annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Çocukların velayetleri müşterek şu an.
Zorla gidip çocuğu babadan alamazlar.

konu baya ilerlemiş son durum ne oldu kızlar

Çocukların velayetleri müşterek şu an.
Zorla gidip çocuğu babadan alamazlar.
Anneye ihtiyacı olan bir bebek ve 6 yaşında minik bir çocuk sozkonusu..öyle bir alırlar ki..Hele bir vermesinler bulunduğum ülkede ihm ye kadar gider ortalığı ayağa kaldırırım. İnsan haklarına aykırı bi kere yaptıkları zaten

4 tane çocuğu çıktığı yere geri soksun, istiyorlar herhalde...Dünden beri ne sinir bıraktılar ne terbiye

Şu laflar sadece derinden yaralıyor kadını..
Zaten ruh sağlığı iyi değil..
Haklısınız olan olmuş bir daha bir daha söylemenin mantığı nedir ki?
Kınamak kolay önemli olan çözüm üretmek..

8 aylık yeni bebeği olmuş yeniden olmayacağı ne malum...birdaha yapmasın

Siz dediniz ya yapmaz artık..
Bunun bile söylemenin üslubu var..
Bundan sonra döneceğini düşünüyorsanız cahil demek yerine bundan sonra dikkatli olmasını önerebilirdiniz..
Olmuş olan çocukların mutluluğunu sağlığını dilemeli insan..
Neden doğurdun demek sadece üzer insanı...

Polise ve sonrasında savcılığa gidip kendisinin ve çocuklarının hayatının tehlikede olduğunu söylemeden polisle gidip çocukları alamazlar.
Evet polise tehdid altında olduğunu söylemek zorunda.ama bildiğim kadarı ile kurumlar polisle işbirliği içinde çalışıyor. Bir şekilde bir yolunu bulacaklardır. Bir arasalar artık içim içime sığmıyor burada..

Polise gittiğinde ve tehdit altında olduğunu söylediğinde zaten polis savcılığa bildiriyor. Ben dün ona da söyledim

konu sahibi ailesinin evindeydi. bugün ailesi ona çocukları alırsan gelme dedi. o da evi terketti. şimdi konu sahibi arkadaşıyla buradan bi arkadaşın yönlendirmesiyle urfa da bi merkeze danışmaya gitti
konu sahibine cahil demişler ama esas ailesi cahil hem de zor günün de yanın da olmayacak kadar da sorumsuzlar

anlamazlar o şekilde...illa biri gözü ne sokacak...ben sana söyleyim olay töre durumuna döner bu kadın 6senedir 4 çocuk duğurmuş ve aldatılıyormuş okadar aile hekimliğine gitti insan bir korunmazmı ya...şimdi çocuklara yazık yani demem o ki aynı hatayı tekrarlama ihtimali çok yüksek o nedenle aynısını yapmasın diye yazıyorum

Bilmediğim için soruyorum.

Herhangi bir kuruma yada sığınma evine sıgındığın da
kalma süresi sonrasın da iş imkanı sağlıyorlar mı?

Yada çocukları da almış olacağı için
özellikle 8 aylık olan bebeğe kim bakacak.

6 yaşında olan da tek başına kalabilecek durumda değil çünkü.
Anne çalışıyor olsa bile her ay belli bir miktar para yardımı alabilecek mi.
(Nafaka alsa bile kira + birde kreş yada bakıcı ücreti tek başına karşılayamaz)

Bu sorular çok önemli *

sığınma evi bilidğin alkatraz hapisanesi...ama yine ailesinden iyidir akşam 7den sonra mutfağı kapatıyorlar her tükadın var içeri tıklım tıklım...

Kadının arkasında ailesi dahil kimse durmamış bugüne kadar..
Herkes bu kadını suçlamış sindirmiş..
Ne kadar güçlü durabilir ki..
İlk defa somut adımlar atmaya kalktı birçok kişi bu kadını çocuk doğurmakla suçluyor..
Bu çocuklar kurtaracak belki annelerini..
Bu çocuklar birbirlerine destek olarak yetişecekler kim bilebilir..
Kaldı ki artık olan olmuş..
Böyle yaşamaya devam etmeyi o da istemiyor..
Yeteri kadar incinmiş, kırılmış bir kadına, hemcinsimize destek olmamız gerekiyor..
Gözüne sokacağız diye canını sıkmak değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…