- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Anneniz haklı filan diil çok ayıp bence bu ne daha babanızdan ayrılmamış tam olarak bu ne hız söyleyin biraz tutsun kendini sanki 17 yaşında ergen.Annem babamdan 1 ay önce boşandı,şu an aynı evdeler evin satılmasını bekliyorlar
Annem daha önce evlenirim demişti biz sen zaman geçince olur demiştik kardeşimle ama annem evlenicem diye çıldırmış durumda.kardeşim evlenme yaşında çalışıyor,demiş ki anneme 4 ay bekle ayrı eve çıkarız ben bütün sorumluluğu üstlenirim demiş annem de ben yaza kadar evlenirim yarın öbür gün sen evleneceksin ablanda,abinde yok ben ne yapıcam tek başıma demiş tartışmışlar,haklı ama daha üzerinde. 1 sene bile geçmemiş bu ne acele?evlenince kardeşim ne olucak?akrabalrıma arkadaşlarıma ne söylerim,acaba hayatında biri vardı da bu yüzden mi boşandılar diye düşünürler herşeyin bir zamanı var ya yanlış mıyım?
Sinirden elim ayağım titriyor bir kafanı topla bir evleri ayır,bir de bize kızıyor yorum yapınca
Allah aşkına akıl verin kim de suç?daha 1 sene bile geçmeden evlenilir mi?
Evlenmesi için belli bir süre beklemesi gerekiyor diye biliyorum ben de. Avukat bir tanıdık varsa sorun bence. Ayrıca daha evleri bile ayirmamislar gerçekten bu ne acele. Ben olsam ben de sinir olurdum .
Kiminle yaşıcam?annemin evlenmesini onaylayayım mı bu kadar kısa süre içindeZaten anneniz ile babanızın boşanmasıyla aileniz darbe alıyor. Bence annenizin hareketini sorgulamayıp babanız kardeşinizle başka darbe almamak adına bir arada kalıp sanki düzen değişmemişcesine yaşamanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde yapılan bencillikleri sorgulamakla ne dert bitiyor nede ömür geçiyor.
Katılıyorum bugün olmasa da yarın evlenir çünkü daha boşanmadan başkasıyla evlenirim demeye başlamıştı?yaptığı hareket çok saçma kaç yaşında kadınEvlenmek isteyene engel olmayin ya, kardeşinizin maden tek eve çıkabilecek,evi çekip cevirebilecek güçte anneniz olmadan da misler gibi yaşar kendi evinde, bekar kadın olarak. Onun için çok daha iyi olur.
Anneniz de demek ki 'sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun' zihniyetinde bir kadın. O zaten bulur birini bugün yoksa yarın...
Evet isteyen birisi varmış ben de şaşırdımevlenicem demekle evlenilmiyor ki. koca adayı kapıda mı bekliyor sanki. bir bunalım dönemidir, bırakın kendi haline.
Beni de işkillenirdi ama insan annesini düşünemiyor işte?kardeşime de söyledim yapmaz öyle dedi,kadın ne sıkıntılar çekti yapmadı niye böyle olduValla annenız haklı falan degıl haklı diyenler olmus ama ne bu acele daha 1 ay olmus ayrılalı. Hem etraf dusunmezmı kesin hayatında biri vardı da ayrıldı diye ben oyle dusundum gerci sizde yazmıs siniz. En iyisi ciddi ciddi alıp karsinıza konusmak anlıcanı sanmıyorum ama yangından malmı kacırıyomus. Tamam evlenmek hakkıdır ama bu kadar acelede ıskıllendırdı beni
Evet beklemeye niyeti yok kardeşimle bile tartışma durumunda iyice tuhaflaştıEvlensin bence çünkü bu gidişle zaten beklemeye niyeti yok gibi.kardeşiniz kaç yaşında?yetişkinse zaten onu dert etmenize gerek yok.kendi başının çaresine baksın bir şekilde.şimdi engel olursanız hepiniz evlenip gidince yalnız kalıp başınıza kakar.
