Ahhh ıssız...Kardeşinin gerçekten kalbi kötü. Kadinin kadina yaptigi derler ya tam olarak bu.Ama senin uzulmemen ve kafana şu surec de hicbirseyi takmaman lazim. Çok değil yakın zamanda seninde güzel haberini alacağız arkadaşım. Unutma sen sabır gösterdikçe mükafatını çok güzel alacaksın...Kardeşinin yaptıklarını da gören var.
insallah 3. denemeniz basarili olurda tedavi filan umarim birdaha ihtiyaç kalmaz ama eger oyle seyler olacaksa en basinda kardesinizden gizleyin tedaviyi tup bebek denemelerinizi.Ici cok kotu fesat.
Daha dün tüp bebek tedavisinden negatif sonucunu almış biri olarak söylüyorum, hislerin çok normal ama kardeşin çok densiz bir insan inşAllah sizinde kucağınızı doldurur Rabbim en kısa zamanda.Hayırlı geceler arkadaşlar...
Icimi sizlatan şeyleri burda paylaşmak istiyorum çünkü kimsem yok derdimi anlatacak yada anlayacak...
Ben 8 yıllık evliyim kardeşim 3 yıllık evli..
5 yıldır çocuk istememe rağmen malesef olmadı...
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
Yakında 3. Tedavime başlıyorum nasipse..
Dün kardeşim hamile olduğunu açıkladı bütün aile çok mutlu oldu.. annem de bi akrabamız doğum yaparken 2 yıl önce demişki ISSIZZ a dua et onunda bebeği olsun inşallah..
Bu akraba da bunu kardeşime söylemiş annen sana değilde ablana dua istedi diye...
Dün kardeşim beni odaya çağırdı abla ben hamileyim buda kalp atışı diyip yıllardır tek hayalim olan ultrason da kalp atışını gösterdi..
Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah dedim sağol dedi...
Bak gördün mü annemin duası değil benim duam kabul oldu dedi.. ne diyorsun sen dedim..
Annem 2 yıl önce sana dua istemiş ama bak ben hamileyim dedi...
Yüzüne baktım sadece gözlerim doldu...
2 negatif tüp bebegimi biliyor yıllardır çektiğim acıyı negatif aldığımda nasıl üzüntü den mahfoldugumu biliyor...
Hic cevap vermedim öylece baktım suratına..
Çok aşırı mutlu ablam acılı diyip hiç empati yapmiyo eşine süpriz yapmış baba oluyorsun diye pankart açtırmış... hepsini gösterdi..
Her gün aile whatup olan yere foto atiyor..
Benmi çok alınganım yada kötü dönemde olduğum için mi böyleyim bilmiyorum...
Kafam allak bullak... sadece biraz empati yapmasını isterdim içi yanan bir tüp bebek annesi olarak...
Boğazım düğüm düğüm icim çok acıyor...
Özellikle tüp bebek anneleri sizin düşünceleriniz çok önemli benim için normal mi böyle tepki vermem kardeşim adına sevindim ama kendi adıma çok üzgünüm...
Her hamilelik haberi beni kahrediyor...
Daha dün tüp bebek tedavisinden negatif sonucunu almış biri olarak söylüyorum, hislerin çok normal ama kardeşin çok densiz bir insan inşAllah sizinde kucağınızı doldurur Rabbim en kısa zamanda.
Sıkmayın canınızı bir süre görüşmeyin kardeşinizle iyi gelecektir size, çok zor bir süreç bebek hayaliyle yaşamak, ilaçlar tedaviler, ağrılar, acılar ama Rabbim bizede nasip edecek elbet sadece vakti var demekki, sabır ve bol bol tevekkül bende haziran ayında 2. kez denicem bu sefer olur inşAllah.Inşallah hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.. bizi bizden başkası anlamaz zaten.. baksanıza neler dedi bana içimden atamıyorum ölsem unutmam...
Çok şükür ki bu dünyanın bir de öbür dünyası var...
Sıkmayın canınızı bir süre görüşmeyin kardeşinizle iyi gelecektir size, çok zor bir süreç bebek hayaliyle yaşamak, ilaçlar tedaviler, ağrılar, acılar ama Rabbim bizede nasip edecek elbet sadece vakti var demekki, sabır ve bol bol tevekkül bende haziran ayında 2. kez denicem bu sefer olur inşAllah.
Allah razı olsun evlat isteyen herkese nasip etsin, kimseyi bu durumla sınamasın inşAllah, ikiz ikiz nasip etsin Rabbim sanadaEvet yeterince zor bir tedavi zaten bide destek değilde köstek olunca insanlar dahada zorlaşıyor.. Allah görüyor allah biliyor..inşallah bi sonraki tedavinde yüzün gülsün canım..
