- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Canım bizde senin gibiyiz aynı duyguları paylaştımÇok kırıldım çok içim acıyor... boğazım düğüm düğüm aglamamak için kendimi zor tutuyorum.. allaha sığınıyorum o görüyor o biliyor...
Içten içe benden önce kendi hamile kalmayı beklemiş resmen 2 yıl o cümleyi saklamış..
Kimseye güvenim kalmadı çok kırgınım...
Bide sürekli foto paylasiyor yakında tedavi ye gireceğimi biliyor iyice stres e sokuyor beni..
Çok kırıldım çok içim acıyor... boğazım düğüm düğüm aglamamak için kendimi zor tutuyorum.. allaha sığınıyorum o görüyor o biliyor...
Içten içe benden önce kendi hamile kalmayı beklemiş resmen 2 yıl o cümleyi saklamış..
Bide sürekli foto paylasiyor yakında tedavi ye gireceğimi biliyor iyice stres e sokuyor beni..
Bazı kız kardeşler düşmandan beter oluyor benim kizkardesim beni abla olarak görmediğini söyledi iyiki kocan seni aldatmış dedi çocuğumu hiç sevmediğini onu görmek istemediğini defalarca söyledi evladıma huzur vermedi bende ailemden kardeşimden nefret ediyorum artıkHayırlı geceler arkadaşlar...
Icimi sizlatan şeyleri burda paylaşmak istiyorum çünkü kimsem yok derdimi anlatacak yada anlayacak...
Ben 8 yıllık evliyim kardeşim 3 yıllık evli..
5 yıldır çocuk istememe rağmen malesef olmadı...
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
Yakında 3. Tedavime başlıyorum nasipse..
Dün kardeşim hamile olduğunu açıkladı bütün aile çok mutlu oldu.. annem de bi akrabamız doğum yaparken 2 yıl önce demişki ISSIZZ a dua et onunda bebeği olsun inşallah..
Bu akraba da bunu kardeşime söylemiş annen sana değilde ablana dua istedi diye...
Dün kardeşim beni odaya çağırdı abla ben hamileyim buda kalp atışı diyip yıllardır tek hayalim olan ultrason da kalp atışını gösterdi..
Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah dedim sağol dedi...
Bak gördün mü annemin duası değil benim duam kabul oldu dedi.. ne diyorsun sen dedim..
Annem 2 yıl önce sana dua istemiş ama bak ben hamileyim dedi...
Yüzüne baktım sadece gözlerim doldu...
2 negatif tüp bebegimi biliyor yıllardır çektiğim acıyı negatif aldığımda nasıl üzüntü den mahfoldugumu biliyor...
Hic cevap vermedim öylece baktım suratına..
Çok aşırı mutlu ablam acılı diyip hiç empati yapmiyo eşine süpriz yapmış baba oluyorsun diye pankart açtırmış... hepsini gösterdi..
Her gün aile whatup olan yere foto atiyor..
Benmi çok alınganım yada kötü dönemde olduğum için mi böyleyim bilmiyorum...
Kafam allak bullak... sadece biraz empati yapmasını isterdim içi yanan bir tüp bebek annesi olarak...
Boğazım düğüm düğüm icim çok acıyor...
Özellikle tüp bebek anneleri sizin düşünceleriniz çok önemli benim için normal mi böyle tepki vermem kardeşim adına sevindim ama kendi adıma çok üzgünüm...
Her hamilelik haberi beni kahrediyor...
Canım benim üzme kendini. Kardeşin densizlik yapmış. Ben de ablam 2. çocuğuna hamile kaldığında çok üzülmüştüm. Ablam beni incitmemek için çok uğraştı. Hatta yeğenim doğduktan sonra dahi ortak grubumuza hiç bir zaman resim atmıyordu. Birgün niye resim atmıyorsun deyince, üzülürsün diye atmıyorum dedi. Tabi kabul etmek lazım ki bizde de bu süreçte yaşadıklarımızdan dolayı duygusallık, kırılganlık fazla oluyor. Ben de resim atmamasına alınıyordum:)Çok kırıldım çok içim acıyor... boğazım düğüm düğüm aglamamak için kendimi zor tutuyorum.. allaha sığınıyorum o görüyor o biliyor...
ailenin içine bomba mı atsınkardeşine özel olarak desin ben çok kırıldım sen neden böyle söyledin? bir duayı bana çok mu gördün diye?
Yeni evliliğin nasıl gidiyor canım. İnşallah artık mutlu olursun. Bayağı sıkıntılar yaşamıştınBazı kız kardeşler düşmandan beter oluyor benim kizkardesim beni abla olarak görmediğini söyledi iyiki kocan seni aldatmış dedi çocuğumu hiç sevmediğini onu görmek istemediğini defalarca söyledi evladıma huzur vermedi bende ailemden kardeşimden nefret ediyorum artık
Onlar yüzünden tek kaldım ilk onlar sırtlarını döndü
Alışmaya çalışıyorum ikinci evlilikte insan daha başka türlü yaklaşıyor olaylara eşim kendi halinde bir adamYeni evliliğin nasıl gidiyor canım. İnşallah artık mutlu olursun. Bayağı sıkıntılar yaşamıştın
Hayırlı geceler arkadaşlar...
Icimi sizlatan şeyleri burda paylaşmak istiyorum çünkü kimsem yok derdimi anlatacak yada anlayacak...
Ben 8 yıllık evliyim kardeşim 3 yıllık evli..
5 yıldır çocuk istememe rağmen malesef olmadı...
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
Yakında 3. Tedavime başlıyorum nasipse..
