Tam nerde olduğunu biliyo musunAz önce 183 nolu aile ve politika bakanlığı hattinı aradim sana yardim edecekler kısaca bilgi verdim kaiboo1 lütfen 183 ü ara bu yazimi okuduktan sonra mutlaka ara
Hayırdır inşallahCanım telefona cevap alamıyorum. .
anneniz yok demis
Aradım ulasamiyorumCanım aradın mı? Ya çok yoğunum bugün, gelen giden çok arada okuyabiliyorum bana bir bilgi verebilirsin. Polislik bir durum olursa falan haberim olsun? Cevapta yazmıyor buraya
Bişey de yazmıyorCanım bak arıyorum telefona cevap ver lütfen. Konuşmamız lazım..
Aradım ulasamiyorum
O avukat nerede çok mu uzaktalar mesafe olarakAksi birşeyler var ama ne..Kızlar beynim durdu, ne yapılabilir? Bir fikir verin,
Aksi birşeyler var ama ne..Kızlar beynim durdu, ne yapılabilir? Bir fikir verin,
Gerçekten sizin gibi insanların hemcinslerine duyduğu bu öfkeyi anlamakta güçlük çekiyorum ve merak ediyorum bunun sebebi nedir aceba?
O avukat nerede çok mu uzaktalar mesafe olarak
Aradım ulasamiyorum
Onun yanına git dedim ama gördü mü bilmiyorumAaraları 1 saat kadar bildiğim kadarıyla
Aradım. Konustuk şükür ki o iyi.bir arkadaşının yanında şuanda. .urfada bir kurum var bu durumda olanlara yardım ediyor ona ara demiştim. Arayamamis.şimdi ben Arıycam. Bakalım ne yapılabilir.Keşke dün adresini alsaydım elim kolum bağlandı.
Konustum merak etmeyin..iyi ama morali çok bozuk haliyle allahım ne zor bir durumda o!!!!yazdığı yazıda parkın ismini de yazsaydı keşke. niye ulaşılamıyo ya bişey olmamıştır inşallah. telefonu olanlar bikaç dk da bi arasın lütfen. off ya
Bende söyledim sanırım polisi arayacak.bende urfada ki o kurumu arıyorum simdiOrada olmak birşeyi değiştirmez şuan, bulunduğu nokta önemli adres vs. Polis yönlendirebilirim, avukat yönlendirebilirim fakat telefonlara cevap vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?