Annemin evlât ayırması...

Canım bizde senin gibiyiz aynı duyguları paylaştım
Kardeşinin mutlaka annen sadece sana istedi diye kanina dokunmuş bende istiyorum neden banada dua istemedi modundaymis
Bu tip konular bizim aile de yaşanıyor maalesef
Ama bende aşmaya çalıştığımı düşünüyorum artık
Sen kendi duanı kendine et kişiye kendinden fayda var
Bende istiyorum olmuyor insanlar çabalamadan tak diye hamile kalıyor nasıl oluyor dedikten sonra ilk başlarda isyan etmiştim şimdi şöyle düşünüyorum herkesin kaderi farklı kişilerle ,olaylarla sınaniyor..
Kalbini üzme rahatla bende senin gibi tedavilere tekrar başlayacağım rahatlamaya çalışıyorum..
Bol bol kendine dua et
Lütfen ruhsal anlamda rahatlayıp öyle başlamani tavsiye ederim

Aynı yollardan geçmiş biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Sakın üzme kendini, ablamdan ya da kardeşimden değil ama, yakınım dediğim insanların ne gaflarını duydum..

Dış gebelik ameliyatından sonra taburcu olup, evime geldiğimde, görümcemin, eşine '' Niye zile basmıyorsun sanki içeride bebek uyuyor'' demesini..

Anneler gününde, sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, biri ''annesi olmayanlar var, çocuğu olmayanlar var abartmayalım'' dediğinde, ''napalım canım bizim suçumuz mu..??'' demesini, ömrüm boyunca unutamam..

Bol bol dua et, çünkü her şeye gücü yeten Rabbimiz var..

Bende kısmetse 3. tedaviyi deneyeceğim..
İnşallah Rabbim sana da, bana da ve isteyen herkese, en hayırlısını, en güzelini versin..
Sana kocaman kocaman sarıyorum burdan.. Dualarımdasın..

Bazı kız kardeşler düşmandan beter oluyor benim kizkardesim beni abla olarak görmediğini söyledi iyiki kocan seni aldatmış dedi çocuğumu hiç sevmediğini onu görmek istemediğini defalarca söyledi evladıma huzur vermedi bende ailemden kardeşimden nefret ediyorum artık
Onlar yüzünden tek kaldım ilk onlar sırtlarını döndü

Kardeşiniz o lafı söylemese sizi haklı değil duygusal bulurdum ama haklısınız siz. Nasıl içine oturduysa canınızı acıtmak istemiş aklınca. Dünyanın tamamen adil olmasa da güzel bir işleyişi var yapılan kimsenin yanına kar kalmıyor inanın. Evlat çok kıymetli elbette ama asıl önemli olan hayırlı evlat. Çocuğu olanların böbürlenmesi de boşa bu dünyada nice insan saniyeler içinde kaybetti çocuklarını kimsenin elinde senet yok bunlara dair. Tabi bunlar temenni değil ama inanın o lafın bedeli bi yerden çıkacak kardeşinizden. Mesafe koyun kalbinizi karartmayın. En kısa zamanda hayırlı bir evlat haberi alırsınız inşallah. Üzülmeyin nolur.

Canım benim üzme kendini. Kardeşin densizlik yapmış. Ben de ablam 2. çocuğuna hamile kaldığında çok üzülmüştüm. Ablam beni incitmemek için çok uğraştı. Hatta yeğenim doğduktan sonra dahi ortak grubumuza hiç bir zaman resim atmıyordu. Birgün niye resim atmıyorsun deyince, üzülürsün diye atmıyorum dedi. Tabi kabul etmek lazım ki bizde de bu süreçte yaşadıklarımızdan dolayı duygusallık, kırılganlık fazla oluyor. Ben de resim atmamasına alınıyordum:)

ailenin içine bomba mı atsınkardeşine özel olarak desin ben çok kırıldım sen neden böyle söyledin? bir duayı bana çok mu gördün diye?

Haklisiniz bir an cok sinirlendim de. Kardesine uzak durursa kiskanclik olarak yorumlayip haksiz yere konu sahibinin uzerine gidebilirler diye de dusundum...

Yeni evliliğin nasıl gidiyor canım. İnşallah artık mutlu olursun. Bayağı sıkıntılar yaşamıştın

Başlık gerçekten olmamış burada annenizin hiçbir suçu yok. Allah kardeşinde hayırlısını versin. Kusura bakmayın da kardeşiniz insanlıktan nasibini alamamış kardeşte denmez böylesine.. Lütfen üzülmeyin Rabb'im en kısa zamanda size de nasip etsin.

