annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

konu sahibine cahil demişler ama esas ailesi cahil hem de zor günün de yanın da olmayacak kadar da sorumsuzlar
burada konu sahibinin ailesine o kadar laf ettim ki. onlara o kadar sinirliyim ki. ya insan çocuğunun bebeğine kavuşmasına yardım etmeyecek destek olmayacaksa olmasın öyle ana baba. konu sahibine çok üzüldüm. hadi kocası kötü. ana babası nasıl konu sahibine destek olmaz

sığınma evi bilidğin alkatraz hapisanesi...ama yine ailesinden iyidir akşam 7den sonra mutfağı kapatıyorlar her tükadın var içeri tıklım tıklım...

Okula giden çocuklar da eğitimine davam edemiyor bir süre
o zaman. Dogru mu anlıyorum.

işte sadece doğurmakla ana baba olunmuyo bunlar evlat sahibi olmayı böyle sanıyolar evlat olduğu sürece yaşı kaç olursa olsun medeni durumu ne olursa olsun sorumluluğum bitti diye düşünmemeli insan

Arkadaşım moral vermiyor moral bozucu yorumlar yapıyorsunuz lütfen biraz pozitif olalım olurmu?
ben olaya gerçekle yaklaşırım şuan bu kadının biran önce savcılığa eşi hakkında suç duyurusunda bulunması lazım sonrasında sığınam evine gidecek ve çalışacak çocuklarını sonrasında yanına alacak başka çaresi yok

Bir şey demeyim diyorum ama durduramıyorum kendimi. Ve sizi anlamakta da çok zorluk çekiyorum. 5 senelik evlisiniz, 4 çocuğunuz var ve 5 senedir yani evlendiğinizden beri aldatılıyorsunuz. Hadi birinci çocuğu dünyaya getirdin, diğer 3 çocuğun ne günahı var? Nasıl cesaret edebildin? Bu cesaretten bende istiyorum.. Hadi resti çektin, annenin evine gittin. Nasıl çocuklarını alabiliyorlar.. Çocuklarını alırken, sen ve ailen neredeydi? Eliniz armut mu topluyordu? Nasıl verebildin çocuklarını, hakikaten anlayamıyorum..
Eşinizin sizi aldattığını ailesi biliyorsa, bence kolu komşu da biliyor.. Herkes biliyordur. İlk işiniz, eşinizin sizi aldattığını ispatlayın ve şahit bulun. İkincisi de açın boşanma davasını, onlar sizi aldatırken utanmıyor sa , siz hiç utanmayın. Açın davanızı. En azından bundan sonraki hayatınızı huzurlu bir biçim de sürdürün.. Merak etmeyin, çocuklarınızı da alamazlar.. Zaten yaşları da çok küçük size ihtiyaçları var..

ya alla sen nete girip face profili açamayıherkes biliyorsa korunma iğnesinide aile hekimi mutlaka söyler...ama onlar korunmaz

Birde aynı şeyi yapıyoruz. .fakat canını yakmadan..daha pozitif ve onun kirilmayasağı şekilde. .4 çocuk niye yaptın vs yok sığınma evleri berbattir demek gerçekçi olabilir evet ama karşımızdaki kişiyi yildirir üzer mahveder. .

O kadıncağız gerçeğin tam içinde şu anda. Bilhassa yaşıyor klavyeden atmıyor.
Kimse ona burada kolay olacak demiyor zaten çare üretiyor. Biraz daha yapıcı olun artık.

olaya yine gerçekle yaklaşın zaten olması gereken bu ama üslübunuzun biraz daha yumuşatılmasın da faydalı olacağını düşünüyorum yardımcı olmaya çalışyosunuz belli oluyo ama kırıcı da olmamak gerek

Allah razı olsun sizlerden

valla sişnirleniyorum bu kişilere o nedenle...gıcık oluyorum çocukları düşünseler 4 çocuk yapmazlar o ne ya...

valla sişnirleniyorum bu kişilere o nedenle...gıcık oluyorum çocukları düşünseler 4 çocuk yapmazlar o ne ya...
Şu anda sorun 4 çocuğun neden olduğu değil. .bu durumda ne yapilabilinecegi..gerçekçi yaklasiyirsanuz madem buna yoğunlaşın.çözüm üretin. Problem değil. .

o kouyu çok bilmiyorum okul durumunu

Okula gidiyorlar..
Belediyelerin tahsis ettiği araç ve şoförlerle gidiyorlar..
Her türlü insanın orda olması çok normal çünkü zor durumda tüm kadınları alıyorlar..
Ama güvenlik var. Tüm ihtiyaçları karşılanıyor ve hepsine yetecek kadar yer var..
Eğer doluluk varsa başka illerle irtibata geçiliyor ve oraya kadar polis eşliğinde gönderilip yerleştiriliyorlar..

Çok biliyosun
6 senede ne 4 çocuğu
Büyüğü 13 yaşında çocukların

Allah sizden razı olsun konu sahibine çok güzel destek oluyorsunuz. burada içim fena oldu baya kimbilir nasıl haldedir şimdi. konu sahibinin ailesi karşı taraftan mı korkuyormus
Evet..karşı taraf manyak..zarar vermelerinden korkuyorlar. Orada boşanma başkaldırma gibi görüldüğü için pek destek veren yok..biliyorsunuz doğuyu. . (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…