- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Ya benim bi fikrim var bu konuda ama bilmem ne denli doğru acaba barismis gibi görünüp gitseniz ertesi gün çocuklarınizi alıp çekip gitseniz nasıl olur?? Yani 8aylik bebek için üzülüyorum size muhtaç birikmisiniz falan varmı bi şekilde o şehirden kacsaniz başka şehirde sığınma evine gitseniz gelse bulsa bile s...ler alamaz çocukları karar çıkartması lazim kii başka şehirde nasıl bulacak bulamaz bulana kadar siz ise girer bi düzen kurarsiniz ? Yani benim aklıma en olabilecek fikir olarak bu geldi bilemiyorum ne denli yapılabilir ama bi düşünün derimKizimi getirmediler goguslerin sutten dolayi tas gibi olmus dedigim gibi aksam geldiler cok yalvardilar cocuklarin icin gel diye hatta kolumdan tutup zorla goturmeye calistilar ama ben onlara soyledim kararim kesin bosanmak bosanmak olmaz cocuklarin ne olacak ben cocuklarimi alacagimi soyledim nasil bakacaksin diyorlar hele bir versinler ben nasil bakacagimi biliyorum aksam babamlada tartistim hep sen boyle yaptin bana sahip cikmadin ama oda 80 yasinda artik ne yapacak ama oda cok israrci surekli soyler konusup biktirir bakalim bugun ne olacak yine kim gelecek kizima nasil kavusacagim aileside korkudan gefirmiyor
Ayy pess ayni şeyi yazmisiz yeminle simdi gördüm okudumKeşke yanında olsamda sana yardım edebilsem ya aklima bi fikir geldi ama bana daha guvenilir gibi geldi şimdi ben evime yuvama dönim diye eve gitse bir iki gün sonra cocouklarini alip polise sığinsa daha iyi olmaz mi hem bu yol daha güvenli çocuklarni almak için ama çok inandırıcı olman lazım kocani hiç şüphelendirmemen lazim.. yaaa aklima da başka biside gelmiki..
Insan olsa, çocuklarını silah olarak kullanmaz. Çocuklarını seven onlara bu Korkuyu yaşatmaz. Elti de birkaç gün bakar. Kimse çok uzun süre 4 çocuğa bakamaz. Mecburen getirecek. Allah anneye sabır versin, sabrın sonu selâmettir.İnsan değil ki merhamet duysun
Amacı zaten çocukları üstlenmek değil ki, koz olarak kullanmak
Yoksa zaten al çocuklara sen bak deseler bakmaz hanzo
Bende seninle aynen düşüncedeyim barismiş gibi yapıp çocukları alip polise sığinsa çok iyi olur ama önce gizli gine savcılıktan koruma talep etmeli ne olur ne olmaz tabi herşeyi düşünmek lazım ona gore hareket etmeliYa benim bi fikrim var bu konuda ama bilmem ne denli doğru acaba barismis gibi görünüp gitseniz ertesi gün çocuklarınizi alıp çekip gitseniz nasıl olur?? Yani 8aylik bebek için üzülüyorum size muhtaç birikmisiniz falan varmı bi şekilde o şehirden kacsaniz başka şehirde sığınma evine gitseniz gelse bulsa bile s...ler alamaz çocukları karar çıkartması lazim kii başka şehirde nasıl bulacak bulamaz bulana kadar siz ise girer bi düzen kurarsiniz ? Yani benim aklıma en olabilecek fikir olarak bu geldi bilemiyorum ne denli yapılabilir ama bi düşünün derim
Evet adam psikopat mi ne bilmiyoruz keskin öneride bulunamıyorm o yüzden koruma talebi alarak gitmeli tabi. Ya bi de adam zaten çocukları istediğinden falan değil kadın eve dönsün etrafa karşı evli karisi dondu iyi adam iftiraymis vs vs denilsin diye yapıyor iste Gerzek erkek zihniyeti. Yani eninde sonunda çocukları getirip bırakır elti değil babaanne olsa çekmez 4cocuk bakimini kahrinj ama bebek için daha cabuk olması gerekiyor Allah yardımcısı olsun İnşallah walla bulunduğum şehre gelse ben seve seve yardımcı olurum ev tutar oturturum ne olacak bi kadın ve 4cocigun hayati kurtulsun yeter ki konu sahibi dusunursen yaz ozelden çok ciddiyim seve seve sahip çıkarım sana kimse birine yardim etmekten gebermez korkma Allah sabredenlerle beraberdir sen ahlaklı güçlü bi annesin Rabbim yardımcın olacak insallahBende seninle aynen düşüncedeyim barismiş gibi yapıp çocukları alip polise sığinsa çok iyi olur ama önce gizli gine savcılıktan koruma talep etmeli ne olur ne olmaz tabi herşeyi düşünmek lazım ona gore hareket etmeli
