Canım benim ailemde eşimi istemiyordu hamile olduğumu öğrendiğimde anneme söylediğimizde cehennemin dibi olsun demişti hiç unutmamAnnemin çocuklara bakış açısı biraz farklidir. Cocuk yapmanın zor bir şey olduğunu, çocuklu insanlara acıdigini cocuk yapmanin gereksiz oldugunu falan söyler hep. Kendisi cok kardesli bir ailede buyumus evlenince de sadece beni dogurmus kardesim yok. Ben 1 yil once evlendim. Bir süre önce de hamilelik haberi aldım. Evliliğinin ilk zamanları bazı sıkıntılarımız oldu ailelerle. Annem eşimin ailesini hiç sevmiyor. Cocuk haberini öğrendiği zaman demediğini bırakmadı. Benim için üzüldüğünü, bebek bile olsa karşı tarafla asla gorusmeyecegini soyledi. Neredeyse iyi b... yedin dedi. Lafi oraya getirdi. Bana uzun uzun moral bozucu paragraflar yazdi cogunu okumadan silmek zorunda kaldim. Moralimi cok bozdu. Soyledigime pisman oldum. Ama elbet ogrenecekti. Babamla 9 - 10 yıl önce ayrıldılar zor bir hayatı oldu onu anlıyorum ama bu müdahalesi ve kolay kalp kırıcı tavrı beni deli ediyor. Cevremde görüyorum kızlarını destekleyen ne güzel anneler var... benim babam hayatımda değil benimle görüşmüyor, annem de bana böyle davranıyor. Kolum kanadım kırık hissediyorum....
Annemin çocuklara bakış açısı biraz farklidir. Cocuk yapmanın zor bir şey olduğunu, çocuklu insanlara acıdigini cocuk yapmanin gereksiz oldugunu falan söyler hep. Kendisi cok kardesli bir ailede buyumus evlenince de sadece beni dogurmus kardesim yok. Ben 1 yil once evlendim. Bir süre önce de hamilelik haberi aldım. Evliliğinin ilk zamanları bazı sıkıntılarımız oldu ailelerle. Annem eşimin ailesini hiç sevmiyor. Cocuk haberini öğrendiği zaman demediğini bırakmadı. Benim için üzüldüğünü, bebek bile olsa karşı tarafla asla gorusmeyecegini soyledi. Neredeyse iyi b... yedin dedi. Lafi oraya getirdi. Bana uzun uzun moral bozucu paragraflar yazdi cogunu okumadan silmek zorunda kaldim. Moralimi cok bozdu. Soyledigime pisman oldum. Ama elbet ogrenecekti. Babamla 9 - 10 yıl önce ayrıldılar zor bir hayatı oldu onu anlıyorum ama bu müdahalesi ve kolay kalp kırıcı tavrı beni deli ediyor. Cevremde görüyorum kızlarını destekleyen ne güzel anneler var... benim babam hayatımda değil benimle görüşmüyor, annem de bana böyle davranıyor. Kolum kanadım kırık hissediyorum.... o pek sevmedigim edimin ailesi bile mutlu. Yardım etmeye koşmaya hazir tavırları var ama insan en çok annesinden bekliyor merhameti.
Cok haklisiniz tesekkur ederim evet bosanma travmasi onda cok agir oldu ben de yıpranmıştım. Ne çektiysek beraber çektik onunla...Korkuyor sadece
Sorunlu evliliklerde çocuğun durumu ne kadar ağırlaştırdığını yaşayarak öğrenmiş
Sizin de aynı şeyleri yaşamanızı istemiyor
Ha tabi ki olmuş bundan sonra yapılacak bir şey yok
Doğduğunda en çok o sevecek emin olun, annenizi anlamaya çalışın, bazı insanlar boşanmanın travmasını ömür boyu atlatamıyor, gebelik sürecinde ihtiyacınız olan kişi eşiniz, onunla bu süreci paylaşarak ebeveyn olacaksınız, tadını çıkarın, sağlıkla kucağınıza alın inş
Cok haklisiniz tesekkur ederim evet bosanma travmasi onda cok agir oldu ben de yıpranmıştım. Ne çektiysek beraber çektik onunla...