Annemin o adamın önceden münasebeti olamaz çünkü annem o adamı boşanma aşamasında Facebook’ta eklemiş boşanmadan sonra maaş bağlanma ile ilgili bilgi almak için önceden ailecek tanışıyorlarmış hatta kardeşimle eklemişler Facebook’taAtı alan Üsküdar’ı geçmiş. Belli ki annenizin o adamla zaten bir münasebeti vardı. Burada elalem ne derden ziyade kendine olan saygısı önemli. Bir ayda başka bir adamı içi alıyorsa siz ne diyebilirsiniz ki?
Azmış ne demek ya bu nasıl iğrenç bir yorum böyle?Birde kurtlanmış filan demissiniz..Cok afedersin ama yani yuh azmış resmen bu kadar kısa sürede daha soyadı yeni değişmişken
Ayrılmalarında o adam kimse onunda etkisi var demekki
Sen bişey yapamazsın annen kurtlanmıs evlenicem diye tutturuyorsa evlenir kısa sürede sizde sonradan duyarsınız
Bakın ben yine söylüyorum annem evlenebilir en doğal hakkı ama bu kadar erken olması tuhaf,en azından 1 sene geçsin sadece o değil ki biz de insan içindeyiz eşim var eşimin ailesi var.ben nasıl derim başka adam var evlenecek diye,ne çabuk hangi ara buldu demezler mi?ben başkası için öyle düşünürüm şahsenZamanin cok onemi yok kagit uzerinde devam etmis olabilir ama belki de cok onceden bitmisti bu evlilik belki bulamadigi mutlulugu ariyor anneniz ki zaten siz de evlenmesine karsi degilsiniz anladigim kadariyla. Sure kisa olabilir ama kime gore neye gore ? Bosverin etrafi mutlu olmak icin yasayin eger siz bu sekilde mutsuz olacaksaniz nedenlerini annenize soyleyin cok mu zorda kaldiniz evlenirse babanizla kalacaginizi falan soyleyin
Şimdi olmasa da yaza kadar diyor ki o bile erken,ikna olmuyor valla babam da annem de bezdirdi bizi onlar mı çocuk biz mi anlamadımBazen çocuklar ve ebeveynler yer değiştiriyor. Annenizi beklemesi için ikna edin. 1 ay nedir Allah aşkına
Bilmiyorum gözümle görmediğim için iftira atamam ama annem babamla evliliği devam etmesi için çok çabaladı ama olmadıCanım maalesef boşanma sebebi bile bu olabilir. Büyük ihtimal önceden anlaşmış olabilirler
Anneniz bu kadar kısa süre içinde başkasıyla evlenmek istese onaylarsınız yani?bosanan kadınlar evlenmek ıcın 1 yıl beklemek zorunda falan degıl o nerden cıktı kızlar ya :)
koca kadın evlenmek ıstıyorsa evlensın ben olsam anne babamın hayatına karısmam bosanmıslar sonucta banane yanı
ahlaksız bırıyle gorusmedıgı surece kursun yuvasını mutlu olsun
babanızla hala aynı evde kalması garıp hatta tek garıp olan kısım o
Biraz daha saygılı bir şekilde yazsanız...Cok afedersin ama yani yuh azmış resmen bu kadar kısa sürede daha soyadı yeni değişmişken
Ayrılmalarında o adam kimse onunda etkisi var demekki
Sen bişey yapamazsın annen kurtlanmıs evlenicem diye tutturuyorsa evlenir kısa sürede sizde sonradan duyarsınız
Maalesef çevreyi de takıyorum bu kadar kısa sürede insanların kafasında soru işareti kalıcak ben ne dicem?en yakın arkadaşım biliyor konuyu şimdi ben ona nasıl söyliyim düşünmez mi hangi ara buldu diye ne açıklama yapayım annemi nasıl savunayım?Annen cevreyi takmiyorsa siz de takmayin.
Sadece kardesin evlenene kadar nerde kalacak o onemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?