eve git, döndüm de, barışıcam de, herkesi yolla, çık evden çocukları al, bin bi otobüse, başka bi şehirde in, kadın sığınma evine gir hemen, vakit kazan, hiç paran var mı ?Oglulumun okuluna gittim nasillar diye iyilermis kizimda duruyormus zaten kizin hic huysuz bir bebek deyilmis 6 yasindaki kizim cok agliyormus annemi getirin diye serefsiz kocamda anneniz yok demis onlarin yaninda kadinla konusutormus param olsun evlenecegim diye bu arada annemin evinden ciktim tartistik eltimi aradim kizimi getirsin diye oda getirmesin yine kapiya gelir istemiyoruz defi bende buevde durmam dedim suan bir parkta otufuyorum arkadasimi bekliyorum konusacagiz ne yapabilirim diye yani suan sokakta kaldim
bi dk ailen çocukları istemediğini mi söyledi ? anlamadımOglulumun okuluna gittim nasillar diye iyilermis kizimda duruyormus zaten kizin hic huysuz bir bebek deyilmis 6 yasindaki kizim cok agliyormus annemi getirin diye serefsiz kocamda anneniz yok demis onlarin yaninda kadinla konusutormus param olsun evlenecegim diye bu arada annemin evinden ciktim tartistik eltimi aradim kizimi getirsin diye oda getirmesin yine kapiya gelir istemiyoruz defi bende buevde durmam dedim suan bir parkta otufuyorum arkadasimi bekliyorum konusacagiz ne yapabilirim diye yani suan sokakta kaldim
Annende baban gibi oldu demek, vicdansızlarOglulumun okuluna gittim nasillar diye iyilermis kizimda duruyormus zaten kizin hic huysuz bir bebek deyilmis 6 yasindaki kizim cok agliyormus annemi getirin diye serefsiz kocamda anneniz yok demis onlarin yaninda kadinla konusutormus param olsun evlenecegim diye bu arada annemin evinden ciktim tartistik eltimi aradim kizimi getirsin diye oda getirmesin yine kapiya gelir istemiyoruz defi bende buevde durmam dedim suan bir parkta otufuyorum arkadasimi bekliyorum konusacagiz ne yapabilirim diye yani suan sokakta kaldim
Ya yazık be şu kadına ve çocuklarina yardim edecek yokmu ya lütfen esi polis yada savcı olanyokmu ya hep birlikte şu kadina yardim edelim ben elimden ne gelise yardim etmeye razıyim ya lütfen yardım edelim bi kadın daha solup gitmesin her gün haberlerde kadın cinayeti izliyoruz lütfen yardım edelim bi el uzatalim lütfenOglulumun okuluna gittim nasillar diye iyilermis kizimda duruyormus zaten kizin hic huysuz bir bebek deyilmis 6 yasindaki kizim cok agliyormus annemi getirin diye serefsiz kocamda anneniz yok demis onlarin yaninda kadinla konusutormus param olsun evlenecegim diye bu arada annemin evinden ciktim tartistik eltimi aradim kizimi getirsin diye oda getirmesin yine kapiya gelir istemiyoruz defi bende buevde durmam dedim suan bir parkta otufuyorum arkadasimi bekliyorum konusacagiz ne yapabilirim diye yani suan sokakta kaldim
Polise git koruma talebi al lütfen. Eve don iyiyi oyna çocukları al ve çık o evden anan babandan da fayda yok belli kiOglulumun okuluna gittim nasillar diye iyilermis kizimda duruyormus zaten kizin hic huysuz bir bebek deyilmis 6 yasindaki kizim cok agliyormus annemi getirin diye serefsiz kocamda anneniz yok demis onlarin yaninda kadinla konusutormus param olsun evlenecegim diye bu arada annemin evinden ciktim tartistik eltimi aradim kizimi getirsin diye oda getirmesin yine kapiya gelir istemiyoruz defi bende buevde durmam dedim suan bir parkta otufuyorum arkadasimi bekliyorum konusacagiz ne yapabilirim diye yani suan sokakta kaldim
Sana verdiğim numarayı aradinmi canım?bak bi iş artık çok uzadı. .ya polisi ara yada o numaraya ulaş. Gidecek yerin bile yok böyle olmaz.Oglulumun okuluna gittim nasillar diye iyilermis kizimda duruyormus zaten kizin hic huysuz bir bebek deyilmis 6 yasindaki kizim cok agliyormus annemi getirin diye serefsiz kocamda anneniz yok demis onlarin yaninda kadinla konusutormus param olsun evlenecegim diye bu arada annemin evinden ciktim tartistik eltimi aradim kizimi getirsin diye oda getirmesin yine kapiya gelir istemiyoruz defi bende buevde durmam dedim suan bir parkta otufuyorum arkadasimi bekliyorum konusacagiz ne yapabilirim diye yani suan sokakta kaldim
Sana verdiğim numarayı aradinmi canım?bak bi iş artık çok uzadı. .ya polisi ara yada o numaraya ulaş. Gidecek yerin bile yok böyle olmaz.
Dur birazdan ben seni arayacağım tamammi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?