annemin kuzeninin çocuğuna aşık oldum

Ilk adımı atma derim ama sinyal verebilirsin bence. Tabi yasin ufak mi okuyor musun bilmiyorum

Son düzenleme:
Daha dün kuzenimin çocuğu ve oğlum oyunlar oynayıp vakit geçirdiler..
Bizde abla kardeşler, şimdi de buyuyunce de.

O kadar da didisinin didisi değil bence.
Ama bu kişiye göre de değişen birseydir, kimi aile kardeş gibi büyütür, kiminde normal olur..

Sanırım siz yakın da buyumemissiniz..

Şimdi okudum, teyzenin kuzeninin ogluymus, e evet o bir nebze uzak ama çok da değil..

Yani kendi kuzeniniz olsa tamam biraz aorun varmis derim ama annenizin kuzenin cocugunu da ne bileyim. Pek imkansiz ask gibi durmuyo. Tribe girmeden once sakince onun da size ilgisi varmi bunu ogrenin

dıdınızın dıdısı bişey olmaz
sadece sevgili olup ayrılırsanız pek yanyana gelmemeye çalışacaksınız
onun size ilgisi var mı peki hiç hissettiniz mi?

Az once ben de boyle bir yorum yapmis bulundum ama sildim. Bence sabah sabah uyku sersemi yorum yapmayalim
Annesinin kuzeniyle teyzesinin kuzeni aynı kişi zaten.Anneyle teyze kardeş ya o bakimdan

Ay aynen ya,
Az once ben de boyle bir yorum yapmis bulundum ama sildim. Bence sabah sabah uyku sersemi yorum yapmayalim
Annesinin kuzeniyle teyzesinin kuzeni aynı kişi zaten.Anneyle teyze kardeş ya o bakimdan
Ay aynen ya, beyin fırtınası yaptım sabah sabah

Bizim aile de kardeştir, ama herkes de değişir diyim geciyim o zaman

Bir kuzenim babamın teyzesinin torunuyla diğer kuzenim babamin amcasının torunuyla severek evlendiler. Her ikiside eğitimli insanlar, yani demem o ki cahilce yapılan evlilikler değildi. Aile olarak başta istemedik ama şimdi gayet mutlular. (Gerçi bizim iç içe bı aile ilişkimiz yoktu.) Kuzen çocukları birinci derece akraba değil bu yüzden olabilir bence...

bunun nesi yanlış anlayamadım , bu gayet normal birşey yani yaşı yaşına uygunsa , ortada farklı bir durum yoksa utanılacak birşeyde yok ayrıca , senin yaşındayken banada dayımın oğlu aşık olmuştu ve ben hariç herkesin duyup bildiği bir durum olmuştu daha sonra ben kabul etmedim olayda kapanıp gitti , kendini bunun için suçlama

Ben dırek babamın kuzenıyle evlıyım ne varkı bunda o bıde kuzenın cocugu olabılır. Ha dırek amca hala cocugu olsa kardes gıbı oluyorda dıgerlerı uzak

Bir kere yanlış birsey yok , yakın akraban degil ki. Aşık olmaktan da utanılmaz . Karşı taraf nasıl birisi bilmiyorum ki onun karakterine göre değişir açılıp açılmaman. Sen konustuktan sonra başkalarının yanında seni utandıracak seyler yapar mı. Veya olgun biri mi anlayışla karşılayıp seni kırmadan olmayacagını mı söyler.

Size göre. Bence iğrenç değil. O sizin aile yapınızdan kaynaklı size öyle geliyor. Biz kalabalık bir sülaleyiz. Ben annemin kuzeninin çocuklarını sadece düğünlerde görürüm mesela.... Bu şekilde evli olan da çok vardır eminim. Vay aşkımı kalbime gömeyim bu imkansız bir aşk denecek kadar değil asla....

Kiz daha 19 yasinda. Hiç sevgilisi olmamis. Yakin olabilidigi bir erkege asik oldugunu saniyor. Durum bu.
Aileden aileye fark edebiliyor evet fakat asla fark etmeyen ise, bunun ile gelebilen sorunlar.

Hadi diyelim adam evet dedi, ne olacak? 19 yasindaki kiz hemen evlenecekmi? Daha bunun üniversitesi var, kendini ve çevreyi daha iyi tanimasi var. Tut ki ayrildilar ne olacak? Yada nisan evresendi ayrildilar. Ayrilmasalar bile, tüm aile bunlari konusacak. Deger mi simdi? Hele bir 19 yasindaki kiz için? Daha kendini arayan, özgüvenini arayan bir kiz için.

Ondan dolayi tavsiyem üniversiteye gitmek ve çevresini genisletmek olmustu. Eminim cidden farkli erkekler ile tanistiginda, farkli ortamlara girdiginde, yeni arkadaslar edindiginde çok farkli düsünecek. Sonra yasta ilerleyince zaten erkeklerden istekleri, beklentileri çok daha farkli olacak.

19 yaşındasın daha tut ki açıldın sevgili oldunuz, aile içinde olan şeyler izine sürmez, evlilik için küçüksün, zaman geçse ayrılmak istesen de sıkıntı olacak. O yüzden hiç gerek yok bence bu maceraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…