- 6 Şubat 2015
- 323
- 366
- 53
- 45
tmm buna ben de çok takıldım ama nasıl şartlar da yaşadı konu sahibi belki korunmasına engel oldu kim bilir belki zorla bilmiyoruz ki ama keşke bugün yaptığı bu baş kaldırışı zamanın da yapsaydı diyorum ben yapacak birşey yok doğdu bi kere bu çocuklar artık zararın neresinden dönsem kardır düşüncesiyle hareket etmeli sadecevalla sişnirleniyorum bu kişilere o nedenle...gıcık oluyorum çocukları düşünseler 4 çocuk yapmazlar o ne ya...
Sen bi okuduğunu anla önceBir şey demeyim diyorum ama durduramıyorum kendimi. Ve sizi anlamakta da çok zorluk çekiyorum. 5 senelik evlisiniz, 4 çocuğunuz var ve 5 senedir yani evlendiğinizden beri aldatılıyorsunuz. Hadi birinci çocuğu dünyaya getirdin, diğer 3 çocuğun ne günahı var? Nasıl cesaret edebildin? Bu cesaretten bende istiyorum.. Hadi resti çektin, annenin evine gittin. Nasıl çocuklarını alabiliyorlar.. Çocuklarını alırken, sen ve ailen neredeydi? Eliniz armut mu topluyordu? Nasıl verebildin çocuklarını, hakikaten anlayamıyorum..
Eşinizin sizi aldattığını ailesi biliyorsa, bence kolu komşu da biliyor.. Herkes biliyordur. İlk işiniz, eşinizin sizi aldattığını ispatlayın ve şahit bulun. İkincisi de açın boşanma davasını, onlar sizi aldatırken utanmıyor sa , siz hiç utanmayın. Açın davanızı. En azından bundan sonraki hayatınızı huzurlu bir biçim de sürdürün.. Merak etmeyin, çocuklarınızı da alamazlar.. Zaten yaşları da çok küçük size ihtiyaçları var..
biliyorumEvet..karşı taraf manyak..zarar vermelerinden korkuyorlar. Orada boşanma başkaldırma gibi görüldüğü için pek destek veren yok..biliyorsunuz doğuyu. . (((
şartlar yazdıklarına göre fena sayılmaz aslında konu sahibinin durumun da olan biri içinOkula gidiyorlar..
Belediyelerin tahsis ettiği araç ve şoförlerle gidiyorlar..
Her türlü insanın orda olması çok normal çünkü zor durumda tüm kadınları alıyorlar..
Ama güvenlik var. Tüm ihtiyaçları karşılanıyor ve hepsine yetecek kadar yer var..
Eğer doluluk varsa başka illerle irtibata geçiliyor ve oraya kadar polis eşliğinde gönderilip yerleştiriliyorlar..
Konuyu baştan sona okumadanve benim yazdiklarimi okumadan yorum yapma arkadaşim tamam herkes düşüncesinde özgur ama baştan so a okumadan yorum yapmayin rica ederim...valla sişnirleniyorum bu kişilere o nedenle...gıcık oluyorum çocukları düşünseler 4 çocuk yapmazlar o ne ya...
keşke burdan toplu beddua yollardık o .......izle ........üğeŞerefsiz kocası 6 yasindaki çocuğun yanında o iğrenç kadını aramış. .annemi istiyorum diyen çocuğuna artık annen gelmeyecek ben bu kadınla evlenicem demiş pislik..!!Bu nasıl bir adiliktir aklım almıyor. .keske beddua ettiğimizde hemen tutsa..
ozaman yaptığı yanlışa doğru diyelim...Çok biliyosun
6 senede ne 4 çocuğu
Büyüğü 13 yaşında çocukların
Kadinin kocasida ilk zamanlar duydu onlarda cok buyuk kavgalar yapti kadinin ailesi arkasinda kizimiza iftira atiyor dediler yalanladilar tabi yakin akraba oldugu icin inandilar adam acik acik soyluyor ben karimla bas edemiyorum adam safin teki yaninda gorse kadin gozunu baglar
Yok sakız gibi uzatalım yeter ki 'tamam sen haklısın' densinozaman yaptığı yanlışa doğru diyelim...
devlet çalışan kadına bakıcı ödeneği sağlamıyormuydu, nafaka alsa tazminat çalışıp kazandığı para yetmez mi ben mi ütopik düşünüyorum acabaBilmediğim için soruyorum.
Herhangi bir kuruma yada sığınma evine sıgındığın da
kalma süresi sonrasın da iş imkanı sağlıyorlar mı?
Yada çocukları da almış olacağı için
özellikle 8 aylık olan bebeğe kim bakacak.
6 yaşında olan da tek başına kalabilecek durumda değil çünkü.
Anne çalışıyor olsa bile her ay belli bir miktar para yardımı alabilecek mi.
(Nafaka alsa bile kira + birde kreş yada bakıcı ücreti tek başına karşılayamaz)
Bu sorular çok önemli *
Yok sağlamıyordevlet çalışan kadına bakıcı ödeneği sağlamıyormuydu, nafaka alsa tazminat çalışıp kazandığı para yetmez mi ben mi ütopik düşünüyorum acaba
ya aslın da ihaneti kanıtlasa o iki namussuzdan da tazminat alabilirYok sağlamıyor
Pilot il mi neydi iki tane il seçilmiş o kadar
Diğer illerdeki kadınlar ister çalışsın ister çalışmasın demek ki
Kanıtlarsa daha çok dallanır budaklanır oradaki cezalar sadece hukuk yoluyla değil asmalı kesmeliymişya aslın da ihaneti kanıtlasa o iki namussuzdan da tazminat alabilir
.......sizKanıtlarsa daha çok dallanır budaklanır oradaki cezalar sadece hukuk yoluyla değil asmalı kesmeliymiş
Bir avukat görüştü, o işi karıştırmadan da tazminat alabilme ihtimalinin olduğunu söyledi + her çocuk için nafaka
Dandik herif çalışmıyor ki, anca karı kız peşinde gezsin
Ama çalışmasa bile en az asgari ücret maaşı varmış gibi hesaplanırmış nafaka ve tazminat
O kadının bile ailesi arkasındaymış kızımıza ifitara atıyo yetişin yapmışlar ( Aile desteği ne kadar önemli işte, konu sahibi masum ama ailesi sahip çıkmıyor Allah sorar hesabını )Canım şartlar ne durumda seyrediyor senin için bilmiyorum ama, sessiz sedasız bitirip gitme, ardını da yak-yık git.
Kocan belli ki ayrı şerefsiz, tehlikeli, sütü bozuk bi adam ama çocuklarının hatırına yapabiliyorsan o güya akrabanız olacak o... kadını yerin dibine indir de git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?