Ne öldürmesi ya??benim bahsettiğim şey bu değil.. tabi ki eli kolu bağlı oturmamalı.
yapamamış olmamış bugüne kadar aklı başına gelmemiş olamaz mı..
hatta aklına gelmiş olması kesin ama içinde bulunduğu durumu görüyor musunuz kadın ölümle tehdit ediliyor. ailesi ölümle tehdit ediliyor. adamın kendi ailesi bile adamla baş edemiyor..
hala üstüne gidiliyor. hala kınanıyor. kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.. biraz empati ile yaklaşmak lazım konu sahibine. kadının kendini öldürmesini mi istiyorsunuz sizce mantıklı işler yap(a)madı die????
Kiyamam sana ben..lütfen susma hakkını ara.Aldatildigimi ogrendigimde 3 cocugum vardi sonra bir sene kadinla gorusmedi ikimzde istedi dorduncuyu ne olur beni bunla yagilamayin bana dua edin cocuklarmi alayim ama artik o serefsizin yanina donmek istemiyorum bana yeterince cektirdi artik disaridan kimse beni taniyamiyor cunku taninmaz hale geldim cok yiprandim birde siz vurmayin
Seni çocuklarından ayıramaz buna hakkı yok. Asıl o çocukların psikolojisini bozacak tarzda davranışlarda bulunduğu için sen alabilirsin çocukları. Hakkını ara. Asla korkmadığını belli et ama saygısızlık veya sinirlendirecek davranışlarda bulunma ki, senin için mahkemede yararı olsun ayrıca da, sinirlenip saçma saçma şeyler yapmasınCocuklarimdan haber yok zaten buyuk oglanlarda ondan korkuyor ne olursa olsun cocuklarimi birakmam zaten simdi haber yayilmistir gelirler kizimi kaynanam getirir getirmezse ben alip burdan gidecem
Olan olmuş artık arkadaşlar da üzüldükleri için söylüyorlarAldatildigimi ogrendigimde 3 cocugum vardi sonra bir sene kadinla gorusmedi ikimzde istedi dorduncuyu ne olur beni bunla yagilamayin bana dua edin cocuklarmi alayim ama artik o serefsizin yanina donmek istemiyorum bana yeterince cektirdi artik disaridan kimse beni taniyamiyor cunku taninmaz hale geldim cok yiprandim birde siz vurmayin
Ne de güzel moral veriyorsunuz konu sahibine böyle. .ne kadar pozitif bir insansiniz siz..siz neden bitik evliliğine çocuk yapmış insanları ısrarla her konuda savunuyosunuz?
avukatsınız veya benzer durumdaysanız söyleyin bilelim?
Adamın ne olduğu zaten belli bunu bilip de daha çocuk yapıyosa hatayı artık adamda aramam
öyle ya da böyle kendini aldatan adamdan çocuk yapmış
hadi kalkıp boşanamadın gelirin yok eyvallah da zaten 3 çocuğun var daha 4.niye?
bundan sonraki hayatında da hiiçbişey yapamaz kusura bakmasın
çalışma hayatı yok para yok pul yok
sıfırdan girer bi yere 1300 liraya tezgahtarlık yapar anca
al sana hayat.
olan gene çocuklara oldu tabi kimin umruna.
Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
siz bu kadına özelden ulaşabilir misiniz.çünkü başka başka sorunları da var .can korkusu da var.
Tebrik ediyorum sizi en doğru kararı verdiniz inşallah. Korkmayın ne yaparım diye asgari ücretli bi ise girer çalışırsınız o parayla erkek çalışıyor kadın çocuk evde kirası vs vs yapılıyor yani kadında yapar pekala sonrasına bakarsiniz devlet is kurmak isteyen kadınlara kredi veriyor neler ne imkânlar başaran çok kadın var ben bi ornek vereyim inanın doğru söylüyorum sizi ikna etmek için değil ben maki müşavir yaninda çalıştım senelerce orda bi mukellefim vardı 40yasindan sonra dayak aldatma olaylarından sonra eşinden boşanıp is kurdu inanirmisin o kadar büyüttü ki isi koca AVM de buz pisti isine girdi deli paralar kazandı korkmayın Allah sabredenlerle beraber inşallah kendinize guveninAlacam ben onlari nezorluklarla buyuttum eve ekmek getirmekle baba olunmuyor ben hem babayim hem anne herseyleriyle ben ilgilendim osadece karinlarini doyurdu baska hic birsey yapmadi ne hastalikta nede saglikta ilgolenmedi ben iki kizimda sezaryan oldum sabahi kalkip evimin isini yapip cocuklarima baktim kimsem olmadi yanimda annem olaylardan dolayi konusmuyordu gunduzleri gelir bana yardim ederdi ben onlar icin 14 yilimi verdim simdi ona birakmam cocuklarimi
bana evliliği anlatmayın ben de evliyim evliliğin ne kadar sorunlu ve zor bişey olduğunu kendim de biliyorum. 3 yıldır evliyim, evliliğim oturmadı ve bunun bilincinde olduğum için de çocuk yapmadım. muhtemelen boşanıcam, boşanmak asla ayıp bişey değil ki ben öyle bi cümle kurmadım zaten. benim anlamadığım nokta ebeveynlerin çocuklarına karşı sorumlulukları var.onların mutluluğundan da mutsuzluğundan da aileleri sorumlu.kendini aldatan bi adamdan çocuk yaparak çocuğunu riske atmaktan başka bişey yapmış olmuyor.
