremezler esinden korkarlar..sen gidip almalısın gibi görünüyor..:- ((

Sakin gitme kararli ol bi kere donersen daha cok ustune gelir emin ol artar bu durum ondan ayrilamayacagni dusunur gitme sakin birnu surtsun

Ben cok bencilim heralde yada anne olmadığım icin kolay konusuyorum ama... boyle bir adamla hayat gecireceğimı düşününce ne cocuk kalir gozumde ne baska bisey... dunyaya birkere geliyorsun yaa onuda kahr cekmek icimi gecirecegiz... Allah yardimciniz olsun

Ne yazıkki söz konusu evlat olunca insan yapmam dediği şeyleri yapabiliyor.

Polise git ve benim cocuklarimi okula yollamamış diye git şikayetçi ol gerçi onlar da mahkeme kararı olmadan savcidan emir almadan harekete gecmiyolar bişey yapamıyolar kendi yaşadıklarımdan biloyorum polis de savcida mahkeme karari olmadan babasından alip sana veremeyiz diyorlar... çekişmeli mahkemede hemen sonuclanmiyo en az 6ay sürüyo kendi yaşadďiklarmdan biliyom benim sana tavsiyem eşin evde yokken git çocuklarını al polise git ve devlete sığın 8 aylık cocugunu perişan etme o kadar ay sen daha yolun başındasın Allah yardomcin olsun...

Ah benim canım ya neler neler yasamissin. Allah yar ve yardımcın olsun.Allah çocuklarına kavuşması nasip etsin tez zaman da.
Ben de doğuluyum. Herkes için değil ama bu kültürde yetişen erkekler ben erkeğim herseye hakkım var diye düşünüyorlar. Üniv. Okusalar bile kafa değişmiyor.
Örnek kocam.
sen kadinsin,sen gelinsin, sen annesin tüm fedakarlık lari sen yapmalısın.Onlar yesin içsin gezsin tozsun her türlü haltı yesin .sen susacaksin itiraz etmeyeceksin. Maalesef ki hepsini yaşadım Evliliğimin ilk 5 yılında.
Şimdi 12 yıllık evliyim ama kırgın kızgın yorgun ümitsiz ve mutsuz.
Allah akıl fikir versin.simdi bana kimse geçmişi getiremeyecegine çocuklarım için böyle katlanacagim.
Ha benim ki hatalarından döndü ama geçen geçiyor.
İnşallah bu adamdan kurtulur ve çocuklarına kavuşur sun. Korkma bu evlilik değil zaten sen fedakarlık yapcan o keyif yapacak.milletin karısını besleyecek bir de becerecek.
Allah zaten belalarini vermiş gunahlari boylarini aşmış. Ve buna çanak tutanlarda.
Rabbim seni ve evlatları korusun sizleri birbitinizden hiç ayirmasin

Daha burdalar gelmek istemedigimi soyluyorum beni zorla gotureceklerini soyluyorlar annem karismiyor sen bilirsin diyor babam israr ediyor git diye erkekse benden once acsin davayi dedim ben kararliyim bosanmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…