- 7 Mart 2016
- 139
- 331
- 18
- 39
Önceki konumu okuyanlar bilir 5 yildir aldatiliyorum kadinin kocasi calismaya gitti bizimki her gece orda en son bu sabah saat 6 da kadinin evinden geldi dusa girdi yikandi bende sordum nerden geliyorsun nerden geldigimi bilmiyormusun dedi bende cocuklari aldim o saatte ciktim 15 dakka sonra annemi arayip hakeretler etti cocuklari aldi simdi bosanma davasi acacagiz benim hic gelirim yok cocuklarimi bana verirlermi 4 cocugum var kucugu 8 aylik onu bile benden kopardilar ben ne yapayim ne olur cocuklarim icin bana dua edin bana versinler ben cok cektim dayanamadim artik yaptiklarina resmen bana iskence ediyordu dilerim allahtan bana bunu yapan kadin daha beter olur
üstelık kocası geceyı orda gecırıyor evdede gusulunu alıyor saka gıbı bırde pişkin pişkin nerden geldıgımı bılıyorsun dıyor. o kadın nasıl kocasından korkmuyor...!!! hepsınız sakasınız galıbaBen olsam bunu yapardım şahsen yansın tüm sülale umurum olmazdı herkes namusuna edebine sahip çıkacak ama konu sahibi yapmıyor bisey diyemiyorum görüşler farklı demek
Yok artık tabi yanına kar kalsın ...!Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
O kısmını walla bende anlamadım nerde yapmışlar o isi nasıl rahatlık bu bilemedim . Konu sahibi kafasında ne kuruyorsa artik korkuyor söylemeye galiba ama bilmiyor ki hem kendisinin hem çocuklarının onurunu kurtaracak hoş bi tanıdığım bu tarz bi konuda onur karin doyurmuyor bırak allasen demişti o aklıma geldiüstelık kocası geceyı orda gecırıyor evdede gusulunu alıyor saka gıbı bırde pişkin pişkin nerden geldıgımı bılıyorsun dıyor. o kadın nasıl kocasından korkmuyor...!!! hepsınız sakasınız galıba
İftira olmadığını kanitladiginizda hepsinin yüzüne tükürün. Nasıl bir agabi ki bu?!!Kardesim biliyor herseyi beni ilgilendirmez diyor benim huzurumu bozmayim benim ailem var cocuklarim var karisida kardesimde 3 yildir benimle konusmuyor karisida iftira diyor benim kardesim savcilikta calisiyor simdi geldi hic sormadi anne ablam niye gelmis cocuklari nerde benim oldugum odaya bile gelmiyor benim bir annem var baska kimsem yok anneminde maddi hicbir geliri yok kardesimin yaninda kaliyor
Ne iyi yaptınız. .Allah sizden razı olsun..Arkadaşlar herkes bir sakin olsun :) Ben konu sahibi ile az önce telefonda görüştüm. ve gerçekten şaşırdım. Doğuyu orada ki kültürü ve yaşam şartlarını az çok biliyorum. Bakın orada hukuk bile bazen etkisiz kalıyor. Bunu bir hukukçu olarak söylemek çok acı ama gerçek bu. Gencecik bir avukat arkadaşımız icraya gittiği evin sokağında daha eve varamadan vurulmuştu. İnsanlar orada hukuk yollarına bile başvurmaya korkuyor.
Evet şaşırdım, çünkü ben karşımda korkmuş, ezilmiş bir kadın beklerken gayet güçlü, kendisini nelerin beklediğini az çok tahmin eden, tek korkusu çocukları olan bir kadın gördüm.
Bazen işler öyle hikaye yazar gibi kolay olmuyor, "çocuğumu kim alacakmış yakarım bu şehri" sözleri sadece yazılarda kalıyor. Bu işi büyütmek, ateşi körüklemek şuan sadece konu sahibine ve çocuklara zarar verir. Konu sahibi zaten her durumda tazminat+her çocuk için ayrı nafaka+kendisine nafaka alacak. İhaneti davaya konu etmek, karşı tarafı kızdırıp kötü olaylara sebebiyet vermekten başka işe yaramaz. Ben kendisine işin hukuki işleyişini de anlattım. Kararını az çok verdi diye tahmin ediyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Urfanin bir ilcesindeHangi şehirdesiniz?
Bunlar oluyor dediginiz doguda namus davasi da var o ne olcak?Arkadaşlar herkes bir sakin olsun :) Ben konu sahibi ile az önce telefonda görüştüm. ve gerçekten şaşırdım. Doğuyu orada ki kültürü ve yaşam şartlarını az çok biliyorum. Bakın orada hukuk bile bazen etkisiz kalıyor. Bunu bir hukukçu olarak söylemek çok acı ama gerçek bu. Gencecik bir avukat arkadaşımız icraya gittiği evin sokağında daha eve varamadan vurulmuştu. İnsanlar orada hukuk yollarına bile başvurmaya korkuyor.
Evet şaşırdım, çünkü ben karşımda korkmuş, ezilmiş bir kadın beklerken gayet güçlü, kendisini nelerin beklediğini az çok tahmin eden, tek korkusu çocukları olan bir kadın gördüm.
