annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Simdi eltimi aradim cocuklarm evdeymis oda gitmis ise eltimin kizi gitmis cocuklara bakmaya onlarin haberi yokmus kucuk kizimi aldigindan ben dedim getirin yoksa polisi alip geliyorum bosanma davasini acacagimi soyledim

oha 5 sene bilerek devam etmek beni aldatacak varya neyse agzimi bozmayacam adamin pisliklerini mahkemede anlat dahada abart hatta ispatlarsan cocuklari sana verirler benim bildigim oncelik annede

Çocukları nasıl geldi aldı orayı anlamadım büyük konuşmak istemiyorum Allah a sığınırım. Ama benim çocuklarımı gelip alacak adamın taaaaa .... Diyorum ara polisi yansın yıkılsin o apartman mahalle umurunda olmasın al cocuklarini AC davayı adam pişkin pişman bile değil EE neyi bekliyorsun Allah in izniyle bi is bulur çalışırsın evden yapılıp para kazanılan çok is var benim etrafimda yapan kadınlar var korkmayın bu ahlaksızlığı normal karsilamayin lütfen erkekler siz boyle sustugunjz için istediği gibi at koşturuyor AC o ağzını anlat herşeyi vurursa vursun sizene ki adam siz bedelini odetin susarak olayları normallestiriyorsunjz

Ne öldürmesi ya??
Kadının yanında olacağım diye bizi kötü göstermeye çalışmayın.
Neler yaşadığını bilemem ama korunabilirdi.

Kiyamam sana ben..lütfen susma hakkını ara.
Sana olanlar olmuş zaten şu andan daha beter bur durumda olmayacaksın.duysun herkes cümle aleme rezil et o şerefsizleri. Mahkemede de kanıtla bunu.çocuklarını al ve o baba olacak böcek hasret kalsın onların yüzüne. .

Cocuklarimdan haber yok zaten buyuk oglanlarda ondan korkuyor ne olursa olsun cocuklarimi birakmam zaten simdi haber yayilmistir gelirler kizimi kaynanam getirir getirmezse ben alip burdan gidecem
Seni çocuklarından ayıramaz buna hakkı yok. Asıl o çocukların psikolojisini bozacak tarzda davranışlarda bulunduğu için sen alabilirsin çocukları. Hakkını ara. Asla korkmadığını belli et ama saygısızlık veya sinirlendirecek davranışlarda bulunma ki, senin için mahkemede yararı olsun ayrıca da, sinirlenip saçma saçma şeyler yapmasın

Olan olmuş artık arkadaşlar da üzüldükleri için söylüyorlar
Anneniz ortalık karışacak diye korkuyor sizi hiç düşünmüyor bu arada
Sizi Hiç düşünmeyenleri siz neden düşüneceksiniz
Gidin mahkemeye aldattığını söyleyin kanıtları da verin
Kıymetli mi evlatlarınızdan sizden?

Adam artık kapıya gelip ne deyip de korkuttuysa bunları, öldürürüm diyormuş demek cildirabilen bu yapıda ki ailesi de korkup vermiş tüm çocukları.
Kadının eşi de pısmış korkmus kaybetmekten demek ki karısı yapmadığını söyleyince inanmış karisini kaybetmekten korkuyor ne marifetleri varsa artık tüm adamlar aşık ona.
Neyse umarım çocuklarını alır bosanirsin ve bir işe girersin o adamdan yar olmaz sana sanirim artik da adam zorla eve geri getirmez umarım sizi. Çünkü böyle bir evde çocuk büyütmek de sağlıklı değil.

Ne de güzel moral veriyorsunuz konu sahibine böyle. .ne kadar pozitif bir insansiniz siz..
Olan olmuş arkadaşım şu an da halledilmesi gereken konu bu değil. .o çocuklar ne olacak?konu sahibi ne yapmalı?
Geçmişe gidip degistiremeyecigimiz durumlar için kafa yormayalım geleceği konuşalım ki sonuç odaklı düşünelim. .

Alacam ben onlari nezorluklarla buyuttum eve ekmek getirmekle baba olunmuyor ben hem babayim hem anne herseyleriyle ben ilgilendim osadece karinlarini doyurdu baska hic birsey yapmadi ne hastalikta nede saglikta ilgolenmedi ben iki kizimda sezaryan oldum sabahi kalkip evimin isini yapip cocuklarima baktim kimsem olmadi yanimda annem olaylardan dolayi konusmuyordu gunduzleri gelir bana yardim ederdi ben onlar icin 14 yilimi verdim simdi ona birakmam cocuklarimi

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum

Sen o kadını hiç al aşağı edemedin mi ?
Yani bi anlık kadınlık gururunla onu hiç parçalayamadın mı? Tırnaklarını çıkaramadın mı?
Sakın yanlış anlamayın beni ama bile bile gözünüzün içinde oluyor bu olay ve yakın biri !
Allah yardımlar etsin

cocuklarınızı hıc bır hakım babasına vermez... ıkımcısı sıze ne nıye aldatılan kadını bırde ıaın ıcıne katmıyorsunuz??? dünya aleme aldatırdım ılk oncede kocasına ne kadar cahılsınız...

Tebrik ediyorum sizi en doğru kararı verdiniz inşallah. Korkmayın ne yaparım diye asgari ücretli bi ise girer çalışırsınız o parayla erkek çalışıyor kadın çocuk evde kirası vs vs yapılıyor yani kadında yapar pekala sonrasına bakarsiniz devlet is kurmak isteyen kadınlara kredi veriyor neler ne imkânlar başaran çok kadın var ben bi ornek vereyim inanın doğru söylüyorum sizi ikna etmek için değil ben maki müşavir yaninda çalıştım senelerce orda bi mukellefim vardı 40yasindan sonra dayak aldatma olaylarından sonra eşinden boşanıp is kurdu inanirmisin o kadar büyüttü ki isi koca AVM de buz pisti isine girdi deli paralar kazandı korkmayın Allah sabredenlerle beraber inşallah kendinize guvenin

aynen şaka gıbı konu gelının teyzesı bırde saklıcam neymıs

Yapılacak hiçbirşey yok diyorsunuz yani oylemi??
Oh o zaman ne yapsın konu sahibi..intihar etsin mi??

yani bu 5 yıllık aldatma olayından önce de sizin evliliğiniz iyi değilmiş ki. niye ısrarla 4e çıkardınız sayıyı. tamam olan olmuş artık ama bi insanın bu kadar düşüncesiz olabilmesini aklım almıyo. anayım ben anaa diye istediğiniz kadar kendinizi paralayın ama o çocukların mutsuzlukların da sizin de payınız var malesef. çok üzüldüm.

Ben olsam bunu yapardım şahsen yansın tüm sülale umurum olmazdı herkes namusuna edebine sahip çıkacak ama konu sahibi yapmıyor bisey diyemiyorum görüşler farklı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…