annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

canim yaaa, sakin gitme o 5 cocugun sorumlulugunu almayip sana getirirler merak etme. sen kuvvetli dik dur, kararindan sakin sakin vazgecme. bu yilin heba olmus, bundan sonra hayatini sakin duzelir diye bekliyerek gecirme. cocuklar onlardayken mutlaka is bulup calismaya basla, cocuklarin sana verene kadar ayaklarinin ustunde durmaya calis. sanirim calisan ve geluri az olan annelete kres yardimi yapiliyor, bir arastir. kimseye muhtac ddgilsin, allah sizin rizkinizi veriyor, o jalitesiz kocan degil.. sakin unutma

Kizimi getirmediler goguslerin sutten dolayi tas gibi olmus dedigim gibi aksam geldiler cok yalvardilar cocuklarin icin gel diye hatta kolumdan tutup zorla goturmeye calistilar ama ben onlara soyledim kararim kesin bosanmak bosanmak olmaz cocuklarin ne olacak ben cocuklarimi alacagimi soyledim nasil bakacaksin diyorlar hele bir versinler ben nasil bakacagimi biliyorum aksam babamlada tartistim hep sen boyle yaptin bana sahip cikmadin ama oda 80 yasinda artik ne yapacak ama oda cok israrci surekli soyler konusup biktirir bakalim bugun ne olacak yine kim gelecek kizima nasil kavusacagim aileside korkudan gefirmiyor

Polisi arasana. Kizimi aldilar vermiyorlar emziriyorum falan dersen polis yardimci olur belki. ?

Ya o değlde sen biliyorsun cçevre biliyor ama kadının koası bilmiyor. O adam diyemicegim insan nasıl göz yumar .hakiki Kavatmis afedersiniz..
Ya biraz ceseratli ol lütfen. Buralara bu konuları yazdigina gore çok çok cahil değilsin. o cçocuklarına git ve al. Gerekirse çocuklarımı kaçırdı de polisler git . o kadınin yaptıklarınıda herkese şöyle. Sessiz kalma

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum

Sen avukata danışmadan böyle hareket etme. Bu durumları anlatirsin ona. Kadın bir de aileden pes yani.

Polisi arasana. Kizimi aldilar vermiyorlar emziriyorum falan dersen polis yardimci olur belki. ?
Polise de gitse savcıya da gutse mahkeme kararı olmadan babadan alıp anneye, anneden alip babaya vermiyorlar kaiboo1 çocunu emzirmen için gidip kendin alman lazim ama babasi evde olmadığı zamanda...
babasi yada onlar getirir diye bakma sen almassan bebeğin perisan olur sütün geri gider. Mama yerine senin sutun daha yararli bebek için bugün mutlaka git al bebeni almassan 2gün içinde sütün geri gider...

Olan olmuş bence bunlara çok takılma. Kadının kocası bilmiyor mu?

Hala getirmediler eltimi aradim o biraz once gitmis bizim eve bebegim uyuyormus eltimin kizi bakiyormus karnini doyurmus buyukler bugun okula gitmemis gelip seni alalim dedi eve gel ben gelmem cocuklarimida alacagim dedim

Simdi beni almaya gelmisler gitmeyecem

Daha burdalar gelmek istemedigimi soyluyorum beni zorla gotureceklerini soyluyorlar annem karismiyor sen bilirsin diyor babam israr ediyor git diye erkekse benden once acsin davayi dedim ben kararliyim bosanmakta

Ben diyecegimi soyledim gitmiyorum kimse birsey yapamaz sikayet edecegimide soyledim boasanacam

Günaydın
K kaibo01 asla ama asla dönme
Dönersen daha beteri olacak, başlamak bitirmenin yarısı denir
Doğu koşullarında, ailenin bile köstek olduğu yerde bu baş kaldırmayı herkes yapamaz
Yaptın madem o kudret vardır sende, dediklerini uygula havada kalmasın
Külhanbeyi mi o dandik herif, eltinle görüş o beyinsiz evden gidince git yavrunu emzir en azından
Ruhu bile duymaz ispiklenmedikçe
Gerizekalı, öz evlatları umrunda değil seni dönmeye mecbur bırakmak için koz olarak kullanıyor
Kocanın, babanın, abinin adam diye kalıplarına tüküreyim
Urfa'da olan yok mu şu kk da ya biri bişey yapsın

Polisi arayıp durumu bildirseniz anında çocukları getirirler korkudan..

