- 30 Aralık 2009
- 23.404
- 92.869
- 1.123
- Konu Sahibi zalimhayat_82
-
Sevgi saygı zaten yoktu da yok olduğu halde neden daha önce babamla mutluydu,yani ne bileyim hiç sıkıntı yoktu
Bu kadar bıkmadınız anlamıyorum
İyiyken iyi de neden bıkınca hemen istemiyorum tiksiniyorum filan diyor anlamıyorum
Boşanmadan bana babanla evli olacağıma başkasıyla evlenirim diyor,bu hiçte hoş değil
Yani benim içime bunları düşüren annem ki ben annemden şimdiye kadar hiç şüphelenmedim
Ama şimdi başka bir durum var
Hayır şifresi yokTelefon a şifre koyuyor mu?????
Zaten sorsam aynı sizin dediğiniz gibi der ve hatta bana küsebilirEşlerin en ufak görsel değişimleri ve patlayan egolari hasebiyle adama kesin dostu var yakistirmasi yapanların söz konusu kadın olunca "sananecilik" oynamaları beni aşırı duygulandirdi.
Konu sahibesi yine diyorum annenizin gözünüze çarpan değişiklikleri gerçekten sizi iskillendiriyorsa açık açık konuşun.
Zaten kimse aaaa evet ben tam da dediğin gibi yapıyorum demez, muhtemelen annen de demeyecektir öyle bir durum içindeyse.
Sen nasıl benimle böyle konusabilirsin cevabı klasik olan cevap.
Hislerinin doğru olduğundan emin olana kadar bir adımda bulunma.
Eger gerçekten düşündüğün gibi değilse ciddi ayıp etmiş olursun.
Evlenirsen anlarsın cektiren bir erkege kadın sabredeer sabreder artik biryerde biter buz gibi olur annenizde o durumda olabilir destek olun benceHAYır niye anneme karışmıcam onu anlamadım
O da insan değil mi?ilgisizlikten ve huzursuzluktan yanlış birşey yapıyor olamaz mı ?neden bu kadar tepki gösterildi anlamıyorum
Telefon rehberinde fazla kişi bile yok
Gecenin köründe ben işi var yani merak edemez miyim
Bir anda babamdan soğudu,tamam çöm mutlu evlilikleri yoktu babam anneme çektirdi ama şimdi babamın yüzünü görmeye tahammül edemiyor
Niye yani bu kadar soğuma ben anlamıyorum
Evliyim ve çocuğum varEvlenirsen anlarsın cektiren bir erkege kadın sabredeer sabreder artik biryerde biter buz gibi olur annenizde o durumda olabilir destek olun bence
Sorsam sen ne demek istiyorsun diye bana kızar kabul etmezDemekki kocasini artik sevmiyor ve adabiyla bosanmak istemis kadincagz . Hem babanizla kalip hem baska birilerine ilgi duyup onlarla gorusse dahamı iyiydi.koskoca kadin hem.Ister baskasiyla konusur ister whatsappta face de takilir. Sonucta zaten ayrilmak isteyerek babanizi aldatmak gibi bir haksizliga ugratmamis .
Ama şahsen ayni durum basima gelseydi annemin face ve whatsappini kontrol ederdim.veyatta sorardim acik acik.
Sorsam sen ne demek istiyorsun diye bana kızar kabul etmez
Ama içim içimi yiyor bu kadın niye sürekli whatsapp ta
Devamlı giriyor
Sinir geliyor bana artık onun whatsapp ını kontrol ederken
Hanım efendi birleri bilip bilmeden yorum yazmayınpardon ne hakla koskoca kadının özel hayatını kurcalıyorsunuz? sosyal medya, whatsapp özel yerlerdir. bu yaşına gelmiş sizi büyütmüş beslemiş şimdi çocuğunuz gibi koruyorum kafasıyla hayatına mı müdahale edeceksiniz? varsayın ki yanlış bir şey yaptı (ki bunda bile kime göre neye göre mevzusu vardır), siz mi terbiye edeceksiniz?
azcık saygı ya. gecenin 12sinde sizin whatsappta ne işiniz varsa annenizin de o işi vardır.
Çok fazla arkadaş çevresi yoktur,çok aktif bir insan değil ki zaten bu yüzden böyle düşünüyorumAnneniz arkadaş çevresi nasıldır belki arkadaşlarıyla mesajlaşıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?