- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Urfa kamer..Sen neresiyle görüştün?
Canim.o bahsettigim kurumla görüştüm. Birçok konuda yardımcı oluruz diyorlar avukat kalacak yer vs..asıl yetkili olan kişi şuan seminerdeymis.birazdan arayacaklar beni.ayrıntılı konuşacam o zaman.hem kurum hemde polisin yetkisi ile çocuklarını alıcaz ordan inşallah.
Anneye ihtiyacı olan bir bebek ve 6 yaşında minik bir çocuk sozkonusu..öyle bir alırlar ki..Hele bir vermesinler bulunduğum ülkede ihm ye kadar gider ortalığı ayağa kaldırırım. İnsan haklarına aykırı bi kere yaptıkları zatenÇocukların velayetleri müşterek şu an.
Zorla gidip çocuğu babadan alamazlar.
4 tane çocuğu çıktığı yere geri soksun, istiyorlar herhalde...Dünden beri ne sinir bıraktılar ne terbiye
konu sahibi ailesinin evindeydi. bugün ailesi ona çocukları alırsan gelme dedi. o da evi terketti. şimdi konu sahibi arkadaşıyla buradan bi arkadaşın yönlendirmesiyle urfa da bi merkeze danışmaya gittikonu baya ilerlemiş son durum ne oldu kızlar
8 aylık yeni bebeği olmuş yeniden olmayacağı ne malum...birdaha yapmasın
Evet polise tehdid altında olduğunu söylemek zorunda.ama bildiğim kadarı ile kurumlar polisle işbirliği içinde çalışıyor. Bir şekilde bir yolunu bulacaklardır. Bir arasalar artık içim içime sığmıyor burada..Polise ve sonrasında savcılığa gidip kendisinin ve çocuklarının hayatının tehlikede olduğunu söylemeden polisle gidip çocukları alamazlar.
Evet polise tehdid altında olduğunu söylemek zorunda.ama bildiğim kadarı ile kurumlar polisle işbirliği içinde çalışıyor. Bir şekilde bir yolunu bulacaklardır. Bir arasalar artık içim içime sığmıyor burada..
konu sahibine cahil demişler ama esas ailesi cahil hem de zor günün de yanın da olmayacak kadar da sorumsuzlarkonu sahibi ailesinin evindeydi. bugün ailesi ona çocukları alırsan gelme dedi. o da evi terketti. şimdi konu sahibi arkadaşıyla buradan bi arkadaşın yönlendirmesiyle urfa da bi merkeze danışmaya gitti
anlamazlar o şekilde...illa biri gözü ne sokacak...ben sana söyleyim olay töre durumuna döner bu kadın 6senedir 4 çocuk duğurmuş ve aldatılıyormuş okadar aile hekimliğine gitti insan bir korunmazmı ya...şimdi çocuklara yazık yani demem o ki aynı hatayı tekrarlama ihtimali çok yüksek o nedenle aynısını yapmasın diye yazıyorumSiz dediniz ya yapmaz artık..
Bunun bile söylemenin üslubu var..
Bundan sonra döneceğini düşünüyorsanız cahil demek yerine bundan sonra dikkatli olmasını önerebilirdiniz..
Olmuş olan çocukların mutluluğunu sağlığını dilemeli insan..
Neden doğurdun demek sadece üzer insanı...
sığınma evi bilidğin alkatraz hapisanesi...ama yine ailesinden iyidir akşam 7den sonra mutfağı kapatıyorlar her tükadın var içeri tıklım tıklım...Bilmediğim için soruyorum.
Herhangi bir kuruma yada sığınma evine sıgındığın da
kalma süresi sonrasın da iş imkanı sağlıyorlar mı?
Yada çocukları da almış olacağı için
özellikle 8 aylık olan bebeğe kim bakacak.
6 yaşında olan da tek başına kalabilecek durumda değil çünkü.
Anne çalışıyor olsa bile her ay belli bir miktar para yardımı alabilecek mi.
(Nafaka alsa bile kira + birde kreş yada bakıcı ücreti tek başına karşılayamaz)
Bu sorular çok önemli *
Bekle diyormuş herkes diye bekliyor oda ya..Artık ne yapacağını şaşırmış durumda galiba.. ((Polise gittiğinde ve tehdit altında olduğunu söylediğinde zaten polis savcılığa bildiriyor. Ben dün ona da söyledim
Arkadaşım moral vermiyor moral bozucu yorumlar yapıyorsunuz lütfen biraz pozitif olalım olurmu?sığınma evi bilidğin alkatraz hapisanesi...ama yine ailesinden iyidir akşam 7den sonra mutfağı kapatıyorlar her tükadın var içeri tıklım tıklım...
anlamazlar o şekilde...illa biri gözü ne sokacak...ben sana söyleyim olay töre durumuna döner bu kadın 6senedir 4 çocuk duğurmuş ve aldatılıyormuş okadar aile hekimliğine gitti insan bir korunmazmı ya...şimdi çocuklara yazık yani demem o ki aynı hatayı tekrarlama ihtimali çok yüksek o nedenle aynısını yapmasın diye yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?