Annemin evlât ayırması...

Inşallah canım arkadaşım..
Çok zor bir dönemdeyim bana dua et olur mu

insallah 3. denemeniz basarili olurda tedavi filan umarim birdaha ihtiyaç kalmaz ama eger oyle seyler olacaksa en basinda kardesinizden gizleyin tedaviyi tup bebek denemelerinizi.Ici cok kotu fesat.

insallah 3. denemeniz basarili olurda tedavi filan umarim birdaha ihtiyaç kalmaz ama eger oyle seyler olacaksa en basinda kardesinizden gizleyin tedaviyi tup bebek denemelerinizi.Ici cok kotu fesat.

Bende öyle düşünüyorum ertelendi diyeceğim doktor rahim dinlendirme verdi diyeceğim..
Daha fazla mutlu olmasın acımla...
Oysa ben ona bütün acılarımı anlattım içten içe mutlu olmuş demekki.. kimseye güvenim kalmadı bu dünya da...

Annenin evlat ayırdığı kısım tam olarak neresi?

Konu tamamen kardeşinin patavatsız ve bencil oluşu. Konu başlığını böyle açsaydın keşke.
Üzülme, dur bakalım daha doğmamış bebeğe don biçiyorlar. Bakalım bebek sağlıklı olacak mı? Hayırlısı ile kucağına alabilecek mi? Bunun derdine düşsün. Ki inşallah öyle şeyler olmaz, sağlıkla kucağına alır.

Bence üzüldüğünü belli etme. Hatta ilk hediyesini sen al.

Aksi halde daha sonra sana daha ağır cümleler kurulur. Gözü kaldı vs diye.

İnşallah sende en kısa zamanda evlat sahibi olursun.

Daha dün tüp bebek tedavisinden negatif sonucunu almış biri olarak söylüyorum, hislerin çok normal ama kardeşin çok densiz bir insan inşAllah sizinde kucağınızı doldurur Rabbim en kısa zamanda.

Daha dün tüp bebek tedavisinden negatif sonucunu almış biri olarak söylüyorum, hislerin çok normal ama kardeşin çok densiz bir insan inşAllah sizinde kucağınızı doldurur Rabbim en kısa zamanda.

Inşallah hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.. bizi bizden başkası anlamaz zaten.. baksanıza neler dedi bana içimden atamıyorum ölsem unutmam...
Çok şükür ki bu dünyanın bir de öbür dünyası var...

Sıkmayın canınızı bir süre görüşmeyin kardeşinizle iyi gelecektir size, çok zor bir süreç bebek hayaliyle yaşamak, ilaçlar tedaviler, ağrılar, acılar ama Rabbim bizede nasip edecek elbet sadece vakti var demekki, sabır ve bol bol tevekkül bende haziran ayında 2. kez denicem bu sefer olur inşAllah.

Evet yeterince zor bir tedavi zaten bide destek değilde köstek olunca insanlar dahada zorlaşıyor.. Allah görüyor allah biliyor..inşallah bi sonraki tedavinde yüzün gülsün canım..
Hayırlı sağlık lı evlatlar nasip etsin allahım inşallah...

Allah razı olsun evlat isteyen herkese nasip etsin, kimseyi bu durumla sınamasın inşAllah, ikiz ikiz nasip etsin Rabbim sanada

Geçtiğimiz Temmuz ayından beri tüp bebek tedavisi görüyorum canım 2 negatifim var 3. Denemem de kaldım Rabbim sana da nasip etsin inşallah arkadaşım canı gönülden dua ediyorum bebeğine kavuştursun inşallah seni kardeşine gelince öyle haklısın ki hislerin de ben daha kimseyle paylaşmadım arkadaşlarımdan belki benim gibi olmayan vardır da üzülür diye böylesine kusura bakma ama kardeş demem ben bir süre uzak dur yazdıklarına cevap verme birşey derse sadece net ve kısa cevaplar ver ben eminim bu sefer tutacak ve sen anne olacaksın içime doğuyor

canım... bende seninle aynı durumda olduğum için seni çok net hatırlıyorum yazmak istedim benim tüplerim yok. 1 negatif tüp bebek deneyimim var elbet sabır allah nasibimize yazdıysa sağlıklı bir evlat diliyoruz rabbimden kardeşin seni çekemiyor ve içten içe kıskanç biri hamile kalarak zafere ulaşıp seni geçtiğini sanıyor cahilliğine ve şapşal mutluluğuna ver... biz günlerimizi o haberi almak için bekliyoruz ama allah bizi inşallah en güzel şekilde ödüllendircek ben inanıyorum. sabır dile. kardeşinide görmezden gel napalım üzülerek ömür geçmez yaşamaya devam edelim ama güzel anılar biriktirerek bir gün evladımız olursa anlatırız böyle düşünerek yaşa

Rabbim sizi de en kısa zaman da bebeğinize kavuştursun inşallah

kardeşiniz baayaa densizlik etmiş, bu kadar gösterişi de pamuk ipliğine bağlı konularda hiç sevmem.Tamam çok sevindiniz pankartlar açtınız falan ama birbirinize saklayın her şey de gösterilmez.Allah korusun yarın uyandığında o bebeğin orda olacağının garantisi var mı?Gerçi hiçbirimizin yarına çıkacağının garantisi yok.Bizde de var böyle bi akraba şu an, sürekli ultrasonunu yayınlar instagramda , her gün bişey paylaşır.
Hiç sıkma canınıı, stres senin en büyük düşmanın.Bak ben de 8 sene olmamışım, hem de tüp bebeğim tee o zamanlardan.

Aaaa benim oğlanların tüp ablası ol:))

2 kişi içinde durum zor siz alınıyor sunuz o ilk kez anne olma heyecanıyla herşeyi paylaşıyor onu da anlıyorum seni de

Whatsapptan ne atıyor hergün ben onu anlamadım tek bir ultrason fotosu var elinde bunu kaç kere gösterebilir ki grupta ya da pankart ne alaka. Kalp atışı da ultrason fotosunda görülecek bişey değil sesi dinletilir orada ve daha kağıtta görülecek boyutta değil. Hem sen 8 yılık o 1 senelik evliymiş daha sana dua istemesi uzun zamandır olmadığı için bunu anlamayacak kadar mantıksız mı kardeşiniz ya da komşu niye bak sana değil ablana istedi demiş anormal bişeymiş gibi. Bana abartılı anlatıyorsunuz gibi geldi bi abla niye bunu der?siz kendi içinizde kıskanmışsınız.bende 5.tüp denememde çocuk sahibi oldum takmayın rahat olun

Rabbim en güzel zamanda her isteyene naisp etsin inş bizde çok istiyoruz ve bunu bile bile görümcem sürekli bebeğinin ultrason resimlerini kaç haftalık olduğunu paylaşıp duruyo mesafe koydum görüşmüyoruz ama öz ablanın böyle yapması çok kötü kanından canından ya. Dua et bol bol ve Keisnşikle arana mesafe koy bence kötü niyetli biri..

Kardesı izin yaptıgı buyuk saygısızlık. Gercekten cok uzucu bir durun insanın kardesı bunu yapar mı. Allah tez zamanda evlat sahıbı olmayı nasip etsin. Aksam haberlerde gordum ayakkabı kutusunda 3 gunluk bebek bulunmuş çöp kenarında cıplak bırakmışlar. Sizler evlat diye cırpınırken bunları gorunce insan hem kızıyor hem ıci acıyor. Evlat edinmeyi hıc dusundunuz mu

Kardeşinin böyle bi hassas konuda sana yaklasımını hic begenmedim. Neyse rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…