Kardeşinizin cahilliği diyelim,yada densizliği .. lütfen kendini üzme,bazı insanların sizi anlaması için aynı şeyleri yaşaması gerekiyor malesef,seni çok iyi anlıyorum sabretmekten başka birşey gelmiyor elden, lütfen üzme kendini,dilerim Allah seni en kısa zamanda sevindirsin.

Canım benim şu mesajına kadar msjalri hepsini okuyup öyle yazacaktım fakat bunu görünce dayanamadım asla sakın üzülme strese girme tüp bebeğin en büyük düşmanı stres bak bende yıllarca bekleyip tüp bebek ile hamile kaldım rabbim dilesin yeterki sabırlı ve tevekküllü ol sakın bu kardeşinin saçma sapan tavırlarına bakıp üzülme rabbim dana ince anne yarısı olmayı sonra anne ligi nasip edecek belkide bu denemen tutacak ins allah bizim gibi kadınların daima yanında ona sigin lütfen lütfen lütfen üzülme ve tedaviye odaklan moralini yüksek tut hatta bir kaç gün tatil yap uzaklaş böyle olumsuzluklardan

Annenizin evlat ayrimi yaptigi konuyu anlayamadim,sonucta sizin icin dua istemis.
kardesinizinde kalbi kotu,sizde bu konuda hakli olarak hassas ve alingansiniz.Allah en kisa zamanda sizinde kucagnızı doldursun insallah.

Cok haklisiniz yanliz baslik olmamis , anneniz evlat ayirmakis ki , kadinin niye günahını aldiniz anlamadim
Kardesinizi de allaha havale edip mesafe koyun araniza , kotu bir insan hem de cok kotu bir insan

Kardeşim evlat ayrımı yaptığını düşünüyor çünkü annem babam bana çok yoğunlaşıyor ona uzaklar diye kendince annemin duası kabul olmadı diye anneme kinleniyor bana dua etmedi ama bak ben hamileyim sen hala değilsin der gibi.. bana bi kini yok bütün kini anneme çünkü bana daha çok ilgi gösteriyorlar... çünkü benim durumum ortada..

Aynen öyle ailem benim üstüme çok düşüyor..
Annem üzülüyor çünkü 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. Annem negatifi duyduğunda sabaha kadar ağladı... kendince evlat ayrımı yapiyolar diye düşünüyor kardeşim...
3. Tedavi mi nisan da olduğunu biliyor kardeşim ama anne babam bilmiyo..
Bugün diyorki annemlere söyle 3. Tedaviye girecegini... neden dedim bunca zaman söylemedim şimdi niye diyeyim...
Şöyle algıladım bende...
Söyle ki ben hamileyim ya seninde 3. Tedavin negatif olursa öğrensinler diye bekliyor resmen... aslında bana kini yok ailem niye bana önem veriyor diye onlara kini var...

Annenizin ne kabahati var hiç anlamadım.
Allah gönlünüze göre versin

Ya kusura bakmayın ama o kadar kötü kalpli ki kardeşiniz. Sıradan bir insan olsa yüzüne bakmazdım ben, kardeşiniz olduğu için mesafe koyun geçin ve her şeyin bu dünya ile sınırlı olmadığını bilin.. Allah kalbine göre versin herkesin..

Annemın degıl benım duam kabul oldu dedıgınde 'sahtın sahbaz oldun gerızekalı' daha onunde aylar var otur ıcını temiz tut saglıkla al bebegını al kucagına, allah var allahtan kork boyle cumleler kurarken dıyıp cıksaydınız keske odadan.

Renksiz ultrason fotosu gösteren gruba falan atan tipleri anlamiyorum hıc. Bebek bezelye kadar ne dememizi bekliyorlar her zaman merak etmısımdır.
Suan tıpı bezelye gıbı ama uzun boylu olacak falan mı dıyelım ne dıyelım bunlara?

Allah en kısa zamanda size de nasip etsin ınsallah.

Sadece veren allah alan allah dedim çıktım gittim... ne diyebilirim ki böyle bir insana..
Mesafemi koyacağım elbette...
Allah herkesin gönlüne göre versin Inşallah...

Allah herkesin gönlüne göre versin iyilik düşünene iyilik kötülük düşünene kendine çevirsin.. demin namazım da da dua ettim allah herkesin içimi biliyor... benim dualarimda da hep ilk baş emek edenlere istiyorum annemde böyle yapmış doğal olarak ama 2 yıldır bu anı beklemiş kinlenmis yazık Insanın kanına dokunuyor... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah inşallah hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

Aminnnnn canım.. Bende her namazımda dua ediyorum kendim için ve isteyen herkes için..
Öğle namazımda özellikle dua ettim senin için, Rabbim kabul etsin inşallah..
Bundan sonraki her duamda da sana dua edeceğim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…