Annemin evlenicem diye tutturması

neden boşandilar annen ile baban ...

Özgürlük ne kadar yanlis anlasilan bir kavram oldu artik, elbette herkes gönlünce istedigi insanlar evlenebilir kimse müdahil olamaz ancak bosanir bosanmaz 1 ay sonra hemen evlenecegim diyorsa bu adam evliyken de hayatinda vardi. Yani büyük ihtimalle. Ve aldatmanin kadını erkeği yok yani, kadın aldatsa da iğrenç, erkek aldatsa da iğrenç.

Kadinlarin bosanma sonrasinda iddet müddet i suresini doldurmasi gerekli kanunen 300 gun evlenemez bilginiz olsun...

Valla anneni bilmem ama kardeşinin yerinde olsaydım göbek atardım.
Mis gibi bir başına yaşayacak. Kendi evi kendi kuralları. İstedigini eve getirir,saat geç olmuşsa istediği arkadaşın evinde kalır. Şehir dışı kaçamağı yapacak olsa kimseye minnet edip izin almasına gerek yok...
Cennet gibi hayat..ütü dediğin nedir ki? Sanki her kıyafetin ütülenmesi mi lazım? 4 sene kendi evimde yasadim,elime 5 kere falan ütü almisimdir :)
Hem bir kişinin kendi karnını doyurmasindan kolay hicbirsey yok.
Çorba yapsa bile on dakikada hazır,porsiyon azalınca mutfakta gecen süre azalıyor.
Uzulecegin son kisi kardesin olsun:)
Hem ana evinden direkt koca evine gitmez,biraz yalnız yAsarsa belki özgüveni yerine gelir, yarın bir gün annen gibi 'bir başıma ne yaparim' kabuslari görmez. Ben anneme de üzüldüm. Kırk yaşında kadın,23 yaşında kızı var. Demek ki 16 yaşında hayat nedir bilmeden evlenmis. Asla bilmiyor ki erkek figürsuz bir evde yaşamayi...

Bilmiyorum gözümle görmediğim için iftira atamam ama annem babamla evliliği devam etmesi için çok çabaladı ama olmadı
Başka birşey gelmedi aklıma. Maalesef hayatın olağan akışına uymuyor bu durum. Çok haklısın rahatsız olmakta. İnşallah baba çabuk kabullenir bu durumu. Başka saçmalıklarla uğraşmayın. Allah yardımcınız olsun

Bilmiyorum gözümle görmediğim için iftira atamam ama annem babamla evliliği devam etmesi için çok çabaladı ama olmadı
Yıllardır süren mutsuzluk,babamın saçma hareketleri bencilliği vs vs
Anneniz babanızın kahrını yıllarca çekmiş, mutsuzluğuna rağmen evliliği sürsün diye de uğraşmış, anneniz kaç yaşında bilmiyorum ama kendinizi onun yerine koyun, kronik bir mutsuzluk, sorumsuz tutarsız bir kocayla kocaman bir ömür geçirdikten sonra çocuklarını büyütmüş, birini evlendirmiş diğeri evlenme çağına gelmiş yani iki evlatta ayakları üzerinde durabilir hale gelmiş, kadın artık mutlu olmak istiyor, yanında bir can yoldaşı, bir nefes olsun istiyor, isterse boşandıktan 15 gün sonra evlenir, eşini aldatmamış, evliliği için uğraşmış, çocuklarını büyütmüş, kimsenin laf etmeye hakkı yok, el alem annenizle birlikte çekmedi babanızın kahrını, kim ne derse desin, biri birşey demeye kalkarsa önce sizin o laf söyleyenlerin ağzını kapatmanız lazım.

Ben kızamadım annenize, belki onu dinlesek neler neler çekti kadın, canına tak etti demek ki.

Evlenmek istemesinde sıkıntı yok, tepkiniz gayet makul. Adam avukat ya da SSK’da memur herhalde. Neden Google ya da ilgili müdürlükler yerine o adamdan bilgi almaya çalışmışlar ki?

Görünüşe göre babanızla henüz boşanmadan bu adamla ilişkisi başlamış gibi duruyor. Öyle olmasa bile şu an eski eşiyle -mecburen de olsa- aynı evde yaşayıp başka bir adamla evlenmek istemesi de garip.

Velev ki boşanma gerçekleştikten sonra hemen bu adamla görüşmeye başladı ve hemen evlenmeye karar verdi. Bu daha da garip. Annenizle ilgili o çirkin ithamları bilemem ama biraz uydum akıllı olduğu kesin.

kadınlar boşandıktan 9 ay sonra ancak evlenebilir yasal olarak, ha imam nikahı düşünüyorsa orasını bilemem.