sizin eşinizin düzelmiş olması belki milyonda bir, istisnasınız kaideyi bozamazsınız.evet bence yaptığı çok ağır bişey masum bi can böyle bi aile ortamında hayata 5-0 geriden başlayacak suçu ne halbuki.
içinde bulunduğu durum çok zor, lakin o kadar göz göre göre yapmış ki her şeyi zaten bu noktada çıldırıyor insan.allah hepimize akıl fikir vermiş kullanalım diye, hem her türlü sorumsuzca şeyi yapalım sonra da eyvah ben şimdi napıcam diye ağlayalım bence hayat böyle bişey değil.o zaman kimse yardım edemez.insan ne ederse kendine eder.
bi de hayatta gurur denen bişey var ya.adam sabah diğer kadının koynundan çıkıp bunun yanında banyo yapıyo bi de yüzsüzce nerden geldiğimi bilmiyo musun diyo.bunun üstüne barışacak mı yani affedecek mi, daha doğrusu istese de AFFEDEBİLECEK mi? imkansız bişey bu.
tavsiye noktasına gelince de, ben yapılacak bir şey göremiyorum sizin tavsiyeniz varsa verin. adamın beş parası yok, konu sahibi çalışmıyo ortada 4 çocuk. dava açsa en çok alacağı nafaka belli, çalışsa da eline geçecek parayla 4 çocuğa bakamaz.
ha ayrıca böyle iğrenç arsız edepsiz bi adamın - ki şimdiden çocukları kaçırmış- güzellikle boşanıp efendi efendi uzaktan nafaka ödeyeceğine de hiiiiiç inanmıyorum şahsen.
Gelininizin teyzesi miiiiii???? Hemen gelininize ve erkek kardesine soyle bu durumu. Ortalik karisirsa karissin ki karismasi lazim zaten. Herif geceyi orda geciriyor cenabetini evinde temizliyor!!!
SAKA MISIN SEN YAAAA????
Derhal butun sulaleyi birbirine kat![/QUOTE
aynen saka gıbı hangı kadın susarbu durumda ya konu fake yada konu sahıbı zır cahıl.
Yapılacak hiçbirşey yok diyorsunuz yani oylemi??bana evliliği anlatmayın ben de evliyim evliliğin ne kadar sorunlu ve zor bişey olduğunu kendim de biliyorum. 3 yıldır evliyim, evliliğim oturmadı ve bunun bilincinde olduğum için de çocuk yapmadım. muhtemelen boşanıcam, boşanmak asla ayıp bişey değil ki ben öyle bi cümle kurmadım zaten. benim anlamadığım nokta ebeveynlerin çocuklarına karşı sorumlulukları var.onların mutluluğundan da mutsuzluğundan da aileleri sorumlu.kendini aldatan bi adamdan çocuk yaparak çocuğunu riske atmaktan başka bişey yapmış olmuyor.
sizin eşinizin düzelmiş olması belki milyonda bir, istisnasınız kaideyi bozamazsınız.evet bence yaptığı çok ağır bişey masum bi can böyle bi aile ortamında hayata 5-0 geriden başlayacak suçu ne halbuki.
içinde bulunduğu durum çok zor, lakin o kadar göz göre göre yapmış ki her şeyi zaten bu noktada çıldırıyor insan.allah hepimize akıl fikir vermiş kullanalım diye, hem her türlü sorumsuzca şeyi yapalım sonra da eyvah ben şimdi napıcam diye ağlayalım bence hayat böyle bişey değil.o zaman kimse yardım edemez.insan ne ederse kendine eder.
bi de hayatta gurur denen bişey var ya.adam sabah diğer kadının koynundan çıkıp bunun yanında banyo yapıyo bi de yüzsüzce nerden geldiğimi bilmiyo musun diyo.bunun üstüne barışacak mı yani affedecek mi, daha doğrusu istese de AFFEDEBİLECEK mi? imkansız bişey bu.
tavsiye noktasına gelince de, ben yapılacak bir şey göremiyorum sizin tavsiyeniz varsa verin. adamın beş parası yok, konu sahibi çalışmıyo ortada 4 çocuk. dava açsa en çok alacağı nafaka belli, çalışsa da eline geçecek parayla 4 çocuğa bakamaz.
ha ayrıca böyle iğrenç arsız edepsiz bi adamın - ki şimdiden çocukları kaçırmış- güzellikle boşanıp efendi efendi uzaktan nafaka ödeyeceğine de hiiiiiç inanmıyorum şahsen.
Alacam ben onlari nezorluklarla buyuttum eve ekmek getirmekle baba olunmuyor ben hem babayim hem anne herseyleriyle ben ilgilendim osadece karinlarini doyurdu baska hic birsey yapmadi ne hastalikta nede saglikta ilgolenmedi ben iki kizimda sezaryan oldum sabahi kalkip evimin isini yapip cocuklarima baktim kimsem olmadi yanimda annem olaylardan dolayi konusmuyordu gunduzleri gelir bana yardim ederdi ben onlar icin 14 yilimi verdim simdi ona birakmam cocuklarimi
Ben olsam bunu yapardım şahsen yansın tüm sülale umurum olmazdı herkes namusuna edebine sahip çıkacak ama konu sahibi yapmıyor bisey diyemiyorum görüşler farklı demekGelininizin teyzesi miiiiii???? Hemen gelininize ve erkek kardesine soyle bu durumu. Ortalik karisirsa karissin ki karismasi lazim zaten. Herif geceyi orda geciriyor cenabetini evinde temizliyor!!!
SAKA MISIN SEN YAAAA????
Derhal butun sulaleyi birbirine kat!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?