annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

arkdaşlar ben bir açıklama yapayım.bu arkadaş ilk konu açtığından itibaren yaklaşık bir aydır görüşüyorum.
arada telefona cevap veremiyor çünkü eşinin bilmediği bir numara kullanıyor çünkü gerçekten bu aldatma olayını ortaya gizliden çıkarmek için elidnen geleni yapıyor.
ikinici olarak aleni bir şekilde kendini ortaya atamaz çünkü can derdi var.
kocası işe yaramaz pislik ama çevresi var adamdan korkuyor.
çok küçük bir yerde yaşıyor bir ankesörlü telefondan bile şikayet edemiyor çünkü görürler diye korkuyor.
urfada eşi polis olan bana ulaşsın lütfen burda yazamayacağım şeyler var .

ve son olarak 4 ÇOCUK konusunu açan gitsin burdan Allah rızası için çocukları tekrar sperme dönüştüremeyeceğine göre şu an bunun konu sahibine bir faydası yok.ille de yazayım içimde kalmasın diyenlere de diyorum ki içinizde kalmasın zaten yeterince söyleyen oldu güncel bir bilgi vermiş olmuyorsunuz.

Konu sahibi öncelikle dün de yazmıştım.
Fevri hareket etme diye.

Sen şuan bir kadın olarak değil anne olarak hareket etmelisin.
Evet gururun kırık, 5 yıldır çirkin bir durumun içindesin.

Ama bu işler böyle ben yaptım oldu şeklinde devam etmemeli.
Yaşanabilecek her durum karşısın da tedbirli olmalısın.
Bu tedbiri ve önlemleri alabilecek güçte değilsin.

Kendi kadınlık gururunu değil çocuklarının menfaatlerini ön plan
da tutmalısın.

Kadın sıgınma evinde ki koşulları az çok tahmin edebiliyorum.
Çocukların etkilenecektir.

Ucunu bucağını göremediğin bir maceraya gözün kapalı atlayamazsın.
Evet çalışırsın, başarırsın da. Bundan kuşkum yok,
Ama bunu yaparken çocuklarının yara almaması için garanti adımlar atmalısın.

O evde anladıgım kadarıyla dayak yok, şiddet yok,
İçki,kumar, çocuklarını rahatsız edebilecek hiç birşey yok.

Kocanın ahlaksızlığını bir süre daha görmezden gelmek
çok zor olmamalı.
Belki sabrın taştı, belki dayanamıyorsun ama yok sayman
bir süre görmezden gelmen yeni hayatınız için temel kazman ve sağlam adımlar la ilerlemen inan daha mantıklı.

Bunları yazmak bile hoşuma gitmiyor,
Ama bazen oyunu kurallarına göre oynamak gerekiyor.

Eğer ailen arkanda olsaydı, çocuklarını istemiyoruz diyebilecek kadar merhametsiz olmasalardı, eğitim ve maddi anlamda seçeneklerin olsaydı
bambaşka şeyler yazabilirdim sana.

Evet sen önemlisin ama çocukların çok daha önemli,
Dön evine.

Önce kendi psikolojini düzeltmek için bir takım adımlar at.
Sonrası için de çocukların etkilenmeden
ne gerekiyorsa ince ince hesapla.

Şuan sağlıklı düşünecek ve hayatınız ile ilgili kararlar alabilecek psikolojide
değilsin.
Biraz zaman ve sakinlik lazım.

valla sişnirleniyorum bu kişilere o nedenle...gıcık oluyorum çocukları düşünseler 4 çocuk yapmazlar o ne ya...
tmm buna ben de çok takıldım ama nasıl şartlar da yaşadı konu sahibi belki korunmasına engel oldu kim bilir belki zorla bilmiyoruz ki ama keşke bugün yaptığı bu baş kaldırışı zamanın da yapsaydı diyorum ben yapacak birşey yok doğdu bi kere bu çocuklar artık zararın neresinden dönsem kardır düşüncesiyle hareket etmeli sadece

Sen bi okuduğunu anla önce
Ne 5 senelik evliliği
Büyük oğlan 13 yaşında delilkanlı olmuş

