Kizimi getirmediler goguslerin sutten dolayi tas gibi olmus dedigim gibi aksam geldiler cok yalvardilar cocuklarin icin gel diye hatta kolumdan tutup zorla goturmeye calistilar ama ben onlara soyledim kararim kesin bosanmak bosanmak olmaz cocuklarin ne olacak ben cocuklarimi alacagimi soyledim nasil bakacaksin diyorlar hele bir versinler ben nasil bakacagimi biliyorum aksam babamlada tartistim hep sen boyle yaptin bana sahip cikmadin ama oda 80 yasinda artik ne yapacak ama oda cok israrci surekli soyler konusup biktirir bakalim bugun ne olacak yine kim gelecek kizima nasil kavusacagim aileside korkudan gefirmiyor
Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Polise de gitse savcıya da gutse mahkeme kararı olmadan babadan alıp anneye, anneden alip babaya vermiyorlar kaiboo1 çocunu emzirmen için gidip kendin alman lazim ama babasi evde olmadığı zamanda...Polisi arasana. Kizimi aldilar vermiyorlar emziriyorum falan dersen polis yardimci olur belki. ?
Ben ne yapmadimki bi evlerini basmadigim kaldi ama yok kimse inanmadi yalan dediler aslinda anne babasi kizkardesleri herkes biliyor ama sakliyorlar cunku islerine geliyor cikarlari var bana vermediklerini o kadina verdi maddi anlamda cocuklarin ve evin ihtiyaclarini karsilardi ama bana gelince burgun olsun demedi senin bir ihtiyacin varmi ama kadin arasin sofradan kalkar giderdi allah bin belasini versin iksininde
Hala getirmediler eltimi aradim o biraz once gitmis bizim eve bebegim uyuyormus eltimin kizi bakiyormus karnini doyurmus buyukler bugun okula gitmemis gelip seni alalim dedi eve gel ben gelmem cocuklarimida alacagim dedim
Simdi beni almaya gelmisler gitmeyecem
Daha burdalar gelmek istemedigimi soyluyorum beni zorla gotureceklerini soyluyorlar annem karismiyor sen bilirsin diyor babam israr ediyor git diye erkekse benden once acsin davayi dedim ben kararliyim bosanmakta
O ne yuzle gelecekki birde yalan soylemis ben oyle soylemedim isten geliyordum yine yalanlamis bendedim inanmayin kadinin evinden geliyordu ama bosver cocuklarin icin gel diyorlar ama gitmem gitsem daha da fazlasini yapacak ya ben onu sevmiyorumki istemiyorumki sadece cocuklarim var benim icin onlarida alacam insallah
Ben diyecegimi soyledim gitmiyorum kimse birsey yapamaz sikayet edecegimide soyledim boasanacam
Kizimi getirmediler goguslerin sutten dolayi tas gibi olmus dedigim gibi aksam geldiler cok yalvardilar cocuklarin icin gel diye hatta kolumdan tutup zorla goturmeye calistilar ama ben onlara soyledim kararim kesin bosanmak bosanmak olmaz cocuklarin ne olacak ben cocuklarimi alacagimi soyledim nasil bakacaksin diyorlar hele bir versinler ben nasil bakacagimi biliyorum aksam babamlada tartistim hep sen boyle yaptin bana sahip cikmadin ama oda 80 yasinda artik ne yapacak ama oda cok israrci surekli soyler konusup biktirir bakalim bugun ne olacak yine kim gelecek kizima nasil kavusacagim aileside korkudan gefirmiyor
SöylemişlerOlan olmuş bence bunlara çok takılma. Kadının kocası bilmiyor mu?
Vermeseler bile emzirip gelse bi en azındanBence de eşin olacak öküzünöndegideni evde yokken git all kızını, perişan olucak El kadar bebek birden annesi yok oldu, sen gitsen alabilir misin kızını? Verirmi eltin kaynanan Kim varsa orda artık?
Kocanın iş saatini bilirsinKocasi bazi seyleri anladi supeleniyordu ama kadinla bas edemiyor adam sumsuk herifin teki birakip gidiyor kadinda gununu gun ediyor koca varkende gorusuyorlar hic birsey bunlarin umrubda degil ben soyledikce onlar dahada ustume geliyorlar kizimi nasil alacagim evde tlf yok buyuklerde korkudan gelmedi okizimi koz olarak kullaniyor belki gelir ben dedim gitsem bile hicbirsey deyismeyecek dahada kotu olur artik biz birbirimizin yuzune bile bakamiyoruz hic iletisim kuramiyoruz ayri yataklarda yatiyoruz biz aile deyilizki ben ve cocuklarin o ve onun hayati deyisen birsey olmayacak ustune hakeretler pisikolojik baski dahada artacak gitmeyecem beni yildirmalarina izin vermeyecem
Keşke yanında olsamda sana yardım edebilsem ya aklima bi fikir geldi ama bana daha guvenilir gibi geldi şimdi ben evime yuvama dönim diye eve gitse bir iki gün sonra cocouklarini alip polise sığinsa daha iyi olmaz mi hem bu yol daha güvenli çocuklarni almak için ama çok inandırıcı olman lazım kocani hiç şüphelendirmemen lazim.. yaaa aklima da başka biside gelmiki..Kocasi bazi seyleri anladi supeleniyordu ama kadinla bas edemiyor adam sumsuk herifin teki birakip gidiyor kadinda gununu gun ediyor koca varkende gorusuyorlar hic birsey bunlarin umrubda degil ben soyledikce onlar dahada ustume geliyorlar kizimi nasil alacagim evde tlf yok buyuklerde korkudan gelmedi okizimi koz olarak kullaniyor belki gelir ben dedim gitsem bile hicbirsey deyismeyecek dahada kotu olur artik biz birbirimizin yuzune bile bakamiyoruz hic iletisim kuramiyoruz ayri yataklarda yatiyoruz biz aile deyilizki ben ve cocuklarin o ve onun hayati deyisen birsey olmayacak ustune hakeretler pisikolojik baski dahada artacak gitmeyecem beni yildirmalarina izin vermeyecem
İnsan değil ki merhamet duysunNeden polise gitmiyorsun güzel kardeşim. Bak benim teyzemin kızının karaktersiz Kocası da çocuğu vermedi. Polisle gitti kuzenim paşa paşa verdiler. Ayrıca babanın maddi durumu çok iyi olmasına rağmen çocuğun velayetini de mahkeme anneye verdi. Hem de anne çalışmamasına rağmen.
Ne kadar karaktersiz bir adammış, hadi anneye acımıyorsun. Insan yavrusuna nasıl kıyar, onu anne kokusundan, Sütünden mahrum eder
Biraz sabret. Bu günler geçecek. Çocukların büyüdüğünde o kadar güçlü olacaksın ki kimse seni yıkamayacak. O karaktersizler de bunun cezasını çekecek. Allah bin kere yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?