- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
neden boşandilar annen ile baban ...Annem babamdan 1 ay önce boşandı,şu an aynı evdeler evin satılmasını bekliyorlar
Annem daha önce evlenirim demişti biz sen zaman geçince olur demiştik kardeşimle ama annem evlenicem diye çıldırmış durumda.kardeşim evlenme yaşında çalışıyor,demiş ki anneme 4 ay bekle ayrı eve çıkarız ben bütün sorumluluğu üstlenirim demiş annem de ben yaza kadar evlenirim yarın öbür gün sen evleneceksin ablanda,abinde yok ben ne yapıcam tek başıma demiş tartışmışlar,haklı ama daha üzerinde. 1 sene bile geçmemiş bu ne acele?evlenince kardeşim ne olucak?akrabalrıma arkadaşlarıma ne söylerim,acaba hayatında biri vardı da bu yüzden mi boşandılar diye düşünürler herşeyin bir zamanı var ya yanlış mıyım?
Sinirden elim ayağım titriyor bir kafanı topla bir evleri ayır,bir de bize kızıyor yorum yapınca
Allah aşkına akıl verin kim de suç?daha 1 sene bile geçmeden evlenilir mi?
Babamın yüzünden hiç değer vermedi,bencilliği,gamsızlığı vsneden boşandilar annen ile baban ...
Valla anneni bilmem ama kardeşinin yerinde olsaydım göbek atardım.Katılıyorum bugün olmasa da yarın evlenir çünkü daha boşanmadan başkasıyla evlenirim demeye başlamıştı?yaptığı hareket çok saçma kaç yaşında kadın
Kardeşime üzülüyorum iş yapmayı bilmez ütüyü bilmez yemeği bilmez nasıl olur bilmiyorum annemin yerinde olsaydım kardeşimin evlenmesine kadar beklerdim hem kafamı toplardım
Daha boşanmalarının etkisi üzerimizden atamadık
Başka birşey gelmedi aklıma. Maalesef hayatın olağan akışına uymuyor bu durum. Çok haklısın rahatsız olmakta. İnşallah baba çabuk kabullenir bu durumu. Başka saçmalıklarla uğraşmayın. Allah yardımcınız olsunBilmiyorum gözümle görmediğim için iftira atamam ama annem babamla evliliği devam etmesi için çok çabaladı ama olmadı
Bilmiyorum gözümle görmediğim için iftira atamam ama annem babamla evliliği devam etmesi için çok çabaladı ama olmadı
Anneniz babanızın kahrını yıllarca çekmiş, mutsuzluğuna rağmen evliliği sürsün diye de uğraşmış, anneniz kaç yaşında bilmiyorum ama kendinizi onun yerine koyun, kronik bir mutsuzluk, sorumsuz tutarsız bir kocayla kocaman bir ömür geçirdikten sonra çocuklarını büyütmüş, birini evlendirmiş diğeri evlenme çağına gelmiş yani iki evlatta ayakları üzerinde durabilir hale gelmiş, kadın artık mutlu olmak istiyor, yanında bir can yoldaşı, bir nefes olsun istiyor, isterse boşandıktan 15 gün sonra evlenir, eşini aldatmamış, evliliği için uğraşmış, çocuklarını büyütmüş, kimsenin laf etmeye hakkı yok, el alem annenizle birlikte çekmedi babanızın kahrını, kim ne derse desin, biri birşey demeye kalkarsa önce sizin o laf söyleyenlerin ağzını kapatmanız lazım.Yıllardır süren mutsuzluk,babamın saçma hareketleri bencilliği vs vs
Evlenmek istemesinde sıkıntı yok, tepkiniz gayet makul. Adam avukat ya da SSK’da memur herhalde. Neden Google ya da ilgili müdürlükler yerine o adamdan bilgi almaya çalışmışlar ki?Annemin o adamın önceden münasebeti olamaz çünkü annem o adamı boşanma aşamasında Facebook’ta eklemiş boşanmadan sonra maaş bağlanma ile ilgili bilgi almak için önceden ailecek tanışıyorlarmış hatta kardeşimle eklemişler Facebook’ta
Sonra annem boşanınca adam anlatmış annem de olumlu bakıyor
Aslında ben de olabilir dedim ama bu kadar erken olmasını istemiyorum
Herkesin kadıncağızdan bir beklentisi var, o kadın yıllarca kocasının, çocuklarının beklentileri için yaşamış oysa, bir de konuyu yorumlayanlar kadını tanımadan, eşinden neler çekti, neler yaşadı bilmeden kötü sözler sarf etmesinler lütfen, haddi aşan yorum yapılmasın, kadın eşini aldatmamış, eşinin gamsızlığı, umursamazlıkları yüzünden boşanmış bekar bir kadın, bekar bir kadın dilediğiyle evlenir, bunun hesabını kimseye vermek zorunda değil, yaşayamadığı mutluluğu yaşamak istiyor diye kimse suçlayamaz.Ben de sizi bencil buldum açıkçasi. Kardesinizi o kadar seviyorsaniz siz yapin yemeginizi ütüsünü. 30 yaşında adam eli mi kirik ayagi mi anneniz 30 sene hizmetciligini yapmis yetmez mi? Nerden baksaniz 40 sene bir adamin kahrini cekmis sevmeyi sevilmeyi unutmuş. anlattiginiza göre adamla boşanma asamasinda tanismis belli ki heyecanlanmiş. Yeniden sevmeyi hatirlamiş. Siz hala elalem ne der diyorsunuz, kardesim evlensin diyorsunuz... Bence artık bir rahat verin o da mutlu olsun cani nasil istiyorsa da öyle davransin.
