Konuları karıştırmışım.Kalamaz bence çünkü babam da çok iyi biri değil kardeşimle sıkıntıları var valla ben sadece kardeşime üzülüyorum
Nasıl şey anlamadım annem de babam da bir tuhaf
Boşanan kadınlar bir yıl geçmeden evlenebiliyor mu ki?
evlenicem demekle evlenilmiyor ki. koca adayı kapıda mı bekliyor sanki. bir bunalım dönemidir, bırakın kendi haline.
Valla tam da aday kapida bekliyormus kaptan. Evlenecek adam hazirmis yani. Oyle diyor konu sahibi.
hahaha :d ay ne diyelim.
iyiyse evlensin yani.
Annem boşanalı 1 ay oldu ama yaza kadar evlenirim demiş ama yine de kısa bir zamanBazen çocuklar ve ebeveynler yer değiştiriyor. Annenizi beklemesi için ikna edin. 1 ay nedir Allah aşkına
Annem babamdan 1 ay önce boşandı,şu an aynı evdeler evin satılmasını bekliyorlar
Annem daha önce evlenirim demişti biz sen zaman geçince olur demiştik kardeşimle ama annem evlenicem diye çıldırmış durumda.kardeşim evlenme yaşında çalışıyor,demiş ki anneme 4 ay bekle ayrı eve çıkarız ben bütün sorumluluğu üstlenirim demiş annem de ben yaza kadar evlenirim yarın öbür gün sen evleneceksin ablanda,abinde yok ben ne yapıcam tek başıma demiş tartışmışlar,haklı ama daha üzerinde. 1 sene bile geçmemiş bu ne acele?evlenince kardeşim ne olucak?akrabalrıma arkadaşlarıma ne söylerim,acaba hayatında biri vardı da bu yüzden mi boşandılar diye düşünürler herşeyin bir zamanı var ya yanlış mıyım?
Sinirden elim ayağım titriyor bir kafanı topla bir evleri ayır,bir de bize kızıyor yorum yapınca
Allah aşkına akıl verin kim de suç?daha 1 sene bile geçmeden evlenilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?