annemin kuzeninin çocuğuna aşık oldum

kadersizzbirey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
34
5
3
26
evet kızlar biliyorum çok yanlış bir şey ama kendimi kurtaramıyorum bu durumdan başka erkek mi kalmadı demeyin her şeyin farkındayım tam bir zamane genciyim ama nasıl bu kadar tutuldum bilmiyorum çok utanıyorum bir yandan da kalbim çok acıyor sizce ne yapmalıyım? İlk adım mı atmalıyım yoksa pişmanlığımla kalbime mi gömeyim unutmak doğrusu diyorsanız nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok...

Kaç yaşındasınız? Hiç erkek arkadaşınız oldu mu? Aile yaşantınızda durumlar nasıl? Bunlardanda bahsedebilirsen daha iyi anlayabiliriz seni

Kaç yaşındasınız? Hiç erkek arkadaşınız oldu mu? Aile yaşantınızda durumlar nasıl? Bunlardanda bahsedebilirsen daha iyi anlayabiliriz seni
19 yaşındayım daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı sebebi de bu sevdiğim insan içimde öyle bir his oluşuyor ki benim sonum oymuş gibi ve kalbimde hissediyorum ya ben onun yokluğuna bile ihanet edemiyorum. Konuştuğum insanlar çok oldu ama hiçbirini istemedim. Daha çok kariyerime odaklıyım ama kendime engel olamıyorum elimde değil bu. Aile yaşantım da oldukça sıkıntılı zamanlar geçirdim ama sevdiğim insanla birlikte büyümedik pek bir yakınlığımız yok benim kendi ailem de biraz sıkıntılı zamanlar geçirdiğim doğrudur.

Aradığınız şey belkide samimiyet neşe huzur ile ilgilidir bu bahsettiğiniz aşık oldugunuz kişide ailenizde görmek istediginiz aradıgınız şeyleri görmüşsünüzdür veya ona ithaf etmişsinizdir. Bir şeylerin eksikliğini tamamlamak isterken yanlış beklentilere girip daha çok üzülmeyin ve kendinize bunun yanlış olduğunu hatırlatın. Yaşınızda çok küçük sayılmaz ama çocukluk aşkı gibi geldi bana biraz. Bence iyi düşünün kendi gözünüzde büyütmüş olabilirsiniz. Kafanızın icinde hayal ettiğiniz ruhu, karakteri beğendiğiniz bedene yerleştirmiş ve buna aşk diyor olabilirsiniz. Kendi kendinize atlatamazsanız psikolojik yardım almayı deneyin

ya evet haklı olabilirsiniz ama ilk defa oluyor elimde değil hissettiğim duygular benim için hayırlısı değilse bile kendi gözlerimle göreyim diye dua ediyorum hep. Sadece onu beklerken hayatımı yaşayamadığımın farkındayım belki ondan bir red alırsam kendime geleceğim bilmiyorum aklım çok karışık. Beni kendinizin yerine koyun lütfen. Ne yapardınız? Çok denedim unutmayı yanlış olduğunu defalarca söyledim kendime...

Annenin kuzeninin çocuğu yani dıdısının dıdısı gibi bişey olmuyor mu zaten neden yanlış olduğunu düşünüyorsunuz?
Ya yabancı birisi olsa hiç tereddüt etmem yazarım ama yarın bir gün reddedilirsem nasıl yüz yüze bakarım diye düşünüyorum. Çok utanıyorum normal bir şey olmadığını duyuyorum çevremden çok üzülüyorum. Kapana kısıldım adeta. Siz olsanız ne yapardınız?

Siz bunun yanlışlığını mı sorun ediyorsunuz yoksa reddedilmekten mi korkuyorsunuz ben anlayamadım. Kabul etse birlikte olacak mısınız?

Siz bunun yanlışlığını mı sorun ediyorsunuz yoksa reddedilmekten mi korkuyorsunuz ben anlayamadım. Kabul etse birlikte olacak mısınız?
Yanlış olduğunun farkındaydım önceki zamanlar duygularımı kontrol edebildiğim zamanlar. Ama şimdi hem duygularımı kontrol edemiyorum hem de aşırı yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum ve evet reddedilmekten korkuyorum...

Mesela annenizin teyzesinin kızının oğlu. Uzak bir akraba. Kan bağı bile yok. Bunun neresi yanlış ki ben anlamadım gerçekten.

Mesela annenizin teyzesinin kızının oğlu. Uzak bir akraba. Kan bağı bile yok. Bunun neresi yanlış ki ben anlamadım gerçekten.
Gerçekten normal olduğunu mu söylüyorsunuz? Şuan beni ne kadar mutlu ettiniz bilemezsiniz. Sizce ilk adımı atmalı mıyım? Reddedilirim diye korkuyorum.

Gerçekten normal olduğunu mu söylüyorsunuz? Şuan beni ne kadar mutlu ettiniz bilemezsiniz. Sizce ilk adımı atmalı mıyım? Reddedilirim diye korkuyorum.
Çok sık mi görüşüyorsunuz? Duyulursa aile icine rezil olurum diye mi korkuyorsunuz? Ailecek gorusme sikliginiz nedir ve karsidaki kisi kac yaşında

Neresi uzak akraba? Benim kizim ile kuzenimin oğlu ile beraber olmasini istemem. Kuzenlerim ille kardeş gibiyiz. Iğrenç yani.

K kadersizzbirey Bu duygulari genç olduğun için ve en o adam erkek olarak en yakin olabildiğin kişi olduğu için yaşiyorsun. Ailen ile kötü bir ilişkin var ise, onunda iyi biri çikmasi, sana pirlanta bulmuş hisi gibi verir ekstradan.

Bence bu duygularin üzerine gitme. Derslerine çaliş ve uzak ve iyi bir üniversiteyi kazanmaya bak. Ünide başka erkekler ilede tanişirsin, aşik olursunda. Sonra kuzene yaşadiğin duygular artik sana saçma bile gelecek.

Ben annemin kuzeninin çocuğuyla yıllardır evliyim. Bence sorun yok yani :)

Gerçekten mi? Normal mi? Beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam. Sizce bir adım atmalı mıyım reddedilmekten çok korkuyorum
Atma tabiki çünkü çok küçüksün. Bu yaşlarda duygu yoğunluğu yaşıyorsun. Hele başka ortamlara gir. Yinr ayni seyleri hissedersen sorun yok.
Bu kişi kac yaşında bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…