- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
burada konu sahibinin ailesine o kadar laf ettim ki. onlara o kadar sinirliyim ki. ya insan çocuğunun bebeğine kavuşmasına yardım etmeyecek destek olmayacaksa olmasın öyle ana baba. konu sahibine çok üzüldüm. hadi kocası kötü. ana babası nasıl konu sahibine destek olmazkonu sahibine cahil demişler ama esas ailesi cahil hem de zor günün de yanın da olmayacak kadar da sorumsuzlar
sığınma evi bilidğin alkatraz hapisanesi...ama yine ailesinden iyidir akşam 7den sonra mutfağı kapatıyorlar her tükadın var içeri tıklım tıklım...
Korkuyorlar..konu sahibine cahil demişler ama esas ailesi cahil hem de zor günün de yanın da olmayacak kadar da sorumsuzlar
sığınma evi bilidğin alkatraz hapisanesi...ama yine ailesinden iyidir akşam 7den sonra mutfağı kapatıyorlar her tükadın var içeri tıklım tıklım...
işte sadece doğurmakla ana baba olunmuyo bunlar evlat sahibi olmayı böyle sanıyolar evlat olduğu sürece yaşı kaç olursa olsun medeni durumu ne olursa olsun sorumluluğum bitti diye düşünmemeli insanburada konu sahibinin ailesine o kadar laf ettim ki. onlara o kadar sinirliyim ki. ya insan çocuğunun bebeğine kavuşmasına yardım etmeyecek destek olmayacaksa olmasın öyle ana baba. konu sahibine çok üzüldüm. hadi kocası kötü. ana babası nasıl konu sahibine destek olmaz
ben olaya gerçekle yaklaşırım şuan bu kadının biran önce savcılığa eşi hakkında suç duyurusunda bulunması lazım sonrasında sığınam evine gidecek ve çalışacak çocuklarını sonrasında yanına alacak başka çaresi yokArkadaşım moral vermiyor moral bozucu yorumlar yapıyorsunuz lütfen biraz pozitif olalım olurmu?
o kouyu çok bilmiyorum okul durumunuOkula giden çocuklar da eğitimine davam edemiyor bir süre
o zaman. Dogru mu anlıyorum.
ya alla sen nete girip face profili açamayıherkes biliyorsa korunma iğnesinide aile hekimi mutlaka söyler...ama onlar korunmazKadının arkasında ailesi dahil kimse durmamış bugüne kadar..
Herkes bu kadını suçlamış sindirmiş..
Ne kadar güçlü durabilir ki..
İlk defa somut adımlar atmaya kalktı birçok kişi bu kadını çocuk doğurmakla suçluyor..
Bu çocuklar kurtaracak belki annelerini..
Bu çocuklar birbirlerine destek olarak yetişecekler kim bilebilir..
Kaldı ki artık olan olmuş..
Böyle yaşamaya devam etmeyi o da istemiyor..
Yeteri kadar incinmiş, kırılmış bir kadına, hemcinsimize destek olmamız gerekiyor..
Gözüne sokacağız diye canını sıkmak değil..
gidenlerin anlatımlarıyla...Nerden biliyorsunuz?
Birde aynı şeyi yapıyoruz. .fakat canını yakmadan..daha pozitif ve onun kirilmayasağı şekilde. .4 çocuk niye yaptın vs yok sığınma evleri berbattir demek gerçekçi olabilir evet ama karşımızdaki kişiyi yildirir üzer mahveder. .ben olaya gerçekle yaklaşırım şuan bu kadının biran önce savcılığa eşi hakkında suç duyurusunda bulunması lazım sonrasında sığınam evine gidecek ve çalışacak çocuklarını sonrasında yanına alacak başka çaresi yok
ben olaya gerçekle yaklaşırım şuan bu kadının biran önce savcılığa eşi hakkında suç duyurusunda bulunması lazım sonrasında sığınam evine gidecek ve çalışacak çocuklarını sonrasında yanına alacak başka çaresi yok
olaya yine gerçekle yaklaşın zaten olması gereken bu ama üslübunuzun biraz daha yumuşatılmasın da faydalı olacağını düşünüyorum yardımcı olmaya çalışyosunuz belli oluyo ama kırıcı da olmamak gerekben olaya gerçekle yaklaşırım şuan bu kadının biran önce savcılığa eşi hakkında suç duyurusunda bulunması lazım sonrasında sığınam evine gidecek ve çalışacak çocuklarını sonrasında yanına alacak başka çaresi yok
Allah razı olsun sizlerdenCanim.o bahsettigim kurumla görüştüm. Birçok konuda yardımcı oluruz diyorlar avukat kalacak yer vs..asıl yetkili olan kişi şuan seminerdeymis.birazdan arayacaklar beni.ayrıntılı konuşacam o zaman.hem kurum hemde polisin yetkisi ile çocuklarını alıcaz ordan inşallah.
valla sişnirleniyorum bu kişilere o nedenle...gıcık oluyorum çocukları düşünseler 4 çocuk yapmazlar o ne ya...olaya yine gerçekle yaklaşın zaten olması gereken bu ama üslübunuzun biraz daha yumuşatılmasın da faydalı olacağını düşünüyorum yardımcı olmaya çalışyosunuz belli oluyo ama kırıcı da olmamak gerek
Allah sizden razı olsun konu sahibine çok güzel destek oluyorsunuz. burada içim fena oldu baya kimbilir nasıl haldedir şimdi. konu sahibinin ailesi karşı taraftan mı korkuyormusKorkuyorlar..
Şu anda sorun 4 çocuğun neden olduğu değil. .bu durumda ne yapilabilinecegi..gerçekçi yaklasiyirsanuz madem buna yoğunlaşın.çözüm üretin. Problem değil. .valla sişnirleniyorum bu kişilere o nedenle...gıcık oluyorum çocukları düşünseler 4 çocuk yapmazlar o ne ya...
o kouyu çok bilmiyorum okul durumunu
Çok biliyosunanlamazlar o şekilde...illa biri gözü ne sokacak...ben sana söyleyim olay töre durumuna döner bu kadın 6senedir 4 çocuk duğurmuş ve aldatılıyormuş okadar aile hekimliğine gitti insan bir korunmazmı ya...şimdi çocuklara yazık yani demem o ki aynı hatayı tekrarlama ihtimali çok yüksek o nedenle aynısını yapmasın diye yazıyorum
Evet..karşı taraf manyak..zarar vermelerinden korkuyorlar. Orada boşanma başkaldırma gibi görüldüğü için pek destek veren yok..biliyorsunuz doğuyu. . (((Allah sizden razı olsun konu sahibine çok güzel destek oluyorsunuz. burada içim fena oldu baya kimbilir nasıl haldedir şimdi. konu sahibinin ailesi karşı taraftan mı korkuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?