Olan olmuş bence bunlara çok takılma. Kadının kocası bilmiyor mu?
Söylemişler
Kadın ve kadının ailesi inkar etmiş, kızımıza iftira atıyo deyip kızını savunmuşlar
Kocası zaten pasifmiş ve şehir dışına iş için çıkıyormuş, bu yüzden bol bol fırsat buluyo bu iki şeref yoksunu
Ev boşalınca dostuna gel diyomuş yani
Her önüne gelen küt diye ay inandırıcı değil zaten 4 çocuk yapmışsın kadının evine nasıl gider kocası yok mu diyo da durum böyle adam şehir dışında..

Bence de eşin olacak öküzünöndegideni evde yokken git all kızını, perişan olucak El kadar bebek birden annesi yok oldu, sen gitsen alabilir misin kızını? Verirmi eltin kaynanan Kim varsa orda artık?

Yani insan çok şey yazar
Ben bunu yaparım bunu ederim diye
Ama sadece dizilerde gördüğüm Urfa'da işte o kadar kolay değildir
Yazmaya da çekiniyorum adam zorbanın teki, ne olur ne olmaz kestiremiyorum
Ama sanki o yokken gidip bebeği emzirmek mümkündür

Kocasi bazi seyleri anladi supeleniyordu ama kadinla bas edemiyor adam sumsuk herifin teki birakip gidiyor kadinda gununu gun ediyor koca varkende gorusuyorlar hic birsey bunlarin umrubda degil ben soyledikce onlar dahada ustume geliyorlar kizimi nasil alacagim evde tlf yok buyuklerde korkudan gelmedi okizimi koz olarak kullaniyor belki gelir ben dedim gitsem bile hicbirsey deyismeyecek dahada kotu olur artik biz birbirimizin yuzune bile bakamiyoruz hic iletisim kuramiyoruz ayri yataklarda yatiyoruz biz aile deyilizki ben ve cocuklarin o ve onun hayati deyisen birsey olmayacak ustune hakeretler pisikolojik baski dahada artacak gitmeyecem beni yildirmalarina izin vermeyecem

Kocanın iş saatini bilirsin
O işteyken git kapıyı çal
Sanki eltinle telefonda mı ne görüşmüştün, eltin çalışıyo mu nerden aramıştı

Keşke yanında olsamda sana yardım edebilsem ya aklima bi fikir geldi ama bana daha guvenilir gibi geldi şimdi ben evime yuvama dönim diye eve gitse bir iki gün sonra cocouklarini alip polise sığinsa daha iyi olmaz mi hem bu yol daha güvenli çocuklarni almak için ama çok inandırıcı olman lazım kocani hiç şüphelendirmemen lazim.. yaaa aklima da başka biside gelmiki..

Neden polise gitmiyorsun güzel kardeşim. Bak benim teyzemin kızının karaktersiz Kocası da çocuğu vermedi. Polisle gitti kuzenim paşa paşa verdiler. Ayrıca babanın maddi durumu çok iyi olmasına rağmen çocuğun velayetini de mahkeme anneye verdi. Hem de anne çalışmamasına rağmen.
Ne kadar karaktersiz bir adammış, hadi anneye acımıyorsun. Insan yavrusuna nasıl kıyar, onu anne kokusundan, Sütünden mahrum eder
Biraz sabret. Bu günler geçecek. Çocukların büyüdüğünde o kadar güçlü olacaksın ki kimse seni yıkamayacak. O karaktersizler de bunun cezasını çekecek. Allah bin kere yardımcın olsun.

İnsan değil ki merhamet duysun
Amacı zaten çocukları üstlenmek değil ki, koz olarak kullanmak
Yoksa zaten al çocuklara sen bak deseler bakmaz hanzo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…