Evet..karşı taraf manyak..zarar vermelerinden korkuyorlar. Orada boşanma başkaldırma gibi görüldüğü için pek destek veren yok..biliyorsunuz doğuyu. . (((
biliyorum orada öyle hal var ki üzerine kuma bilse kadına söz söyletmiyolar. konu sahibinin sıfırdan hayata başlaması lazım artık. aile tabii ki oranın durumundan korkuyordur zarar gelir diye. yine de ailesine sinirim dinmiyor. bazen insan başkaldırabilmeli çevreye. çok zor oralar çok

şartlar yazdıklarına göre fena sayılmaz aslında konu sahibinin durumun da olan biri için

valla sişnirleniyorum bu kişilere o nedenle...gıcık oluyorum çocukları düşünseler 4 çocuk yapmazlar o ne ya...
Konuyu baştan sona okumadanve benim yazdiklarimi okumadan yorum yapma arkadaşim tamam herkes düşüncesinde özgur ama baştan so a okumadan yorum yapmayin rica ederim...

keşke burdan toplu beddua yollardık o .......izle ........üğe

Kadın doğuda bi köyde yaşıyor
Bizim gibi şehir şartlarında değil
Kocası zorbanın teki şiddet ve ötesi olabilir, 4 çocuğu almış vermiyor. Koz olarak kullanıyor
4 çocuk senin şehir hayatına göre çok evet, oraya göre 10 tanesi normal
Önce at gözlüklerimizi çıkaralım, öyle yorum yapalım
Ya da yapmadan da çıkabilirsiniz, zor değil
Yazmak için yazmayın, kadını ailesi bile istememiş şu an sokakta
Evim var bağışlarım dersen buyur, personel açığımız var çalışsın dersen buyur, bi arkadaş sağ olsun avukat ayarladı
Sen ne yapıyorsun didişmekten başka ? O işe yaramıyo, sağdan gidebilirsiniz

Canım şartlar ne durumda seyrediyor senin için bilmiyorum ama, sessiz sedasız bitirip gitme, ardını da yak-yık git.
Kocan belli ki ayrı şerefsiz, tehlikeli, sütü bozuk bi adam ama çocuklarının hatırına yapabiliyorsan o güya akrabanız olacak o... kadını yerin dibine indir de git.

devlet çalışan kadına bakıcı ödeneği sağlamıyormuydu, nafaka alsa tazminat çalışıp kazandığı para yetmez mi ben mi ütopik düşünüyorum acaba

Ah be kardesim 5 yildir seni aldatan adamla nasil ayni yataga giriyorsun cocuk yapiyosun yazik degilmi 4 coxuga

Aldatan esin oldugundan buyuk.ihtimal cocuklar sende kalir

devlet çalışan kadına bakıcı ödeneği sağlamıyormuydu, nafaka alsa tazminat çalışıp kazandığı para yetmez mi ben mi ütopik düşünüyorum acaba
Yok sağlamıyor
Pilot il mi neydi iki tane il seçilmiş o kadar
Diğer illerdeki kadınlar ister çalışsın ister çalışmasın demek ki

Yok sağlamıyor
Pilot il mi neydi iki tane il seçilmiş o kadar
Diğer illerdeki kadınlar ister çalışsın ister çalışmasın demek ki
ya aslın da ihaneti kanıtlasa o iki namussuzdan da tazminat alabilir

ya aslın da ihaneti kanıtlasa o iki namussuzdan da tazminat alabilir
Kanıtlarsa daha çok dallanır budaklanır oradaki cezalar sadece hukuk yoluyla değil asmalı kesmeliymiş
Bir avukat görüştü, o işi karıştırmadan da tazminat alabilme ihtimalinin olduğunu söyledi + her çocuk için nafaka
Dandik herif çalışmıyor ki, anca karı kız peşinde gezsin
Ama çalışmasa bile en az asgari ücret maaşı varmış gibi hesaplanırmış nafaka ve tazminat

.......sizayranı yok içmeye tövbe estağfurullah ya

O kadının bile ailesi arkasındaymış kızımıza ifitara atıyo yetişin yapmışlar ( Aile desteği ne kadar önemli işte, konu sahibi masum ama ailesi sahip çıkmıyor Allah sorar hesabını )
Kocası zaten pasif bi tipmiş ben bununla baş edemiyorum demiş
İş içinde şehir dışına çıkıyormuş, kocası gidince dostunu alıyormuş eve işte şirret kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…