Ben de sizi bencil buldum açıkçasi. Kardesinizi o kadar seviyorsaniz siz yapin yemeginizi ütüsünü. 30 yaşında adam eli mi kirik ayagi mi anneniz 30 sene hizmetciligini yapmis yetmez mi? Nerden baksaniz 40 sene bir adamin kahrini cekmis sevmeyi sevilmeyi unutmuş. anlattiginiza göre adamla boşanma asamasinda tanismis belli ki heyecanlanmiş. Yeniden sevmeyi hatirlamiş. Siz hala elalem ne der diyorsunuz, kardesim evlensin diyorsunuz... Bence artık bir rahat verin o da mutlu olsun cani nasil istiyorsa da öyle davransin.

Su omru boyunca kahir cekmis kadinlari bi rahat birakin. Kadin kim bilir sizler icin evlatlari icin karsidaki herifin tum sacmaliklarina ragmen mutsuz bir hayat surdu.. simdi elinde olan zamanda mutlu olmak istiyor.. ne var bunda?

Ha baban annenin icindeki herseyi oldurmusse eger.. gonul bagini hic etmisse... anneninde gonlu baskasina akmissa.. nikahliyken dahi olsa.. bundan sonra o kadinin arkasinda durmak yakisir size. Istese belki cok onceden bosanir sizi iki arada derede buyuturdu. Neler okuyoruz burda.

Cok dusunuyosan kardesinide.. koskoca herifi annen ninniyle uyutmuyodur zaten.. sen al evine besle buyut bundan sonra

Herkesin kadıncağızdan bir beklentisi var, o kadın yıllarca kocasının, çocuklarının beklentileri için yaşamış oysa, bir de konuyu yorumlayanlar kadını tanımadan, eşinden neler çekti, neler yaşadı bilmeden kötü sözler sarf etmesinler lütfen, haddi aşan yorum yapılmasın, kadın eşini aldatmamış, eşinin gamsızlığı, umursamazlıkları yüzünden boşanmış bekar bir kadın, bekar bir kadın dilediğiyle evlenir, bunun hesabını kimseye vermek zorunda değil, yaşayamadığı mutluluğu yaşamak istiyor diye kimse suçlayamaz.
Herkesin ikinci baharını yaşama hakkı vardır.

Bir de anneniz evleneceğini düşünüp te o adamın yanına gitse bile o evliliğin gerçekleşme ihtimali çok ta yüksek değildir diye düşünüyorum. Adam şu anda evlilikten bahsedecek elbette de,, niyet ne kadar gerçek ki ??

Ben olsam karışmazdım, anne de olsa o bir kadın ve icinde nasıl fırtınalar koptuğunu ya da Nasıl acılar çektiğini bilemeyiz, evlenmek istiyorsa kendince haklı sebepleri olabilir, biraz onu yargılamadan karşıt fikir belirtmeden annenizi bir dinleyin

Ah ah...bu kadinlari da erkeleride anlamiyorum.insan evlatlarini dusunmezmi?

Anneniz kac yaslarinda...aklima sesli dusunucem sakin kizmayin bana....acaba hamile falan gibi bir olaymi var gibi dusundurdu....cunku daha 1 ay olmus...insanlari bos ver cocuklarim ne der demez mi? Yeni bir evlilik bitirip bir ay sonra birini buluyorsa insan onceden beraberlermis diyecekler...bu yastan sonra ne kendini nede evlatlarini utandiracak seylr yapsin.size ornek olsun.nsl bir anne...sinirlendim...sen al karsina konus cnm...sen akli basinda birisin.

Bence bırakın anneniz evlenmek istiyorsa evlensin.
Evin parasıyla 1+1 kardeşinizin yaşayabiliceği bir ev alsın. Hali hazırda evi ben geçindiririm diyebiliyorsa yalnız yaşayacak yaştadır diye düşünüyorum.
Kafasına takmış bir yerde ayrıca bence görüştüğü biri var ki böyle dillendiriyor.
Ne söylerseniz ters teper gibi geliyor şu aşamada sizi düşman bilir.

Unumu elemişim eleğimi asmisim. Çocuklarım büyümüş. Sağlığımda yerinde şükür şu saaten sonra bari koca donu yıkamiyim yiyip içip kendime vakit ayirayim diyeceği yerde.. Neyse kınamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…