annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Daha burdalar gelmek istemedigimi soyluyorum beni zorla gotureceklerini soyluyorlar annem karismiyor sen bilirsin diyor babam israr ediyor git diye erkekse benden once acsin davayi dedim ben kararliyim bosanmakta

Eşin gelmedi galiba konu sahibi ?

O ne yuzle gelecekki birde yalan soylemis ben oyle soylemedim isten geliyordum yine yalanlamis bendedim inanmayin kadinin evinden geliyordu ama bosver cocuklarin icin gel diyorlar ama gitmem gitsem daha da fazlasini yapacak ya ben onu sevmiyorumki istemiyorumki sadece cocuklarim var benim icin onlarida alacam insallah

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Kadin esinin akrabasi senin akraban ama kocanla da beraber....ailen kadini karistirmani istemiyor e yapcak pek fazla bisey yok...idare edin "akraba arasinda olur boyle seyler"Cocuklara yazik

O evde yokken al çocuklarını. .

Polis ve savcı konulu yazimi okudunmu çok iyiplan yap ve sana ve çocuklara zarar gelmesini istemem dikkatli ol devlete ve Allah 'a sığîn.

Adam 5 yildir aldatiyor, bile bile devam ediyorsunuz, evi basiniza yikarim dedi diye 8 aylik bebegi verip gonderiyorsunuz.
Boyle bir durumda evi degil dunyayi o adamin basina yikmasi gereken sizsiniz farkinda misiniz?
Insan hicbir sey yapamiyorsa kadinin kocasina suc ustu yaptirir.
Biseyleri eksik ya da yanlis anlattiginizi dusunuyorum. Eger her sey harfi harfine anlattiginiz gibiyse yazik o çocuklara.

Ben diyecegimi soyledim gitmiyorum kimse birsey yapamaz sikayet edecegimide soyledim boasanacam

Allah yardımcın olsun .
Insan çok sey yazmak istiyor ama olmuyor işte.
Hiçbir akraban yok mu sana destek olabilecek , annen babanla konuşabilecek , hatalarını söyleyebilecek ?

5 yıldır aldatıldığını bildiğin adama evlat vermek? Sizi aldattığını bile bile Nasıl seviştiniz şaşırdım doğrusu!

5 yıldır aldatıldığını bildiğin adama evlat vermek? Sizi aldattığını bile bile Nasıl seviştiniz şaşırdım doğrusu!
Artik olan olmuş yoluna ve önüne baksın ya şu konuyu baştan sona okumadan eleştiride bulunmayin her halde istemiyorum sevmiyorum çocuklarmdan başka kimem yok diyo hem bu seviş meyi kim cikartti anlamadim ya lütfen birazda benim yorumlarimi okuyun sabahtan beri nediyoz ne konuşuyoz acaba dilimizde tüy bitti dimi eleştirenler dışarı destek olanlar baş tacı diye hem bu arada okuyan herkese hayırli geceler dilerim...

Nie koymayacağın kadını yuva yıkanın yuvasıda olmasın kimin akrabası olursa olsun kocasına bildir ilk iş. Yediği halt yanına kar kalmasın. Git konus ses kaydı yap sonrada dinlet. 5yaş altı çocklar anneye veriliyor die biliyorum.kadınada tazmirat davası aç alırsın.

Sizin gibilere artik cevap vermiyecem benim derdim bana yeter bilmeden yaziyorsunuz
Sen hiç üzülme benim yazdiklarımı uygula ve dikkatli ol yani iyi planın olsun dilerim Allah 'tan herşey gönlünce olsun... eleştirenlere takilma hem onceki yorumumdaki gibi şimdi üzülme ve yas tutma zamanı değl şimdi o zalimlere inaďıya ayakta durma zamani yani eşinsiz de güçlü ve ayakta durabildini göster herkese tabiki çocuklarinla dediklerimi bi daha oku ve ona göre hereket et.Allah kolaylık versin dularm seninle... Bütün kadinlar ķulübu ve devlet arkanda ve yanında destekçin Allaha tevhid ve tehlil et LA HAVLE VE KEZ KUVVETE İLLA BİLLAHİLAZİM dilinizden düşürmeyin... peygamberimiz (sav) yücelerin yücesi kim zor duruma düşerse yada altından kalkamayacağı zor durunda kalırsa yukardaki duayi okusun oan osaniye Allah elçilerini yardima yollardiye nasihat etmiş..iki cihan güneşimizcan muhammet (sav)....

Çok özür dileyerek (VE KEZ) i yanlış yazmışim KEZ yerine (VE LA) olcaktı yani LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİLAZİM olacak dua budur . tekrar herkesten Çok özür dilerim.kusuruma bakmayin elim biraz hızlı olduğu için yanlış yazmışim...

la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim

böyle degil mi dogrusu? yoksa o baska bir dua mi?

Allah yardimcin olsun sekiz aylık bebeğin annesine bağlandığı an pesindedir hep annenin.benim kizimda sekiz aylik diger odaya gittigimde emekleyerek geliyo yanima. almalisin evladını yanina hiç olmazsa bebegi.esin cezalandırıyor seni geri dönsün diye.hayirli neticeler olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…