Hayırlı sağlık lı evlatlar nasip etsin allahım inşallah...
Rabbim sizi de en kısa zaman da bebeğinize kavuştursun inşallahcanım... bende seninle aynı durumda olduğum için seni çok net hatırlıyorum yazmak istedim benim tüplerim yok. 1 negatif tüp bebek deneyimim var elbet sabır allah nasibimize yazdıysa sağlıklı bir evlat diliyoruz rabbimden kardeşin seni çekemiyor ve içten içe kıskanç biri hamile kalarak zafere ulaşıp seni geçtiğini sanıyor cahilliğine ve şapşal mutluluğuna ver... biz günlerimizi o haberi almak için bekliyoruz ama allah bizi inşallah en güzel şekilde ödüllendircek ben inanıyorum. sabır dile. kardeşinide görmezden gel napalım üzülerek ömür geçmez yaşamaya devam edelim ama güzel anılar biriktirerek bir gün evladımız olursa anlatırız böyle düşünerek yaşa
kardeşiniz baayaa densizlik etmiş, bu kadar gösterişi de pamuk ipliğine bağlı konularda hiç sevmem.Tamam çok sevindiniz pankartlar açtınız falan ama birbirinize saklayın her şey de gösterilmez.Allah korusun yarın uyandığında o bebeğin orda olacağının garantisi var mı?Gerçi hiçbirimizin yarına çıkacağının garantisi yok.Bizde de var böyle bi akraba şu an, sürekli ultrasonunu yayınlar instagramda , her gün bişey paylaşır.Hayırlı geceler arkadaşlar...
Icimi sizlatan şeyleri burda paylaşmak istiyorum çünkü kimsem yok derdimi anlatacak yada anlayacak...
Dün kardeşim hamile olduğunu açıkladı bütün aile çok mutlu oldu.. annem de bi akrabamız doğum yaparken 2 yıl önce demişki ISSIZZ a dua et onunda bebeği olsun inşallah..
Bu akraba da bunu kardeşime söylemiş annen sana değilde ablana dua istedi diye...
Dün kardeşim beni odaya çağırdı abla ben hamileyim buda kalp atışı diyip yıllardır tek hayalim olan ultrason da kalp atışını gösterdi..
Bak gördün mü annemin duası değil benim duam kabul oldu dedi.. ne diyorsun sen dedim..
2 negatif tüp bebegimi biliyor yıllardır çektiğim acıyı negatif aldığımda nasıl üzüntü den mahfoldugumu biliyor...
Çok aşırı mutlu ablam acılı diyip hiç empati yapmiyo eşine süpriz yapmış baba oluyorsun diye pankart açtırmış... hepsini gösterdi..
Kafam allak bullak... sadece biraz empati yapmasını isterdim içi yanan bir tüp bebek annesi olarak...
Özellikle tüp bebek anneleri sizin düşünceleriniz çok önemli benim için normal mi böyle tepki vermem kardeşim adına sevindim ama kendi adıma çok üzgünüm...
Aaaa benim oğlanların tüp ablası ol:))kardeşiniz baayaa densizlik etmiş, bu kadar gösterişi de pamuk ipliğine bağlı konularda hiç sevmem.Tamam çok sevindiniz pankartlar açtınız falan ama birbirinize saklayın her şey de gösterilmez.Allah korusun yarın uyandığında o bebeğin orda olacağının garantisi var mı?Gerçi hiçbirimizin yarına çıkacağının garantisi yok.Bizde de var böyle bi akraba şu an, sürekli ultrasonunu yayınlar instagramda , her gün bişey paylaşır.
Hiç sıkma canınıı, stres senin en büyük düşmanın.Bak ben de 8 sene olmamışım, hem de tüp bebeğim tee o zamanlardan.
ayy tüp abla olmakAaaa benim oğlanların tüp ablası ol:))
Kardesı izin yaptıgı buyuk saygısızlık. Gercekten cok uzucu bir durun insanın kardesı bunu yapar mı. Allah tez zamanda evlat sahıbı olmayı nasip etsin. Aksam haberlerde gordum ayakkabı kutusunda 3 gunluk bebek bulunmuş çöp kenarında cıplak bırakmışlar. Sizler evlat diye cırpınırken bunları gorunce insan hem kızıyor hem ıci acıyor. Evlat edinmeyi hıc dusundunuz muHayırlı geceler arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?