- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
çünkü evde hizmetçi lazım. onu yanında tutabilmek için çocukları koz olarak kullanıyor şerefsiz.Anlayamadigim sey cocuklari hangi akla hizmet aliyor. Adam kendi yasadiigi ahlaksizliga onlarida mi ortak edecek? Yada geceleri o kadinin koynuna gidince ne kadar babalik yapabilecek erkeklerden daha cok kadin yakiyor hemcinsinin ikiside zevk pesinde allah islah etsin
Ya sabahtan beri ne diyoruz acaba en ufak bile eleştirmeyin eleştirenler lütfen rica ediyorum yazmasın sadece destek verelim dedik köstek degil demi.... eleştirenler dışarı destek olanlar baş tacıEvet zor ama 4.yü bilerek yaptik demesi daha kötü. O bebeğin gunahina girdi iyi mi etti. Ya ne bileyim evet Allah yardimcisi olsun.
5 yildir aldatiliyorsun. 5 yildir biliyorsun. Hazmediyorsun. Hazmetmekle kalmayip sevişmeye tam gaz devam ediyorsun. Üstelik bebek yapiyorsun..8 aylik bebegin var. 4 cocugun var. Kuvvetle muhtemel korundugun halde hamile kaldin ! Barışırsin merak etme. Velayet falan sorma utancindan boşancam vs diyorsun. 5 sene bile bile hazmeden bir ömür hazmeder zannımca. Geçmişler olsun
Ne olur yeter beni cocuklarimla yargilamayin isteyerek veya istemeyerek 4 tane cocuk getirdim dunyaya ben istemezmiydim onlari mutlu bir yuvada babalariyla buyutmek ama olmadi suan onlar icin nasil gizli aglayip uzuldugumu annem gormesin beni guclu sansinki cocuklarimi alabileym onun yaninda aglamiyorum yine dayanamiyorsansa katlansaydin diyecek diye biliyormusunuz dundendir hic uyumadim hic birsey yiyemedim cocuklarim nasil diye elinizi vijdaniniza koyun yadirgamayin dua edin benim ve cocuklarim icin
Belki de getiremezler esinden korkarlar..sen gidip almalısın gibi görünüyor..:- ((Hala getirmediler eltimi aradim o biraz once gitmis bizim eve bebegim uyuyormus eltimin kizi bakiyormus karnini doyurmus buyukler bugun okula gitmemis gelip seni alalim dedi eve gel ben gelmem cocuklarimida alacagim dedim
Ben cok bencilim heralde yada anne olmadığım icin kolay konusuyorum ama... boyle bir adamla hayat gecireceğimı düşününce ne cocuk kalir gozumde ne baska bisey... dunyaya birkere geliyorsun yaa onuda kahr cekmek icimi gecirecegiz... Allah yardimciniz olsun
Polise git ve benim cocuklarimi okula yollamamış diye git şikayetçi ol gerçi onlar da mahkeme kararı olmadan savcidan emir almadan harekete gecmiyolar bişey yapamıyolar kendi yaşadıklarımdan biloyorum polis de savcida mahkeme karari olmadan babasından alip sana veremeyiz diyorlar... çekişmeli mahkemede hemen sonuclanmiyo en az 6ay sürüyo kendi yaşadďiklarmdan biliyom benim sana tavsiyem eşin evde yokken git çocuklarını al polise git ve devlete sığın 8 aylık cocugunu perişan etme o kadar ay sen daha yolun başındasın Allah yardomcin olsun...Hala getirmediler eltimi aradim o biraz once gitmis bizim eve bebegim uyuyormus eltimin kizi bakiyormus karnini doyurmus buyukler bugun okula gitmemis gelip seni alalim dedi eve gel ben gelmem cocuklarimida alacagim dedim
gitmedin dimi. neler oldu yazSimdi beni almaya gelmisler gitmeyecem
Acaba gittimi merak ettim ne oldu acabagitmedin dimi. neler oldu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?