annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Ya benim bi fikrim var bu konuda ama bilmem ne denli doğru acaba barismis gibi görünüp gitseniz ertesi gün çocuklarınizi alıp çekip gitseniz nasıl olur?? Yani 8aylik bebek için üzülüyorum size muhtaç birikmisiniz falan varmı bi şekilde o şehirden kacsaniz başka şehirde sığınma evine gitseniz gelse bulsa bile s...ler alamaz çocukları karar çıkartması lazim kii başka şehirde nasıl bulacak bulamaz bulana kadar siz ise girer bi düzen kurarsiniz ? Yani benim aklıma en olabilecek fikir olarak bu geldi bilemiyorum ne denli yapılabilir ama bi düşünün derim

konu sahibi annen baban nasıl destek olmuyo benim esas sinirim bu noktada. tamam kocan serefsiz çıkmış ama anne baba desteği hepsinin önünde. çok kızdım ailene. neyse. bide konu sahibi sakın eve çocukları tek almaya gitme. Allah korusun haberlerde çok şey görüyoruz. artık ipleri kopardın sen lütfen korkak adım atma. polise ve savcılığa gider misin artık. bak bebeğine nasıl baktıklarını bile bilmiyorsun. çocukları okula göndermiyolarmış. çık evden hadi

Ayy pess ayni şeyi yazmisiz yeminle simdi gördüm okudum demek olabilecek bi yol :)

İnsan değil ki merhamet duysun
Amacı zaten çocukları üstlenmek değil ki, koz olarak kullanmak
Yoksa zaten al çocuklara sen bak deseler bakmaz hanzo
Insan olsa, çocuklarını silah olarak kullanmaz. Çocuklarını seven onlara bu Korkuyu yaşatmaz. Elti de birkaç gün bakar. Kimse çok uzun süre 4 çocuğa bakamaz. Mecburen getirecek. Allah anneye sabır versin, sabrın sonu selâmettir.

K kaibo01 belki korkuyorsun ama polise gidip, onların nezaretinde en azından küçük bebeğini almaktan başka yol görünmüyor. karakola gidince de yaşadıkların için dilekçe yazmana yardımcı olurlar belki, oradan da savcılığa gidersin.

bir yandan da düşünüyorum, kocası ne pislik zorba bir adam ki kimse ses çıkaramıyor, ahlaksız davranışlara nasıl göz yumar bir koca, kızın ailesi?

hani namus davasıydı doğuda yan bakmak bile?

Rabbim yardımcınız olsun.

Bende seninle aynen düşüncedeyim barismiş gibi yapıp çocukları alip polise sığinsa çok iyi olur ama önce gizli gine savcılıktan koruma talep etmeli ne olur ne olmaz tabi herşeyi düşünmek lazım ona gore hareket etmeli

Evet adam psikopat mi ne bilmiyoruz keskin öneride bulunamıyorm o yüzden koruma talebi alarak gitmeli tabi. Ya bi de adam zaten çocukları istediğinden falan değil kadın eve dönsün etrafa karşı evli karisi dondu iyi adam iftiraymis vs vs denilsin diye yapıyor iste Gerzek erkek zihniyeti. Yani eninde sonunda çocukları getirip bırakır elti değil babaanne olsa çekmez 4cocuk bakimini kahrinj ama bebek için daha cabuk olması gerekiyor Allah yardımcısı olsun İnşallah walla bulunduğum şehre gelse ben seve seve yardımcı olurum ev tutar oturturum ne olacak bi kadın ve 4cocigun hayati kurtulsun yeter ki konu sahibi dusunursen yaz ozelden çok ciddiyim seve seve sahip çıkarım sana kimse birine yardim etmekten gebermez korkma Allah sabredenlerle beraberdir sen ahlaklı güçlü bi annesin Rabbim yardımcın olacak insallah

Oglulumun okuluna gittim nasillar diye iyilermis kizimda duruyormus zaten kizin hic huysuz bir bebek deyilmis 6 yasindaki kizim cok agliyormus annemi getirin diye serefsiz kocamda anneniz yok demis onlarin yaninda kadinla konusutormus param olsun evlenecegim diye bu arada annemin evinden ciktim tartistik eltimi aradim kizimi getirsin diye oda getirmesin yine kapiya gelir istemiyoruz defi bende buevde durmam dedim suan bir parkta otufuyorum arkadasimi bekliyorum konusacagiz ne yapabilirim diye yani suan sokakta kaldim

eve git, döndüm de, barışıcam de, herkesi yolla, çık evden çocukları al, bin bi otobüse, başka bi şehirde in, kadın sığınma evine gir hemen, vakit kazan, hiç paran var mı ?

bi dk ailen çocukları istemediğini mi söyledi ? anlamadım

Annende baban gibi oldu demek, vicdansızlar
Sen şu avukatın yanına gitsene bi, sizin ilçede hani CrazyMother 'in ayarladığı

Ya yazık be şu kadına ve çocuklarina yardim edecek yokmu ya lütfen esi polis yada savcı olanyokmu ya hep birlikte şu kadina yardim edelim ben elimden ne gelise yardim etmeye razıyim ya lütfen yardım edelim bi kadın daha solup gitmesin her gün haberlerde kadın cinayeti izliyoruz lütfen yardım edelim bi el uzatalim lütfen

Polise git koruma talebi al lütfen. Eve don iyiyi oyna çocukları al ve çık o evden anan babandan da fayda yok belli ki

kıyamam ya. resmen çocuklarının bebeğine kavuşmasını umursamıyorlar. nasıl ana baba bunlar. nasıl çevre bu. bugün bu olayı da çözmesi lazım ailesinin evine nasıl dönecek. dönemez. planlı hareket etmen ve hızlı hareket etmen lazım konu sahibi. bak öğle arası yaklaşıyor. sitedeki önerileri dikkate al

Sana verdiğim numarayı aradinmi canım?bak bi iş artık çok uzadı. .ya polisi ara yada o numaraya ulaş. Gidecek yerin bile yok böyle olmaz.
Dur birazdan ben seni arayacağım tamammi?

Telefondan mı giriyorsun
İnternet paketin ne durumda
Haber alamazsak merak ederiz
Şu avukatın yanına bi varsaydın da bize haber etseydin en azından

Az önce 183 nolu aile ve politika bakanlığı hattinı aradim sana yardim edecekler kısaca bilgi verdim kaiboo1 lütfen 183 ü ara bu yazimi okuduktan sonra mutlaka ara

kaibo online görünüyosun ama yazmıyosun, ben burda strese girdim, allah aşkına bişey yaz, şunu yapıcam bunu yapıcam diye

Sana verdiğim numarayı aradinmi canım?bak bi iş artık çok uzadı. .ya polisi ara yada o numaraya ulaş. Gidecek yerin bile yok böyle olmaz.
Dur birazdan ben seni arayacağım tamammi?

Canım aradın mı? Ya çok yoğunum bugün, gelen giden çok arada okuyabiliyorum bana bir bilgi verebilirsin. Polislik bir durum olursa falan haberim olsun? Cevapta yazmıyor buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…