- 25 Temmuz 2019
- 430
- 980
- 43
- Konu Sahibi kadersizzbirey
-
İlk 2 cümleniz durumunuzu özetliyor. Reddedilirseniz bunu üzerinizden atamazsınız. İlerde çok pişmanlık duyarsınız. Bence belli edin ilginizi. Karşılığı varsa o zaten adım atar. Yoksa da zaten ilanı aşk etmemişsiniz sonucta. Rezil olcak bir durum da olmaz.Ya yabancı birisi olsa hiç tereddüt etmem yazarım ama yarın bir gün reddedilirsem nasıl yüz yüze bakarım diye düşünüyorum. Çok utanıyorum normal bir şey olmadığını duyuyorum çevremden çok üzülüyorum. Kapana kısıldım adeta. Siz olsanız ne yapardınız?
sene de 1 defa görüşüyoruz benden 4 5 yaş büyükÇok sık mi görüşüyorsunuz? Duyulursa aile icine rezil olurum diye mi korkuyorsunuz? Ailecek gorusme sikliginiz nedir ve karsidaki kisi kac yaşında
ben her şeyin farkındayım ama insan sevince elinden de bir şey gelmiyorBence denemeyin akrabasiniz sonucta dunyada baska erkekmi kalmadi ya
haklısın ondan bir adım beklemeliyim.Annen zor durumda kalabilir. Karşılıklı olursa bir sıkıntı yok. Çok yakın değilsiniz. Zamana bırak. Karşı taraftan emin olmadan atak yapma derim ben.
kendi yönünden düşününce evet öyle ama biz birlikte büyümedik birbirimizi hiç görmedik bile ...Neresi uzak akraba? Benim kizim ile kuzenimin oğlu ile beraber olmasini istemem. Kuzenlerim ille kardeş gibiyiz. Iğrenç yani.
K kadersizzbirey Bu duygulari genç olduğun için ve en o adam erkek olarak en yakin olabildiğin kişi olduğu için yaşiyorsun. Ailen ile kötü bir ilişkin var ise, onunda iyi biri çikmasi, sana pirlanta bulmuş hisi gibi verir ekstradan.
Bence bu duygularin üzerine gitme. Derslerine çaliş ve uzak ve iyi bir üniversiteyi kazanmaya bak. Ünide başka erkekler ilede tanişirsin, aşik olursunda. Sonra kuzene yaşadiğin duygular artik sana saçma bile gelecek.
ahhh aklım karışıktı şimdii daha da bir karıştı :)Ben annemin kuzeninin çocuğuyla yıllardır evliyim. Bence sorun yok yani :)
evet haklısın o da bir şey hissediyot ise gelir zatenAnnenin kuzeninin çocuğuna aşık olman abes bir şey değil de yaşın küçük. Bence acele etme.
dıdısının dıdısı mıAnnenin kuzeninin çocuğu yani dıdısının dıdısı gibi bişey olmuyor mu zaten neden yanlış olduğunu düşünüyorsunuz?
çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuzn için çok sağolunAnnenizin kuzeninin çocuğu neden anormal olsun ki.
Hiçbir anlamda anormal değil rahat olmalısınız bu konuda.
Tek sorun reddedilirseniz ileride karşınıza çıkma ihtimali, yüzyüze utanma ihtimali.
Bir şekilde aklına girebilirseniz deneyin, sosyal medyadan dikkatini çekebilirsiniz, güvendiğiniz ortak bir kuzenle ağız aratabilirsiniz. Göze alamazsanız vazgeçebilirsiniz :/
biz öyle büyümedik ki işte çok uzağızdıdısının dıdısı mı2. derece kuzenler aslında bayağı yakınlar bana göre.. Bilemiyorum belki de ben kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüğüm için onların çocuğuyla benim çocuğum da kardeş gibi olur mesela
kendi yönünden düşününce evet öyle ama biz birlikte büyümedik birbirimizi hiç görmedik bile ...
yani kan bağı açısından ciddi bir tehlikeniz yok ama aşk meşk işlerine aile karıştırmamak her zaman iyidir.. Yaşın genç, olur böyle heyecanlar, büyük ihtimalle geçici bi duygudur, biraz zaman bırak bence..biz öyle büyümedik ki işte çok uzağız
Normal tabi aranizda kan bagi yok neden bukadar suclu hissediyorsunuz kendinizi.Ama.karsi tarafin sizi nasil gordugune bagli ona bisey diyemiycem size karsi nasil sizin boyle hissetmenize sebep olacak bi davranisini sezdinizmi? Eger farklu oldugunu hissediyorsanz siz adim atmaya korkuyorsaniz onun sizi farketmesini saglayin yada kulagina gitsinGerçekten mi? Normal mi? Beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam. Sizce bir adım atmalı mıyım reddedilmekten çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?