- 27 Ağustos 2018
- 131
- 22
- 13
- 43
- Konu Sahibi zalimhayat_82
-
Niye beni ilgilendirmezSize ne ? Kadın perişan olsa ağlasa boşama beni diye daha mı iyi?
Sizi hiç ama hiç ilgilendirmez. Rahat bırakın kadını. İnanılmaz sinirlendim.
Valla normalde asla takip etmezdim aklıma bile gelmezdi ama bazı konuşmaları beni şüpheye düşürdüYok artık yaa... Koskoca kadını takip mi ediyorsunuz? Hem de ne çirkin ithamlarla. Vallahi kadın olunca kızın bile namus peşine düşüyor demek ki... Gözünuzle görmediğiniz şey hakkında nasıl böyle şeyler düşünürsünüz?
Erkektir yapar! Canı çeker başkasıyla yatar, hatta doyamaz gider evlenir. Sonra tilki misali kürkçü dükkanına geri döner. Çünkü erkek zaten suçsuzdur. Bizim kocişlerimiz baştan çıkarılmışlardır... Hep şu tukaka kadınlar yok mu? Ne beterler onlarrr.!Valla babası annesini aldatmış konu sahibi onda bile ne var bu kadar soğuyacak, çekmiş olabilir diyor. Erkek yapınca normal geliyor bizim topluma maalesef. O yüzden artık biz de erkeklere daha fazla saydırıyoruz. Kotayı doldurmuşlar.
Hay yazdıklarınla bin yaşa. Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi içimdekiler.Erkektir yapar! Canı çeker başkasıyla yatar, hatta doyamaz gider evlenir. Sonra tilki misali kürkçü dükkanına geri döner. Çünkü erkek zaten suçsuzdur. Bizim kocişlerimiz baştan çıkarılmışlardır... Hep şu tukaka kadınlar yok mu? Ne beterler onlarrr.!
Kadın üslubuyla evde oturup hizmetçi misali çamaşır, temizlik, yemek, çocuk, misafir labirentinde dönüp durmalıdır.
Sakın ama sakın kendine bakmamalı. İki kuruş parası birikirse mutlaka ev eşyası ya da çiçek almalıdır. Bak yün, tığ, şiş falan alabilir. Ancak örülecek şeyler ev aksesuarı ya da koca-çocuk kıyafeti olmalıdır. Çok canı isterse kendine de örebilir, zamanı kalırsa. Asla ve kat'a whatsapp, facebook, twitter hele hele instagramda aktif olamaz. Ne işi var yaşını başını almış evli barklı kadının sosyal medyada? Aranıyor mudur yoksa?
Kadının en büyük düşmanı kadın arkadaş! Bu yaşıma geldim, daha da şaşıracak bir şey olmaz diyorum da iyi ki varsın kk, beni her gün hem de bir kaç kez şaşırtmayı başarıyorsun!
Kim olsa aklına takılır. Telefonuna baksanız kimlerle konuşıyo falanÇok fazla arkadaş çevresi yoktur,çok aktif bir insan değil ki zaten bu yüzden böyle düşünüyorum
Herkes size ne demiş de . Endiselenmekte tabii ki haklı. Boşanmış olur yapar karışmamalı kimse o zaman. Ama annesi hala babasıyla evli. Her zaman yapmadığı bir seyi sonradan yapmaya baslamasinin dikkatini çekmesi gayet normal. Acaba bahsettiği kişi babası olsaydı herkes yine size ne diyecek miydi?
Boşanmayı bekliyorlar bir yerin satılma durumu var onu bekliyorlar,ama annem mecbur kalmadıkça babamla konuşmuyorSon durum nedir sahi?
Yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz günümüzdeki kadın erkek üzerine gerçekçi bir yazı yazmışsınız fakat annem yıllardır yemek,ev,ev eşyası vs üzerine odaklı yaşadığı için annemin Facebook ve whatsapp ta bu kadar zaman geçirmesini anlayamıyorumErkektir yapar! Canı çeker başkasıyla yatar, hatta doyamaz gider evlenir. Sonra tilki misali kürkçü dükkanına geri döner. Çünkü erkek zaten suçsuzdur. Bizim kocişlerimiz baştan çıkarılmışlardır... Hep şu tukaka kadınlar yok mu? Ne beterler onlarrr.!