Annem bana karşı çok sevgi doludur. Ama onun istemedigi sekilde ilerledigimde destegini geri ceker bazı kendince fikirleri var ve direkt suxgeclemeden söyler problem buÇok haklısın kırılmakta. Anaçlık herkeste yok. Fıtrat meselesi. İnsan imreniyor sevgi dolu annelere ama yapacak bişeyimiz yok. Kendice doğru olan bu güya. Hani 2 çocuğunuz olsa da3. Ye hoşlanmasa durumdan haklı olabilir de. Bu absürd
O zaman şanslısın. Bebek doğunca eser kalmaz bu isteksizliğinden. Anne üxülüyorum bu yorumlarına deyip geç.Annem bana karşı çok sevgi doludur. Ama onun istemedigi sekilde ilerledigimde destegini geri ceker bazı kendince fikirleri var ve direkt suxgeclemeden söyler problem bu
Ben aileler arasında ne yaşandı onu bile yazmadım. Bebek tepkilerinden yola çıkarak bunu dediyseniz onların da normal olmayan çok şeyleri oldu. Ama evet evlilik demek idare etmek demek yeri gelir ben annemi yeri gelir karşı tarafı idare ederim. Bu hep böyle oldu.Anneni idare et
Ama eşinin ailesi senin ailenden çok daha normal
Annenizi yüzde yüz haksız göremedim benAnnemin çocuklara bakış açısı biraz farklidir. Cocuk yapmanın zor bir şey olduğunu, çocuklu insanlara acıdigini cocuk yapmanin gereksiz oldugunu falan söyler hep. Kendisi cok kardesli bir ailede buyumus evlenince de sadece beni dogurmus kardesim yok. Ben 1 yil once evlendim. Bir süre önce de hamilelik haberi aldım. Evliliğinin ilk zamanları bazı sıkıntılarımız oldu ailelerle. Annem eşimin ailesini hiç sevmiyor. Cocuk haberini öğrendiği zaman demediğini bırakmadı. Benim için üzüldüğünü, bebek bile olsa karşı tarafla asla gorusmeyecegini soyledi. Neredeyse iyi b... yedin dedi. Lafi oraya getirdi. Bana uzun uzun moral bozucu paragraflar yazdi cogunu okumadan silmek zorunda kaldim. Moralimi cok bozdu. Soyledigime pisman oldum. Ama elbet ogrenecekti. Babamla 9 - 10 yıl önce ayrıldılar zor bir hayatı oldu onu anlıyorum ama bu müdahalesi ve kolay kalp kırıcı tavrı beni deli ediyor. Cevremde görüyorum kızlarını destekleyen ne güzel anneler var... benim babam hayatımda değil benimle görüşmüyor, annem de bana böyle davranıyor. Kolum kanadım kırık hissediyorum.... o pek sevmedigim esimin ailesi bile mutlu. Yardım etmeye koşmaya hazir tavırları var ama insan en çok annesinden bekliyor merhameti.
yasadiklarinzdan dolayi sizinde de zorluk cekeceginizi dusunmustur. sahsen ben bidaha hamileyim desem annem vurur heraldr kismen ayni dusunuyorlar. onlari da anlamak lazim.Annemin çocuklara bakış açısı biraz farklidir. Cocuk yapmanın zor bir şey olduğunu, çocuklu insanlara acıdigini cocuk yapmanin gereksiz oldugunu falan söyler hep. Kendisi cok kardesli bir ailede buyumus evlenince de sadece beni dogurmus kardesim yok. Ben 1 yil once evlendim. Bir süre önce de hamilelik haberi aldım. Evliliğinin ilk zamanları bazı sıkıntılarımız oldu ailelerle. Annem eşimin ailesini hiç sevmiyor. Cocuk haberini öğrendiği zaman demediğini bırakmadı. Benim için üzüldüğünü, bebek bile olsa karşı tarafla asla gorusmeyecegini soyledi. Neredeyse iyi b... yedin dedi. Lafi oraya getirdi. Bana uzun uzun moral bozucu paragraflar yazdi cogunu okumadan silmek zorunda kaldim. Moralimi cok bozdu. Soyledigime pisman oldum. Ama elbet ogrenecekti. Babamla 9 - 10 yıl önce ayrıldılar zor bir hayatı oldu onu anlıyorum ama bu müdahalesi ve kolay kalp kırıcı tavrı beni deli ediyor. Cevremde görüyorum kızlarını destekleyen ne güzel anneler var... benim babam hayatımda değil benimle görüşmüyor, annem de bana böyle davranıyor. Kolum kanadım kırık hissediyorum.... o pek sevmedigim esimin ailesi bile mutlu. Yardım etmeye koşmaya hazir tavırları var ama insan en çok annesinden bekliyor merhameti.
En normali evladının evladı olmasına sevinmendirBen aileler arasında ne yaşandı onu bile yazmadım. Bebek tepkilerinden yola çıkarak bunu dediyseniz onların da normal olmayan çok şeyleri oldu. Ama evet evlilik demek idare etmek demek yeri gelir ben annemi yeri gelir karşı tarafı idare ederim. Bu hep böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?