Dün kardeşim hamile olduğunu açıkladı bütün aile çok mutlu oldu.. annem de bi akrabamız doğum yaparken 2 yıl önce demişki ISSIZZ a dua et onunda bebeği olsun inşallah..
Bu akraba da bunu kardeşime söylemiş annen sana değilde ablana dua istedi diye...
Dün kardeşim beni odaya çağırdı abla ben hamileyim buda kalp atışı diyip yıllardır tek hayalim olan ultrason da kalp atışını gösterdi..
Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah dedim sağol dedi...
Bak gördün mü annemin duası değil benim duam kabul oldu dedi.. ne diyorsun sen dedim..
Annem 2 yıl önce sana dua istemiş ama bak ben hamileyim dedi...
Yüzüne baktım sadece gözlerim doldu...
2 negatif tüp bebegimi biliyor yıllardır çektiğim acıyı negatif aldığımda nasıl üzüntü den mahfoldugumu biliyor...
Hic cevap vermedim öylece baktım suratına..
Çok aşırı mutlu ablam acılı diyip hiç empati yapmiyo eşine süpriz yapmış baba oluyorsun diye pankart açtırmış... hepsini gösterdi..
Her gün aile whatup olan yere foto atiyor..
Benmi çok alınganım yada kötü dönemde olduğum için mi böyleyim bilmiyorum...
Kafam allak bullak... sadece biraz empati yapmasını isterdim içi yanan bir tüp bebek annesi olarak...
Boğazım düğüm düğüm icim çok acıyor...
Özellikle tüp bebek anneleri sizin düşünceleriniz çok önemli benim için normal mi böyle tepki vermem kardeşim adına sevindim ama kendi adıma çok üzgünüm...
Her hamilelik haberi beni kahrediyor...
Canım benim şu mesajına kadar msjalri hepsini okuyup öyle yazacaktım fakat bunu görünce dayanamadım asla sakın üzülme strese girme tüp bebeğin en büyük düşmanı stres bak bende yıllarca bekleyip tüp bebek ile hamile kaldım rabbim dilesin yeterki sabırlı ve tevekküllü ol sakın bu kardeşinin saçma sapan tavırlarına bakıp üzülme rabbim dana ince anne yarısı olmayı sonra anne ligi nasip edecek belkide bu denemen tutacak ins allah bizim gibi kadınların daima yanında ona sigin lütfen lütfen lütfen üzülme ve tedaviye odaklan moralini yüksek tut hatta bir kaç gün tatil yap uzaklaş böyle olumsuzluklardanÇok kırıldım çok içim acıyor... boğazım düğüm düğüm aglamamak için kendimi zor tutuyorum.. allaha sığınıyorum o görüyor o biliyor...
Cok haklisiniz yanliz baslik olmamis , anneniz evlat ayirmakis ki , kadinin niye günahını aldiniz anlamadim
Kardesinizi de allaha havale edip mesafe koyun araniza , kotu bir insan hem de cok kotu bir insan
Kardeşinin kalbi mi kötü yoksa kinle mi dolmuş içi bilemem ama söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil. Ben olsaydım bir şoka girer sonra kardeş hamile falan dinlemez kırılacağı yerden ciddi kırardım. Çok sinirlendim. Sanırım o da çocuk istiyordu ve büyük olasılıkla her gelen bu konuda senin üzerine düştüğü için içerlenip kinlenmiş, öfkelenmiş ve gücü sana yetmiş. Her ne olursa olsun ben ablamı asla bu şekilde incitmezdim. Ablamı bırak kimseyi böyle bir yerden vurmazdım.
Sadece veren allah alan allah dedim çıktım gittim... ne diyebilirim ki böyle bir insana..Annemın degıl benım duam kabul oldu dedıgınde 'sahtın sahbaz oldun gerızekalı' daha onunde aylar var otur ıcını temiz tut saglıkla al bebegını al kucagına, allah var allahtan kork boyle cumleler kurarken dıyıp cıksaydınız keske odadan.
Renksiz ultrason fotosu gösteren gruba falan atan tipleri anlamiyorum hıc. Bebek bezelye kadar ne dememizi bekliyorlar her zaman merak etmısımdır.
Suan tıpı bezelye gıbı ama uzun boylu olacak falan mı dıyelım ne dıyelım bunlara?
Allah en kısa zamanda size de nasip etsin ınsallah.
Aynı yollardan geçmiş biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Sakın üzme kendini, ablamdan ya da kardeşimden değil ama, yakınım dediğim insanların ne gaflarını duydum..
Dış gebelik ameliyatından sonra taburcu olup, evime geldiğimde, görümcemin, eşine '' Niye zile basmıyorsun sanki içeride bebek uyuyor'' demesini..
Anneler gününde, sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, biri ''annesi olmayanlar var, çocuğu olmayanlar var abartmayalım'' dediğinde, ''napalım canım bizim suçumuz mu..??'' demesini, ömrüm boyunca unutamam..
Bol bol dua et, çünkü her şeye gücü yeten Rabbimiz var..
Bende kısmetse 3. tedaviyi deneyeceğim..
İnşallah Rabbim sana da, bana da ve isteyen herkese, en hayırlısını, en güzelini versin..
Sana kocaman kocaman sarıyorum burdan.. Dualarımdasın..
Allah herkesin gönlüne göre versin iyilik düşünene iyilik kötülük düşünene kendine çevirsin.. demin namazım da da dua ettim allah herkesin içimi biliyor... benim dualarimda da hep ilk baş emek edenlere istiyorum annemde böyle yapmış doğal olarak ama 2 yıldır bu anı beklemiş kinlenmis yazık Insanın kanına dokunuyor... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah inşallah hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?