annemin kuzeninin çocuğuna aşık oldum

İlk 2 cümleniz durumunuzu özetliyor. Reddedilirseniz bunu üzerinizden atamazsınız. İlerde çok pişmanlık duyarsınız. Bence belli edin ilginizi. Karşılığı varsa o zaten adım atar. Yoksa da zaten ilanı aşk etmemişsiniz sonucta. Rezil olcak bir durum da olmaz.

annenizin kuzeninin cocugu sizin birinci dereceden cok cok yakin akrabaniz sayilmaz aranizda 2 3 göbek bağı var gayette normal bir durum yaşı çok cok buyuk degilse tabi

Kan bağınız var, siz arabasınız. Akrabalık ilişkilerinizi bilmiyorum ama benim çocuğum olursa kuzenimin çocuğuyla kardeş olacak. Akraba evlilikleri bana cok kötü geliyor üzgünüm. Ama sizin ailenizde var mı akraba evliliği?

Canım sana kendimden örnek vereyim.
Benim eşim daha once annesinin kuzeninin kızı ile çıkmış. Yani o kızla benim eşimin dedeleri öz kardeş yani amca torunları diyelim.
İlişkimiz ciddiye gidince bak benim zamanında böyle birşey yaşandi, seninle ciddi olmasam anlatmazdim ve kulağına gelir dedi ve bende dedim birşeyler hissediyorsan yol yakınken ayrılalım dedim o da ben seni seviyorum onu değil dedi.
O zamanlar senin yaslarindalar tahminimce.
Evlendik mutluyuz birbirimizi seviyoruz ama maalesef bayramlarda vs hep aynı evde toplanmak durumunda kalıyoruz.
Ve kız kendini hiç çekmiyor bu adam evli vs diyerekten zaten belli çok sevdiği anlaşılıyor.
Eğer karşılık bulup bu işi evliliğe gitme durumu olursa evet olabilir yani acilirsin red kararı alırsan yoluna gidersin. Yada evet dedi diyelim sonrasında ayrılık birde evlenirse senin için çok zor olur.

kendi yönünden düşününce evet öyle ama biz birlikte büyümedik birbirimizi hiç görmedik bile ...

Annenizin kuzeninin çocuğu neden anormal olsun ki.
Hiçbir anlamda anormal değil rahat olmalısınız bu konuda.

Tek sorun reddedilirseniz ileride karşınıza çıkma ihtimali, yüzyüze utanma ihtimali.
Bir şekilde aklına girebilirseniz deneyin, sosyal medyadan dikkatini çekebilirsiniz, güvendiğiniz ortak bir kuzenle ağız aratabilirsiniz. Göze alamazsanız vazgeçebilirsiniz :/

Annenin kuzeninin çocuğu yani dıdısının dıdısı gibi bişey olmuyor mu zaten neden yanlış olduğunu düşünüyorsunuz?
dıdısının dıdısı mı 2. derece kuzenler aslında bayağı yakınlar bana göre.. Bilemiyorum belki de ben kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüğüm için onların çocuğuyla benim çocuğum da kardeş gibi olur mesela

çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuzn için çok sağolun

kendi yönünden düşününce evet öyle ama biz birlikte büyümedik birbirimizi hiç görmedik bile ...

Yani adami dogru düzgün tanimiyorsun aslinda. Hayalinde birçok olumlu sey üzerine yüklüyorsun. Ki bunlar hayal.

Bu adama takilma, bos yere akraba iliskileri gergin olmasin. Dedigim gibi, üniversiteye git, kurslara git. Cevreni genislet. Özgüvenini yükselt ve kendini bul. Daha 19 yasindasin, hayatin basindasin. Duygularini en yogun yasadigin dönem. Elbette su an o adam kaderinmis gibi gelir. Türlü romantik duygular içindesin ama geçici gerçekten.

Senin daha dogru kisiyi bulmana yillarin var. Önce kendini bulman lazim cünkü.

Uzak bir akraba gibi bşy.

Yazdıklarınızı okudum da biraz asosyal bir izlenim bıraktınız bende.
Bence hoşlantı duyuyorsunuz.
Yanlış bşy yok üzülüp utanılacak bşy de yok.
Zamanla geçer diye düşünüyorum.

Daha 19 yaşındasın hayatında hiç kimse olmamış , aşk , sevgi nedir bunları tam anlamıyla bilmiyorsun senin şuan aşk zannettiğin şey hayranlık. Kan bağı açısından bakılacak olursa aslında yakın akrabasınız. Reddedilme konusunu düşünmeden önce ailelerin ne tepki vereceğini düşünmelisin. Bu zamanda dıdımın dıdısı diyerek akraba evliliği yapılması saçmalığın sözlük anlamıdır.

Gerçekten mi? Normal mi? Beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam. Sizce bir adım atmalı mıyım reddedilmekten çok korkuyorum
Normal tabi aranizda kan bagi yok neden bukadar suclu hissediyorsunuz kendinizi.Ama.karsi tarafin sizi nasil gordugune bagli ona bisey diyemiycem size karsi nasil sizin boyle hissetmenize sebep olacak bi davranisini sezdinizmi? Eger farklu oldugunu hissediyorsanz siz adim atmaya korkuyorsaniz onun sizi farketmesini saglayin yada kulagina gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…