Annemin evlenicem diye tutturması

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Annem babamdan 1 ay önce boşandı,şu an aynı evdeler evin satılmasını bekliyorlar
Annem daha önce evlenirim demişti biz sen zaman geçince olur demiştik kardeşimle ama annem evlenicem diye çıldırmış durumda.kardeşim evlenme yaşında çalışıyor,demiş ki anneme 4 ay bekle ayrı eve çıkarız ben bütün sorumluluğu üstlenirim demiş annem de ben yaza kadar evlenirim yarın öbür gün sen evleneceksin ablanda,abinde yok ben ne yapıcam tek başıma demiş tartışmışlar,haklı ama daha üzerinde. 1 sene bile geçmemiş bu ne acele?evlenince kardeşim ne olucak?akrabalrıma arkadaşlarıma ne söylerim,acaba hayatında biri vardı da bu yüzden mi boşandılar diye düşünürler herşeyin bir zamanı var ya yanlış mıyım?
Sinirden elim ayağım titriyor bir kafanı topla bir evleri ayır,bir de bize kızıyor yorum yapınca
Allah aşkına akıl verin kim de suç?daha 1 sene bile geçmeden evlenilir mi?

Hayatinda biri olabilir mi daha cok yeni cunku daha aday olmadan neden tuttursun evlenicem diye
evlenebilir bu en dogal hakki kadinin ama garip bir durum. Bosandiklarina anlasmazlik varmis demek aralarinda ne bilim sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye bosuna dememisler bu acele neden

Anneniz hakli. O sizin anneniz o da bir insan ve onunda karar verme hakki var. Akrabalar ivir zivirlar ne der diye hayat yasanmaz. Insanlar birbirinin kararina ve hayatina saygi duydugu surece kimseyi de ilgilendirmez. Kadin bosanmis mutlu degilmis ki bosanmis simdi de millet ne der diye beklemek zorunda mi? Insanlar her sekilde konusacak bir sey bulur merak etmeyin siz yeter ki annenizin yaninda durun.

Şöyle birşey var
Annem bana çok öncelerden tanıdığı çocukluktan,adamın annemle evlenmek istediğini söylemişti annemin babamdan boşandığını öğrenmiş ve annemle evlenmek istemiş annem bize anlattı biz de olabilir ama biraz zaman geçsin dedik
Boşuna sigorta ödemiyim maddi durumu da iyi dedi olabilir dedik ama bu kadar da erken demedik
Kardeşim ne olucak,burda ki yakınlarıma ne derim ne aceleci davranmış önceden mi vardı acaba diye düşünmezler mi
Daha 1 sene bile olmadı
Haksız mıyım

düşünmelerine lüzum yok belki önceden vardı annenizin hayatında bu adam ,siz de şüphe ediyorsunuz belliki

İyi de daha evleri bile ayrılmadı 1 ay oldu bu kadar değil ya
Bana birisi dese ki x kişi evleniyor hangi ara buldu ki diye bir düşünürüm yani
Bir tek annemin hayatı yok ki,o evlenip gidince burda biz muhattap olucaz
İnsanları çok kafama takan bir yapım yok ama şu durumda da ben utanırım yani
Sonra kardeşim var daha bekar o ne olucak

Desenize Allah aşkına adamı da bu eve getirip babamla beraber mi yaşayacaksınız diye?

Allah akıl versin ne diyelim.
O direk gidicek herhalde adamı çocukluğundan tanıyormuş,Facebook ta annemin boşandığını görmüş anlatmış filan
Ya hayır diyen yokta bu kadar acele olması normal mi ben şaşırdım kaldım artık

Reactions: gve
Yıllardır süren mutsuzluk,babamın saçma hareketleri bencilliği vs vs

Haklısınız sonuna kadar.
Kaldı ki boşandıktan, 1 sene sonra beklenmesi gerekmiyor mu?

Anneniz sanırım ağır depresyon geçiriyor ve yalnız kalma korkusu sardı bilemedim. Yani anne sonuçta konduramazsınız ki başka şüphe.
Aklıma sadece depresyon geldi.

Ya annen bu kadar net konuşuyorsa, demekki boşanmasında başka bir adam faktörü de var.

O milleti takmıyor, siz niye onun adına bu kadar stres yapıyorsunuz?

Kardeşiniz babanızla kalamaz mı?

Boşanan kadınlar bir yıl geçmeden evlenebiliyor mu ki?

Ya annen bu kadar net konuşuyorsa, demekki boşanmasında başka bir adam faktörü de var.

O milleti takmıyor, siz niye onun adına bu kadar stres yapıyorsunuz?

Kardeşiniz babanızla kalamaz mı?
Kalamaz bence çünkü babam da çok iyi biri değil kardeşimle sıkıntıları var valla ben sadece kardeşime üzülüyorum
Nasıl şey anlamadım annem de babam da bir tuhaf

Var mı hayatında biri ?

Belki de o Yüzden acele ediyor.

Zaten istese de evlenemez siz he he deyip geçin kadınların iddet süresi var bildiğim kadarıyla en az 6 ay geçmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…