Annemin evlenicem diye tutturması

Annen hemen evlenemez çunkü 300 gün iddet müddeti var o süreyi doldurması gerekıyor. Kalkıp da iddet müddeti kaldırma davası acmayı da akıl edemez o yuzden 1 sene kafanız rahat olsun .

Anneniz haklı filan diil çok ayıp bence bu ne daha babanızdan ayrılmamış tam olarak bu ne hız söyleyin biraz tutsun kendini sanki 17 yaşında ergen.

Evlenmesi için belli bir süre beklemesi gerekiyor diye biliyorum ben de. Avukat bir tanıdık varsa sorun bence. Ayrıca daha evleri bile ayirmamislar gerçekten bu ne acele. Ben olsam ben de sinir olurdum .

Önce etraf ne der diye düşünmeyi bırakın. Elalemin diyeceklerine göre yaşanmıyor hayat. Anneniz acele ediyor evet biraz erken bir karar ama neden bu kadar acele ettiğini ona sormalısınız. Önemli olan annenizin mutluluğu bunu unutmayın.

Evlenmesi için belli bir süre beklemesi gerekiyor diye biliyorum ben de. Avukat bir tanıdık varsa sorun bence. Ayrıca daha evleri bile ayirmamislar gerçekten bu ne acele. Ben olsam ben de sinir olurdum .

Evlenmesi için süre falan beklemesi gerekmiyo
İddet süresi var eğer hamileyse soybağını değiştirmemesi için
Hamile değilse bu süreyi kaldırtabilir yani hemen evlenebilir

Atı alan Üsküdar’ı geçmiş. Belli ki annenizin o adamla zaten bir münasebeti vardı. Burada elalem ne derden ziyade kendine olan saygısı önemli. Bir ayda başka bir adamı içi alıyorsa siz ne diyebilirsiniz ki?

Kiminle yaşıcam?annemin evlenmesini onaylayayım mı bu kadar kısa süre içinde

Katılıyorum bugün olmasa da yarın evlenir çünkü daha boşanmadan başkasıyla evlenirim demeye başlamıştı?yaptığı hareket çok saçma kaç yaşında kadın
Kardeşime üzülüyorum iş yapmayı bilmez ütüyü bilmez yemeği bilmez nasıl olur bilmiyorum annemin yerinde olsaydım kardeşimin evlenmesine kadar beklerdim hem kafamı toplardım
Daha boşanmalarının etkisi üzerimizden atamadık

evlenicem demekle evlenilmiyor ki. koca adayı kapıda mı bekliyor sanki. bir bunalım dönemidir, bırakın kendi haline.
Evet isteyen birisi varmış ben de şaşırdım
Nasıl bir bunalım ki bu?her bunalıma giren kadın böyle yapmıyor

Beni de işkillenirdi ama insan annesini düşünemiyor işte?kardeşime de söyledim yapmaz öyle dedi,kadın ne sıkıntılar çekti yapmadı niye böyle oldu
Ama bana bir arkadaşım gelip böyle bir durum anlatsa annesi babasını aldatmış olabilir diye düşünürüm yani
İleride evlenir birşey demiyorum mutlu olsun ama yaza evlenirim ne demek ya?hiç mi korkmuyor anlamıyorum ki

Evet beklemeye niyeti yok kardeşimle bile tartışma durumunda iyice tuhaflaştı
Kardeşim 30 yaşında ama hiç iş bilmez yemek ütü vs kardeşime çok düşkünüm o benim oğlum gibi o yüzden ben kardeşimi çok düşünüyorum
Kardeşimin evlenmesini bekleyebilir ya da ayrı eve çıkıp bekleyebilir bir kafasını dinlesin ya

Annen cevreyi takmiyorsa siz de takmayin.

Sadece kardesin evlenene kadar nerde kalacak o onemli..

Annemin o adamın önceden münasebeti olamaz çünkü annem o adamı boşanma aşamasında Facebook’ta eklemiş boşanmadan sonra maaş bağlanma ile ilgili bilgi almak için önceden ailecek tanışıyorlarmış hatta kardeşimle eklemişler Facebook’ta
Sonra annem boşanınca adam anlatmış annem de olumlu bakıyor
Aslında ben de olabilir dedim ama bu kadar erken olmasını istemiyorum

Azmış ne demek ya bu nasıl iğrenç bir yorum böyle?Birde kurtlanmış filan demissiniz..
Evlenmek istemesinin nedeni sadece cinsellik gibi algılıyorsunuz belli ki ama insanın bir hayat arkadaşından sevgi şefkat ilgi alaka gibi beklentileride var malum,sizi bilemem tabi..
Insanların yakınları hakkında yorum yaparken biraz saygıyı ve haddi bilmek lazım..

Bakın ben yine söylüyorum annem evlenebilir en doğal hakkı ama bu kadar erken olması tuhaf,en azından 1 sene geçsin sadece o değil ki biz de insan içindeyiz eşim var eşimin ailesi var.ben nasıl derim başka adam var evlenecek diye,ne çabuk hangi ara buldu demezler mi?ben başkası için öyle düşünürüm şahsen

Bazen çocuklar ve ebeveynler yer değiştiriyor. Annenizi beklemesi için ikna edin. 1 ay nedir Allah aşkına
Şimdi olmasa da yaza kadar diyor ki o bile erken,ikna olmuyor valla babam da annem de bezdirdi bizi onlar mı çocuk biz mi anlamadım

Canım maalesef boşanma sebebi bile bu olabilir. Büyük ihtimal önceden anlaşmış olabilirler
Bilmiyorum gözümle görmediğim için iftira atamam ama annem babamla evliliği devam etmesi için çok çabaladı ama olmadı

Anneniz bu kadar kısa süre içinde başkasıyla evlenmek istese onaylarsınız yani?
Evet aynı evde kalmaları bir garip annem bunu bile bile hızlı bir şekilde boşandı

Biraz daha saygılı bir şekilde yazsanız...

Annen cevreyi takmiyorsa siz de takmayin.

Sadece kardesin evlenene kadar nerde kalacak o onemli..
Maalesef çevreyi de takıyorum bu kadar kısa sürede insanların kafasında soru işareti kalıcak ben ne dicem?en yakın arkadaşım biliyor konuyu şimdi ben ona nasıl söyliyim düşünmez mi hangi ara buldu diye ne açıklama yapayım annemi nasıl savunayım?
Kardeşimi zaten ayrı düşünüyorum ne yapıcak tek başına evde hiç iş bilmiyor ne değişik bir durum annem hiç bunları düşünmüyor
Kendini ergen gibi yaptı iyice ben bile ergenlik döneminde böyle olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…