Bosanmalarda iddet muddeti denen bir sure var
1 ayda baska biriyle evlenemez sanirim
Konuya gelince ; birak gitsin
Ben gidicem diyene dur denmez gule gule deyin
Ah ah...bu kadinlari da erkeleride anlamiyorum.insan evlatlarini dusunmezmi?Şöyle birşey var
Annem bana çok öncelerden tanıdığı çocukluktan,adamın annemle evlenmek istediğini söylemişti annemin babamdan boşandığını öğrenmiş ve annemle evlenmek istemiş annem bize anlattı biz de olabilir ama biraz zaman geçsin dedik
Boşuna sigorta ödemiyim maddi durumu da iyi dedi olabilir dedik ama bu kadar da erken demedik
Kardeşim ne olucak,burda ki yakınlarıma ne derim ne aceleci davranmış önceden mi vardı acaba diye düşünmezler mi
Daha 1 sene bile olmadı
Haksız mıyım
Anneniz kac yaslarinda...aklima sesli dusunucem sakin kizmayin bana....acaba hamile falan gibi bir olaymi var gibi dusundurdu....cunku daha 1 ay olmus...insanlari bos ver cocuklarim ne der demez mi? Yeni bir evlilik bitirip bir ay sonra birini buluyorsa insan onceden beraberlermis diyecekler...bu yastan sonra ne kendini nede evlatlarini utandiracak seylr yapsin.size ornek olsun.nsl bir anne...sinirlendim...sen al karsina konus cnm...sen akli basinda birisin.İyi de daha evleri bile ayrılmadı 1 ay oldu bu kadar değil ya
Bana birisi dese ki x kişi evleniyor hangi ara buldu ki diye bir düşünürüm yani
Bir tek annemin hayatı yok ki,o evlenip gidince burda biz muhattap olucaz
İnsanları çok kafama takan bir yapım yok ama şu durumda da ben utanırım yani
Sonra kardeşim var daha bekar o ne olucak
Annem babamdan 1 ay önce boşandı,şu an aynı evdeler evin satılmasını bekliyorlar
Annem daha önce evlenirim demişti biz sen zaman geçince olur demiştik kardeşimle ama annem evlenicem diye çıldırmış durumda.kardeşim evlenme yaşında çalışıyor,demiş ki anneme 4 ay bekle ayrı eve çıkarız ben bütün sorumluluğu üstlenirim demiş annem de ben yaza kadar evlenirim yarın öbür gün sen evleneceksin ablanda,abinde yok ben ne yapıcam tek başıma demiş tartışmışlar,haklı ama daha üzerinde. 1 sene bile geçmemiş bu ne acele?evlenince kardeşim ne olucak?akrabalrıma arkadaşlarıma ne söylerim,acaba hayatında biri vardı da bu yüzden mi boşandılar diye düşünürler herşeyin bir zamanı var ya yanlış mıyım?
Sinirden elim ayağım titriyor bir kafanı topla bir evleri ayır,bir de bize kızıyor yorum yapınca
Allah aşkına akıl verin kim de suç?daha 1 sene bile geçmeden evlenilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?