Annemin evlenicem diye tutturması

Kalamaz bence çünkü babam da çok iyi biri değil kardeşimle sıkıntıları var valla ben sadece kardeşime üzülüyorum
Nasıl şey anlamadım annem de babam da bir tuhaf
Konuları karıştırmışım.

Son düzenleme:
Zaten anneniz ile babanızın boşanmasıyla aileniz darbe alıyor. Bence annenizin hareketini sorgulamayıp babanız kardeşinizle başka darbe almamak adına bir arada kalıp sanki düzen değişmemişcesine yaşamanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde yapılan bencillikleri sorgulamakla ne dert bitiyor nede ömür geçiyor.

Evlenmek isteyene engel olmayin ya, kardeşinizin maden tek eve çıkabilecek,evi çekip cevirebilecek güçte anneniz olmadan da misler gibi yaşar kendi evinde, bekar kadın olarak. Onun için çok daha iyi olur.
Anneniz de demek ki 'sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun' zihniyetinde bir kadın. O zaten bulur birini bugün yoksa yarın...

evlenicem demekle evlenilmiyor ki. koca adayı kapıda mı bekliyor sanki. bir bunalım dönemidir, bırakın kendi haline.

Zamanin cok onemi yok kagit uzerinde devam etmis olabilir ama belki de cok onceden bitmisti bu evlilik belki bulamadigi mutlulugu ariyor anneniz ki zaten siz de evlenmesine karsi degilsiniz anladigim kadariyla. Sure kisa olabilir ama kime gore neye gore ? Bosverin etrafi mutlu olmak icin yasayin eger siz bu sekilde mutsuz olacaksaniz nedenlerini annenize soyleyin cok mu zorda kaldiniz evlenirse babanizla kalacaginizi falan soyleyin

Valla annenız haklı falan degıl haklı diyenler olmus ama ne bu acele daha 1 ay olmus ayrılalı. Hem etraf dusunmezmı kesin hayatında biri vardı da ayrıldı diye ben oyle dusundum gerci sizde yazmıs siniz. En iyisi ciddi ciddi alıp karsinıza konusmak anlıcanı sanmıyorum ama yangından malmı kacırıyomus. Tamam evlenmek hakkıdır ama bu kadar acelede ıskıllendırdı beni

Evlensin bence çünkü bu gidişle zaten beklemeye niyeti yok gibi.kardeşiniz kaç yaşında?yetişkinse zaten onu dert etmenize gerek yok.kendi başının çaresine baksın bir şekilde.şimdi engel olursanız hepiniz evlenip gidince yalnız kalıp başınıza kakar.

evlenicem demekle evlenilmiyor ki. koca adayı kapıda mı bekliyor sanki. bir bunalım dönemidir, bırakın kendi haline.

Valla tam da aday kapida bekliyormus kaptan. Evlenecek adam hazirmis yani. Oyle diyor konu sahibi.

Bazen çocuklar ve ebeveynler yer değiştiriyor. Annenizi beklemesi için ikna edin. 1 ay nedir Allah aşkına
Annem boşanalı 1 ay oldu ama yaza kadar evlenirim demiş ama yine de kısa bir zaman
1 ay geçmiş böyle düşünmesi bile bir değişik

Canım maalesef boşanma sebebi bile bu olabilir. Büyük ihtimal önceden anlaşmış olabilirler

Bu ne acele.

bosanan kadınlar evlenmek ıcın 1 yıl beklemek zorunda falan degıl o nerden cıktı kızlar ya :)

koca kadın evlenmek ıstıyorsa evlensın ben olsam anne babamın hayatına karısmam bosanmıslar sonucta banane yanı
ahlaksız bırıyle gorusmedıgı surece kursun yuvasını mutlu olsun

babanızla hala aynı evde kalması garıp hatta tek garıp olan kısım o

Cok afedersin ama yani yuh azmış resmen bu kadar kısa sürede daha soyadı yeni değişmişken
Ayrılmalarında o adam kimse onunda etkisi var demekki
Sen bişey yapamazsın annen kurtlanmıs evlenicem diye tutturuyorsa evlenir kısa sürede sizde sonradan duyarsınız

Anladığım kadarı ile 1 ay sonra değil yazın evlenecekler. Yaza daha çok var kim öle kim kala. İnsana garip gelir tabi ama valla bence evlenmelerinde bir sakınca yok. El aleme neymiş. Herkes kendine baksin. Hırsızlık mı yapıyor adam mi öldürüyor. Belki de zinaya düşmekten korkuyorlar o yüzden evlenmek istiyor. El aleme size ne deyin annenizi de üzmeyin bırakın mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…