annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Hangi şehirdesiniz?

Ben olsam bunu yapardım şahsen yansın tüm sülale umurum olmazdı herkes namusuna edebine sahip çıkacak ama konu sahibi yapmıyor bisey diyemiyorum görüşler farklı demek
üstelık kocası geceyı orda gecırıyor evdede gusulunu alıyor saka gıbı bırde pişkin pişkin nerden geldıgımı bılıyorsun dıyor. o kadın nasıl kocasından korkmuyor...!!! hepsınız sakasınız galıba

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Yok artık tabi yanına kar kalsın ...!

O kısmını walla bende anlamadım nerde yapmışlar o isi nasıl rahatlık bu bilemedim . Konu sahibi kafasında ne kuruyorsa artik korkuyor söylemeye galiba ama bilmiyor ki hem kendisinin hem çocuklarının onurunu kurtaracak hoş bi tanıdığım bu tarz bi konuda onur karin doyurmuyor bırak allasen demişti o aklıma geldi Bende sasirmaz oldum bu düşüncedeki kadinlara çok fazlalar etrafta

Kardesim biliyor herseyi beni ilgilendirmez diyor benim huzurumu bozmayim benim ailem var cocuklarim var karisida kardesimde 3 yildir benimle konusmuyor karisida iftira diyor benim kardesim savcilikta calisiyor simdi geldi hic sormadi anne ablam niye gelmis cocuklari nerde benim oldugum odaya bile gelmiyor benim bir annem var baska kimsem yok anneminde maddi hicbir geliri yok kardesimin yaninda kaliyor

Arkadaşlar herkes bir sakin olsun :) Ben konu sahibi ile az önce telefonda görüştüm. ve gerçekten şaşırdım. Doğuyu orada ki kültürü ve yaşam şartlarını az çok biliyorum. Bakın orada hukuk bile bazen etkisiz kalıyor. Bunu bir hukukçu olarak söylemek çok acı ama gerçek bu. Gencecik bir avukat arkadaşımız icraya gittiği evin sokağında daha eve varamadan vurulmuştu. İnsanlar orada hukuk yollarına bile başvurmaya korkuyor.

Evet şaşırdım, çünkü ben karşımda korkmuş, ezilmiş bir kadın beklerken gayet güçlü, kendisini nelerin beklediğini az çok tahmin eden, tek korkusu çocukları olan bir kadın gördüm.

Bazen işler öyle hikaye yazar gibi kolay olmuyor, "çocuğumu kim alacakmış yakarım bu şehri" sözleri sadece yazılarda kalıyor. Bu işi büyütmek, ateşi körüklemek şuan sadece konu sahibine ve çocuklara zarar verir. Konu sahibi zaten her durumda tazminat+her çocuk için ayrı nafaka+kendisine nafaka alacak. İhaneti davaya konu etmek, karşı tarafı kızdırıp kötü olaylara sebebiyet vermekten başka işe yaramaz. Ben kendisine işin hukuki işleyişini de anlattım. Kararını az çok verdi diye tahmin ediyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

İftira olmadığını kanitladiginizda hepsinin yüzüne tükürün. Nasıl bir agabi ki bu?!!
Kusura bakmayın ama inşallah kendi başlarına da böyle bir şey gelir diyeceğim. .elimde değil. .

Ne iyi yaptınız. .Allah sizden razı olsun..

Bunlar oluyor dediginiz doguda namus davasi da var o ne olcak?

Konu Sahibi internetten x bir avukatın numarasini alıp görüş gerekli soruları sor ve bir an önce ne yapılması gerekiyorsa yap

Ne öldürmesi ya??
Kadının yanında olacağım diye bizi kötü göstermeye çalışmayın.
Neler yaşadığını bilemem ama korunabilirdi.
pardon siz iyi misiniz? bahsettiğim tepkilerinizde ölçülü olmanız. birini yargılarken empati kurabilmeniz..
yoksa ne çıkarım var da kendimi üstlere çıkarıp sizi kötüleyim..
bence kendi yazdıklarınıza bi dönüp bakın..
insanları yargılamadan önce de bi düşünün..

Bunlar oluyor dediginiz doguda namus davasi da var o ne olcak?

Anladığım kadarıyla konu sahibinin böyle bir endişesi yok, eşi zaten boşanmak konusunda sorun çıkartmıyor.

Namus davasında yapabileceğimiz tek şey kadınlarımızı eğitmek, eğitimli kadınların yetiştirdiği ufku açık nesillere sahip olmak. Gerisi sadece bir satır ceza maddesi olarak kalır hepsi bu.

konu sahibi boşanırsa eşinin ailesinin çevresinin ona bişey yapacaklarından mı korkuyor. doğu illeri öyle gerçekten. öyle bi hale geliyo ki kuma bile gelse kadına ses çıkarttırmıyolar

Urfanin bir ilcesinde

Nickinizde 01 görünce Adanalısınız sandım, Adanada olsaydınız size hukuki yardımda bulunabilirdim, onun için sordum. Lütfen bir avukata danışın, maddi sıkıntınız olsa dahi bir çok avukat yardımcı olur.

hay ağzın bal yesin.. kimse kadıncağızın durumunu düşünmeden eleştirip fırçalayıp duruyor. yok nie öyle yaptın yok sen hak etmişsin felan..
kimse bi destek olayım mantıklı bir fikir vereyim demiyor.
senin de desteğin için eline sağlık..

ben de konu sahibi ile görüştüğümde inanın kararlılığına ve çareler aramsına çok şaşırmıştım.işi gücü eğitimi olupta ama çocuklarım var ama kocamı seviyorum diyen bir kadından daha onurlu bir hanım.
bulunduğu şartlar içerisinde en doğru kararları almaya çalışmış.
savcılığa git avukata polise git bunların hepsinin yolunu bilen bir kadın sadece sizin de dediğiniz gibi bazen hukuk bile etkisiz kalıyor.
4 çocuk nedne yaptın diye eleştirmeyin 10 çocuğu olsa da başedebilecek bir kadın kocadan hiçbir şey beklemiyor sadece rahat bırakılmak istiyor.

5yıldır aldatilidigini bile bile nasıl tekrar cocuk yaparsin ben onu anlamiyirum.

konu sahibi boşanırsa eşinin ailesinin çevresinin ona bişey yapacaklarından mı korkuyor. doğu illeri öyle gerçekten. öyle bi hale geliyo ki kuma bile gelse kadına ses çıkarttırmıyolar

Maalesef hayat doğuda ,batıda ki kadar rahat değil. Konu sahibi için en uygun şey boşanmak ve nafakasını tazminatını alarak yeni hayatına başlamak. Daha ilerisi herkesi en başta çocukları kötü etkiler ve etkileri yıllarca silinmez.

Yazmak kolaydır her zaman. Eğer bir evlat için şehirler yakılsaydı şuan Türkiye'nin alev topu olması gerekirdi. Böyle durumlarda duygusal değil mantıklı hakaret etmek doğrudur. Duygusallık herkese zarar verir.

aslında en güzeli ayrılıp batıda iş bulup o şehri terketmek. durumu çok zor çok. orada yaşamayanın bu olayları anlaması zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…