annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Aradım. Konustuk şükür ki o iyi.bir arkadaşının yanında şuanda. .urfada bir kurum var bu durumda olanlara yardım ediyor ona ara demiştim. Arayamamis.şimdi ben Arıycam. Bakalım ne yapılabilir.
Çok şükür
Ben eşi geldi zorbalık yaptı sandım bi an
Çok sağ ol

Senin için 2 seçenek var. Ya polisle birlikte kapılarına dayanacaksın ya da evine geri dönmüş gibi yapıp 2-3 gün numara yapıp çocukları alıp polise gideceksin. Onlar da seni gerekli şekilde yönlendirecekler. Başka türlü çocukların 4 ünü birden alamayacaksın.

Bu heriften kendini öyle kolay kurtaramayacaksım gibi duruyo
Arkanda duran kimse yok ailen de yok
Polis zorla ordan çocuklarını alıp mahkeme kararı olmadan sana getirmez
Boşa uğraşıyosun
Önce git sığınma evine mi veya bi şekilde hayat mı kuruyosun nası yapcaksan
Önce kendini sağlama al sonra çocuklarının peşine düş
Bebeği alıp gelsen de ailen istemiyo evde çocukları zaten
Ailenden de o adamdan da kurtul bi yer bul önce kendine
Sonra dava açıp nası olsa alırsın çocukları
Öyle bi aile seni de çocuklarını da ya sokağa atar ya da kocanın eline teslim eder

Yapılacak en mantıklı ve doğru yol polisle kapıya gidip çocukları almak olacak..
Tek başına asla böyle birşeye kalkışmasın,sonrada savcılıktan koruma talep etsin..
Bu adamın ne yapacağını bilemeyiz..

Bilmiyorum da ben kızım için bebegim için geri donerdim.onu emzirmek kucagima almak kendimden herşeyden önemli durdun durdunda emen bebeği bırakıp geldin tamam senden aldılar ama alamıyorsunuz da bugün o bebeğe kavusmalisin

Bilmiyorum da ben kızım için bebegim için geri donerdim.onu emzirmek kucagima almak kendimden herşeyden önemli durdun durdunda emen bebeği bırakıp geldin tamam senden aldılar ama alamıyorsunuz da bugün o bebeğe kavusmalisin

madem aldatılıyorsun 4 çocuk niye yazık değil mi bukadarmı cahilsin
Hala da eleştiri peşindesin be artk şunu yapman zaten kadin zor durumda ne olduğu belli değil caninin ve çocuklarının derdin de daha kâç kere dicez acaba dün den beri ya...ordan konuşmasi kolay kendine gel şimdi eleştirme zamani değil yardim zamani...

Keske 6 yil oncesinden bosanabilseydin
..bu satirlari okuyan kadinlar. Lutfen mesleginiz paraniz olmadan evlenmeyin. Yoksa erkekler cok acimasizlar merhametsizler gordugunuz gibi!!!
-- yuva yikanin iflah oldugunu hic duymadim. O kadin da senin cektigini fazlasiyla cekecek merak etme...kocana da cektirecek... dunyanin degismez kurali bu
--insallah kocan kopekler kadar pisman olur da her gunu vicdan azabi izdirabiyla derbeder perisan gecer....
--ve insallah sana rahat ve huzurlu kapilar acilir... bu da senin imtihaninmis...

Bir avukat olarak ne tahsilime ne de bulunduğum statüye yakışmayacak bir cevap yazacaktım size ama vazgeçtim....Biraz vicdan diyebiliyorum sadece
ne olursan ol ben düşündüğümün arkasındayım bunun vicdanla alakası yok internete girebiliyorsa çocuk yapılmmaması gerektiğini bilir yazık sadece şuan daha güçlü olabilirdi ben onun için diyorum beni nasıl vicdansız yaptın onuda anlamış değilim...

tamam işte birdaha kimse böyle yapmasın...eleştrim bu yüzden

Keşke dün adresini alsaydım elim kolum bağlandı.
Canim.o bahsettigim kurumla görüştüm. Birçok konuda yardımcı oluruz diyorlar avukat kalacak yer vs..asıl yetkili olan kişi şuan seminerdeymis.birazdan arayacaklar beni.ayrıntılı konuşacam o zaman.hem kurum hemde polisin yetkisi ile çocuklarını alıcaz ordan inşallah.

ayrıca komu sahibi git kadın sığınma evine polişse git can güvenliğinin tehlikede olduğunu söyle...ailendende kocandanda sana fayda yok...güçlü bir kadın ol çocuklarını al

Sen neresiyle görüştün?

Tamam eleştiri zamanı değil ama şu zorlukları annesizligin acısını bebek cekiyo bebegi siper etmişler yazik ya biseyleri zamanında iyi düşünmek lazım tamam Rabbim ol demis olmus o ayri bi konu.

O kadar cahil..
Ne oldu cahil dediniz de elinize ne geçti şimdi..
Zaten bir sürü şey yaşıyor..
Destek arıyor..
Daha da suçlu hissettirince elinize ne geçiyor anlamıyorum..
8 aylık yeni bebeği olmuş yeniden olmayacağı ne malum...birdaha yapmasın

--VE Lutfen 4 cocugu neden yaptin neden katlandin demeyin... cocuk sahibi olmak insanin elinde degil... yillardir bebek icin savasiyorum mesela..
Calismayan geliri olmayan kadin.. bunlara katlanmaktan baska ne yapabilir.. baba evine 4 cocuk gitmek kolay mi saniyorsunuz..!! Toplum baskisi.. bosanirsan seni fena yapariz tehditleri belki de.. bilemiyoruz....
Okuyun kadinlar..mesleginiz olmadan asssla evlenmeyin... !!! Paraniz olursa zalim kocalara katlanmak zorunda kalmazsiniz... okuyunnn )..meslek edininnnnn!

O kadar cahil..
Ne oldu cahil dediniz de elinize ne geçti şimdi..
Zaten bir sürü şey yaşıyor..
Destek arıyor..
Daha da suçlu hissettirince elinize ne geçiyor anlamıyorum..

4 tane çocuğu çıktığı yere geri soksun, istiyorlar herhalde...Dünden beri ne sinir bıraktılar ne terbiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…