Kadın üslubuyla evde oturup hizmetçi misali çamaşır, temizlik, yemek, çocuk, misafir labirentinde dönüp durmalıdır.
Sakın ama sakın kendine bakmamalı. İki kuruş parası birikirse mutlaka ev eşyası ya da çiçek almalıdır. Bak yün, tığ, şiş falan alabilir. Ancak örülecek şeyler ev aksesuarı ya da koca-çocuk kıyafeti olmalıdır. Çok canı isterse kendine de örebilir, zamanı kalırsa. Asla ve kat'a whatsapp, facebook, twitter hele hele instagramda aktif olamaz. Ne işi var yaşını başını almış evli barklı kadının sosyal medyada? Aranıyor mudur yoksa?
Kadının en büyük düşmanı kadın arkadaş! Bu yaşıma geldim, daha da şaşıracak bir şey olmaz diyorum da iyi ki varsın kk, beni her gün hem de bir kaç kez şaşırtmayı başarıyorsun!
Ne gibi şeyler yapmış annesi acaba da arkadaşın şüpheye düşmüş,benimde içim içimi yiyorbi arkadaşımında annesiyle böyle durum oldu ve malesef gerçek ortaya cıktı çok üzüldüm olan arkadasıma oldu çünkü annesi babasını aldatmıştı kız annesinin telefonunu iyice inceleyince bulldu cıkarttı ortaya ama tabi herkesin sonu bu olcak değil belki başka bi durumdur buna sebeb
Tabi ki karışıcam Başkan birisi değil ki o annem yaniKaygı duymak, üzülmek normal ama sanırım bazen anne babanın da sadece İNSAN olduklarını unutabiliyoruz.
Kadıncağız boşanmak isteyebilir. Artık eşini sevmiyor olabilir. İstediği saatte sosyal medyada dolaşabilir. Karışmaya hakkınız yok. O benim annem, o bana karışabiliyorsa ben de ona karışırım demekle olmuyor... intikam mı alıyorsunuz, annenizin iyiliğini mi düşünüyorsunuz belli değil
Babam içinde geçerli bu durumHerkes size ne demiş de . Endiselenmekte tabii ki haklı. Boşanmış olur yapar karışmamalı kimse o zaman. Ama annesi hala babasıyla evli. Her zaman yapmadığı bir seyi sonradan yapmaya baslamasinin dikkatini çekmesi gayet normal. Acaba bahsettiği kişi babası olsaydı herkes yine size ne diyecek miydi?
Konu sahininin erkek yapar kadın yapamaz gibi bir anlayışı olduğunu nereden biliyorsunuz? Babasının annesini anlattığından suphelense hiç umursamaz kendi hayatı der geçerdi yani öyle mi ? Ben "ben ne yapardım?" diye düşünerek cecap verdim. Annemle ilgili de babamla ilgili de endiselenir böyle bir seyi yapmalarina engel olmaya çalışırdım. Bu kişiler konu sahibinin arkadaşı komşusu dıdısının dıdısı değil. "ANNE " ve "BABASİ "Acaba aynı şeyi baba yapıyor olsaydı, konu sahibi bu kadar kafasına takıp, buraya konu açacak mıydı? Babam bana karışıyor, ben de ona karışırım diyecek/ diyebilecek miydi?
neden içiniz içinizi yiyor ki anlamadımNe gibi şeyler yapmış annesi acaba da arkadaşın şüpheye düşmüş,benimde içim içimi yiyor
Sanırım ben anlatamıyorumAnnenizi biraz kendisine bırakın ve onu anlamaya çalışın derim.
Koskoca kadın, ergen birinden bahseder gibi yazmışsınız.
Hiç bir kadın düzgün ve düzenli yuvasını bozmaz.
Eğer anneniz boşanmak istiyorsa vardır bir sebebi.
Diğer yandan, kendine bakıyor olması da tuhaf bir durum değil.
Anneler paspal ve evin hizmetçisi olarak kalacak diye bir kaide yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?