- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
madem aldatılıyorsun 4 çocuk niye yazık değil mi bukadarmı cahilsin
Çok şükürAradım. Konustuk şükür ki o iyi.bir arkadaşının yanında şuanda. .urfada bir kurum var bu durumda olanlara yardım ediyor ona ara demiştim. Arayamamis.şimdi ben Arıycam. Bakalım ne yapılabilir.
Oglulumun okuluna gittim nasillar diye iyilermis kizimda duruyormus zaten kizin hic huysuz bir bebek deyilmis 6 yasindaki kizim cok agliyormus annemi getirin diye serefsiz kocamda anneniz yok demis onlarin yaninda kadinla konusutormus param olsun evlenecegim diye bu arada annemin evinden ciktim tartistik eltimi aradim kizimi getirsin diye oda getirmesin yine kapiya gelir istemiyoruz defi bende buevde durmam dedim suan bir parkta otufuyorum arkadasimi bekliyorum konusacagiz ne yapabilirim diye yani suan sokakta kaldim
boşver onu ya yazma gerçekten. halkımız bayılır kadınları eleştirmeyeBir avukat olarak ne tahsilime ne de bulunduğum statüye yakışmayacak bir cevap yazacaktım size ama vazgeçtim....Biraz vicdan diyebiliyorum sadece
Hala da eleştiri peşindesin be artk şunu yapman zaten kadin zor durumda ne olduğu belli değil caninin ve çocuklarının derdin de daha kâç kere dicez acaba dün den beri ya...ordan konuşmasi kolay kendine gel şimdi eleştirme zamani değil yardim zamani...madem aldatılıyorsun 4 çocuk niye yazık değil mi bukadarmı cahilsin
ne olursan ol ben düşündüğümün arkasındayım bunun vicdanla alakası yok internete girebiliyorsa çocuk yapılmmaması gerektiğini bilir yazık sadece şuan daha güçlü olabilirdi ben onun için diyorum beni nasıl vicdansız yaptın onuda anlamış değilim...Bir avukat olarak ne tahsilime ne de bulunduğum statüye yakışmayacak bir cevap yazacaktım size ama vazgeçtim....Biraz vicdan diyebiliyorum sadece
tamam işte birdaha kimse böyle yapmasın...eleştrim bu yüzdenHala da eleştiri peşindesin be artk şunu yapman zaten kadin zor durumda ne olduğu belli değil caninin ve çocuklarının derdin de daha kâç kere dicez acaba dün den beri ya...ordan konuşmasi kolay kendine gel şimdi eleştirme zamani değil yardim zamani...
Canim.o bahsettigim kurumla görüştüm. Birçok konuda yardımcı oluruz diyorlar avukat kalacak yer vs..asıl yetkili olan kişi şuan seminerdeymis.birazdan arayacaklar beni.ayrıntılı konuşacam o zaman.hem kurum hemde polisin yetkisi ile çocuklarını alıcaz ordan inşallah.Keşke dün adresini alsaydım elim kolum bağlandı.
madem aldatılıyorsun 4 çocuk niye yazık değil mi bukadarmı cahilsin
Canim.o bahsettigim kurumla görüştüm. Birçok konuda yardımcı oluruz diyorlar avukat kalacak yer vs..asıl yetkili olan kişi şuan seminerdeymis.birazdan arayacaklar beni.ayrıntılı konuşacam o zaman.hem kurum hemde polisin yetkisi ile çocuklarını alıcaz ordan inşallah.
Tamam eleştiri zamanı değil ama şu zorlukları annesizligin acısını bebek cekiyo bebegi siper etmişler yazik ya biseyleri zamanında iyi düşünmek lazım tamam Rabbim ol demis olmus o ayri bi konu.Hala da eleştiri peşindesin be artk şunu yapman zaten kadin zor durumda ne olduğu belli değil caninin ve çocuklarının derdin de daha kâç kere dicez acaba dün den beri ya...ordan konuşmasi kolay kendine gel şimdi eleştirme zamani değil yardim zamani...
8 aylık yeni bebeği olmuş yeniden olmayacağı ne malum...birdaha yapmasınO kadar cahil..
Ne oldu cahil dediniz de elinize ne geçti şimdi..
Zaten bir sürü şey yaşıyor..
Destek arıyor..
Daha da suçlu hissettirince elinize ne geçiyor anlamıyorum..
O kadar cahil..
Ne oldu cahil dediniz de elinize ne geçti şimdi..
Zaten bir sürü şey yaşıyor..
Destek arıyor..
Daha da suçlu hissettirince elinize ne geçiyor anlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?