- Konu Sahibi kadersizzbirey
-
OlmuyorAnnenin kuzeninin çocuğu yani dıdısının dıdısı gibi bişey olmuyor mu zaten neden yanlış olduğunu düşünüyorsunuz?
dıdınızın dıdısı bişey olmazYa yabancı birisi olsa hiç tereddüt etmem yazarım ama yarın bir gün reddedilirsem nasıl yüz yüze bakarım diye düşünüyorum. Çok utanıyorum normal bir şey olmadığını duyuyorum çevremden çok üzülüyorum. Kapana kısıldım adeta. Siz olsanız ne yapardınız?
Daha dün kuzenimin çocuğu ve oğlum oyunlar oynayıp vakit geçirdiler..
Bizde abla kardeşler, şimdi de buyuyunce de.
O kadar da didisinin didisi değil bence.
Ama bu kişiye göre de değişen birseydir, kimi aile kardeş gibi büyütür, kiminde normal olur..
Sanırım siz yakın da buyumemissiniz..
Şimdi okudum, teyzenin kuzeninin ogluymus, e evet o bir nebze uzak ama çok da değil..
Ay aynen ya, beyin fırtınası yaptım sabah sabahAz once ben de boyle bir yorum yapmis bulundum ama sildim. Bence sabah sabah uyku sersemi yorum yapmayalim
Annesinin kuzeniyle teyzesinin kuzeni aynı kişi zaten.Anneyle teyze kardeş ya o bakimdan
bunun nesi yanlış anlayamadım , bu gayet normal birşey yani yaşı yaşına uygunsa , ortada farklı bir durum yoksa utanılacak birşeyde yok ayrıca , senin yaşındayken banada dayımın oğlu aşık olmuştu ve ben hariç herkesin duyup bildiği bir durum olmuştu daha sonra ben kabul etmedim olayda kapanıp gitti , kendini bunun için suçlamaevet kızlar biliyorum çok yanlış bir şey ama kendimi kurtaramıyorum bu durumdan başka erkek mi kalmadı demeyin her şeyin farkındayım tam bir zamane genciyim ama nasıl bu kadar tutuldum bilmiyorum çok utanıyorum bir yandan da kalbim çok acıyor sizce ne yapmalıyım? İlk adım mı atmalıyım yoksa pişmanlığımla kalbime mi gömeyim unutmak doğrusu diyorsanız nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok...
Neresi uzak akraba? Benim kizim ile kuzenimin oğlu ile beraber olmasini istemem. Kuzenlerim ille kardeş gibiyiz. Iğrenç yani.
K kadersizzbirey Bu duygulari genç olduğun için ve en o adam erkek olarak en yakin olabildiğin kişi olduğu için yaşiyorsun. Ailen ile kötü bir ilişkin var ise, onunda iyi biri çikmasi, sana pirlanta bulmuş hisi gibi verir ekstradan.
Bence bu duygularin üzerine gitme. Derslerine çaliş ve uzak ve iyi bir üniversiteyi kazanmaya bak. Ünide başka erkekler ilede tanişirsin, aşik olursunda. Sonra kuzene yaşadiğin duygular artik sana saçma bile gelecek.
Size göre. Bence iğrenç değil. O sizin aile yapınızdan kaynaklı size öyle geliyor. Biz kalabalık bir sülaleyiz. Ben annemin kuzeninin çocuklarını sadece düğünlerde görürüm mesela.... Bu şekilde evli olan da çok vardır eminim. Vay aşkımı kalbime gömeyim bu imkansız bir aşk denecek kadar değil asla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?