Bazen işler öyle hikaye yazar gibi kolay olmuyor, "çocuğumu kim alacakmış yakarım bu şehri" sözleri sadece yazılarda kalıyor. Bu işi büyütmek, ateşi körüklemek şuan sadece konu sahibine ve çocuklara zarar verir. Konu sahibi zaten her durumda tazminat+her çocuk için ayrı nafaka+kendisine nafaka alacak. İhaneti davaya konu etmek, karşı tarafı kızdırıp kötü olaylara sebebiyet vermekten başka işe yaramaz. Ben kendisine işin hukuki işleyişini de anlattım. Kararını az çok verdi diye tahmin ediyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
pardon siz iyi misiniz? bahsettiğim tepkilerinizde ölçülü olmanız. birini yargılarken empati kurabilmeniz..Ne öldürmesi ya??
Kadının yanında olacağım diye bizi kötü göstermeye çalışmayın.
Neler yaşadığını bilemem ama korunabilirdi.
Bunlar oluyor dediginiz doguda namus davasi da var o ne olcak?
konu sahibi boşanırsa eşinin ailesinin çevresinin ona bişey yapacaklarından mı korkuyor. doğu illeri öyle gerçekten. öyle bi hale geliyo ki kuma bile gelse kadına ses çıkarttırmıyolarArkadaşlar herkes bir sakin olsun :) Ben konu sahibi ile az önce telefonda görüştüm. ve gerçekten şaşırdım. Doğuyu orada ki kültürü ve yaşam şartlarını az çok biliyorum. Bakın orada hukuk bile bazen etkisiz kalıyor. Bunu bir hukukçu olarak söylemek çok acı ama gerçek bu. Gencecik bir avukat arkadaşımız icraya gittiği evin sokağında daha eve varamadan vurulmuştu. İnsanlar orada hukuk yollarına bile başvurmaya korkuyor.
Urfanin bir ilcesinde
Arkadaşlar herkes bir sakin olsun :) Ben konu sahibi ile az önce telefonda görüştüm. ve gerçekten şaşırdım. Doğuyu orada ki kültürü ve yaşam şartlarını az çok biliyorum. Bakın orada hukuk bile bazen etkisiz kalıyor. Bunu bir hukukçu olarak söylemek çok acı ama gerçek bu. Gencecik bir avukat arkadaşımız icraya gittiği evin sokağında daha eve varamadan vurulmuştu. İnsanlar orada hukuk yollarına bile başvurmaya korkuyor.
Arkadaşlar herkes bir sakin olsun :) Ben konu sahibi ile az önce telefonda görüştüm. ve gerçekten şaşırdım. Doğuyu orada ki kültürü ve yaşam şartlarını az çok biliyorum. Bakın orada hukuk bile bazen etkisiz kalıyor. Bunu bir hukukçu olarak söylemek çok acı ama gerçek bu. Gencecik bir avukat arkadaşımız icraya gittiği evin sokağında daha eve varamadan vurulmuştu. İnsanlar orada hukuk yollarına bile başvurmaya korkuyor.
5yıldır aldatilidigini bile bile nasıl tekrar cocuk yaparsin ben onu anlamiyirum.Önceki konumu okuyanlar bilir 5 yildir aldatiliyorum kadinin kocasi calismaya gitti bizimki her gece orda en son bu sabah saat 6 da kadinin evinden geldi dusa girdi yikandi bende sordum nerden geliyorsun nerden geldigimi bilmiyormusun dedi bende cocuklari aldim o saatte ciktim 15 dakka sonra annemi arayip hakeretler etti cocuklari aldi simdi bosanma davasi acacagiz benim hic gelirim yok cocuklarimi bana verirlermi 4 cocugum var kucugu 8 aylik onu bile benden kopardilar ben ne yapayim ne olur cocuklarim icin bana dua edin bana versinler ben cok cektim dayanamadim artik yaptiklarina resmen bana iskence ediyordu dilerim allahtan bana bunu yapan kadin daha beter olur
konu sahibi boşanırsa eşinin ailesinin çevresinin ona bişey yapacaklarından mı korkuyor. doğu illeri öyle gerçekten. öyle bi hale geliyo ki kuma bile gelse kadına ses çıkarttırmıyolar
hay ağzın bal yesin.. kimse kadıncağızın durumunu düşünmeden eleştirip fırçalayıp duruyor. yok nie öyle yaptın yok sen hak etmişsin felan..
kimse bi destek olayım mantıklı bir fikir vereyim demiyor.
senin de desteğin için eline sağlık..
aslında en güzeli ayrılıp batıda iş bulup o şehri terketmek. durumu çok zor çok. orada yaşamayanın bu olayları anlaması zorMaalesef hayat doğuda ,batıda ki kadar rahat değil. Konu sahibi için en uygun şey boşanmak ve nafakasını tazminatını alarak yeni hayatına başlamak. Daha ilerisi herkesi en başta çocukları kötü etkiler ve etkileri yıllarca silinmez.
Yazmak kolaydır her zaman. Eğer bir evlat için şehirler yakılsaydı şuan Türkiye'nin alev topu olması gerekirdi. Böyle durumlarda duygusal değil mantıklı hakaret etmek doğrudur. Duygusallık herkese zarar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?